After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Intro Yardım - Sayfa 2 EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Intro Yardım - Sayfa 2 EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Intro Yardım - Sayfa 2 EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Intro Yardım - Sayfa 2 EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Intro Yardım - Sayfa 2 EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Intro Yardım - Sayfa 2 EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Intro Yardım - Sayfa 2 EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Intro Yardım - Sayfa 2 EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Intro Yardım - Sayfa 2 EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 103 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 103 Misafir :: 2 Arama motorları

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Intro Yardım - Sayfa 2 Vote_lcapIntro Yardım - Sayfa 2 Voting_barIntro Yardım - Sayfa 2 Vote_rcap 
boronzox
Intro Yardım - Sayfa 2 Vote_lcapIntro Yardım - Sayfa 2 Voting_barIntro Yardım - Sayfa 2 Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Intro Yardım

+2
haziran
ykz
6 posters

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

Intro Yardım - Sayfa 2 Empty Intro Yardım

Mesaj  ykz Ptsi 18 Mayıs 2009, 21:14

Konunun ilk mesajı :

Merhaba

Siteniz çok güzel introlarınızı izledim emeğinize sağlık gerçekten çok güzeller..

Ben AE 7.0 kullanicisiyim.. Kendime bir intro yapmam gerekiyor ve Türkçe kaynaklı yardım için doğru yerde olduğumu farketmekte içimi rahatlattı..

youtubetaki
www.after-effects.tr.cx Yarışması için - Fragman for Adobe After Effects

isimli introya hasta oldum gerçekten çok başarılı bende bunun gibi bir intro hazirlamak istiyorum

counter striketa cok uluslu bir takimin oyuncusuyum ve takimimiz pcl liginde şuan 3.sirada ve bir video yapmayi düşünüyoruz.. intro benim için gerçekten çok önemli

hani sizin intro nuzdaki gibi isimlerin o geçişi beni çok etkiledi..

Projem videonuzun başındaki gibi Türkiye'yi gösteriyor bende her oyuncumuzun olduğu ülkeyi göstermek ve sonrada yine videonuzdaki gibi o şekilde etkileyici isim geçişleri yapabilmek istiyorum..

bunun gibi bir intro yapabilmek için hangi dersleri çalışmam gerekir yada sizler bana neler önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.. (oyun esnasındaki çekimler için zoom , slow motion ve matrix tarzinda çoklu görüntü yapabiliyorum birtek intro kaldı geriye (: )

Sizler gibi bilgim olmadığından nereden adım atacağımı bulamadım.. Amacım ihtiyacım olan introyu yapabilmek sizlerin yardımıyla.. Bana yol gösterirseniz çok sevinirim..

Teşekkürler ve iyi çalışmalar.. (:
ykz
ykz
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : çok iyi içler dışlar çarpımı yaparım..
Kullandığınız Programlar : AE CS3 - Particle illusion 3.2

Intro Yardım - Sayfa 2 Empty Geri: Intro Yardım

Mesaj  ykz Cuma 22 Mayıs 2009, 22:09

Saol çok teşekkür ederim.. (:
ykz
ykz
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : çok iyi içler dışlar çarpımı yaparım..
Kullandığınız Programlar : AE CS3 - Particle illusion 3.2

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

- Similar topics