En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 159 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 159 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Intro Yardım
+2
haziran
ykz
6 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Intro Yardım
Merhaba
Siteniz çok güzel introlarınızı izledim emeğinize sağlık gerçekten çok güzeller..
Ben AE 7.0 kullanicisiyim.. Kendime bir intro yapmam gerekiyor ve Türkçe kaynaklı yardım için doğru yerde olduğumu farketmekte içimi rahatlattı..
youtubetaki
www.after-effects.tr.cx Yarışması için - Fragman for Adobe After Effects
isimli introya hasta oldum gerçekten çok başarılı bende bunun gibi bir intro hazirlamak istiyorum
counter striketa cok uluslu bir takimin oyuncusuyum ve takimimiz pcl liginde şuan 3.sirada ve bir video yapmayi düşünüyoruz.. intro benim için gerçekten çok önemli
hani sizin intro nuzdaki gibi isimlerin o geçişi beni çok etkiledi..
Projem videonuzun başındaki gibi Türkiye'yi gösteriyor bende her oyuncumuzun olduğu ülkeyi göstermek ve sonrada yine videonuzdaki gibi o şekilde etkileyici isim geçişleri yapabilmek istiyorum..
bunun gibi bir intro yapabilmek için hangi dersleri çalışmam gerekir yada sizler bana neler önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.. (oyun esnasındaki çekimler için zoom , slow motion ve matrix tarzinda çoklu görüntü yapabiliyorum birtek intro kaldı geriye (: )
Sizler gibi bilgim olmadığından nereden adım atacağımı bulamadım.. Amacım ihtiyacım olan introyu yapabilmek sizlerin yardımıyla.. Bana yol gösterirseniz çok sevinirim..
Teşekkürler ve iyi çalışmalar.. (:
Siteniz çok güzel introlarınızı izledim emeğinize sağlık gerçekten çok güzeller..
Ben AE 7.0 kullanicisiyim.. Kendime bir intro yapmam gerekiyor ve Türkçe kaynaklı yardım için doğru yerde olduğumu farketmekte içimi rahatlattı..
youtubetaki
isimli introya hasta oldum gerçekten çok başarılı bende bunun gibi bir intro hazirlamak istiyorum
counter striketa cok uluslu bir takimin oyuncusuyum ve takimimiz pcl liginde şuan 3.sirada ve bir video yapmayi düşünüyoruz.. intro benim için gerçekten çok önemli
hani sizin intro nuzdaki gibi isimlerin o geçişi beni çok etkiledi..
Projem videonuzun başındaki gibi Türkiye'yi gösteriyor bende her oyuncumuzun olduğu ülkeyi göstermek ve sonrada yine videonuzdaki gibi o şekilde etkileyici isim geçişleri yapabilmek istiyorum..
bunun gibi bir intro yapabilmek için hangi dersleri çalışmam gerekir yada sizler bana neler önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.. (oyun esnasındaki çekimler için zoom , slow motion ve matrix tarzinda çoklu görüntü yapabiliyorum birtek intro kaldı geriye (: )
Sizler gibi bilgim olmadığından nereden adım atacağımı bulamadım.. Amacım ihtiyacım olan introyu yapabilmek sizlerin yardımıyla.. Bana yol gösterirseniz çok sevinirim..
Teşekkürler ve iyi çalışmalar.. (:
ykz- Daha Yeni
Meslek : çok iyi içler dışlar çarpımı yaparım..
Kullandığınız Programlar : AE CS3 - Particle illusion 3.2
Geri: Intro Yardım
Öncelikle aramıza hoşgeldin, bahsettiğin youtubedeki çalışmayı biliyorum
Öncelikle bu işe başlamak için doğru yerdesin ama öyle bir çalışmayı yapabilmek için öncelikle solid, keyframe ve layer özelliklerini tam anlamıyla öğrenmen gerekli, bu bilgilere ulaşabilmek için tüm dersleri izleyip temel olarak benzerini yapmaya çalışman normal olarak ilk adım olabilir, devamında takıldığın yerlerde sorarsan bilen herkes bilgisini cimrilik yapmadan paylaşır ve yardımcı olur şimdiden kolay gelsin iyi çalışmalar
Öncelikle bu işe başlamak için doğru yerdesin ama öyle bir çalışmayı yapabilmek için öncelikle solid, keyframe ve layer özelliklerini tam anlamıyla öğrenmen gerekli, bu bilgilere ulaşabilmek için tüm dersleri izleyip temel olarak benzerini yapmaya çalışman normal olarak ilk adım olabilir, devamında takıldığın yerlerde sorarsan bilen herkes bilgisini cimrilik yapmadan paylaşır ve yardımcı olur şimdiden kolay gelsin iyi çalışmalar
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Aslında bende boşum ha Anladınız siz onu
alpino- O Artık Bir Usta
Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : AE,3D,
Saol haziran teşekkür ederim (:
alpino her türlü yardıma varım bende (:
alpino her türlü yardıma varım bende (:
ykz- Daha Yeni
alpino demiş ki:Aslında bende boşum ha Anladınız siz onu
Seninde heryerde parmağın olacakmı illa :shock:
Önemli değil ykz en kısa zamanda çalışmanı görmek isteriz tabi
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Evet bende bekliyorum Adminim avatar değişmiş Rekor bu
alpino- O Artık Bir Usta
http://www.metacafe.com/watch/2845016/test/
Dün youtubeta senin intro nu daha keşfetmeden önce gördüğüm bi tutorial ı denedim oda ilk çalışmamdı hiç beğenmedim gerçi ama olsun ilk çalışma ilk çalışmadır.. (:
Dün youtubeta senin intro nu daha keşfetmeden önce gördüğüm bi tutorial ı denedim oda ilk çalışmamdı hiç beğenmedim gerçi ama olsun ilk çalışma ilk çalışmadır.. (:
En son alpino tarafından Salı 19 Mayıs 2009, 12:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi (Sebep : Mesajlarımızın ilk harfi büyük olmak zorundadır.)
ykz- Daha Yeni
alpino demiş ki:Evet bende bekliyorum Adminim avatar değişmiş Rekor bu
Aloo Alpiş 19 Mayıs bugün! nasıl Çalışkan ve Zeki Türk gençliğisin sen! aynı avatarı benden al sende kullan, benden olsunnn
En son haziran tarafından Salı 19 Mayıs 2009, 10:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran- Admin
Osmanlıyıda sevdiğim için bunu koydum
alpino- O Artık Bir Usta
O introyu bende izlemiştim. :GOODs:
Bende öğrenmek isterim nasıl yapıldığını.Zaten AE programım yokken dersleri vardı bende.
Bende öğrenmek isterim nasıl yapıldığını.Zaten AE programım yokken dersleri vardı bende.
infinite- Şimdilik Azimli
Kullandığınız Programlar : AE,PS
Lütfen mesajlarınızın baş harflerini büyük yazınız şimdiden ilgi ve alakanızdan sebep teşekkür ederim
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
Hangi intro yaw :(
alpino- O Artık Bir Usta
Ktunnelden youtube a gir bunu yaz haziran ın zaten sitede var bunun gibi birşey yapmalıyım 12den vurdu bu intro beni..
Arkadaşlar text için CC Light Burst effect i ariyorum nerden bulabilirim? (:
http://www.metacafe.com/watch/2847200/nick_test/
Buda son çalışmam text üzerine bu seferde
Aresten video copilot sound fxleri indirdim ama açamıorm şimdi quick time yükleyip birde öyle denicem.. Metacafe nin görüntü kalitesi youtube a oranla daha kötü hd seçeneği yok.. Bu nedenle orjinali gibi güzel gözükmüyor.. Bulmam gereken bazı şeyler var mesela yukarıda belirttiğim CC Light gibi.. İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim dikkat edicem Hale özür dilerim..
Arkadaşlar text için CC Light Burst effect i ariyorum nerden bulabilirim? (:
http://www.metacafe.com/watch/2847200/nick_test/
Buda son çalışmam text üzerine bu seferde
Aresten video copilot sound fxleri indirdim ama açamıorm şimdi quick time yükleyip birde öyle denicem.. Metacafe nin görüntü kalitesi youtube a oranla daha kötü hd seçeneği yok.. Bu nedenle orjinali gibi güzel gözükmüyor.. Bulmam gereken bazı şeyler var mesela yukarıda belirttiğim CC Light gibi.. İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim dikkat edicem Hale özür dilerim..
ykz- Daha Yeni
Ykz peş peşe mesaj göndermek yasaktır son gönderdiğin mesajı Editleyip yollamak istediğin mesajı ilk gönderdiğine ekleyebilirsin tamam mı? şimdiden ilgi ve alakandan sebep teşekkür ederim
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
Arkadaşlar yeni plug-in ler yüklemeye çalıştığım zmn böyle bir hata alıyorum silip yeniden yükleyince sorun düzeliyor.. Acaba verdiğiniz plug-in ler etc. CS3 için mi geçerli sadece? ..
Diğer bir sorumda 7.0 yoksa CS3 mü daha iyi? Hani sizler hangisini kullanıyorsunuz?
ykz- Daha Yeni
ykz demiş ki:Arkadaşlar yeni plug-in ler yüklemeye çalıştığım zmn böyle bir hata alıyorum silip yeniden yükleyince sorun düzeliyor.. Acaba verdiğiniz plug-in ler etc. CS3 için mi geçerli sadece? ..
Diğer bir sorumda 7.0 yoksa CS3 mü daha iyi? Hani sizler hangisini kullanıyorsunuz?
Problem sanirim bilgisayarinda Open GL destegi olmadigindan kaynaklaniyor. Bazi plugin'ler Open GL gerektirmekte bildigim kadariyla. AE'nin versiyonu ile bir alakasi olmamasi lazim.
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
Saol Joker teşekkür ederim.. (:
ykz- Daha Yeni
Birde şunu yapmayı dener misiniz?
C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects 7.0\Support Files\Plug-ins\Standard\Extensions
Buradaki OpenGL3D dosyasını kaldırın yada herhangi bi yere lazım olur diye saklayın sorun çözülebilir. :GOODs:
C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects 7.0\Support Files\Plug-ins\Standard\Extensions
Buradaki OpenGL3D dosyasını kaldırın yada herhangi bi yere lazım olur diye saklayın sorun çözülebilir. :GOODs:
Dediğin gibi yaptım ve sorun çözüldü ekleyebiliyorum teşekkür ederim.. (: Peki OpenGL i ordan kaldırmam neleri etkiler yada herhangi bir etkisi olmaz mı?
ykz- Daha Yeni
Rica ederim. :selam-m: Sorun çıkartanı kökünden kaldırmak lazım zaten.
Ben 1 haftadır falan CS3 kullanıyorum.
7.0 kullanırken OpenGL ile ilgili sorunum olmadı açıkçası.
Ben 1 haftadır falan CS3 kullanıyorum.
7.0 kullanırken OpenGL ile ilgili sorunum olmadı açıkçası.
ykz demiş ki: Peki OpenGL i ordan kaldırmam neleri etkiler yada herhangi bir etkisi olmaz mı?
Onu kaldırman birşeyi etkilemez yada değiştirmez, DirectX teknolojisini kullanmaya devam edersin bir çoğumuz gibi tabi Ekran Kartın Open GL yi desteklemiyorsa, ama destekliyorsa Open GL desteğini açmanda sorunu giderebilirdi. Özetle Open GL teknolojisi 3 Boyutlu hızlandırma teknolojisidir ve bu özelliği kullanabiliyorsan renderlerin daha çabuk olur anlamınada gelir diyebiliriz
haziran- Admin
64 Mb.. Bunun yerine laptop ile çalışsam daha ii o halde 256mb.. hiç olmazsa öbürüne oranla daha az takılma olur.. plug in sorununu halletmem çok güzel oldu gerçekten teşekkür ederim yeniden.. yalnız bide sitede çalışmalarıma ses efektlerini nasıl ekleyebileceğime dair bi bilgi bulamadım gerçi onu çözerim umarım zmnla asıl sormak istediğim ses efektlerini plug - inler gibi biere mi koymamız gerekmior dimi elimizde mevcut ses dosyaları olması yeterli olur mu?
ykz- Daha Yeni
Elindeki ses dosyalarını AE nin desteklediği formatlarda import edebilir, video yada resimler gibi timelinede ayarlama yapabilirsin, sesi duyabilmen içinde numerik kısımdan sıfır tuşuna basman yeterli.
haziran- Admin
Teşekkür ederim.. (:
Arkadaşlar Text yazıyorum ve yazının içine resim görünsün istiyorum nasıl yapabilirim? Sadece yazıyı kaplasın istiyorum resim.. Bunu bi türlü çözemedim :/ yardımcı olursanız sevinirim yada yazının içinde video görünmesini istiyorum mesela alev yada su gibi bunun gibi şeyler.. Bana bildiğiniz bir tutorial varsa verirseniz sevinirim yada izah edebilecek biri varsa.. (:
Birde Plug-in ler kısmında ''GenArts Sapphire'' linkinde sorun var arkadaşlar haberiniz olsun.. ''AE Flame Alev Efekti''nide indirebiliyorsun fakat rar şifreleri doğru olduğu halde çıkartırken hata veriyor buda aklınızda olsun.. (:
Sorunlar bitmio :/
Birde Karışık plug inleri indirdim supports - plug -inslerin icine kıoydum klasörü.. programı açıorm mesela FE-Glass ı deniorm ama işte uzantısını yazan ve sonundada could not be loaded dien hata msgı çıkıor.. ben bunları text üzerinde deniyorum bu arada..
Arkadaşlar Text yazıyorum ve yazının içine resim görünsün istiyorum nasıl yapabilirim? Sadece yazıyı kaplasın istiyorum resim.. Bunu bi türlü çözemedim :/ yardımcı olursanız sevinirim yada yazının içinde video görünmesini istiyorum mesela alev yada su gibi bunun gibi şeyler.. Bana bildiğiniz bir tutorial varsa verirseniz sevinirim yada izah edebilecek biri varsa.. (:
Birde Plug-in ler kısmında ''GenArts Sapphire'' linkinde sorun var arkadaşlar haberiniz olsun.. ''AE Flame Alev Efekti''nide indirebiliyorsun fakat rar şifreleri doğru olduğu halde çıkartırken hata veriyor buda aklınızda olsun.. (:
Sorunlar bitmio :/
Birde Karışık plug inleri indirdim supports - plug -inslerin icine kıoydum klasörü.. programı açıorm mesela FE-Glass ı deniorm ama işte uzantısını yazan ve sonundada could not be loaded dien hata msgı çıkıor.. ben bunları text üzerinde deniyorum bu arada..
ykz- Daha Yeni
ykz demiş ki:Teşekkür ederim.. (:
Tutoriale gerek yok bunun için, F4 tuşuna basarsan gelen ayarlardan aşağıda resimde görüldüğü gibi ilk seçenek olan Alpha Matte yi seçersen istediğin olur, ben resimle yaptım ama sen video ile yaparsan videoda olur
Resim biraz küçük oldu ama belli oluyor.
haziran- Admin
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 2 sayfası