After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Ayıp... - Sayfa 2 EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Ayıp... - Sayfa 2 EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Ayıp... - Sayfa 2 EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Ayıp... - Sayfa 2 EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Ayıp... - Sayfa 2 EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Ayıp... - Sayfa 2 EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Ayıp... - Sayfa 2 EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Ayıp... - Sayfa 2 EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Ayıp... - Sayfa 2 EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 227 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 227 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Ayıp... - Sayfa 2 Vote_lcapAyıp... - Sayfa 2 Voting_barAyıp... - Sayfa 2 Vote_rcap 
boronzox
Ayıp... - Sayfa 2 Vote_lcapAyıp... - Sayfa 2 Voting_barAyıp... - Sayfa 2 Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Ayıp...

+7
render
creativeayhan
olivon
Hale
haziran
RunoDesign
Emirxxx
11 posters

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

Ayıp... - Sayfa 2 Empty Ayıp...

Mesaj  Emirxxx Perş. 04 Ara. 2008, 00:30

Konunun ilk mesajı :

Arkadaşlar geçenlerde tema ararken talisman diye bir programa rastladım merak ettim yükledim denedim içindeki arayüzleri karıştırırken aşağıdaki gibi bir şablon çıktı haritadan birkaç ülkeye tıkladıktan sonra Türkiyeyede tıklayayım dedim tıklamaz olaydım ??? Resmi dilimiz Kürtçe ve Türkçe olarak gösterilmiş alla alla böyle bir dilmi var o zaman bu ülkede Arnavutça vs. konuşan insanlarda var onların dillerinide yazsınlar ayıp ya gerçekten ayıp bir ülkeyi bu kadar hiçe saymak anlıyamıyorum yani >:( Bu ülkenin tek resmi dili vardır o da Türkçedir yanlışmıyım arkadaşlar ?

Programı iyice inceledim normalde 2-3 hatta 4 dil yazılan
ülkeler var ama mutlaka o dillerin içinde birisine parantez içinde
(offical) diye yazılmış bizde 2 tane resmi dil olarak gösteriliyor pes affraid

Bi kaç güne ingilizce metin koymayı düşünüyorum bu konuya onu herkes e-mail olarak contact adreslerine atarlarsa sevinirim.
Ayıp... - Sayfa 2 Adszgi9

Diğer vakit geçirdiğim sitelerdede seferberlik ilan ediyorum o dili oradan kaldırtacaz başka hal çare yok inşallah Cool
Emirxxx
Emirxxx
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Meslek : Environment Artist

Ayıp... - Sayfa 2 Empty Geri: Ayıp...

Mesaj  boronzox Cuma 05 Ara. 2008, 18:50

Yazık...
boronzox
boronzox
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4

Mesaj  render Cuma 05 Ara. 2008, 19:01

İyi dedin hoş dedin de cRChasch kardeş,

Diyarbakırın göbeğine pk* bayrağı desenli çiçekler ekilmişse,
Bunları savunanlar TBMM'e girebilmişlerse,
ABD nin 60 yıl önce çıkarmış olduğu atlaslarda Türkiye Cumhuriyeti bölünmüş ise,
pk* yı terör örgütü gibi yansıtmayıp, özgürlük savaşcıları gibi gösterilmiş ise,
Bebek öldüren şerefsizler, barış için savaşıyoruz demişlerse,
Türkiye Cumhuriyeti tarafından köpekleşerek yaşamış birisi İmralıda beslenmişse,
Kendisini vatansız olarak ilan eden salaklar Avrupadaki ülkelerden Medya propagandası yapabiliyorsa,
Medeniyetler şehri İstanbulun ortasında bu şerefsizler eylem yaparken Polis bir tokat bile atamıyorsa,
İnternet özgürlüğü bunlara verilip, o site senin bu site benim olmayan ülkelerini savunuyorsa,
Sence iş işten geçmemişmidir ?
Eğitim için, doğuyu geliştirmek adına fabrikalar için vs. vs. Bunlar için çok geç kaldık.
Başka bir çözümü olmalı bunun..
Terörün asıl sebebi cahillikten öte, ekonomik sıkıntıdır. Önce ekonomik gücü ele almalıyız. İnsanlar huzur içerisinde görmeli ki kendisini, çevresindeki pk* örgütü mensuplarına değilde, okuda aldığı eğitime inanabilisinler..

Bana kalırsa; Sürün tankları doğuya !
Nasıl 70li yıllardaki Bu ülke için savaşan, sağcı/solcu kesim öldürüldü, kesildi, biçildi, yine aynı şekilde bu yöntem vatansız vatansatanlarada uygulanmalı.
Öncelikle o pk* destekli siyasi parti (Sözde demokrasi için Türkiye Büyük Millet Meclisine giren.) üyelerini sallandıracaksın meydanda ibreti alem için.
Sonra imralıdaki o köpeğin parçalarını doğunun dört bir yanına asacaksın sonunuz işte budur diye.. Sonra verceksin yurdum insanına silahı, güveni.. Bakcak hal çaresine!
Bu iş ordu işidir, siyaset işi değil. Bıraksınlar orduya bak neler yapıyor.
Biz ki; 50000 kişiye 500 kişi savaşlar yapmış medeniyetin çocuklarıyız.. Karşıma çıkan pk* lıyı öldürdüğümü düşün, kaç yıl hapis yerim acaba.. Ama olmaz! illaki dağda yakalayıp, benim şehit kardeşlerime kurşun sıkmış olmalı ki, ben o zaman karşılık verebileyim..

Şunu kabul ediyorum.
APTALIZ !

Kendimiz ettik, kendimiz bulduk..
render
render
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : Her türlü gazoz, kola, bira, şarap, şampanya vs gibi şişeler açılır...
Kullandığınız Programlar : Hemesen, IE, windows media player

Mesaj  cRChasch Cuma 05 Ara. 2008, 20:05

Söylediklerinde haksız oldugunu düşünmüyorum ama geç kalınmış bile olsa bu vatanı canı kadar çok seven çok sayıda kürt kökenli insan oldugunu düşünüyorum. Şu veya bu sebepten dolayı gözünü açamamış, başkaldıramamış insanlara haksızlık etmemek adınadır o söylediklerim. Haddimi aşmak istemem ama bir mishal vermek istiyorum;

Örneğin sen, Render! Parasız kalsan bu vatanı satarmısın, mehmetçiğe kurşun sıkarmısın, vatan millet bir yana bebek öldürebilir misin? Elbetteki bunun cevabı hayır! Maddi sıkıntıların da önemli bir etken oldugunu kabulleniyorum fakat CAHİL olmayan bir insan boş vaatlerin arkasından gidip, kendi geleceğinide yokeder mi? Bir tas una su karıştırarak karınını doyurur, soğuktan ve pislikten ölmeyi göze alırmı, hayvan gibi yaşamayı seçer mi?

Ama diğerlerini dersen ki onların içinde kürt kökenli olmayan hainlerde var! Onları neresinden bağlayıp sallandıralım diye referandum yapılsa az gelir!
cRChasch
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Meslek : Ger.İşl.Müd.

Mesaj  haziran Cuma 05 Ara. 2008, 20:09

cRChasch demiş ki:Söylediklerinde haksız oldugunu düşünmüyorum ama geç kalınmış bile olsa bu vatanı canı kadar çok seven çok sayıda kürt kökenli insan oldugunu düşünüyorum. Şu veya bu sebepten dolayı gözünü açamamış, başkaldıramamış insanlara haksızlık etmemek adınadır o söylediklerim. Haddimi aşmak istemem ama bir mishal vermek istiyorum;

cRChasch sorunda burada nerede o kürt vatandaşlarımız vatanını seven neden ortalarda yoklar nerede bir pk* lehine eylem varsa oradalar. Neden birileri çıkıp bizim temsilcimiz bölücü örgüt pk* değil Türkiye Cumhuriyetidir demiyor!
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  render Cuma 05 Ara. 2008, 20:10

Kürtlere dair bişey söylemedim zaten. Konu pk*. Kürt sorunu apayrı bir mevzu. Ona girersek çıkamayız..

Dediğim gibi sadece ekonomiyle yada eğitimle olucak iş değil bu.. Anasını bacısını korumak adına PKKyı besleyenler var. Biliyorum hepsini. Çok derin mevzular. Ne yapılcaksa yapılsın artık. Yada halka verin yetkiyi, o gerekeni yapacaktır. diyorum yetkililere.

Son söz;

Umarım daha geç kalmayız..
render
render
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Mesaj  haziran Cuma 05 Ara. 2008, 20:15

Yapılabilecek tek şey var avrupa hayalinden kurtulup iç meselelerimizi halletmeliyiz önce, romanya bile avrupa birliğine girdi biz giremiyoruz nedn? istemiyorlar çünkü, yüzümüze dost görünüp arkamızdan kendi vatandaşlarımızı bize karşı kullanıyorlar çünkü dışarıdan yıkamayacaklarını biliyorlar ve kürt vatandaşlarımızı kullanarak içten yıkmaya çalışıyorlar, neden kürtleri seçiyorlar çünkü cahil toplum olarak görüyorlar ve çabuk kandırılıyorlar neden aklı başında kesimleri kandıramıyorlar.

Avrupa ne zamanki Türkiye Cumhuriyetini bölemeyeceğini anlarsa o zaman ancak seni avrupa birliğine dahil etmek için yarışır çünkü böyle bir gücü karşılarına değil yanlarına almak isterler.
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  render Cuma 05 Ara. 2008, 20:52

Haziran;

AB Türkiyeye muhtaçtır zaten. Bizden çok onlar istiyorlar bizi ABde. Ama; ne kadar çökertirsek o kadar iyi. Nasıl olsa bunlar son damlalarına kadar harcıycaklar AB ye girmek için diyip yoluyorlar yolabilidikleri kadar.. pk* yı yaratan kürtler değil zaten. ABD dir. Ve elçileri AB. ABD nin 60 yıl önceki atlasından bahsetmiştim.. pk* kaç yıldır var ki Türkiyede..

"AB neden Türkiyeye muhtaç ?" konusuna gelelim..

1-) Türkiye, Dünya üzerinde en çok genç nufusuna sahip ülkelerden birisi. AB üyesi ülkeler işçi konusunda sıkıntı çektiğini bilenlerimiz biliyor. Yaş oranı gittikçe yükseliyor. Eee vaziyet bu olunca Türkiyeye muhtaç olmak imkansızlaşıyor.

2-) Türkiye, Dünyada en değerli madenlerden olan "Bor" yatağına sahip.. (Her ne kadar biz bu sahip olduğumuz madenleri LOZAN ANTLAŞMASI sebebiyle kullanamıyor olsakda hakikaten çok zenginiz.) Dünyaya tek hakim Petrol şu anda. Zaman ilerlemekte, şartlar değişmekte. Petrol tükenmekte.. Eee ne olcak yolun sonu? Elbette başka çözümlere çıkıcak. Bu sebebten Türkiyeye muhtaç olmamak imkasız bir hal alıyor.

3-) Türkiye corafyası olarak bildiğimiz üzre Avrupayı ve Asyayı birleştiren bir köprü görevi alıyor.. Burdan zaten birçok sebeb çıkartılabilir..

Bunlar saymış olduğum birkaç madde sadece.. Daha neler var neler..

Demem o ki; Haklısın. + olarak söyleyeceklerimde bunlardır.
render
render
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Mesaj  xxxsinanizm C.tesi 21 Şub. 2009, 17:13

haziran demiş ki:Bu AKP nin çok fazla tavizkar davranmasından kaynaklanan bir sürü problemden sadece birisi ama artık gerçekten hadlerini aşan bir durum gerçeken birşeyler yapmak lazım bu gidişat iyi değil kendimizi çok koyvermişiz biz Türk evlatlarıyız ama iyiniyetinde bu kadarı fazla yani artık ses çıkarmanın zamanı diye düşünüyorum, gerçekten MHP li değilim ama sırf bu manzaraları bir daha görmemek için bir dahaki sefere MHP ye oy vereceğimi resmen buradan ilan ediyorum.
şimdi haziran AKP napsun bu durumda ülkede ırklıçık var bariz bi şekilde ortada o herkezin istediğini biraz biraz yapmaya çalışıyor vede yapıyor yabancılarda diyoki hea bunlar haklı olmasa AKP böyle yapmaz bizde gel bunlara böle bi jest yapalım diyorlar yapıyorlar ama yaptıklarıda jest olsa bide konuya bu pencereden bak :D
xxxsinanizm
xxxsinanizm
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : Makine Kalıp Öğrencisi
Kullandığınız Programlar : Adobe PhotoShop CS3,Adobe AfterEffect CS3,Solid Works 2008Auto CAD,CAD-CAM,Cimetro,Paint

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

- Similar topics