After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Ayıp... EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Ayıp... EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Ayıp... EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Ayıp... EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Ayıp... EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Ayıp... EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Ayıp... EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Ayıp... EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Ayıp... EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 223 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 223 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Ayıp... Vote_lcapAyıp... Voting_barAyıp... Vote_rcap 
boronzox
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Ayıp...

+7
render
creativeayhan
olivon
Hale
haziran
RunoDesign
Emirxxx
11 posters

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

Ayıp... Empty Ayıp...

Mesaj  Emirxxx Perş. 04 Ara. 2008, 00:30

Arkadaşlar geçenlerde tema ararken talisman diye bir programa rastladım merak ettim yükledim denedim içindeki arayüzleri karıştırırken aşağıdaki gibi bir şablon çıktı haritadan birkaç ülkeye tıkladıktan sonra Türkiyeyede tıklayayım dedim tıklamaz olaydım ??? Resmi dilimiz Kürtçe ve Türkçe olarak gösterilmiş alla alla böyle bir dilmi var o zaman bu ülkede Arnavutça vs. konuşan insanlarda var onların dillerinide yazsınlar ayıp ya gerçekten ayıp bir ülkeyi bu kadar hiçe saymak anlıyamıyorum yani >:( Bu ülkenin tek resmi dili vardır o da Türkçedir yanlışmıyım arkadaşlar ?

Programı iyice inceledim normalde 2-3 hatta 4 dil yazılan
ülkeler var ama mutlaka o dillerin içinde birisine parantez içinde
(offical) diye yazılmış bizde 2 tane resmi dil olarak gösteriliyor pes affraid

Bi kaç güne ingilizce metin koymayı düşünüyorum bu konuya onu herkes e-mail olarak contact adreslerine atarlarsa sevinirim.
Ayıp... Adszgi9

Diğer vakit geçirdiğim sitelerdede seferberlik ilan ediyorum o dili oradan kaldırtacaz başka hal çare yok inşallah Cool
Emirxxx
Emirxxx
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Meslek : Environment Artist

Ayıp... Empty Geri: Ayıp...

Mesaj  RunoDesign Perş. 04 Ara. 2008, 00:33

Duyarlılığın için teşekkür ederim attım bile gerekli maili...
RunoDesign
RunoDesign
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : Web & Grafik Tasarım

Mesaj  haziran Perş. 04 Ara. 2008, 00:37

Bu AKP nin çok fazla tavizkar davranmasından kaynaklanan bir sürü problemden sadece birisi ama artık gerçekten hadlerini aşan bir durum gerçeken birşeyler yapmak lazım bu gidişat iyi değil kendimizi çok koyvermişiz biz Türk evlatlarıyız ama iyiniyetinde bu kadarı fazla yani artık ses çıkarmanın zamanı diye düşünüyorum, gerçekten MHP li değilim ama sırf bu manzaraları bir daha görmemek için bir dahaki sefere MHP ye oy vereceğimi resmen buradan ilan ediyorum.
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  Emirxxx Perş. 04 Ara. 2008, 00:42

haziran demiş ki:Bu AKP nin çok fazla tavizkar davranmasından kaynaklanan bir sürü problemden sadece birisi ama artık gerçekten hadlerini aşan bir durum gerçeken birşeyler yapmak lazım bu gidişat iyi değil kendimizi çok koyvermişiz biz Türk evlatlarıyız ama iyiniyetinde bu kadarı fazla yani artık ses çıkarmanın zamanı diye düşünüyorum, gerçekten MHP li değilim ama sırf bu manzaraları bir daha görmemek için bir dahaki sefere MHP ye oy vereceğimi resmen buradan ilan ediyorum.
Hazirancım bende 1-2 sene önce senin gibi düşünüyodum ama mhp meclise girince fikirlerim değişti :shock: Seçimden önce atıp tutan bahçeli mecliste şimdi sesi çıkmıyor nerde o kükreyen bahçeli :sleep:Ya siyasetin ciddi bir temizliğe ihtiyacı var çocukluğumdan beri aynı kişiler yeni yüzler lazım oy verecek partide yok afro
Emirxxx
Emirxxx
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Mesaj  Hale Perş. 04 Ara. 2008, 00:47

Bak bi tema arayışına çıktın neyle karşılaştın görüyor musun
Hale
Hale
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : Yok

Mesaj  haziran Perş. 04 Ara. 2008, 00:51

Emirxxx demiş ki:
haziran demiş ki:Bu AKP nin çok fazla tavizkar davranmasından kaynaklanan bir sürü problemden sadece birisi ama artık gerçekten hadlerini aşan bir durum gerçeken birşeyler yapmak lazım bu gidişat iyi değil kendimizi çok koyvermişiz biz Türk evlatlarıyız ama iyiniyetinde bu kadarı fazla yani artık ses çıkarmanın zamanı diye düşünüyorum, gerçekten MHP li değilim ama sırf bu manzaraları bir daha görmemek için bir dahaki sefere MHP ye oy vereceğimi resmen buradan ilan ediyorum.
Hazirancım bende 1-2 sene önce senin gibi düşünüyodum ama mhp meclise girince fikirlerim değişti :shock: Seçimden önce atıp tutan bahçeli mecliste şimdi sesi çıkmıyor nerde o kükreyen bahçeli :sleep:Ya siyasetin ciddi bir temizliğe ihtiyacı var çocukluğumdan beri aynı kişiler yeni yüzler lazım oy verecek partide yok afro

Sende diyorsun oy verecek başka parti yok o bakımdan MHP bence şu an en uygunu diyebilirim sana, en azından tavizkar değil, ekonomiden daha önemli sorunlarımız var artık yani bu ülkede bağımsızlığımız zarar görecekse ben ekonomide biraz daha kemer sıkmayı tercih edebilirim, bağımsızlık olmayınca ekonomi olmayacağına göre başka yol yok,

Bu nedir ya, ermenistana gidersiniz erzurumumuzu haritalarıne eklerler, doğuya gidersiniz diyarbakırımıza kadar haritalarına alırlar, kürtlere hak verirsiniz özgürlük ve demokrasi savaşımız derler ama kendilerine hak verildikçe daha çok başardıkları hissine kapılıp daha fazla manevi olarak güçleniyorlar aslında bir avuç toprağı havaya savurur gibi savurur bu vatan onları ama bu yapabilecek bir lider olmalı AKP ve CHP başka hesapların peşinde akıllarına bu işin sonunun nereye varabileceği gelmiyor bile, AKP içine bakarsanız zaten çoğu miletvekili kürt kökenli böyle tavizkar olmaları bu sebepten kaynaklanıyor ama burada önemli faktör lider faktörü yani onlardan bir yarar olmayacağı açıkca belli, bizi bölme meraklısı olan avrupaya karşı tavizkarlığı ve vatan toprakalrını satmasıda cabası!

Sonuç olarak bu vatanımızı bölme çabalarına karşı birşeyler yapabilecek bir parti dediğin gibi yok ama MHP bu konuda denenmeli ve tek başına iktidara getirilmeli, en azından bu tavizler ortadan kalkar ve gidilmesi gereken konuların üstüne biraz daha gerektiği gibi gidilebilir, tekrarlıyorum diğer partilerden daha duyarlı olacağı kesin!

Aslında Bahçeli çokta susmuyor gerekeni söylüyor ama kimsenin bunu irdelediği yok bence Bahçeli olmalı artık.
haziran
haziran
Admin
Admin

Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  olivon Perş. 04 Ara. 2008, 00:57

Kendimizede sormamız gereken sorular var. Birey olarak bu sorulardan kaçtığımız sürece bu ve buna benzer daha kötü şeyler başımıza gelmeye devam edecek.

1- Dilimizi ne kadar kullanıyoruz ve bu dilin "Öz'ü nü" gelecek nesillere ne kadar aktarabiliyoruz? Çünki "Dil" bir milleti millet yapan ilk unsur. Render ile yeni üye olmuş birisinin bununla ilgili enteresan bir diyaloğu var forumda.

2- Ordumuza ne kadar sahip çıkıyoruz?

3- Demokratikleşmeyle - Haksız davaların ayrımını ne kadar yapabiliyoruz?

4- Ne kadar okuyoruz?

5- Bir partiye oy verirken kriterleri belirleyen kim. Biz miyiz medya mı?

6- Medyanın anlamsız ve de saldırgan gücünü - Halkı çıkarları uğruna kullanma yetisini - yok etmek için ne yapıyoruz. Bu durum karşısında bir duruşumuz var mı?

7- Tv lerde - Embesilleştirme proğramlamasının dışında ailemizi ve kendimizi tutabiliyor muyuz?

Vesaire vesaire...

Yani demem o ki: Bir yerlerde bişeyler oladursun. Bizim ne şekilde durduğumuz önemli. "Okalipto" adlı filmi izlemenizi tavsiye ederim.
Bu dediklerime keyifli bir açılım getiriyor. Bir millet içerden bölünmezse dışarıdan asla bölünmez diyor film.
olivon
olivon
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx

Mesaj  Hale Perş. 04 Ara. 2008, 01:09

olivon demiş ki:Kendimizede sormamız gereken sorular var. Birey olarak bu sorulardan kaçtığımız sürece bu ve buna benzer daha kötü şeyler başımıza gelmeye devam edecek.

1- Dilimizi ne kadar kullanıyoruz ve bu dilin "Öz'ü nü" gelecek nesillere ne kadar aktarabiliyoruz? Çünki "Dil" bir milleti millet yapan ilk unsur. Render ile yeni üye olmuş birisinin bununla ilgili enteresan bir diyaloğu var forumda.

2- Ordumuza ne kadar sahip çıkıyoruz?

3- Demokratikleşmeyle - Haksız davaların ayrımını ne kadar yapabiliyoruz?

4- Ne kadar okuyoruz?

5- Bir partiye oy verirken kriterleri belirleyen kim. Biz miyiz medya mı?

6- Medyanın anlamsız ve de saldırgan gücünü - Halkı çıkarları uğruna kullanma yetisini - yok etmek için ne yapıyoruz. Bu durum karşısında bir duruşumuz var mı?

7- Tv lerde - Embesilleştirme proğramlamasının dışında ailemizi ve kendimizi tutabiliyor muyuz?

Vesaire vesaire...

Yani demem o ki: Bir yerlerde bişeyler oladursun. Bizim ne şekilde durduğumuz önemli. "Okalipto" adlı filmi izlemenizi tavsiye ederim.
Bu dediklerime keyifli bir açılım getiriyor. Bir millet içerden bölünmezse dışarıdan asla bölünmez diyor film.

Olivon söylediğin film'in adını not aldım ama biri bana bugün falan yerde saat bu gibi yada televizyon kanallarında veriliceği zaman bu kanalda şu saatte diye haber verirse izlerim :D Smile ;)

Saygılar

Hale
Hale
Hale
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Mesaj  haziran Perş. 04 Ara. 2008, 01:10

olivon demiş ki:Yani demem o ki: Bir yerlerde bişeyler oladursun. Bizim ne şekilde durduğumuz önemli. "Okalipto" adlı filmi izlemenizi tavsiye ederim.

Bence iyi bir tespit, örnek olarak Irak'ı gösterebiliriz süper güç amerika bile 10 yıldır bölemedi ve başarılı olamadı orada,

Yani bunu bilen avrupa ülkeleride bizleri içten yıkmayı keşfetmiş olacaklarki yüzümüze dost görünüp arkamızdan kendi insanlarımızı bize karşı kullanıyorlar ama artık insanlarımız bunun farkına varmaya başladı bile sonuç olarak bu ülke güçlü bir ülkedir manevi duygusu hat safhada olan bir milletiz biz vatanımız söz konusu olduğunda ilkokul çocukları bile vatanını korumak ve savaşmak için can atarlar ama bu insanların artık gözündeki perdeyi kaldırmalıyız,

Medya konusunda bilinçlendirmeliyiz, basın özgürlüğü diyorlar ama kimse basın özgürlüğü cümlesinin geçtiği yerde kişisel ve toplumsal haklardan bahsetmiyor ne yani basın olunca kendi inancına göre yaptığın politikayı empoze edebilmek için basın özgürlüğü arkasınamı sığınacaksınız bunu artık yemiyor bu millet,

Örnek olarak tarafsız bir gerçeği aktarmaya çalışayım size,

Örnek konusu saadet partisi dediğim gibi benimle çok fazla bağdaşmayan bir parti ama haksızlığın daniskasını gösteren basın özgürlüğü kelimesinin ne kadar tehlikeli bir kavram olduğunu ortaya çıkaran bir gerçek olduğu için anlatmak istiyorum,

Zamanında Aydın doğanın bir gazetesi yine zamanın saadet partisi liderinin bir konuşma yapma planları vardı ve yukarıdaki şahsın gazetelerinden birisi o konuşma için yalan rüzgarı adlı kocaman bir manşet atmıştı ama nemi oldu o konuşma birşeyler olmuştu ve yapılmamıştı yani yapılmayan bir konuşmayı yalan rüzgarı diye manşet yapmışlardı kendilerine sorduklarında ise şaşkınlıklarını biz zaten eğer konuşma gerçekleşseydi ne konuşacaklarını biliyoruz diye savunarak atlatmaya çalıştılar, yani halk işte böyle medya gücü elinde olan güçlerin verdikleri ile bilgilenirlerse tek taraflı gazete ve tv takip ederlerse gerçekleri göremezler o bakımdan birk kaç yönlü takip etmek gerekiyor gelişmeleri böyle olursa bu millet daha çabuk uyanır ve üstüne vazife olan kısımda devreye girer ve bizde bunlarla karşılaşmayız.
haziran
haziran
Admin
Admin

Mesaj  RunoDesign Perş. 04 Ara. 2008, 09:35

Ülkemizdeki insanların düşünce yapısı değişmediği sürece ben ülkemin iyi bir ülke olucağını sanmıyorum.Söylenecek o kadar söz varki...
RunoDesign
RunoDesign
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Mesaj  creativeayhan Perş. 04 Ara. 2008, 10:32

Bende bu konudaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum.

Kendimizi eğer yenilemezsek, konuları derinlemesine irdelemezsek, konulara geniş açılı ve uzaktan bakmazsak meseleleri anlayamayız.

Hangi ülkede bir yıkım bir kriz yaşatılmak isteniyorsa o ülkede milliyetçilik dalgası yükseltiliyor. Yugaslavya en basit örnek. Hindistan ve pakistan öyle, afrikadaki kabileler öyle.Hitler bile saf alman ırkını oluşturmak için çıkmış yola.Sonuç malum.

Yani milliyetçilik siyasal anlamda ülkere virüs gibi giriyor.O ülkeleri kemiriyor.Herkes birbirine saygı duymayı öğrenmeli. Kürt kardeşlerimizi asabi bir kardeşimize benzetip gönlünü almalıyız.Çünkü yılların ihmaller zinciri var. Ve birileri bunu kullanıyor. En Başta Devletin halkın güvenliğini sağlama problemi var.Adamlar gelip esnafı kepenk kapatacaksınız diye tehdit ediyorlar.Oradaki halk mecburen sindiriliyor.Gençler kandırılıyor.Gençlere sahip çıkmalıyız. Gerekirse güneydoğudaki gençlere bire bir kardeşlik kampanyaları başlatılmalı.
Halkla devlet arasındaki kopukluklar kaldırılmalı. Doğu sürgün yeri olmaktan çıkarılmalı en kötü memurlar oraya gönderilmemeli.Birbirimizin
Kötü taraflarımıza değil. İyi taraflarımıza bakalım. Bir insanın değer verdiği konulara aynı hassasiyetle yaklaşmazsak o ufak mesele büyür büyür.Kangrene dönüşür. Başörtüsü gibi, Kürt meselsi gibi, alevi meselesi gibi. 3 ü de demokrasi ile haledilecek ve sorun olmaktan çıkacak konular. Abd de 51 farklı millet yaşıyor. ayrıca farklı dinlerden insanlar yaşıyor. Ama demokrasi ile sorun çözülüyor.
Ayrıca son çıkan olayları düşünelim kimin ekmeğine yağ sürmüş kimin oy oranını azaltmış bakın olayların kimin işi olduüunu anlarsınız.

Ben devletten yana olan Akp nin güneydoğudaki insanlara seçimlere 1 hafta kala kürtçe bir selam vererek seçimi alabileceğini düşünüyorum.
Saygılar.Bu arada Lord Of War filmini baştan sona izlemizi öneriyorum.
creativeayhan
creativeayhan
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx

Mesaj  Emirxxx Perş. 04 Ara. 2008, 10:48

Duyarlılığınız için hepinize teşekkür ederim ülkemize böyle düşünen insanlar gerek :selam-m:

Fatih abinin değindiği nokta aslında çok önemli o kısaca şöyle demiş; Biz Dilimize Sahip Çıkıyoruz mu ki ?

Valla şu anda gençlerin kullandığı dil ve harfler farklı 100 yıl sonrası için büyük bir tehlike aslında dilin özünü kaybetmemesi içten bile değil.

Haziran sanada katılıyorum hemde şiddetle,

Dediğin gibi mhp denenmelidir belkide bilemem ama bu ülkede emekliyi,işçiyi ağzına alan bir lider gelse daha iyi olur.
Saadet partisi olayına çok güldüm işe bak yaa adamlar olmayan bir konuşma için manşet atıyor allah kimseyi medyanın eline düşürmesin :OOPS:

Creativeayhan kardeşimizde çok güzel vurgulamış,ama kürt kardeşlerimizi sınırlayan hiç bir yasa yok polis,doktor,öğretmen vs. olabiliyorlar kimse sen şu'sun bu'sun diye ayrılmıyor durum böyle oluncada insan bunlar ne hakkı istiyor deyip düşünmeden edemiyor.
Sanada teşekkür ederim düşüncelerini yazdığın için ;)
Emirxxx
Emirxxx
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Mesaj  RunoDesign Perş. 04 Ara. 2008, 11:06

Ülkemizde hızlı bir şekilde kutuplaşma yaşanıyor ve bunun sonucunda benim yaşamadığım ama büyüklerimden dinlediğim siyasi dönem aklıma geliyor ve bundan korkuyorum. Türkiye bir bütündür bunu anlamak anlatmak gerek, O göçmen bu kürt ben yaklaşımı kutuplaşmayıda beraberinde getiriyor. kürtçe konuşulması şahsen beni rahatsız ediyor ve her platformdada tepkimi ortaya koymaktan çekinmem ! çünkü istemiyorum burada bile bulunmanın bir kuralı var ! Türkiyede yaşamanında kuralları var en önemlilerinden biride ANA DİLİMİZİN TÜRKÇE olması, bu kurallara baş kaldırmak yerine uyulursa sorun yaşanmaz diye düşünüyorum.Ama buna muhalif olanlar varsa güzelce anlatılmalı hala muhaliflerse "sinek küçüktür fakat mide bulandırır" mantığı ile hareket edilip yok edilmeli biryere kapatılıp yaşatmamalı ! azınlık yüzünden çoğunluğun çoğunluk demiyelimde Türk milletinin rahatsız olması Cumhuriyetimizde olmaması gereken ve asla olmucak birşeydir.Türkiye herşeyiyle her ırkıyla her parçasıyla ve insanıyla bir bütündür, kimse huzurumuzu kaçırmasın.Dünyanın en güzel ülkesinde yaşıyoruz dünyanın kıtalarınnı birbirine bağlıyoruz fakat gelin görün ki huzur içinde yaşamak varken uğraştığımız mide bulandıran meselelere bakın YAZIK !
RunoDesign
RunoDesign
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Mesaj  render Perş. 04 Ara. 2008, 11:41

Sadece iki dil olsa yine iyi..
Adını bile bilmediğimiz dil çeşitler "w"ar..

"Ya Sev, Ya Terket" Konusu gezinmekte bu günlerde.. Ahh bire zeki Türkiyem. Terör başkadır siyaset başka.. İki ay fazla oy alıcam diye, senin terörü kınayanlara laf etme hakkın var mı?

Deniz Baykal, M.Ali Birand bunlarda teröristen farksız kaldı gözümde..
Benim vatandaşıma, ailemden şehit düşene, çanakkalede nerde yattığı bilinmeyen dedeme kurşun sıkanlarla bu ülkeyi paylaşıcam öyle mi !?
Bu vatan hepimizin miş.. Hayır bu ülke, vatanı için gözünü bile kırpmadan ölüme yürüyenlerindir !
YA SEV, YA TERKET !

Bunların üzerinden siyaset yapıcak bişey yok.. Deniz Baykalın CHPden bian önce uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum.
"Söz konusu VATANsa, gerisi teferruattır." M.Kemal ATATÜRK.
render
render
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : Her türlü gazoz, kola, bira, şarap, şampanya vs gibi şişeler açılır...
Kullandığınız Programlar : Hemesen, IE, windows media player

Mesaj  Emirxxx Perş. 04 Ara. 2008, 11:53

render demiş ki:Sadece iki dil olsa yine iyi..
Adını bile bilmediğimiz dil çeşitler "w"ar..

"Ya Sev, Ya Terket" Konusu gezinmekte bu günlerde.. Ahh bire zeki Türkiyem. Terör başkadır siyaset başka.. İki ay fazla oy alıcam diye, senin terörü kınayanlara laf etme hakkın var mı?

Deniz Baykal, M.Ali Birand bunlarda teröristen farksız kaldı gözümde..
Benim vatandaşıma, ailemden şehit düşene, çanakkalede nerde yattığı bilinmeyen dedeme kurşun sıkanlarla bu ülkeyi paylaşıcam öyle mi !?
Bu vatan hepimizin miş.. Hayır bu ülke, vatanı için gözünü bile kırpmadan ölüme yürüyenlerindir !
YA SEV, YA TERKET !

Bunların üzerinden siyaset yapıcak bişey yok.. Deniz Baykalın CHPden bian önce uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum.
"Söz konusu VATANsa, gerisi teferruattır." M.Kemal ATATÜRK.
Katılıyorum render işte dedim ya siyasetin temizliğe ihtiyacı var.Eskiden vatan üzerinden siyaset yapılmazdı şimdi insanların vatani duygularıyla siyaset yapılıyor.

O kadar güzel anlatmışsın ki allah senden razı olsun render yüzbinlerce insanımız bu uğurda öldü ama bazen unutulyor veya unutturuluyor bilemicem.
Emirxxx
Emirxxx
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Mesaj  render Perş. 04 Ara. 2008, 12:04

Valla Emir, memlekette siyaset diye birşey kalmadı.. Deniz Baykaldan nefret ettiğim kadar hiç bi siyasetciden nefret etmedim.. CHP Atatürk'ün kurduğu ve ilk kurulan Siyasi Partidir.. Kişikiği solda yer almıştır. Ama şunu net söyleyebilirim, Atatürk bu partiyi görseydi ciğerleri cız ederdi.. Solcuları bitiren Baykaldır. CHP yi bitiren de baykaldır.. Baykal fanatizmi olan birkaç kesim bu herifi peygamber gibi göstermeye çalışarak hem CHP nin hemde memleketin geleceğinin içine etmektedir..
AKP ye gelince. Durumlar ortada söylenecek birşey yok. Bir gazla "hobaa!" dediler. Çakıldırlar kaldırlar.. Denize sert dalan martılar misali.. Bana kalıcak olursa, ülkeyi emanet edicek hiçbir parti yok.. Bilmem artık bu yol nereye gider...

AKP=CHP=DTP

Farksızlar..

Şahsım adına not:
Sağcı değilim.
Solcu değilim.
Objektif düşünür, liberal sonuçlar elde ederim.
Düşüncelere saygım sonsuzdur, içinde vatana uzanan laf yoksa.
Özgürlüğü sonuna kadar savunurum, içinde vatana ihanet yoksa..
________
Bana sorulacak olursa, "Bir imparatorluk nasıl çöker." isimli filmi izlemekteyiz. Başroldekilerde bizleriz. (Üzgünüm, ama karamsar değilim. Sadece pembe gözlüklerimi çıkardım.)
render
render
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Mesaj  Emirxxx Perş. 04 Ara. 2008, 12:29

render demiş ki:Valla Emir, memlekette siyaset diye birşey kalmadı.. Deniz Baykaldan nefret ettiğim kadar hiç bi siyasetciden nefret etmedim.. CHP Atatürk'ün kurduğu ve ilk kurulan Siyasi Partidir.. Kişikiği solda yer almıştır. Ama şunu net söyleyebilirim, Atatürk bu partiyi görseydi ciğerleri cız ederdi.. Solcuları bitiren Baykaldır. CHP yi bitiren de baykaldır.. Baykal fanatizmi olan birkaç kesim bu herifi peygamber gibi göstermeye çalışarak hem CHP nin hemde memleketin geleceğinin içine etmektedir..
AKP ye gelince. Durumlar ortada söylenecek birşey yok. Bir gazla "hobaa!" dediler. Çakıldırlar kaldırlar.. Denize sert dalan martılar misali.. Bana kalıcak olursa, ülkeyi emanet edicek hiçbir parti yok.. Bilmem artık bu yol nereye gider...

AKP=CHP=DTP

Farksızlar..

Şahsım adına not:
Sağcı değilim.
Solcu değilim.
________
Bana sorulacak olursa, "Bir imparatorluk nasıl çöker." isimli filmi izlemekteyiz. Başroldekilerde bizleriz. (Üzgünüm, ama karamsar değilim. Sadece pembe gözlüklerimi çıkardım.)

Bende baykaldan nefret ediyorum hiç samimi gelmiyor atıp tutmada üstüne yok beyfendi iktidar olamazsa yüzecekti ama kıvırdı :D Ülkeyi emanet edecek insanlar olsa bile derin kısımlardaki kişiler izin vermiyor ne oyunlar oynanıyor ah ah biz uyurken ne dolaplar dönüyor artık öbür tarafta neyin ne olduğunu daha iyi anlarız :DAslında Deniz Baykal istifa diye bağırıyorlardı o kişilere ne oldu bilmem şimdi adam alkışlanıyor.Objektif düşünmede yarar var herkes herşeyin farkında kimse salak veya gerizekalı değil olanlar ortada isteyen görür sahip çıkar isteyende izler bu kadar basit (: Bu arada herkes ne kadar doluymuş eskiden siyaset deyince herkes uzak dururdu şimdi patır patır yazıyoruz güzel bi gelişme :D
Emirxxx
Emirxxx
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Mesaj  render Perş. 04 Ara. 2008, 12:51

Çünkü eskiden siyaset denince insanların birbirlerinden uzaklaşması gelirdi akla. Herkezde cesaret edemezdi tabi bu duruma. Hoş; şimdide farksız ya.. Gençlik olarak bizler çürüyoruz artık.. Siyasetten çok uzağız.. Ama yakında çıkıcaktır bunların hepsi.. Öyle "bu ülke bizim la, asarız, keseriz, sıkarım topuklarına allama kitabıma" gibi beylik laflarla olmuyor bu işler.. (:

Bir ülkenin son durumu başkentinden belli olur. Bakınız; TBMM (TÜRKİYE! Büyük Millet Meclisi) 'nde yer almış parti ve grublara.. İsmi değiştirilisn artık. Orasu Türkiyenin meclisi değil.. Artık terör Ankaraya kadar girmiş durumda. Hatta Meclise girmiş durumda.. BÖyle birbirimizi yiyerek bakalım nereye kadar can çekişicez. (Can çekişicez diyorum, dikkat!) (:
render
render
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Mesaj  ArmedA Perş. 04 Ara. 2008, 13:02

Bir ülkenin gerçekleri bir yazılım firmasının gereksiz saçmalıklarıyla değişmez ama insanı düşündürüyor tabiki.
Yaklaşık 3 yıl önce istanbulda nato zirvesi yapıldı,sunumun yapıldığı yer topkapı sarayıydı ve açılış konuşmasını yapan bayan şu cümleleri kullandı "Dünya 600 yıl bu saraydan yönetildi" ve Bush ta dahil olmak üzere tüm sömürgeci ülkelerin başkanları oradaydı.
Sanırım bu söz Türk olduğumuz için bize duyulan kinin öfkenin sebebinin açıklamasını yeterince yapıyor.Barış,insan hakları, saygı, sevgi hepsi hikaye yüzyıllar öncesine dayanan ve kıyamete kadar bitmeyecek bir hesaplaşma mevcut.Onlarda bir Türk'ün gerekirse canını verebileceği kadar büyük vatan sevgisi bulunmadığı için kağıt üzerinde herşeyi yapıyorlar ,ancak iş başa düşüncede kadın ve çocukları öldürüyorlar.Buraya yazılan her harf bir eleştiridir ancak muhatap aldığımız adamlar bir harfi bile hak etmeyecek kadar aciz ve eziktir. Saygılar
ArmedA
ArmedA
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : Hayat

Mesaj  RunoDesign Perş. 04 Ara. 2008, 13:04

render demiş ki:Çünkü eskiden siyaset denince insanların birbirlerinden uzaklaşması gelirdi akla. Herkezde cesaret edemezdi tabi bu duruma. Hoş; şimdide farksız ya.. Gençlik olarak bizler çürüyoruz artık.. Siyasetten çok uzağız.. Ama yakında çıkıcaktır bunların hepsi.. Öyle "bu ülke bizim la, asarız, keseriz, sıkarım topuklarına allama kitabıma" gibi beylik laflarla olmuyor bu işler.. (:

Bir ülkenin son durumu başkentinden belli olur. Bakınız; TBMM (TÜRKİYE! Büyük Millet Meclisi) 'nde yer almış parti ve grublara.. İsmi değiştirilisn artık. Orasu Türkiyenin meclisi değil.. Artık terör Ankaraya kadar girmiş durumda. Hatta Meclise girmiş durumda.. BÖyle birbirimizi yiyerek bakalım nereye kadar can çekişicez. (Can çekişicez diyorum, dikkat!) (:
Yazmış olduğum cevaptada birbirimizi yediğimizi belirtmiştim bu yazının altınada imzamı atarım aynı fikirdeyim!
RunoDesign
RunoDesign
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Mesaj  Emirxxx Perş. 04 Ara. 2008, 13:16

ArmedA demiş ki:Bir ülkenin gerçekleri bir yazılım firmasının gereksiz saçmalıklarıyla değişmez ama insanı düşündürüyor tabiki.
Yaklaşık 3 yıl önce istanbulda nato zirvesi yapıldı,sunumun yapıldığı yer topkapı sarayıydı ve açılış konuşmasını yapan bayan şu cümleleri kullandı "Dünya 600 yıl bu saraydan yönetildi" ve Bush ta dahil olmak üzere tüm sömürgeci ülkelerin başkanları oradaydı.
Sanırım bu söz Türk olduğumuz için bize duyulan kinin öfkenin sebebinin açıklamasını yeterince yapıyor.Barış,insan hakları, saygı, sevgi hepsi hikaye yüzyıllar öncesine dayanan ve kıyamete kadar bitmeyecek bir hesaplaşma mevcut.Onlarda bir Türk'ün gerekirse canını verebileceği kadar büyük vatan sevgisi bulunmadığı için kağıt üzerinde herşeyi yapıyorlar ,ancak iş başa düşüncede kadın ve çocukları öldürüyorlar.Buraya yazılan her harf bir eleştiridir ancak muhatap aldığımız adamlar bir harfi bile hak etmeyecek kadar aciz ve eziktir. Saygılar
Bize karşı kinli oldukları futbol maçlarındanda belli oluyor zaten de bir ülkeyede bu kadar yüklenilmez alooo Eziklikleri konusunda haklısın Murat abi ama gençlik sağlam ya yakında biz onları analarından doğduklarına pişman edecez :teyy-: Her konuda geliştik pc,futbol,dövüş turnuvaları,zeka olimpiyatları vs. bakalım ben render abi kadar karamsar olmamaya çalışıyorum :cheesy-: (karamsar değilde belkide pembe gözlüğümü çıkarmadım)
Emirxxx
Emirxxx
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Mesaj  render Perş. 04 Ara. 2008, 13:40

"Bizim milletimiz derin bir maziye maliktir... Türk çocugu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır."

M.Kemal ATATÜRK

Demekki ecdadımızı tanımıyoruz.. Ama hangi sokakda hangi bar var, hangi mahallede hangi spor kulübünün tesisleri var bunları iyi biliyoruz.
render
render
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Mesaj  Hale Perş. 04 Ara. 2008, 17:22

Dilerim herşey güzel olur AMİN :eusa_pray: tabi bu bizlerin elinde ama yinede bu dileğimi sizlerle dilemek istedim Smile ;)

Saygılar

Hale
Hale
Hale
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Mesaj  haziran Perş. 04 Ara. 2008, 21:38

render demiş ki:Şahsım adına not:
Sağcı değilim.
Solcu değilim.

Bu düşünce tarzı bana yabancı değil bende aynen böyle düşünüyorum, herkes böyle düşünebilse pek bir sorun olacağını sanmıyorum Rolling Eyes
haziran
haziran
Admin
Admin

Mesaj  cRChasch Cuma 05 Ara. 2008, 18:41

Şu meşhur "kürt sorunu"na değinecek olursak;
k...stan haritalarında Ankara'ya kadar gelindiğini görünce deliye döneceğimize, Ankara'dan öteye geçip biz sizinde devletiniziz diyebilsek, onlarıda dinleyebilsek!

Kaç tane parti seçim döneminde oralara gidipte isteklerini şikayetlerini dinledi? Ülke yönetimine talip olan zavallılar bir şekilde iktidara gelmiş olsalardı kimin hükumeti olacaklardı?

Malum kişilerin haritalarına tepki gösterenler öncelikle kendi haritalarına baksınlar! Emimin ki onların haritalarında o kadar bile il yoktur!

Hem elimizi taşın altına koymaktan korkalım hemde dert yanarak oy dilenelim, adama "senin anan güzel mi?" demezler mi?

Biz burada mevcut şartları beğenmezken, onların durmunu neden göz önünde bulundurmuyoruz? Kağıt üzerinde hak tanımakla kabul ettiremezsiniz eşit şartlar yalanını! Eğer oradaki insanlarada istihdam sağlanır,eğitim şansı verilirse eminimki birçok sorun kendiliğinde hallolacak ve onlarda bazı doğruların farkına varacaklardır. Vatan haini ş.refzilerin sözlerine kanıp her dediklerini yapmak yerine, onlara karşı nasıl direnebileceklerini öğreneceklerdir. Çünkü terörün en büyük besin kaynağı "CEHALET"tir.

Öncelikli olarak yapılması gerekenleri yapalım, sonrası için benim de son sözüm;
" Ya sev! Ya terket!"

Not: Onlar dedim ama yanlış anlaşılmasın. Onlar : Doğuda yaşayan vatandaşlarımız!
cRChasch
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Meslek : Ger.İşl.Müd.

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics