En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 478 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 478 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Mp3 tanınması
4 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe Premiere Pro :: Premiere Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Mp3 tanınması
Bende bi eski prem6 birde perm CS3 var benim iki yıldır elimde olan bazı sevdiğim mp3ler var eski perm 6 mp3 leri görüyor prem CS3 görmüyor sebebi nedir?
Misafir- Misafir
Geri: Mp3 tanınması
Omer hocam oncelikle nasil bir sorun veriyor yazi vs var mi yoksa direk import bolumune birakiyorsun almiyor mu biraz daha sorunu acik yazarsan yardimci olabilirim sanirsam.
xander1982- O Artık Bir Kalfa
Meslek : -------
Bendede CS3 Premiere var ama bende mp3 importta sorun vermiyor belki canopus pro coder var artı Mainconcept Mpeg Pro Hd v2.0.0 Plug-In var bunların sayesinde mümkün oluyordur
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
imprttan o dosyanın içi boş görünüyor...ama prem 6 da tamamını görüyorum...
Misafir- Misafir
ömer tatlısöz demiş ki:imprttan o dosyanın içi boş görünüyor...ama prem 6 da tamamını görüyorum...
İmporttan derken import etmeden önceki dosya seçimi kısmından bahsediyorsun sanıyorum ordan all files seçtikten sonra görebilirsin ama mp3 desteklemiyorsa (codeck yada herhangi bir sebepten dolayı) yine import edemezsin.
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Ben denedim bende extra bir codec yuklu degil import ediyor yalniz mp3 dosyasinin bozuk vs olmadigiba bak bir hocam winapta aciyor mu mesela sonra harddiskte d de olan bir mp3 ise c ye kopyala tekrar dene surukleyip import yerine birakmayi dene bakalim ne olucak.
Edit: Hocam sonradan dusundum sen premeire 6 da ses dosyalarini ac ordan export al aldigin export adobeden oldugu icin cs3 te tanicaktir buyuk ihtimal simdiden kolay gelsin.
Edit: Hocam sonradan dusundum sen premeire 6 da ses dosyalarini ac ordan export al aldigin export adobeden oldugu icin cs3 te tanicaktir buyuk ihtimal simdiden kolay gelsin.
olabilir dee....sorun aslında bu değil...sorun taa eski prem 6 mp3 görüyorda prem CS3 niye görmüyor...makina aynı makine kodek le alakalı olduğunuda sanmam...son versiyon aynı zamanda.... :scratch:
Misafir- Misafir
Hocam versiyon degistikce olabiliyor mesela afterin 6.5 versiyon plugini cs3 te calismiyor ya da xp vista farki gibi onun icin yasilmin destekledigi uzentilara vs bakmak lazim dicem ama bende mp3 aciyor eskileri asmiyorsa uzantilari mp3 mu yada da bozulma deforme mi var bilemicem bircok neden olabilir hocam windows cokmek uzere ise o bile yapabilr deneme yanilma yoluyla cozuyorum ben genellikle.
Sadece premierede değil diğer montaj programlarındada mp3 formatı sağlıksızdır. Onu wav olarak convertlersen sorun ortadan kalkacaktır. Sound forge derim ben
render- O Artık Bir Usta
Meslek : Her türlü gazoz, kola, bira, şarap, şampanya vs gibi şişeler açılır...
Kullandığınız Programlar : Hemesen, IE, windows media player
mp3 converter programları mevcut zaten bissürü onlardan birini indirip render abimin dediği gibi waw almak en iyisi oluyo mp3 sorunlu mp3 pis waw iyi güzel
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe Premiere Pro :: Premiere Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası