En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 317 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 317 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Sudan yazı çıkarma...
3 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Sudan yazı çıkarma...
Arkadaslar bir su birikintisinden veya bir denizden bir yazı çıkarabilir miyiz? bu nasıl olur bilen var mı ? etrafından damlalar falan da yazı çıkarken düşse... afterda yapılabilir mi bu ... yardımınızı bekliyorum...
pejmurdex- Daha Yeni
Meslek : kurgu yönetmeni
Geri: Sudan yazı çıkarma...
after da bence bu kasar veya tam iyi netice vermez..deniz için fraktal noisle deniz yapsan ve sonra cc mr mercury efekti versen belki olur......
ancak şunu söylemek isterim: After bir video eklenti programı diyebilirim..yani ben böyle bir şeyi after dayapsam söyle yaparım: kameramla suyu çekerim sonra su sıççraması çekerim ve sonra afterda kompozite ederim...afterın ruhuna böyle birşey uygun ...
bence senin dedğin 3D programlarına daha uygun ve anime yapmak istersen yine 3D programlarında yapmalısın...aslında o iş de 3D de bile pekde kolay sayılmaz yani....
ancak şunu söylemek isterim: After bir video eklenti programı diyebilirim..yani ben böyle bir şeyi after dayapsam söyle yaparım: kameramla suyu çekerim sonra su sıççraması çekerim ve sonra afterda kompozite ederim...afterın ruhuna böyle birşey uygun ...
bence senin dedğin 3D programlarına daha uygun ve anime yapmak istersen yine 3D programlarında yapmalısın...aslında o iş de 3D de bile pekde kolay sayılmaz yani....
Misafir- Misafir
aefx demiş ki:Ben bununla ilgili bir yerde tuto görmüştüm ama hatırlamıyorum şu an kimin tutosuydu hatırladığımda eklerim buraya dostum
bu tutorial ı bulursanız bekliyorum insallah...
arkadaslar sagolun tesekkurler ....
pejmurdex- Daha Yeni
bu su yapma , sudan yazı cıkarma falan hep sorun olmustur ... ben hic yapmayı denemedim , ama nasıl yapıldıgını biliyorum ... yapman gereken ... iki adet programı kullanmak ;
1. Cinema 4D veya 3D üzerine kurulu baska bir program (3dmax , lightwave , maya , softimage 3d. vs. )
ben cinema 4d kullanıyorum , daha kullanışlı ...
2. RealFlow tamamen 3d sıvı yapma programı ...
bu iki program birbirini destekler ... c4d projesini realflow atıp sıvı yı ekleyip ortaya cıkan realflow projesini tekrar c4d ye atıp , suya veya sıvıya gerken materyali uygularsan , istedigin olmuş olur ...
sadece after effects le yapman bence ya cok zor ya da imkansız diyebilirim ...
1. Cinema 4D veya 3D üzerine kurulu baska bir program (3dmax , lightwave , maya , softimage 3d. vs. )
ben cinema 4d kullanıyorum , daha kullanışlı ...
2. RealFlow tamamen 3d sıvı yapma programı ...
bu iki program birbirini destekler ... c4d projesini realflow atıp sıvı yı ekleyip ortaya cıkan realflow projesini tekrar c4d ye atıp , suya veya sıvıya gerken materyali uygularsan , istedigin olmuş olur ...
sadece after effects le yapman bence ya cok zor ya da imkansız diyebilirim ...
djpires- Şimdilik Azimli
Meslek : Şırdancı
Kullandığınız Programlar : Program kullaniyorum
Evet 3dsmax gibi bir programda su effect'i suyun sıçraması gibi effectLeri uygulayabilmek gerçekten mümkün ,bunun yapımı için gerekli şeylerin uygulamasının yapıldıgını biliyorum , dersler dvdsi vardı bende bir bakıp bulursam eğer içinde paylaşırım kolay gelsin.
Shekerphare- Forum Yöneticisi
Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish
dikkat bilginize...
tesekkurlr arkadaslar bilgilendirici oldu... bir de acil boyle bir duruma ihtiyacım var. ozel bir iş uygun fiyata yapacak olan varsa pm atsın...
konu : bir su damlayacak suyun damladığı yerden bir yazı çıkacak ve yazının ustunden bir kac damla damlayacak asagıya... fiyatı goruselim... su an bi kac yerle gorusuyorum...
konu : bir su damlayacak suyun damladığı yerden bir yazı çıkacak ve yazının ustunden bir kac damla damlayacak asagıya... fiyatı goruselim... su an bi kac yerle gorusuyorum...
pejmurdex- Daha Yeni
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası