En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 463 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 463 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Matrix Bullettime - Bu yeni ve kurşunu güzel olan:D:D
+8
thealperreis
imdat
Abizot
designer
tarr0u
mobidik
haziran
ACYN
12 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Yeni Başlayan Üyelerimizin AE Çalışmaları
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Matrix Bullettime - Bu yeni ve kurşunu güzel olan:D:D
valla arkadaşlar diğer videoyu da izlediniz ve bende eleştirilerinizi aldım çok teşekkür ediyorum ve azmeden başarır:D:D işte size biraz daha gerçek kurşuna benzeyen video... çalıştım çalıştım kurşunu yaptım(3ds max in altını üstüne getirdim:D ) neyse buyrun izleyin... bakalım daha iyi olmuşmu:D
ACYN- Şimdilik Azimli
Meslek : Ayakkabı Bağı Bağlayıcısı....
Geri: Matrix Bullettime - Bu yeni ve kurşunu güzel olan:D:D
Güzel tebrik ederim ama gene kolun mermiden önce aşağı inmiş ama eline sağlık gerçekciliğe doğru adım adım yaklaşıyorsun
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
KArdeş öncelikle azminden dolayı seni kutlamak istiyorum ve filmine gelen eleştirileri dikkate alıp düzeltmek istemen çok hoşuma gitti..Bu sefer gerçekten de mermi olmuş..Ama bence bu sefer mervi çok yavaş gelmiş (biliyorum yavaş olmalı ama bence çok yavaş olmuş) hızlı gitmiş..Yani çıkışı iyi ama önümüzde çok durdu..Nacizane fiktim bu..Ayrıca bir öncekine göre bu sahnenin renkleri ile de oynanmış ve uyumlu da olmuş..Ellerine sağlık..Daha iyi olmuş mu? Tabiki olmuş
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
haziran demiş ki:aefx demiş ki:Belki ACYN gerçek matrix kolunu mermiden daha hızlı hareker ettirebiliyo
Heee bu ihtimalde var dime doğru bea Turkish matrix :kahve-:
:D ya zaten bu matrix filmine hastayım efektlere falan valla bigün çekicem Turkish Matrix:D:D:D
ACYN- Şimdilik Azimli
Mobidiğin sözlerine katılıyorum ve azminden dolayı birkerede ben kutluyorum
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
mermi bu kez çok daha gerçekçi olmuş, tebrikler.
tarr0u- Daha Yeni
Meslek : grafik
bak bu mermi dedigim gibi olmus cok basarilsin kardes nasil yaptin ders hazirlayacaksin degilmi:)Bana, ben afteri ögrenecemde
designer- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Grafiker
Mobidiğin sözlerine bende katılıyorum.merminin cıkısı be cama dogru gelisi iyi ama herkezi yanıltan sen camla dönerken merminin arkasını görmeye basladıgımızda mermimim patlamasıyla ısınmasından dolayı arkasında bi hare bırakması gerek yani arkasının distort olması gerek.döndugmuzde bunu arıyoruz.duruyomus gibi gösterende bu.arkasında distor olsa ve bu muhakkak hareketli olmalı.o karede distortun hareketi olcak ve takipteymisiz hissi yaratıcak.tebrikler...
Abizot- Şimdilik Azimli
Meslek : gerek yok
Abizot demiş ki:Mobidiğin sözlerine bende katılıyorum.merminin cıkısı be cama dogru gelisi iyi ama herkezi yanıltan sen camla dönerken merminin arkasını görmeye basladıgımızda mermimim patlamasıyla ısınmasından dolayı arkasında bi hare bırakması gerek yani arkasının distort olması gerek.döndugmuzde bunu arıyoruz.duruyomus gibi gösterende bu.arkasında distor olsa ve bu muhakkak hareketli olmalı.o karede distortun hareketi olcak ve takipteymisiz hissi yaratıcak.tebrikler...
teşekkürler
merminin dönmesi esnasında zaten merminin durması lazım çünkü ben zaten onu yaptım nasıl matrixde trinity nin tekme sahnesinde olduğu gibi..
ACYN- Şimdilik Azimli
tamam onu ole istemis olabilirsin ama arkasında distort olması gerek bence bide ole dene.ama proje anlamında iyi dusunmussun ona sözum yok.bide benim dedigim gibi dene derim.
Abizot- Şimdilik Azimli
aefx demiş ki:Abizot demiş ki:tamam onu ole istemis olabilirsin ama arkasında distort olması gerek bence bide ole dene.ama proje anlamında iyi dusunmussun ona sözum yok.bide benim dedigim gibi dene derim.
Hocam bu distord uygulaması hakkında ufak bir bilgi verebilirmisiniz, nerelerde kullanılmalıdır mantığı nedir gibi mümkünse tabi
walla benimde hiç bilgim yok ilk defa arkadaştan duydum ama anladığım kadarıyla hani sıcak olan bir maddenin etrafında böyle bir saydam buhar gibi birşey olur ya o herhalde..hani sıcak havalarda asfaltlerın yüzeylerinde görünür..ama ae de nasıl yapıldığı konusunda bi fikrim yok.. :?:
ACYN- Şimdilik Azimli
ewet arkasında buhar gibi.yani sayılır .bg yi bozan bisey olmalı.ornek olarak son osmanlı filmini izlediyseniz orda osman beyin kursunu vardı.dvd si varsa onu izleyin yoksa ben biseyler koymaya calısırım.
Abizot- Şimdilik Azimli
Abizot demiş ki:ewet arkasında buhar gibi.yani sayılır .bg yi bozan bisey olmalı.ornek olarak son osmanlı filmini izlediyseniz orda osman beyin kursunu vardı.dvd si varsa onu izleyin yoksa ben biseyler koymaya calısırım.
izledim o sahneyi peki onu ae de nasıl yapıcaz..sen biliyormusun çünkü bildiğim kadarıyla onu yapabilecek bir plugin yok yine 3d olayına giriyor.. :?:
ACYN- Şimdilik Azimli
biliyorum cunki yapan ekipteydim.halada ordayım. .bak anlatıyım:
elinde bi bg var.3d de bir adet kursun ve bir atet kursunu takip eden hare render ediliyo.bu harenin 3d olmsı gerekmiyo.biz ekip oldugumuz icin 3d de de daha kontrollu oldugu icin onu sectik.yoksa sen bunu illusiondada yaparsın.sonra bu kursunu ve hareyi ae ye alıyosun en.bg nin ustune koyuyuosun.sonra hare leyerını kapatıyosun ve bg ye distort dan displacement map die bi effect var onu veriyosun.ve bu effecte hare leyerını gösteriyosun.böylece bu hare bg nin ustune geldigi yerleri bozuyo yani distort ediyo.örnek bisey koycam biraz zamanım olursa.umarım annadınız. :( :(.sorun olursa sorun.
elinde bi bg var.3d de bir adet kursun ve bir atet kursunu takip eden hare render ediliyo.bu harenin 3d olmsı gerekmiyo.biz ekip oldugumuz icin 3d de de daha kontrollu oldugu icin onu sectik.yoksa sen bunu illusiondada yaparsın.sonra bu kursunu ve hareyi ae ye alıyosun en.bg nin ustune koyuyuosun.sonra hare leyerını kapatıyosun ve bg ye distort dan displacement map die bi effect var onu veriyosun.ve bu effecte hare leyerını gösteriyosun.böylece bu hare bg nin ustune geldigi yerleri bozuyo yani distort ediyo.örnek bisey koycam biraz zamanım olursa.umarım annadınız. :( :(.sorun olursa sorun.
Abizot- Şimdilik Azimli
hare diye arkadaki dalgalanmaya dedim .
Abizot- Şimdilik Azimli
beyler size anlatmak istegim hare burda var.kucuk bisey indirip izleyin derim..
http://rapidshare.com/files/85273462/kursun1.wmv.html
http://rapidshare.com/files/85273462/kursun1.wmv.html
Abizot- Şimdilik Azimli
güzel olmuştebrikelr kurşunun avi dosyasını paylaşırmısın anlamam ben 3dsmax tan yapmaya çalışıyorum kurşun yamuk yumuk oluyo hazır dosyayı yollarmısın krşunu.
imdat- Şimdilik Azimli
Meslek : öğrenci
imdat demiş ki:güzel olmuştebrikelr kurşunun avi dosyasını paylaşırmısın anlamam ben 3dsmax tan yapmaya çalışıyorum kurşun yamuk yumuk oluyo hazır dosyayı yollarmısın krşunu.
3d max bölümünde anlattım nasıl yapıldığını videolu olarak ordan bakarak yapabilirsin..
ACYN- Şimdilik Azimli
ACYN demiş ki:valla arkadaşlar diğer videoyu da izlediniz ve bende eleştirilerinizi aldım çok teşekkür ediyorum ve azmeden başarır:D:D işte size biraz daha gerçek kurşuna benzeyen video... çalıştım çalıştım kurşunu yaptım(3ds max in altını üstüne getirdim:D ) neyse buyrun izleyin... bakalım daha iyi olmuşmu:D
kardeş bence (bazı detayları saymazsak ki onları haziran söylemiş)çok başarılı olmuş.bu 3 ds max olayına bende girmek istedim fakat hiç bişi anlamadım bana yardımcı olabilirmisin yada yardımcı olabilicek tutorialler varmı bildiin
thealperreis- Daha Yeni
ACYN demiş ki:aefx demiş ki:Abizot demiş ki:tamam onu ole istemis olabilirsin ama arkasında distort olması gerek bence bide ole dene.ama proje anlamında iyi dusunmussun ona sözum yok.bide benim dedigim gibi dene derim.
Hocam bu distord uygulaması hakkında ufak bir bilgi verebilirmisiniz, nerelerde kullanılmalıdır mantığı nedir gibi mümkünse tabi
walla benimde hiç bilgim yok ilk defa arkadaştan duydum ama anladığım kadarıyla hani sıcak olan bir maddenin etrafında böyle bir saydam buhar gibi birşey olur ya o herhalde..hani sıcak havalarda asfaltlerın yüzeylerinde görünür..ama ae de nasıl yapıldığı konusunda bi fikrim yok.. :?:
ben distort - ripple effect ini kullandim , bana gorede gayet hos oldu ...
bakabilrisin .. ör : After effects sizin çalismalariniz - Effects Tests
djpires- Şimdilik Azimli
Meslek : Şırdancı
Kullandığınız Programlar : Program kullaniyorum
bu arada arkadaşlar 3d mermi isteyen olursa yardimci olabilirim , elimde 17 tane mermi ve materyali var ... ister proje olsun ister alfalı .mov gönderebilirim ...
proje : cinema 4d projesi .. baska 3d programlari kullanmam özellikle 3d max e hic ısınamadım , hoşuma gitmiyor ...
proje : cinema 4d projesi .. baska 3d programlari kullanmam özellikle 3d max e hic ısınamadım , hoşuma gitmiyor ...
djpires- Şimdilik Azimli
Meslek : Şırdancı
Kullandığınız Programlar : Program kullaniyorum
Çok harika olmuş kardeşim güzel bir matrix gibi kısa film çalışması yapsan youtube da olay olur
freeware (Yasaklı)- O Artık Bir Kalfa
Meslek : ...
Videoyu izleyemedim ben nedense açılmadı youtube
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
djpires mermilerini paylaşırsan sevinirim
olee- Daha Yeni
Footages kısmında djpiresin kurşunlarını bulabilirsin.Tabii aynısı mı bilemem.
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Yeni Başlayan Üyelerimizin AE Çalışmaları
1 sayfadaki 2 sayfası