After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Nerden başlacağım bilemiyorum EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Nerden başlacağım bilemiyorum EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Nerden başlacağım bilemiyorum EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Nerden başlacağım bilemiyorum EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Nerden başlacağım bilemiyorum EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Nerden başlacağım bilemiyorum EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Nerden başlacağım bilemiyorum EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Nerden başlacağım bilemiyorum EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Nerden başlacağım bilemiyorum EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 137 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 137 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Nerden başlacağım bilemiyorum Vote_lcapNerden başlacağım bilemiyorum Voting_barNerden başlacağım bilemiyorum Vote_rcap 
boronzox
Nerden başlacağım bilemiyorum Vote_lcapNerden başlacağım bilemiyorum Voting_barNerden başlacağım bilemiyorum Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Nerden başlacağım bilemiyorum

4 posters

Nerden başlacağım bilemiyorum Empty Nerden başlacağım bilemiyorum

Mesaj  Misafir Çarş. 09 Ocak 2008, 15:51

önce sunu sorayım sisitem geri yüklemeyi bir gön önceye nasıl alacam...geri yükleme bir gün önceyi tanımıyor ancak bi kaç saat önceyi tanıyor..düne dönmeme lazım
Anonymous
Misafir
Misafir

Nerden başlacağım bilemiyorum Empty Geri: Nerden başlacağım bilemiyorum

Mesaj  haziran Çarş. 09 Ocak 2008, 16:00

Senin geri yükleme noktan zarar görmüş yada silinmiş yani sana gösterdiği son tarihten başka tarihe geçemezsin Rolling Eyes
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  Shekerphare Çarş. 09 Ocak 2008, 16:02

Zarar görme değilde windows hergün kendisine bir geri yükleme noktası oluşturmaz , eğerki böyle bir şey sürekli oluyorsa sana şunu tavsiye edebilirim unutmazsan eğer hergün önemli bir şey yaptığında bakarsın Sistem Geri Yükleme olayına gelip eğerki nokta oluşmamış ise "Geri yükleme noktası oluştur" diyerek o anki durumu kayıt altına alıp geri yükleme noktası oluşturabilirsin,isim verebilirsin diye hatırlıyorum daha önceden yapmıştım..
Ama şuanda yok ise dünün tarihinde bir nokta malesef bir şey yapamazsın .
Shekerphare
Shekerphare
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish

Mesaj  haziran Çarş. 09 Ocak 2008, 16:17

Shekerphare demiş ki:Zarar görme değilde windows hergün kendisine bir geri yükleme noktası oluşturmaz , eğerki böyle bir şey sürekli oluyorsa sana şunu tavsiye edebilirim unutmazsan eğer hergün önemli bir şey yaptığında bakarsın Sistem Geri Yükleme olayına gelip eğerki nokta oluşmamış ise "Geri yükleme noktası oluştur" diyerek o anki durumu kayıt altına alıp geri yükleme noktası oluşturabilirsin,isim verebilirsin diye hatırlıyorum daha önceden yapmıştım..
Ama şuanda yok ise dünün tarihinde bir nokta malesef bir şey yapamazsın .

Ama diyorki sadece bir kaç saat öncesini görebiliyorum diyor, ordan yola çıkarsak geri yükleme zamanı hiç oluşturmuyor yada sadece orda kalmış dediğin gibi kendisi istediği zaman belirli aralıklarla geri yükleme noktası oluşturabilir bu mantıklı Rolling Eyes
haziran
haziran
Admin
Admin

Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  Shekerphare Çarş. 09 Ocak 2008, 16:23

İşte bir kaç saat öncesinde sistem için önemli bir şey yapmış ve sistem de bunu kayıt altına almış bu yüzden yani problem değil bu sadece sistemin kendi hal ve hareketleri Smile
Shekerphare
Shekerphare
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish

Mesaj  haziran Çarş. 09 Ocak 2008, 16:33

Shekerphare demiş ki:İşte bir kaç saat öncesinde sistem için önemli bir şey yapmış ve sistem de bunu kayıt altına almış bu yüzden yani problem değil bu sadece sistemin kendi hal ve hareketleri Smile

Ben eksik anlattım sanırım şimdi bir kaç saat önce birşey yapmış kayıt altına almış buraya kadar tamamda ondan öncesinde bu adam okadar prg yüklemiştir silmiştir ben hatırlıyorum bir kaç gün önce codeck yüklemesi falan yapıyodu bunların kayıtlarını almamışmı artı pc yine bildiğim kadarıyla uzun zamandır kurulu o zaman içeirsinde sadece bugüne aitmi bi saat kayıt mevcut burdan bahsetmeye çalışmıştım

En son tarafından Çarş. 09 Ocak 2008, 16:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran
haziran
Admin
Admin

Mesaj  Shekerphare Çarş. 09 Ocak 2008, 16:35

Fakat o orada geriden söz etmemişki dün için konuşmuş düne ait bir nokta olmadığını ama sadece buraya yazdığı yazıdan bir kaç saat önceye ait bir noktanın oluştuğunu belirtmiş yani benim anladığım bu yoksa dünden önceki günlerde almaması gibi bir şeyin söz konusu olabileceğini sanmıyorum. Etik değil Laughing
Shekerphare
Shekerphare
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Mesaj  ACYN Çarş. 09 Ocak 2008, 17:02

öncelikle sistem geri yüklemeyi açman lazım çünkü bazen açık olmuyor ve geri yükleme nnoktası oluşturmuyor bide bilfiğim kadarıyla pc yye herhangi bir şey yüklediğin zaman geri yükleme noktası oluşturuyor. bence en iyisi sen kendine bir geri yükleme noktası oluştur ben öle yapıorum...
ACYN
ACYN
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Meslek : Ayakkabı Bağı Bağlayıcısı....

Mesaj  ACYN Çarş. 09 Ocak 2008, 17:35

aefx demiş ki:
ACYN demiş ki:öncelikle sistem geri yüklemeyi açman lazım çünkü bazen açık olmuyor ve geri yükleme nnoktası oluşturmuyor bide bilfiğim kadarıyla pc yye herhangi bir şey yüklediğin zaman geri yükleme noktası oluşturuyor. bence en iyisi sen kendine bir geri yükleme noktası oluştur ben öle yapıorum...

Evet en gıcık olduğum durumlardan birisi tam ihtiyacım olacağı zaman bi bakıyorum sistem kendisi geri yükleme noktasını kapatmış deli oluyorum o zaman ama bazende açmaya izin vermiyor o zaman basıyorum formatı :twisted:

:D:D sende bendensin bende aslında sistem kurtarma, yok geri yükleme falan bakmam basarım formatı..ama sonra programları yüklemek kadarda gıcık bişey yok bende yaklaşık 70e yakın program yüklü olduğu için yükle yükle bitmiyor:D:D
ACYN
ACYN
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Mesaj  Shekerphare Çarş. 09 Ocak 2008, 18:44

Gülü seven dikenine katlanır Laughing
Shekerphare
Shekerphare
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Mesaj  Misafir Perş. 10 Ocak 2008, 00:29

[daha iki gece önce geri yükleme yapmıştım...aslında iki gece önceye kadar dönmesi gerekirdi...bu sabahki hatadan sonra aslında galiba iki gün önceye dönerdi ama ben onu tercih etmedim iki sat önceye döndüm.ve tabi artık sonrada o saattende geriye bi daha dömnedi...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj  Misafir C.tesi 12 Ocak 2008, 20:49

AEFX nasıl birgeri yukleme noktası oluşturacağız...az önce baktım gene hiç bir geri noktası yok... vardı ama kalkmış...???o açıklama yazılan yere bi şeymi yazlacak ki??
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj  ACYN C.tesi 12 Ocak 2008, 20:58

programlar>donatılar>sistem araçlar>sistem geri yüklemeyi aç sonra orda geri yükleme noktası oluşturu işaretle ileri de zaten gerisi gelir:D kolay gelsin
ACYN
ACYN
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Mesaj  Misafir C.tesi 12 Ocak 2008, 21:06

geri yüklem tarihi bugünü gösteriyor başka yok benim en az bir hafta önceye dönmem lazım..ok?
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj  ACYN C.tesi 12 Ocak 2008, 22:07

iyi de bi hafta önce için geri yükleme noktası yoksa dönemezsin
ACYN
ACYN
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Mesaj  boronzox Çarş. 03 Eyl. 2008, 18:55

Bu geri dönme olayı çok yararlı ancak geri dönme noktası oluşturmayınca da birşeye yaramıyor Embarassed
boronzox
boronzox
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4

- Similar topics