After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Bu hata nedir, neyin nesidir EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Bu hata nedir, neyin nesidir EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Bu hata nedir, neyin nesidir EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Bu hata nedir, neyin nesidir EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Bu hata nedir, neyin nesidir EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Bu hata nedir, neyin nesidir EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Bu hata nedir, neyin nesidir EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Bu hata nedir, neyin nesidir EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Bu hata nedir, neyin nesidir EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 301 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 301 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Bu hata nedir, neyin nesidir Vote_lcapBu hata nedir, neyin nesidir Voting_barBu hata nedir, neyin nesidir Vote_rcap 
boronzox
Bu hata nedir, neyin nesidir Vote_lcapBu hata nedir, neyin nesidir Voting_barBu hata nedir, neyin nesidir Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Bu hata nedir, neyin nesidir

2 posters

Bu hata nedir, neyin nesidir Empty Bu hata nedir, neyin nesidir

Mesaj  murti Paz 30 Ara. 2007, 20:16

Bu hata nedir, neyin nesidir Hata2zz1

Bu hata nedir, neyin nesidir Hatazy7
murti
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : öğrenci

Bu hata nedir, neyin nesidir Empty Geri: Bu hata nedir, neyin nesidir

Mesaj  murti Paz 30 Ara. 2007, 20:18

programa bir film import ederken ilk baştan --2.-- resimdeki hatayı, TAMAM a bastığım da --1.-- resimdeki hatayı veriyor. Daha sonra kapanıyor. yardım edebilir misiniz. ( resimlerin yerleri karışmış :D kusura bakmayın )
sabahtan beri bu hatayı alıyorum. dün yoktu. dün açtığın dosyayı bu gün açamadım. . .
murti
Daha Yeni
Daha Yeni

Mesaj  Misafir Paz 30 Ara. 2007, 20:34

Dostum desteklemediği bir film dosyasını import etmeye çalışıyor olabilirmisin Rolling Eyes

İkinci hatada galiba dosyayı orjinal ismi ile aç gibi bişeler diyor sanıyorum Rolling Eyes
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj  murti Paz 30 Ara. 2007, 20:45

aynı filmi dünde import ettim, açtım, bi sorun yoktu. bu gün de tekrardan açtım ama çalışmıo. o bakımdan. filmi değişik formatlara çevirdim. ( açmaya çalıştığım film zaten AVI, mpeg4 olarak da denedim ama yok )
murti
Daha Yeni
Daha Yeni

Mesaj  Misafir Paz 30 Ara. 2007, 21:00

murti demiş ki:aynı filmi dünde import ettim, açtım, bi sorun yoktu. bu gün de tekrardan açtım ama çalışmıo. o bakımdan. filmi değişik formatlara çevirdim. ( açmaya çalıştığım film zaten AVI, mpeg4 olarak da denedim ama yok )

Dostum galiba yavaş yavaş çözücez durumu şimdi başka bir soru daha peki sadece o videodamı yapıyor bu hatayı yoksa diğer videolardada yapıyormu sorun genel olarakmı böyle yani
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj  murti Paz 30 Ara. 2007, 21:21

Şimdi bende denemeler yaptım. wmw ve mov lar çalışıyor. mpeg 4 ve AVI ler çalışmıyor. aslında olay şu. benim kameram DVD dormatında çekiyor, bende onları AVI ye çeviriyorum. Ve yapacağımı çevirdikten sonra yapıyorum. bu açmayan 2 tane film var. kendi çekimim. ikiside DVD den AVI ye çevrilmiş. ama şöyle ki dün açıp, oynuyordum :D
murti
Daha Yeni
Daha Yeni

Mesaj  haziran Paz 30 Ara. 2007, 22:29

murti demiş ki:Şimdi bende denemeler yaptım. wmw ve mov lar çalışıyor. mpeg 4 ve AVI ler çalışmıyor. aslında olay şu. benim kameram DVD dormatında çekiyor, bende onları AVI ye çeviriyorum. Ve yapacağımı çevirdikten sonra yapıyorum. bu açmayan 2 tane film var. kendi çekimim. ikiside DVD den AVI ye çevrilmiş. ama şöyle ki dün açıp, oynuyordum :D

Şimdi senin sorunun mp4 codeck sorunu bu codecki yüklersen sorun olmaz ve kullanabilirsin ;)

Ama benim sana tavsiytem dv den avi yaparken sıkıştırmadan avi yapmandır o zaman hiç sorun olmaz ama yok çok yer kaplıyor dersen o zaman sıkıştırma codeckini iyi seçmelisin avilerde genel olarak cinepak codeckini kullanırsan hiç bir sorun yaşamazsın ;)
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  murti Paz 30 Ara. 2007, 22:44

haziran demiş ki:
murti demiş ki:Şimdi bende denemeler yaptım. wmw ve mov lar çalışıyor. mpeg 4 ve AVI ler çalışmıyor. aslında olay şu. benim kameram DVD dormatında çekiyor, bende onları AVI ye çeviriyorum. Ve yapacağımı çevirdikten sonra yapıyorum. bu açmayan 2 tane film var. kendi çekimim. ikiside DVD den AVI ye çevrilmiş. ama şöyle ki dün açıp, oynuyordum :D

Şimdi senin sorunun mp4 codeck sorunu bu codecki yüklersen sorun olmaz ve kullanabilirsin ;)

Ama benim sana tavsiytem dv den avi yaparken sıkıştırmadan avi yapmandır o zaman hiç sorun olmaz ama yok çok yer kaplıyor dersen o zaman sıkıştırma codeckini iyi seçmelisin avilerde genel olarak cinepak codeckini kullanırsan hiç bir sorun yaşamazsın ;)

Arkadaşlar uğraştığınız için çok teşekkürler. Haziran yardımın için sağ ol. dediğini yaptım. bende xvid codecle yapıodum. Sayende çok büyük bişiyi başarabildim ( belki büyük olmayabilir ama bana çok çok yarar sağladı. ) Bu forumu hakaten sevmemek mümkün değil ya:D
murti
Daha Yeni
Daha Yeni

Mesaj  haziran Paz 30 Ara. 2007, 22:49

murti demiş ki:
haziran demiş ki:

Arkadaşlar uğraştığınız için çok teşekkürler. Haziran yardımın için sağ ol. dediğini yaptım. bende xvid codecle yapıodum. Sayende çok büyük bişiyi başarabildim ( belki büyük olmayabilir ama bana çok çok yarar sağladı. ) Bu forumu hakaten sevmemek mümkün değil ya:D

Rica ederim sorununun çözülmesine sevindim ;)

Ayrıca sıkıştırma işlemlerinde belirli seçeneklerin dışına çıktığında çalışağın platformun o codeci yada diğer ayarlarını destekleyip desteklemediğini iyi bilmek gerekiyor, bilmiyorsan her zaman geçerli seçenekleri kullanmanda fayda vardır, buda hep aklında olsun ;)
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  murti Paz 30 Ara. 2007, 22:53

bende işte bilgisizliğin kurbanı oldum desem yalan olmaz sanırım:D hep aynı şekilde bırakıodum. demek bilmek şartmış.
murti
Daha Yeni
Daha Yeni

- Similar topics