En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 142 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 142 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Tipografik animasyon
2 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Tipografik animasyon
http://www.cemgul.com/
cem gul çok başarılı bir grafikerdir...showreline bir bakın orada
"down stair way"
"hell dream box"
tipografik animasyon yapmış o yazı kısmındaki animeyi bana bi anlatabilirseniz çok sevinirim...:shock:
cem gul çok başarılı bir grafikerdir...showreline bir bakın orada
"down stair way"
"hell dream box"
tipografik animasyon yapmış o yazı kısmındaki animeyi bana bi anlatabilirseniz çok sevinirim...:shock:
Misafir- Misafir
Geri: Tipografik animasyon
Şu an bakıyorum play yaptım çok yavaş yükleniyo bi dosya upload ediyorum ikisi birden zorluyo galiba biraz beklemem lazım
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
adam tek kelimeye "yapmış" yani abi muhteşem benim düşünceme göre
paylaştığın içinde ayrıca teşekkürler ömer
paylaştığın içinde ayrıca teşekkürler ömer
Shekerphare- Forum Yöneticisi
Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish
eee nasıl yapıldığını anlayacak babayiğit yokmu
cem bana 3d yi ilham ettiren kişidir.. 2002-2003 de 3d network .net ve cgbug .com sitelerine takılıyorduk..eyygidigünler o zamanlar ne kalabalık siteydi..şimdi tarih oldu...
cem bana 3d yi ilham ettiren kişidir.. 2002-2003 de 3d network .net ve cgbug .com sitelerine takılıyorduk..eyygidigünler o zamanlar ne kalabalık siteydi..şimdi tarih oldu...
Misafir- Misafir
ömer tatlısöz demiş ki:eee nasıl yapıldığını anlayacak babayiğit yokmu
Ben bi izleyebilsem nedir senin kafanı bu kadar karıştıran anlıcamda
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
ömer tatlısöz demiş ki:sen nasıl izleyemedim bende onu anlayamadım haziran...
Ya quick time plugininden kaynaklanıyor şu an izledim ama dediğin o kısım zor olan bişey değil ya yani aralarından en basit olan kısmı sormuşsun o kısımda yani sarı olan kısım dikey uzunlukta bir solid oluştur sonra alt kısmını ok biçiminde mask yap sonra onu pre comp olarak değiştir sonra ilk yazıları sağdan soldan ve alttan yukarda ortak noktada birleşecek şekilde fast blur efekti vererek getir ve wiggle efekti uygula.
Devamında precomp yaptığın solidi 3d yap ve camera ile aşağı doğru çek soldan aşağı gelen yazıda aynı şekilde yukardan okun uç kısmına gelsin ve wiggle efekti uygula, solidin sağa ve sola gelmesinide yaparsın artık dime Ömerr :kahve-:
haziran- Admin
yani ben de ilk başta wiggle gibi geldi ama...wiggle titreme için kullanılmıyomu? yani orada titreme yokta sanki bi şyden pırtlayıvermiş gibi....... o yüzden wiggle konusunda şüphelendim..yoksa diğer bölümlerinde hatta oradakileri inşallah hepsini yaparızda... AE de yazı efektlerinde çokça kullanılan bi yöntem de bende tam olarak bilmek istiyorum açıkçası....sence o şirin pırtlamış yazı efekti wiggle mı diyosun şimdi???
gerçi ben cem ede mail attım ama cevap gelirmi bilmem....
gerçi ben cem ede mail attım ama cevap gelirmi bilmem....
Misafir- Misafir
ömer tatlısöz demiş ki:yani ben de ilk başta wiggle gibi geldi ama...wiggle titreme için kullanılmıyomu? yani orada titreme yokta sanki bi şyden pırtlayıvermiş gibi....... o yüzden wiggle konusunda şüphelendim..yoksa diğer bölümlerinde hatta oradakileri inşallah hepsini yaparızda... AE de yazı efektlerinde çokça kullanılan bi yöntem de bende tam olarak bilmek istiyorum açıkçası....sence o şirin pırtlamış yazı efekti wiggle mı diyosun şimdi???
Yok tabi daha başka yollarda var mesela geliş ve gidişleri keyframeler ile ayarlayabilirsin, yazı gelir az birşey geri çekersin sonra az birşey ileri ve tekrar bir geri ve ileri olabilir yani nasıl yapmak istediğine bağlı
Wiggle titretmek için evet ama numaralandırmaları iyi yaparsan bu efektleride yapabilirsin hatta salıncak gibi bile sallandırabilirsin
haziran- Admin
salıncak gibiii...nnnnaasiii... bu wiggle biz bi kere daha gözden geçirsek iyi olacak...hatta hep beraber.....:?:
Misafir- Misafir
ömer tatlısöz demiş ki:salıncak gibiii...nnnnaasiii... bu wiggle biz bi kere daha gözden geçirsek iyi olacak...hatta hep beraber.....:?:
Afterde bildiklerimizin hepsini bir gözden geçirsek aslında ne kadar az şey bildiğimizin farkına varırız
haziran- Admin
çok haklısın...wiggle la ilgili dersler yapmak gerek, sitede yayınlamak gerek......hatta wiggle la ilgili biraz daha ders araştırması yapsak iyi olacak...
Misafir- Misafir
ömer tatlısöz demiş ki:çok haklısın...wiggle la ilgili dersler yapmak gerek, sitede yayınlamak gerek......hatta wiggle la ilgili biraz daha ders araştırması yapsak iyi olacak...
Ömer hocam ilk ders senden gelecek gibi bir his var içimde
Misafir- Misafir
cem'in o efektinde herhangi bir efekt yokmuş..sadece rotate scale position...o kadar...
Misafir- Misafir
ömer tatlısöz demiş ki:cem'in o efektinde herhangi bir efekt yokmuş..sadece rotate scale position...o kadar...
Öylede yapılabileceğini söyledim ya zaten 2 önceki mesajımda :kahve-:
haziran- Admin
Adrew'in riot gear paketlerinin tanıtım görüntülerindeki çalışmalara benziyor sanki?
Shekerphare- Forum Yöneticisi
Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası