En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 533 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 533 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Şebnem ferah babam oğluma amatör klip bir bakın isterseniz
+7
freeware (Yasaklı)
boronzox
Joker
mobidik
haziran
Onur31
mavvii
11 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Kısa Film :: Kısa Filmleriniz
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Şebnem ferah babam oğluma amatör klip bir bakın isterseniz
Şarkadaşlar iyi yada kötü her türlü eleştirilerinizi bekliyorum
Yeni link
http://www.pikniktube.com/v/5980172f5f19c10d5a9bc27f1684a9cd/u/338570/%DEebnem_Ferah
Yeni link
http://www.pikniktube.com/v/5980172f5f19c10d5a9bc27f1684a9cd/u/338570/%DEebnem_Ferah
En son mavvii tarafından Perş. 05 Haz. 2008, 18:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
mavvii- Daha Yeni
Meslek : öğrenci
Geri: Şebnem ferah babam oğluma amatör klip bir bakın isterseniz
Selcugum oncelikle aramıza hoşgeldin. Kısa filmler bölümünü dolduracaksın gibi bi his var içimde ya.. . Cok guzel olmuş canım benım ellerne sağık :GOODs:
Onur31- Şimdilik Azimli
Meslek : Radyo/Tv Ögrenci
Bencede çok başarılı tebrik ediyorum güzel iş çıkmış :GOODs:
Bu arada kısa filmle ilgili paylaşımlarınıda merak ve sabırsızlıkla bekleyenlerdenim
Bu arada kısa filmle ilgili paylaşımlarınıda merak ve sabırsızlıkla bekleyenlerdenim
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
beğenmenize gerçekten cok sevindim bu ilk çalısmam denebılır bundan sonrakıler cok daha ıı olucam buna ınanıyorum ... umarım izleyen diğer arkadaşlarda beğenir ..:sunny:
mavvii- Daha Yeni
aslında orda en masraflı olan aynanın kırılması oldu begenmenız benı cok mutlu ettı :teyy-:
mavvii- Daha Yeni
mavvii demiş ki:aslında orda en masraflı olan aynanın kırılması oldu begenmenız benı cok mutlu ettı :teyy-:
Ahahaa evet aynada var kaça maloldu diye bir soru sormıcam merak etme
Ama oyuncularda iyiler bunu söylemek isterim :kahve-:
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
onlarada teşekkur borcluum cunkı iki gun uyumadan calıstılar benımle hepımızın ugraslarıyla bu cıktı ortaya
mavvii- Daha Yeni
Doğal ışık altındamı çektiniz bütün sahneleri yani extra ışık kullandınızmı? birde nasıl bir kamera kullandığını merak ediyorum
haziran- Admin
doğal ışık altında çekildi ama ben kurguda renk ayarlarıyla bıraz oynadım kamera da panasonıc 3ccd dv kamerası 7 mılyarlık bir kamera bolumden aalmıstım cekımler ıcın
mavvii- Daha Yeni
radyo - tv ogrencısıyım ben
mavvii- Daha Yeni
önemli değil ilginize teşekkürler
mavvii- Daha Yeni
mavvii demiş ki:doğal ışık altında çekildi ama ben kurguda renk ayarlarıyla bıraz oynadım kamera da panasonıc 3ccd dv kamerası 7 mılyarlık bir kamera bolumden aalmıstım cekımler ıcın
Kameranı Kısa Film başlığında ekipmanlar kısmında tanıtma imkanın olursa çok sevinirim tabi mümkünse
haziran- Admin
mavvii- Daha Yeni
Hocam hoşgeldin aramıza..Klibi seyredemedim daha ama izleyince yourm yapacam elbette..
Hangi üniversitede okuyorsun sorması ayıptır?
Bu ilk çalışman sanırım..Kısafilmin var mı hiç diye merak ettim..
Hangi üniversitede okuyorsun sorması ayıptır?
Bu ilk çalışman sanırım..Kısafilmin var mı hiç diye merak ettim..
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
hosbulduk kardesım evet ılk calısmam denebılır .. radyo tv ogrencısıyım süleyman demırel unısınde
mavvii- Daha Yeni
Çok başarılı bir çalışma arkadaşım ellerinize sağlık. Oh yaw şöyle kısa film ve benzeri işlerle uğraşan arkadaşları görmek ne mutlu ediyor insanı.
Kamera açılarınız güzel sayılır ama madem bu işin okulunu okuyorsunuz sizden daha iyi teknikler daha iyi açılar bekliyorum açıkçası. İlerideki çalışmalarınızı merakla bekliyor olacağım.
Sanırım tripod kullanmadan çekim yaptınız veya kamera gereğinden fazla sarsılmış. Onu da size tavsiyem steady move efektiyle vea track point'ler ile düzeltebilirsiniz. O zaman daha profesyonel bir tad alabilirsiniz görüntülerden.
Işık ve karanlık güzel kullanılmış ama ben biraz daha aydınlık olmasını tercih ederdim doğrusu. Yani tam aydınlık değil ama bunun 1-2 ton daha açığı güzel olabilirdi kanaatimce. Bu hali de güzel tabiki de, yanlış anlamayın. Sadece kendi şahsi tercihim bu.
Yeni çalışmalarınızı merakla beklediğimi söylemiştim dimi? Evet evet söylemişim anlayın artık işte bekliyoruz :p
Kamera açılarınız güzel sayılır ama madem bu işin okulunu okuyorsunuz sizden daha iyi teknikler daha iyi açılar bekliyorum açıkçası. İlerideki çalışmalarınızı merakla bekliyor olacağım.
Sanırım tripod kullanmadan çekim yaptınız veya kamera gereğinden fazla sarsılmış. Onu da size tavsiyem steady move efektiyle vea track point'ler ile düzeltebilirsiniz. O zaman daha profesyonel bir tad alabilirsiniz görüntülerden.
Işık ve karanlık güzel kullanılmış ama ben biraz daha aydınlık olmasını tercih ederdim doğrusu. Yani tam aydınlık değil ama bunun 1-2 ton daha açığı güzel olabilirdi kanaatimce. Bu hali de güzel tabiki de, yanlış anlamayın. Sadece kendi şahsi tercihim bu.
Yeni çalışmalarınızı merakla beklediğimi söylemiştim dimi? Evet evet söylemişim anlayın artık işte bekliyoruz :p
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
düşüncelerin için cok tesekkur edıorum bu benım ılk calısmam sayılır o yuzden bazı hatalar normal ..ısık cok ugrastırdı bızı kurgu da renk ayarlarıyla daha fazla oynamam gereksız bır parlaklık verdıgı ıcın yapmadım;) cok daha ıı acılar olabılırdı ama bunu da kurgudan sonra fark edebılıosunuz:) benden kaynaklı bı durum yani:) evet trıpod kullanmadım o yuzden ınsanı rahatsız eden bır tıtreme var goruntulerde tekrar değerli düşüncelerin için teşekkur edıyorum:cheers:
mavvii- Daha Yeni
Ben de beğendim özellikle de başta gözlerini açtığı anla müzik uyumu harika
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
yha şu klibi başka izleyeceğimiz bir site linki ile koyarmısınız izleyemedim gitti bekliyorum
freeware (Yasaklı)- O Artık Bir Kalfa
Meslek : ...
arada sarı effectsle geçişi nasıl yapıldıgını bir söylermisiniz en sona dogru ışık hüzmesinden bahsediyorum
Mavikent- Şimdilik Azimli
Meslek : Bilgisayar Programcısı
Kullandığınız Programlar : Delphi, C++, Visual Studio, Flash, Dreamweaver (ASP.NET, PHP), PS, AE
Şebnem Ferah'ın sevdiğim şarkıların başında gelir şarkı seçimin için bi teşekkür ederim ve çalışman içinde tebrik ederim.
Bence orjinal bir klip tadında güzel bir çalışma olmuş.Tabiki ben diğer arkadaşlar kadar profesyonel bilmediğim için bir seyirci gözüyle bunları diyebiliyorum.
Çalışmalarında ve okul hayatında başarılar.
Bence orjinal bir klip tadında güzel bir çalışma olmuş.Tabiki ben diğer arkadaşlar kadar profesyonel bilmediğim için bir seyirci gözüyle bunları diyebiliyorum.
Çalışmalarında ve okul hayatında başarılar.
Shekerphare- Forum Yöneticisi
Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish
slmlar abi ben de sinema okumak istiyorum bana biraz bilgi verebilir misin acaba? ne tarz dersler var uygulamalı sınavlara giriyomusunuz bide o bölümden hangi meslekler var eğer yardımcı olursan sevinirim küçüklüğümden beri sinema şimdiden sağol
janan- O Artık Bir Kalfa
Kullandığınız Programlar : photoshop, after effetcs, particle illision, premiere
mavvii demiş ki:düşüncelerin için cok tesekkur edıorum bu benım ılk calısmam sayılır o yuzden bazı hatalar normal ..ısık cok ugrastırdı bızı kurgu da renk ayarlarıyla daha fazla oynamam gereksız bır parlaklık verdıgı ıcın yapmadım;) cok daha ıı acılar olabılırdı ama bunu da kurgudan sonra fark edebılıosunuz:) benden kaynaklı bı durum yani:) evet trıpod kullanmadım o yuzden ınsanı rahatsız eden bır tıtreme var goruntulerde tekrar değerli düşüncelerin için teşekkur edıyorum:cheers:
Yeni calismalarini merakla bekliyor olacagim. Eger baska yayinladiysan gormemis olabilirim. link verirsen izler bakarim.
Saygilar,
Baha
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
Uuzun zamandır nete gıremedıgım ıcın konuya cvp yazamadım bu benım ılk projem oldugu ıcın dıger calısmalarımın yanında sonuk kalıyor bazı sorularınıza cvp veriyim...
1, Arkadaşlardan biri geçişi sormuş orada flashback kullandım normalde kurguyu adobe de yaparım ama onda flashback olmadıgı ıcın dıger programları kullanmam gerekti ayarla oynayarak o kıvamı yakalayabilirsin...
2. Sinema okumak istediğini yazmış baska bı arkadas evet bızım bolumde uygulama agırlıklı dersler gosterılıyor ancak uygulamada ılerı duzeyde basarılı olan ogrencı sayısı oldukca az o yuzden gorsel zaka baskınsa rahat sıvrıle bılırsın... Cok zevklı ama cok yorucu bır bolumdur ....
3 Sevgili kardeşim baha evet daha bir sürü proje yaptık bunlardan bazıları festıvallere gıttı hatta en son döküdrama (Belgesel-Kurmaca) alanında kısa bı calısma yaptık onu devbelgesel adlı bi şiekete gönderiyoruz. Onlar istedi nasıl iş yaptıgımızı gormek için yayınlamamızın sebebi de bu tür organlara gonderılen çalışmaların ınternet ortamında gosterılmesı pek dogru bulmuyoruz ama zamanla belkı onlarıda koyarız neden olmasın :byebye-: Herkese selamlar... :byebye-:
1, Arkadaşlardan biri geçişi sormuş orada flashback kullandım normalde kurguyu adobe de yaparım ama onda flashback olmadıgı ıcın dıger programları kullanmam gerekti ayarla oynayarak o kıvamı yakalayabilirsin...
2. Sinema okumak istediğini yazmış baska bı arkadas evet bızım bolumde uygulama agırlıklı dersler gosterılıyor ancak uygulamada ılerı duzeyde basarılı olan ogrencı sayısı oldukca az o yuzden gorsel zaka baskınsa rahat sıvrıle bılırsın... Cok zevklı ama cok yorucu bır bolumdur ....
3 Sevgili kardeşim baha evet daha bir sürü proje yaptık bunlardan bazıları festıvallere gıttı hatta en son döküdrama (Belgesel-Kurmaca) alanında kısa bı calısma yaptık onu devbelgesel adlı bi şiekete gönderiyoruz. Onlar istedi nasıl iş yaptıgımızı gormek için yayınlamamızın sebebi de bu tür organlara gonderılen çalışmaların ınternet ortamında gosterılmesı pek dogru bulmuyoruz ama zamanla belkı onlarıda koyarız neden olmasın :byebye-: Herkese selamlar... :byebye-:
mavvii- Daha Yeni
Bazı yerlerde müziğe uyumlu olduğu için seyir zevkini artırıyor.
o yüzden güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlık.
o yüzden güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlık.
TheGodfather (Yasaklı)- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Bende bilmiyorum.
Kullandığınız Programlar : Adobe After Effects öğrenme aşaması.
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Kısa Film :: Kısa Filmleriniz
1 sayfadaki 2 sayfası