After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Sesi müzikten ayırma EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Sesi müzikten ayırma EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Sesi müzikten ayırma EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Sesi müzikten ayırma EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Sesi müzikten ayırma EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Sesi müzikten ayırma EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Sesi müzikten ayırma EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Sesi müzikten ayırma EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Sesi müzikten ayırma EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 498 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 498 Misafir :: 2 Arama motorları

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Sesi müzikten ayırma Vote_lcapSesi müzikten ayırma Voting_barSesi müzikten ayırma Vote_rcap 
boronzox
Sesi müzikten ayırma Vote_lcapSesi müzikten ayırma Voting_barSesi müzikten ayırma Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Sesi müzikten ayırma

4 posters

Sesi müzikten ayırma Empty Sesi müzikten ayırma

Mesaj  Misafir Paz 23 Ara. 2007, 21:14

sesi müzikten ayıran program varmı veya Adobepremier bunu yapabilirmi....???:scratch:
Anonymous
Misafir
Misafir

Sesi müzikten ayırma Empty Geri: Sesi müzikten ayırma

Mesaj  Ayteq Paz 23 Ara. 2007, 22:07

Adobe premieerle yapabilrisn bunu...filmin yada videonun attıktan sonra zaten sesi ve videoyu kanal oalrak ayırıyor..sağ tık ypa filiminsütüne UNLİNK seceneğine tıklarsan film ve ses ayrı ayrı hareket edecektir..sesi silip film mi render ederbilirsin.. kolaygelsin Smile ;)
Ayteq
Ayteq
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Meslek : i bi çalışma :P

Mesaj  haziran Paz 23 Ara. 2007, 22:14

Ayteq demiş ki:Adobe premieerle yapabilrisn bunu...filmin yada videonun attıktan sonra zaten sesi ve videoyu kanal oalrak ayırıyor..sağ tık ypa filiminsütüne UNLİNK seceneğine tıklarsan film ve ses ayrı ayrı hareket edecektir..sesi silip film mi render ederbilirsin.. kolaygelsin Smile ;)

Sanırım Ayteq konuyu yanlış anladın sen videoyu müzikten değilde sesi müzikten ayırmak istediğini söylemiş bu konuda parogramlar var olduğunu bir kaç yerde okumuştum ama ilgilenmemiştim bi ara bakayım gene bulursam bilgilendiririm seni ;)
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  Ayteq Paz 23 Ara. 2007, 22:17

aaaa evet yeni fark ettim nası okuduysam ben videoyu müzikten ayırma die okudum :lol!: bu AE kafamı çok bulandırıyo ondan glaiba Smile özür idlerim ya Rolling Eyes

edit: Adobenin bi yazılımı var bununla yapılabiliyomuş Smile

http://download.adobe.com/pub/adobe/..._tryout_en.exe linki bu Smile

neyse hatamızı telafi etik heraLede..Cool
Ayteq
Ayteq
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Mesaj  haziran Paz 23 Ara. 2007, 22:23

Ayteq demiş ki:aaaa evet yeni fark ettim nası okuduysam ben videoyu müzikten ayırma die okudum :lol!: bu AE kafamı çok bulandırıyo ondan glaiba Smile özür idlerim ya Rolling Eyes

edit: Adobenin bi yazılımı var bununla yapılabiliyomuş Smile

http://download.adobe.com/pub/adobe/..._tryout_en.exe linki bu Smile

neyse hatamızı telafi etik heraLede..Cool

Hah işte olay budur çok çok iyi telafi ettin ama :D sağol bilgilendirme için ;)
haziran
haziran
Admin
Admin

Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  Ayteq Paz 23 Ara. 2007, 22:26

;) ömer pm attım bide sna ;) rica ederiz haziran nedemek
Ayteq
Ayteq
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Mesaj  Misafir Paz 23 Ara. 2007, 23:27

teşşekkürler ..ayteq.....suan sehir dışındayım eve dönünce bi bakmam lazim..yani nasıl bi şet anlamam lazım....iyi geceler herkese...Smile

ah pardon hazirana da teşekkürler...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj  haziran Ptsi 24 Ara. 2007, 02:14

ömer tatlısöz demiş ki:teşşekkürler ..ayteq.....suan sehir dışındayım eve dönünce bi bakmam lazim..yani nasıl bi şet anlamam lazım....iyi geceler herkese...Smile

ah pardon hazirana da teşekkürler...

Rica ederim Ömer bişey yapmadım bende teşekküre değecek, ama bişe söylicem ard arda mesaj atmak yerine son anda aklına birşey geldiğinde ikinci mesajı atmak yerine birinci mesajını edit yazan kısımdan önceki mesajının içine eklesen nasıl rahatlıcam bilemezsin senin ikinci mesajlarını temizlemekten temizlikçilere döndüm yahu :fiskos--:
haziran
haziran
Admin
Admin

Mesaj  mobidik Ptsi 24 Ara. 2007, 02:27

Bu konularda kendisine çok güvendiğim ve bilgisi olan birisinden bir alıntı yapmak istiyorum..Umarım kızmaz..."Omega_Works"..Gerçi birilerine faydalı olduğunu bilirse kızmaz..Smile

"Aslında bunun mümkün olmayacağını en başta söylemeliyim. Bunu yapabilen programlar olduğu söylensede hiç birisi tatmin edici seviyede sonuç vermeyecektir. Şimdiye kadar denediğim tüm programlar arasında en iyi sonucu Adobe Audition verdi. Programın kullandığı sistem çok da karışık değil, basit bir frekans kısma sistemi. Yalnız bu işlem için orijinal cd tavsiye ederim(cda formatı). Kopya cd lerde ve mp3 lerde zaten frekans kaybı yeterince fazla olduğu için ses sonunda robotize bi forma dönüşüyor...

Programın kendi içinde hazır ayarları bulunmakla birlikte direk kısılacak frekansa müdahale de mümkün. Zira kadın sesiyle erkek sesi aynı frekanslarda olmuyor, hatta hem cinslerde bile frekans farkı oluyor. Bu yöntemin en büyük dezavantajı kısılan frekanslara yakın olan frekanslarda olan seslerinde bu kısılmadan etkilenip dejenere olması. Özellikle keman ve gitar sesleri buna örnektir...

Bir diğer yöntem ise müzikteki mono seslerden stereo sesleri ayırmak. Bu yöntemde program farkı yoktur. Herhangi bir ses editörüyle yapılabilecek bir işlemdir.
Genelde müziklerde vokal mono kaydedilir(bunun aksi durumlarıda olabilir). Bu yöntemle orijinal müzikten mono sesler silinebilir. Yöntem şöyle işler; Stereo olan müziğimizin bir kanalını seçili hale getirip fazlarını (phases) ters (invert) çeviriyoruz. Böylece önceden + yönde hareket eden fazımız - yönde hareket etmeye başlıyor. Diğer kanalımızdaki faz hala + yönde. Şimdi bu iki kanalımızı eşit oranda ses seviyesiyle birbirine mixliyoruz. Ve ne oluyor - ler ve + lar birbirini götürüyor. Bu yöntemde de orijinal cd kullanılmasını tavsiye ediyorum."

Teşekkür ediyorum..Smile
mobidik
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : kelseM

Mesaj  haziran Ptsi 24 Ara. 2007, 02:30

Teknik olarak süper bir bilgi mobidik sana ve arkadaşına teşekkürler ;)
haziran
haziran
Admin
Admin

Mesaj  Misafir Ptsi 24 Ara. 2007, 11:32

bende teşekkür ederim...

haziran doğru söylüyorsun cahilliğme ver....
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj  designer Ptsi 24 Ara. 2007, 19:53

Bende adobe audition kullanmistim ama müzigi %100 ayirmiyor bende belirteyim dedim :)böyle boguk gibi cikiyor ses
designer
designer
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : Grafiker

Mesaj  haziran Ptsi 24 Ara. 2007, 20:21

ömer tatlısöz demiş ki:bende teşekkür ederim...

haziran doğru söylüyorsun cahilliğme ver....

Ehuhehe yok canım olur böyle vakalar haziran yakalar Laughing

Ama biraz daha dikkat edersek bende biraz olsun rahatlarım çünkü çoğu mesajları editlemekten ne hale geldiğimi tahmi edebiliyosundur demi o bakımdan yane ;)

Bu arada konuya dönersek hiç bir program sesle müziği ayırdığı zaman çok kaliteli bir kalıntı bırakmaz zaten ama çok kullanmamız gerekiyosa yapılmalı ciddi işlerde asla tavsiye etmem :kahve-:
haziran
haziran
Admin
Admin

Mesaj  haziran Salı 25 Ara. 2007, 22:58

Bana göre en iyisi Adobe Audition 3.0 ama birde şöyle birşey karşıma çıktı nette anlatım sahibi Trix_al rumuzlu arkadaşa teşekkürler.

Download Linki
http://www.goldwaving.com/downloads/gwave512.exe

Programın ara yüzü bu

Sesi müzikten ayırma 17mp

Open deyip bir müzik dosyasını açıyoruz

Sesi müzikten ayırma 24fv

Programın içine müzik dosyamız bu şekilde yükleniyor

Sesi müzikten ayırma 34cr

Müziğimiz yüklendi

Sesi müzikten ayırma 40du

Vocal yerini (yani sanatçının ses gelen yerini) belirliyoruz. Burası biraz ince detaylı. Dikkat edelim. Es kaçmasın yoksa çirkin durur

Sesi müzikten ayırma 53wn

Göründüğü gibi vokal yerini keseceğimiz yeri açıyoruz. (Adımları iyi takip edelim)

Sesi müzikten ayırma 65im

Bu bölümde vocal'i keseceğimiz menümüz açılıyor. Presets'den işaretli olan yeri seçiyoruz. Burada önemli olan iki şey var. Birincisi from ve too hızlarını kendiniz ayarlayacaksınız. Ama yok ayarlamazsanız program kendini otomatik olarak kendi standartına alacaktır. İkincisi ise mutlaka ön izleme yapmalısınız ki şarkının seslerini düzgün kaybedelim.

Sesi müzikten ayırma 77zn

From-too ayarlarını yaptık, ön izlemeyi yaptık ve bizim istediğimiz verimi aldık. Şimdi OK diyeceğiz ve bu şekilde yüklenmesini bekleyeceğiz. Yaklaşık 5-7 saniye arasında sürer

Sesi müzikten ayırma 85ia

Bu iş bu kadar arkadaşlar. Şimdi bazı arkadaşlarımız bütün şarkıları keseceğini zannediyorlar. Bu işlem her parçaya uygulanmayabilir. Yüzde yüz verim alamayabilirsiniz. Fakat sizi tatmin edecektir.
haziran
haziran
Admin
Admin

- Similar topics