En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 135 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 135 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
After Effect Görüntü Hatası
2 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
After Effect Görüntü Hatası
Selam Arkadaşlar. Bende Aranıza yeni katıldım. After effect programına da yeni yeni ilgi duymaya başladım. Diğer video edit programı konusunda orta derecede bilgim vardır. Zaten profilimde de mevcut. Neyse Ama After Effect de çok yeniyim. Çok fazla dersleri izlemeye fırsatım olmadı. Ancak hazır bir iki şablon buldum bunların üzerinden mantık yürüterek öğrenmeye çalışıyorum. Ancak benim sorunum ( AE CS3'ü sorunsuz olarak kurdum). Ayrca Optical flares ve birkaç gerekli plugins'ide kurdum ( sorunsuz olduğunu düşünüyorum ) Elimde bulunan hazır şablonlarda yazıları kendim değiştirdiğimde görüntünün ortasında ya yeşil yada siyah bir çarpı işareti çıkıyor. Bu işaret çoğu zaman yazılı bölümlerde ortaya çıkıyor. Projede resim var ise bazı porjlerde çıkıyor bazılarında çıkmıyor. Bundan ben şu anlamı çıkarıyorum. Ya kurulumda bir yanlışlık yaptım ya da Opitcal flares'i yada diğer pluginleri kurarken bir hata yaptım. Bu çarpı işaretinin nasıl kaldıralacağı veya neden çıktığı konusunda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler.
En son By_E tarafından Ptsi 16 Ağus. 2010, 03:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
By_E- Daha Yeni
- Varsa Çalıştığınız Firma : http://www.after-effects.tr.cx
Meslek : Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : Edius, Photoshop, Corel Draw, Ulead Vid. Std.
Geri: After Effect Görüntü Hatası
O çarpı işaretleri kurduğunuz pluginler Örnek: Optical Flares crakli olduğu için, o çarpı işaretinin kalkması için satın almanız gerekiyor.
Bu arada aramıza hoşgeldin.
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
haziran demiş ki:O çarpı işaretleri kurduğunuz pluginler Örnek: Optical Flares crakli olduğu için, o çarpı işaretinin kalkması için satın almanız gerekiyor.
Öncelikle soruma bu kadar kısa sürede ( aynı gün ve bir iki saat içinde ) cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgi içinde ayrıca teşekkür ederim. Benimde tahminim o şekildeydi ancak emin olamadığım için sorma gereği duydum. Ancak sorumda da belirttiğim farklı bir ayrıntı var. Bu çarpı işareti Optical flares plugini gerektiren bir projede projenin sadece yazı bölümünde bu işaret çıkıyor. projenin devamındaki resimlerin üzerinde çıkmıyor? Yoksa bu efekt sadece yazıların olduğu yere uygulandığı içinmi orada çıkıyor.? Veya bu crackli olduğu için sadece 5-10 saniyemi çıkıyor? kısaca bunları da merak ediyorum ...
Birde sizden ayrı bir bilgi paylaşımı isteyeceğim. Şimdi bu pluginlerin hepsi kurulum isteyen yada istemeyen hepsi de After effect'in içindeki Plugins klasörünün içine mi kurulup veya kopyalanacak?. Bazı kurulum isteyen pluginler kendisini farklı bir yerde kuruyor o nedenle sordum.. Tekrar ilgi ve alakanıza şimdiden teşekkürler...
By_E- Daha Yeni
Birinci soruna cevap olarak evet hangi objeye plugini eklemişsen orayı geldiğinde o işaret çıkar diğer yerlere geçtiğinde çıkmaz.
Diğer sorunun cevabı ise, onada evet direk plugins içine kuruluyorlar, ayrı yere kurulanlar aslında parçalarını atıyorlar, yani C:/ sürücüsü içinde ihtriyaç duyduğu sistem dosyalarına entegre olması gerekiyor. Sonuç olarak kurulumlar Plugins klasörüne kurulması gerekiyor
Diğer sorunun cevabı ise, onada evet direk plugins içine kuruluyorlar, ayrı yere kurulanlar aslında parçalarını atıyorlar, yani C:/ sürücüsü içinde ihtriyaç duyduğu sistem dosyalarına entegre olması gerekiyor. Sonuç olarak kurulumlar Plugins klasörüne kurulması gerekiyor
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
haziran demiş ki:Birinci soruna cevap olarak evet hangi objeye plugini eklemişsen orayı geldiğinde o işaret çıkar diğer yerlere geçtiğinde çıkmaz.
Admin bu ne hız arkadaşım... Sorumu az önce sordum diğer sayfada 3-5 dk geçirdim baktım cevap gelmiş Süpersin inan.... Neyse verdiğin cevaplarda benim tahminlerim gibiymiş.. Yinede çok sağol süper hızlı admin....
Anlaşılan bu optical Flares Plugin'i ile ilgili satın almak için VideoCopilot ile görüşeceğiz galiba?
By_E- Daha Yeni
Evet çünkü forum kurallarımızı okunduysa bizde yasal olmayan bilgi paylaşımı yasakBy_E demiş ki:Anlaşılan bu optical Flares Plugin'i ile ilgili satın almak için VideoCopilot ile görüşeceğiz galiba?
Bu arada bugün buralardaydım eskisi gibi vakit yok ama elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum. Hadi iyi geceler kolay gelsin.
haziran- Admin
Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için... Evet forum kurallarını biliyorum o nedenle başka bir şey sormadım veya ima etmedim zaten. Hani O Plugini VideoCopilot dışında Türkiyeden bir yerden satın alabileceğim şube vs gibi bir yer varmı manasında sormuştum... Herşey gönlünüzce olsun...
Not: Yeni başlayanlar için türkçe videolu ders aradım ama şimdilik sizin sitenizde mevcut demelerine rağmen ya linkler ölü yada sayfaları ben bulamadım. Araştırıyorum hala....
Not: Yeni başlayanlar için türkçe videolu ders aradım ama şimdilik sizin sitenizde mevcut demelerine rağmen ya linkler ölü yada sayfaları ben bulamadım. Araştırıyorum hala....
By_E- Daha Yeni
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası