En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 571 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 571 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
AEF ne olacak?
4 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası
AEF ne olacak?
Saat şuan 5:40.Foruma irdiğim an,anasayfada karşılaştığım duyuru ile şok oldum.Okumayanlar için buraya aynen kopyalıyorum.
"DUYURU:
Öncelikle 3 senedir aile gibi beraber olduğumuz arkadaşlarımızdan özür dileyerek kısaca konuya girmek istiyoruz...Vakit yetersizliğinden dolayı uzun zamandır karşılıksız olarak ayakta tuttuğumuz hitini Türkiye'nin En iyi After Effects forumu haline getirdiğimiz bu forumumuzu zaman sıkıntımızdan ve bu yüzden ilgilenemez durumda kalmaktan ve 7 bin üstünde üyelerimizide düşünerek forumu kapatmak yerine daha iyi ilgilenebilecek birilerine devir yapmayı uygun gördük...
https://aftereffects.catsboard.com FORUMUMUZ ŞU ANDAN İTİBAREN SATILIKTIR...
İlgilenenler ADMİN yada Admin yardımcısı HAZİRAN ile fiyat teklifleri vermek için iletişime geçebilirler...
ÖNEMLİ NOT: BU TEKLİF BİR HAFTA İÇİN GEÇERLİDİR! BİR HAFTA SONUNDA EN YÜKSEK FİYATI VEREN ARKADAŞIMIZA DEVİR OLACAKTIR... LÜTFEN SADECE CİDDİ İLGİLENENLER YAZSIN. TEŞEKKÜRLER..."
Haziran adminim nedir bu durum? Neden gerçekleşiyor? Sitenin kapanması gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Eskisi kadar girmesemde arada girdiğim bir forumdur AEF.Üzüldüm doğrusu...
"DUYURU:
Öncelikle 3 senedir aile gibi beraber olduğumuz arkadaşlarımızdan özür dileyerek kısaca konuya girmek istiyoruz...Vakit yetersizliğinden dolayı uzun zamandır karşılıksız olarak ayakta tuttuğumuz hitini Türkiye'nin En iyi After Effects forumu haline getirdiğimiz bu forumumuzu zaman sıkıntımızdan ve bu yüzden ilgilenemez durumda kalmaktan ve 7 bin üstünde üyelerimizide düşünerek forumu kapatmak yerine daha iyi ilgilenebilecek birilerine devir yapmayı uygun gördük...
https://aftereffects.catsboard.com FORUMUMUZ ŞU ANDAN İTİBAREN SATILIKTIR...
İlgilenenler ADMİN yada Admin yardımcısı HAZİRAN ile fiyat teklifleri vermek için iletişime geçebilirler...
ÖNEMLİ NOT: BU TEKLİF BİR HAFTA İÇİN GEÇERLİDİR! BİR HAFTA SONUNDA EN YÜKSEK FİYATI VEREN ARKADAŞIMIZA DEVİR OLACAKTIR... LÜTFEN SADECE CİDDİ İLGİLENENLER YAZSIN. TEŞEKKÜRLER..."
Haziran adminim nedir bu durum? Neden gerçekleşiyor? Sitenin kapanması gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Eskisi kadar girmesemde arada girdiğim bir forumdur AEF.Üzüldüm doğrusu...
alpino- O Artık Bir Usta
Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : AE,3D,
Geri: AEF ne olacak?
Haziran arkadaşım bencede güzel bir karar vermişsiniz foruma yenilik lazım, 24 saat online admin lazım, forum dediğin yeni doğmuş bebek gibi bakım ister bu yüzden yarışma düzenleyecek ödül verecek, üyeleri tanıyacak, ders hazırlayacak admin lazım öyle biri varmıdır acaba ?
Yanlış anlaşılmasın bizim forumumuzun en kötü hali yine diğerlerinin en iyisinden iyidir. Ne ögrendiysem yine burasının sayesinde
.....Neyse.....
En azından forum kapatılmaz sa yine buradayız kapatılırsa da vedalaşmaya zaman bırakın lütfen
Yanlış anlaşılmasın bizim forumumuzun en kötü hali yine diğerlerinin en iyisinden iyidir. Ne ögrendiysem yine burasının sayesinde
.....Neyse.....
En azından forum kapatılmaz sa yine buradayız kapatılırsa da vedalaşmaya zaman bırakın lütfen
nnesta- O Artık Bir Kalfa
Meslek : inşaat
Kullandığınız Programlar : ms-dos
Duyarlılığınız için teşekkürler arkadaşlar, ama nnesta'nında dediği gibi buraya daha fazla vakit ayırabilecek bir admin gerekli. Ben artık eskisi kadar aktif olamıyorum, böyle bir forumun ilgisiz kalması kötü. Şu an Türkiye'deki en iyi AE Forum olduğunu hiç sıkıntı duymadan söyleyebilirim.
Teklifler geliyor ama kişilerin tavırları yüzünden devir yapmadık, sanırsınızki dünyayı alıyorlar konuşmalar öyle. Böyle devir yapmaktansa kapatılır daha iyi. Kapatılır derken dondurulur, ileride vakit bulunursa yeniden eskisi gibi aktif şekilde devam edilir. Bakalım bekliyoruz. Pazartesiye kadar düzgün iletişim kurabilen birisi çıkmazsa forumun akışı durdurulacak ve beklemeye alınacak.
Teklifler geliyor ama kişilerin tavırları yüzünden devir yapmadık, sanırsınızki dünyayı alıyorlar konuşmalar öyle. Böyle devir yapmaktansa kapatılır daha iyi. Kapatılır derken dondurulur, ileride vakit bulunursa yeniden eskisi gibi aktif şekilde devam edilir. Bakalım bekliyoruz. Pazartesiye kadar düzgün iletişim kurabilen birisi çıkmazsa forumun akışı durdurulacak ve beklemeye alınacak.
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Adminim siteye ne zaman girsem dünki şeylerin aynısını görüyorum ve çıkıyorum.
Sitede online üyeler de var ancak paylaşım yok.
Ben bütün gün online'ım.Uğraşılacak ne varsa uğraşırım.Para veremem ancak kapatma durumu olmasın.İsterseniz ben admin olabilirim,ki kaç senedir de buradayım.Götürebilirim olayı.
Sitede online üyeler de var ancak paylaşım yok.
Ben bütün gün online'ım.Uğraşılacak ne varsa uğraşırım.Para veremem ancak kapatma durumu olmasın.İsterseniz ben admin olabilirim,ki kaç senedir de buradayım.Götürebilirim olayı.
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası