En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 473 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 473 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Selamlar
+3
Hale
olivon
ahmetcan
7 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Üyeler Tanışma ve Kaynaşma
1 sayfadaki 1 sayfası
Selamlar
Selam millet. Artık bende sizden biri olmaya çalışacağım. Uzun süredir AE kullanmak istiyordum. Fakat bir türlü kullanamıyordum çünkü bilgisayarım o kadar eski ki , AE yüklemek için , 100mb açığım kalmıştı ve o 100mb açığı bulmak için yarım saat uğraştım. Kendisi en az 8 senelik.
2 senedir Photoshop Kullanıyorum. Sanal modifiye yapıyorum. Oldukça eğlenceli fakat fotograflarla oynamak kadar videolarla da oynamak istiyorum. Hoşuma gitmiyor değil
1 tane AE dersi izledim , orada photoshop bilgilerinin de kullanıldığını gördüm. Nasıl rahatladım anlatamam.. Çünkü ilk başta açınca çok karışık bir görüntüsü var AE nin.
Kendimi şöyle tanıtabilirim kısaca;
Adım soyadım; Ahmetcan HIZLAN
Yaşım; 16
Yaşadığım yer ; İstanbul
Hobiler ; Fotograflar üzerinde oynamak , içinde araba olan herşeyi kurcalamak. (Kimi arkadaşlarım araba sapığı diyor. Nedeni ise 2.5 dk lık araba tanıtım videosunu paylaşmam ) + Anaokulundan beri araba çizerim. Ama 5. sınıfta çizim gelişimim durduğu için o seviyede kaldık. :P
Arada saçma sapan espriler yaparım , rahatsız ettiğim için özür dilerim. Hedefim Bu sitedeki tüm programları açıp , birşeyleri "anlayarak" yapmak.
Tekrardan merhaba.
2 senedir Photoshop Kullanıyorum. Sanal modifiye yapıyorum. Oldukça eğlenceli fakat fotograflarla oynamak kadar videolarla da oynamak istiyorum. Hoşuma gitmiyor değil
1 tane AE dersi izledim , orada photoshop bilgilerinin de kullanıldığını gördüm. Nasıl rahatladım anlatamam.. Çünkü ilk başta açınca çok karışık bir görüntüsü var AE nin.
Kendimi şöyle tanıtabilirim kısaca;
Adım soyadım; Ahmetcan HIZLAN
Yaşım; 16
Yaşadığım yer ; İstanbul
Hobiler ; Fotograflar üzerinde oynamak , içinde araba olan herşeyi kurcalamak. (Kimi arkadaşlarım araba sapığı diyor. Nedeni ise 2.5 dk lık araba tanıtım videosunu paylaşmam ) + Anaokulundan beri araba çizerim. Ama 5. sınıfta çizim gelişimim durduğu için o seviyede kaldık. :P
Arada saçma sapan espriler yaparım , rahatsız ettiğim için özür dilerim. Hedefim Bu sitedeki tüm programları açıp , birşeyleri "anlayarak" yapmak.
Tekrardan merhaba.
ahmetcan- Daha Yeni
- Varsa Çalıştığınız Firma : http://www.after-effects.tr.cx
Meslek : Öğrenci
Kullandığınız Programlar : Adobe Photoshop CS3
Geri: Selamlar
Bir müddet arabalar yerine after'i kurcalayacaksın yani ...Hade bakalım hayırlıs...Aramıza hoşgeldin.
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Hoşbulduk , sağol. Arabalardan yine ayrılamam ki sadece öğrenme aşamasında insan ağaç çicek böcek kurcalarım. Yine amacım araba. 3ds max öğrenmeye kalktım bir aralar , onu da araba modellemek için. AE kullanmak istememin bir nedeni , arkadaşla bomba bir site tanıtım videosu yapma düşüncelerimiz. Kendi 3dsmax kullanıyor + onun da photoshop bilgileri mevcut. Eğer olur ki , sizin sayenizde kısa sürede birşeyler yapabilirsem , beraber çalışmaya başlayacağız kendisiyle. Ve eğer başladığımız işi bitirebilirsek , şahane olcak ve tabiki bana bu işi öğretmiş olan sizlerle paylaşacağım. Ayrıca bundan gurur duyarım.
ahmetcan- Daha Yeni
Forum sayfamıza ve aramıza hoş geldin Ahmetcan kendini tanıtmak için öyle bir mesaj yazıp yollamışsın ki sanırım sorulucak bişey kalmamış sana forum sayfamızda paylaşıcağın çalışmalarda başarılar diler aramızda uzun süre kala bilmen dileğiyle diliyorum
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
Sağol Hale. Umarım katkılarım olur.
ahmetcan- Daha Yeni
Aramıza hoşgeldin
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
ahmetcan demiş ki:Sağol Hale. Umarım katkılarım olur.
Bu senin elinde
Hale- O Artık Bir Usta
Hoşbulduk Haziran.
Hale , şuan kafam öyle karışık ki , elimde dersler olmasına rağmen hiçbirşey yapamıyorum Güzel bir başlangıç olmayacak sanırım.
Bana , msn aracılığı ile , anaokulu çocuğuna anlatırmış gibi AE öğretebilecek var mı?
Hale , şuan kafam öyle karışık ki , elimde dersler olmasına rağmen hiçbirşey yapamıyorum Güzel bir başlangıç olmayacak sanırım.
Bana , msn aracılığı ile , anaokulu çocuğuna anlatırmış gibi AE öğretebilecek var mı?
ahmetcan- Daha Yeni
ahmetcan demiş ki:Bana , msn aracılığı ile , anaokulu çocuğuna anlatırmış gibi AE öğretebilecek var mı?
Giriş seviyeden başlayarak (elbetteki) bol bol ders videoları izler ve takıldığın, anlayamadığın noktaları burada bizimle paylaşırsan eminim üstesinden gelebilirsin ki zaten PS bilginde varmış. Oldukça uzun ve karmaşık bir cümle oldugunun farkındayım ama nedense bunun da üstesinden gelebilecek biriymişsin gibime geliyor Saçma sapan espiriler yaptıgını düşünüyorsan kesinlikle bunlardan bol bol yapmalısın Aramıza hoşgeldin.
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
Ben Ahmetcan'ı sevdim. 16 yaşındaki bir insan gibi değilde sanki 45 50 yaşındaki bir insan gibi konuşuyor.Kendini iyi ifade eden bir insan bana göre ve de yolu açık Ahmetcan'ın.
Ahmetcan program, iş vb her şey öğrenilir. Burası tam da istediğin konulara uygun bir yer.
Burası gizemlerle dolu insanların olduğu bir yer. ben de kısaca buradaki birkaç arkadaştan bahsedeyim.
olivon: Tam bir profesyonel. her konuda uzman
ismailkadercan:Zaten yetenekliydi. Birde olivonla çalışmaya başlayınca üzüm üzüme baka baka misali daha da yetenkli hale geldi.
haziran: kendisi patronumuz. Kendisi iyi düzeyde programları bilir. Kendisinin birde uçağı var yaramazlık yapanı uçaktan atıyor.bilgin olsun eli sopalı biridir.(Şaka tam bir melektir.Dosta güven verir.)
daha kimler kimler boronzox,hale,produc,cRChasch,alpino,aloha34,gökhangullu hepsi süper insanlar
Ahmetcan program, iş vb her şey öğrenilir. Burası tam da istediğin konulara uygun bir yer.
Burası gizemlerle dolu insanların olduğu bir yer. ben de kısaca buradaki birkaç arkadaştan bahsedeyim.
olivon: Tam bir profesyonel. her konuda uzman
ismailkadercan:Zaten yetenekliydi. Birde olivonla çalışmaya başlayınca üzüm üzüme baka baka misali daha da yetenkli hale geldi.
haziran: kendisi patronumuz. Kendisi iyi düzeyde programları bilir. Kendisinin birde uçağı var yaramazlık yapanı uçaktan atıyor.bilgin olsun eli sopalı biridir.(Şaka tam bir melektir.Dosta güven verir.)
daha kimler kimler boronzox,hale,produc,cRChasch,alpino,aloha34,gökhangullu hepsi süper insanlar
creativeayhan- Forum Yöneticisi
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Ve siz de oldukça iyi insanlarsınız. Sağolun. Bilgisayarda ufak bir oyun kalmıştı onu da sildim yer açılsın diye. 1gb lık yer açıldı. Benim için büyük bir rakam çünkü AE'e video atınca disk doluluğundan oynatamaz , photoshopta resim açınca disk doluluğundan oynama yapamaz hale gelmiştim. Şimdi 1-2 ufak video avına çıkayım ve kurcalıyım AE'i.
Bu arada , ben biraz daha forumu keşfe çıkayım. Sizin gibi insanlarla tanıştığım için memnun oldum. İyiki buraya denk gelmişim
Bu arada , ben biraz daha forumu keşfe çıkayım. Sizin gibi insanlarla tanıştığım için memnun oldum. İyiki buraya denk gelmişim
ahmetcan- Daha Yeni
Hoşgeldin
alpino- O Artık Bir Usta
Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : AE,3D,
ahmetcan demiş ki:Hoşbulduk Haziran.
Hıımm bunun adı yeni üye olduğun için forum sayfamızı yabancılıyorsun dur malüm karman çorman gelir sana şimdi burdaki herşey bak bi alış elindeki dersler bi, bakmışın ki forumda paylaşılmış olucak ayrıca bence güzel bi başlangıç olucak hayırlısıyla
Ben hariç işi bilen arkadaşlar istediğin şekilde istediğin dersi öğretirler merak etme
Hale- O Artık Bir Usta
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Üyeler Tanışma ve Kaynaşma
1 sayfadaki 1 sayfası