En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 445 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 445 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
After Effects Plug-in Tanıtım Bölümü
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Yardımcı Program Tanıtımları :: After Effects Plugin Tanıtım
1 sayfadaki 1 sayfası
After Effects Plug-in Tanıtım Bölümü
Selam arkadaşlar.
Bu bölümde After Effects için hazırlanmış ve kullanmakta olduğunuz plug-inleri aşağıdaki şartlar çerçevesinde tanıtabilirsiniz.
1-Plug-in ücretsiz ise kesinlikle konu altında download linki bulunacak.Download linki başka bir foruma yönlendirmeyecek.
2-Ücretliyse kesinlikle paylaşılmayacak.
3-Ne işe yaradığı minimum 3,maximum 8 resimle gösterilecek.
4-Hakkında açıklama yazısı yazılacak.
5-Eklenen resimler tam gözükecek-büyütülme ihtiyacı duyulmayacak.Daha büyük resimler silinecek.Mümkünse de hepsi aşağıdaki örnekteki gibi bir resmin içinde olacak.
6-Bu başlığa kesinlikle yorum yapılmayacak,sadece plug-in tanıtımlarınızı içeren derli toplu mesajlarınız olacak.
7-Tanıtılan plug-in'le ilgili tutorial varsa konu altına iliştirilecek.
8-Plug-inin ismi farklı renkte harflerle yazılacak.Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz.
Bu 8 kurala uyarak hergün en azından 1 plug-ini buraya eklersek çok yararlı olur diye düşünüyorum.
Aşağıda vermiş olduğum ilk plug-in'i örnek alarak sizler de plug-in ekleyebilirsiniz.
Bu başlıkla ilgili fikir-yorum ve teşekkürleriniz için "Buraya" tıklayarak konuya yorum yapabilirsiniz.
Tekrar söylüyorum.
Bu konuya yorum yazmak kesinlikle yasaktır.Yorum yapan 1 uyarı alıp yorumu silinecektir.
Plug-in Preset Nasıl Yüklenir Tutoriali by boronzox
Download
Boyut:25 Mb.
Sunucu:4shared.com
Sesli-Görüntülü (Maximum Kalite)
5.30 dakika
Dosya Şifresi : www.after-effects.tr.cx
Flash Video
Tam ekran izleyiniz.Kalite düşmüyor.
http://blip.tv/dashboard/episode/3263675
Bu bölümde After Effects için hazırlanmış ve kullanmakta olduğunuz plug-inleri aşağıdaki şartlar çerçevesinde tanıtabilirsiniz.
1-Plug-in ücretsiz ise kesinlikle konu altında download linki bulunacak.Download linki başka bir foruma yönlendirmeyecek.
2-Ücretliyse kesinlikle paylaşılmayacak.
3-Ne işe yaradığı minimum 3,maximum 8 resimle gösterilecek.
4-Hakkında açıklama yazısı yazılacak.
5-Eklenen resimler tam gözükecek-büyütülme ihtiyacı duyulmayacak.Daha büyük resimler silinecek.Mümkünse de hepsi aşağıdaki örnekteki gibi bir resmin içinde olacak.
6-Bu başlığa kesinlikle yorum yapılmayacak,sadece plug-in tanıtımlarınızı içeren derli toplu mesajlarınız olacak.
7-Tanıtılan plug-in'le ilgili tutorial varsa konu altına iliştirilecek.
8-Plug-inin ismi farklı renkte harflerle yazılacak.Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz.
Bu 8 kurala uyarak hergün en azından 1 plug-ini buraya eklersek çok yararlı olur diye düşünüyorum.
Aşağıda vermiş olduğum ilk plug-in'i örnek alarak sizler de plug-in ekleyebilirsiniz.
Bu başlıkla ilgili fikir-yorum ve teşekkürleriniz için "Buraya" tıklayarak konuya yorum yapabilirsiniz.
Tekrar söylüyorum.
Bu konuya yorum yazmak kesinlikle yasaktır.Yorum yapan 1 uyarı alıp yorumu silinecektir.
Plug-in Preset Nasıl Yüklenir Tutoriali by boronzox
Download
Boyut:25 Mb.
Sunucu:4shared.com
Sesli-Görüntülü (Maximum Kalite)
5.30 dakika
Dosya Şifresi : www.after-effects.tr.cx
Flash Video
Tam ekran izleyiniz.Kalite düşmüyor.
http://blip.tv/dashboard/episode/3263675
En son boronzox tarafından C.tesi 20 Şub. 2010, 20:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Geri: After Effects Plug-in Tanıtım Bölümü
Cycore Effects
CC olarak bilinen bu plug-in gerçekten AE'de birçok işi yapmamızı kolaylaştırıyor.
Birbirinden yararlı küçük ayarlayırla birden fazla plug-ini birleştirip güzel birşeyler çıkarabilirsiniz.
Örnek Plug-in Etkileri
Üretici Sitesi
Download
Plug-inle ilgili tutorialler için www.videocopilot.net/tutorials sitesindeki derslerin bazılarından yararlanabilirsiniz.Ancak zaten oldukça basit bir settir.
İndirdiğiniz plug-ini önce rar'dan çıkarın.Daha sonra rardan çıkardığınız yerden alıp Bilgisayarım-Program Files-Adobe-Adobe After Effects-Support Files-Plug-ins dizinine ya da After Effects programına sağ tıklayıp "dosya konumunu aç ya da özellikler hedef bul-Plug-ins dizinine atın.After Effects açıksa çalışmaz.Programı kapayıp açmalısınız.
#Not:Yukarıdaki Plug-ini indirdim ama nasıl kullanacağım? açıklamasını çizgiyle beraber her plug-in açıklamanızın altına iliştiriniz.
CC olarak bilinen bu plug-in gerçekten AE'de birçok işi yapmamızı kolaylaştırıyor.
Birbirinden yararlı küçük ayarlayırla birden fazla plug-ini birleştirip güzel birşeyler çıkarabilirsiniz.
Örnek Plug-in Etkileri
Üretici Sitesi
Download
Plug-inle ilgili tutorialler için www.videocopilot.net/tutorials sitesindeki derslerin bazılarından yararlanabilirsiniz.Ancak zaten oldukça basit bir settir.
İndirdiğiniz plug-ini önce rar'dan çıkarın.Daha sonra rardan çıkardığınız yerden alıp Bilgisayarım-Program Files-Adobe-Adobe After Effects-Support Files-Plug-ins dizinine ya da After Effects programına sağ tıklayıp "dosya konumunu aç ya da özellikler hedef bul-Plug-ins dizinine atın.After Effects açıksa çalışmaz.Programı kapayıp açmalısınız.
#Not:Yukarıdaki Plug-ini indirdim ama nasıl kullanacağım? açıklamasını çizgiyle beraber her plug-in açıklamanızın altına iliştiriniz.
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Yardımcı Program Tanıtımları :: After Effects Plugin Tanıtım
1 sayfadaki 1 sayfası