En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 132 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 132 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
SWF Hakkında Bir sorum olacak
2 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
SWF Hakkında Bir sorum olacak
Merhabalar benim bilmek istediğim bir konu var yardımcı olacak bir arkadaş varsa memnun olurum.
AE de hazırladığımız bir comp. SWF formatında alarak web sitesi üzerinde kullanmak istiyorum, yanlız boyutlar çok büyük oluyor o yuzden yapmamız gerekn bir noktayı atlıyormuyuz diye düşünüyorum bu konuda bilgisi olan bir arkadaş bilgilendirirse memnun olurum Şimdiden Teşekkür ederim.
AE de hazırladığımız bir comp. SWF formatında alarak web sitesi üzerinde kullanmak istiyorum, yanlız boyutlar çok büyük oluyor o yuzden yapmamız gerekn bir noktayı atlıyormuyuz diye düşünüyorum bu konuda bilgisi olan bir arkadaş bilgilendirirse memnun olurum Şimdiden Teşekkür ederim.
KDR- Daha Yeni
Meslek : Webmaster
Geri: SWF Hakkında Bir sorum olacak
SWF nin kalitesini düşür, eğer illa kaliteli olacak diyorsan da yaptığın swf yi 2-3 parca swf ye ayır ve html yada xml kodlaması ile sıra ile çağır. bu şekilde işini görür sanırım.
xdoctorx- Daha Yeni
Meslek : Post Production
Kullandığınız Programlar : AE CS4, CINEMA 4D, PS CS3, EDIUS
Merhaba
İlginden Dolayı teşekkür ederim yanlız bu benim işimi görmüyor. Biryerde okumuştum geçenlerde nerede okuduğumu hatırlamıyorum şöle bişeylerden bahsetmişlerdi AE den aldığınız SWF dosyasını Adobe Flash a çekin tekrar export edin diyordu içerisindeki bulunan FLV video olayını kaldırıyormuş böle bişey varmı yoksa yazan sizce ne demek istemiş olabilir. ?
İlginden Dolayı teşekkür ederim yanlız bu benim işimi görmüyor. Biryerde okumuştum geçenlerde nerede okuduğumu hatırlamıyorum şöle bişeylerden bahsetmişlerdi AE den aldığınız SWF dosyasını Adobe Flash a çekin tekrar export edin diyordu içerisindeki bulunan FLV video olayını kaldırıyormuş böle bişey varmı yoksa yazan sizce ne demek istemiş olabilir. ?
KDR- Daha Yeni
Meslek : Webmaster
Evet olabilir, AE ile Flash da yapılan projeler her ne kadar flash player da çalışsa da mutlaka export ederken farklı şekilde renderlanıyordur. ama yinede şunu soylemeliyim ki sen her ne kadar flash a cekip tekrar export etsende yaptıgın proje buyukse yinede geç açılır explorer da. cunku son donemlerde kaliteli ama aynı zamanda hızlı calısan flash lar xml ile yapılmaktadır.
xdoctorx- Daha Yeni
Meslek : Post Production
Kullandığınız Programlar : AE CS4, CINEMA 4D, PS CS3, EDIUS
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası