En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 29 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 29 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Slm herkese
+2
haziran
berkay33
6 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Üyeler Tanışma ve Kaynaşma
1 sayfadaki 1 sayfası
Slm herkese
Aranıza katılmak büyük bir şans oldu programı dün indirdim karıştırayım araştırayım derken sizin gibi bir aileyle karşılaştım. Mutluyum Herkese slm. Burada şiddetli ve Güzel yağmur var
berkay33- Daha Yeni
- Varsa Çalıştığınız Firma : http://www.berkaykalayci.com
Meslek : pc
Kullandığınız Programlar : after
Geri: Slm herkese
Selam aramıza hoş geldin ama ilk misafirperverliğimizi uyarı ile yapalım
Konu başlıklarımızın ve konu içeriğimizin ilk harflerini büyük yaparsak forum daha düzenli olur ve sen dahil herkes bir konu aradığında karmaşık içeriğin içerisinide kaybolmaz, umarım başkalarına bu kötülüğü bir daha yapmazsın ama mesajlarının havasından anladığım kadarıyla bunu yapacak biri değilsin ha yada yap sen bilirsin onada etkili bir çaremiz var, anladın sen onu Berkay, bak forum kurallarını okumanı hatırlatma gereği bile duymuyorum sen onuda anladın biliyorum ben
Buradada (ist) sabah kar yağacakmış, şimdiden üşümeye başladım bile bişeler içeyimde ısınayım bari
Konu başlıklarımızın ve konu içeriğimizin ilk harflerini büyük yaparsak forum daha düzenli olur ve sen dahil herkes bir konu aradığında karmaşık içeriğin içerisinide kaybolmaz, umarım başkalarına bu kötülüğü bir daha yapmazsın ama mesajlarının havasından anladığım kadarıyla bunu yapacak biri değilsin ha yada yap sen bilirsin onada etkili bir çaremiz var, anladın sen onu Berkay, bak forum kurallarını okumanı hatırlatma gereği bile duymuyorum sen onuda anladın biliyorum ben
Buradada (ist) sabah kar yağacakmış, şimdiden üşümeye başladım bile bişeler içeyimde ısınayım bari
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Eyvallah admin bende askere gitmeden bi kaç şeyler öğrenim dedim. Askerde işe yaramaz ama olsun bilgi bilgidir.
berkay33- Daha Yeni
- Varsa Çalıştığınız Firma : http://www.berkaykalayci.com
Meslek : pc
Kullandığınız Programlar : after
berkay33 demiş ki:Eyvallah admin bende askere gitmeden bi kaç şeyler öğrenim dedim. Askerde işe yaramaz ama olsun bilgi bilgidir.
Rica ederim üye şimdi öğrendiklerini askerlikten sonra unuturmuş olursun ama yinede tekrar başladığında hafızanda kalanlar hatırına gelir ve o zaman başlangıç daha kolay olur
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Hoş geldin.
Sadece ögrenmek için geldiysen iyi. Ama hem ögrenmek hemde öğretmek için geldiysen daha iyi. Sadece bilgiyi sömürmek bencillik olur umarım sende yararlı bir kaç bilgiyi bizimlede paylaşır etkıleşimine etkıleşim karizmana karizma katarsın
Sadece ögrenmek için geldiysen iyi. Ama hem ögrenmek hemde öğretmek için geldiysen daha iyi. Sadece bilgiyi sömürmek bencillik olur umarım sende yararlı bir kaç bilgiyi bizimlede paylaşır etkıleşimine etkıleşim karizmana karizma katarsın
legendofr4m0n- Şimdilik Azimli
Meslek : serbest
Kullandığınız Programlar : ae ps
Hoşgeldin.. biraz şans işi de olsa askerde bu programın işine yaramayacağını düşünme bence. Askere ne olarak gideceğini bilemiyorum ama benim acemi birliğimdeki mesleki seçmelerde After Effects ve benzeri programları bilenler ayrılsın demişlerdi. Daha sonra programı ne düzeyde bildiğini öğrenmek için bir kaç soru ve uygulamaya tabi tutuyorlar. Askerde neyin ne zaman işine yarayacağını bilemezsin. Bazen Powerpoint bile haddinden fazla işe yarıyor Mesela benim çok işime yaramıştı.. Paşadan sonra ben gelirdim
En son cRChasch tarafından Ptsi 01 Şub. 2010, 01:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
Hoşgeldin dostum.Öğrenmek istiyorsan hemen imzama tıklıyosun.Sonra gerisini getirirsin zaten
Hadi hayırlısı.
Hadi hayırlısı.
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Arkadaş kaçaktı da yakalandımı acaba sesi hiç çıkmamış
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
cRChasch demiş ki:Arkadaş kaçaktı da yakalandımı acaba sesi hiç çıkmamış
Kesin nöbettedir şimdide
haziran- Admin
Selam aramıza hoş geldin ben bi aydır giremiyordum forum sayfamıza bu yüzden hoş geldin mesajımı şimdi yolladım yoksa ilk günden yollardım neyse doğru bi adrestesin bunu bil tamam mı?
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Üyeler Tanışma ve Kaynaşma
1 sayfadaki 1 sayfası