After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 167 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 167 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? Vote_lcapAe v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? Voting_barAe v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? Vote_rcap 
boronzox
Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? Vote_lcapAe v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? Voting_barAe v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı?

5 posters

Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? Empty Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı?

Mesaj  bahçıvan C.tesi 08 Ara. 2007, 14:41

:dontknow:

Konu:

Adobe Ae, Photoshop, Premier pro, Cinema 4 D gibi programlar 64 bit’ le çalışan Hangi Windows işletim sistemleriyle uyumlu çalışır?

BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN ACİL YARDIMINI RİCA EDİYORUM.

Sevgiler saygılar. Bahçıvan

Öykü:

Yeni toparladığım bilgisayarın ( bütün parçaları) veri ileti ve depolama becerisi 64 bit’i destekliyor.

Bu bilgisayarda şu an için, İşletim sistemi olarak 32 bitlik Windows XP Prof yüklü ve yukarıda belirttiğim prg ları hala kullanmaktayım.

Ana kart da RAM için 8 Gb a kadar yer var. Render dan intikam almak için Ram’ı 6 Gb a yükseltmeye( param şimdilik bu kadarına yetiyor) karar verdim. Ama cevabını bilmediğim bir kaç soruyla karşılaştım.

Sorulardan birisi: 32 bit lik Windows XP Prf 4 Gb RAM dan fazlasını görmüyormuş . Eğer RAM'ı 6 Gb'a yükseltmek istersem mecburen farklı bir işletim sistemi kullanmam gerekiyormuş. Fakat ben Hangi işletim Sistemini kullanmam gerektiğini bilmiyorum.

Diğer Soru;
Yapacağım iş için Adobe Ae, Photoshop, Premier pro, Cinema 4 D programlarını kullanacağım. Bu prg’lar Kuracağımız 64 bitlik işletim sistemleriyle uyumlu çalışır mı? Sorusuydu.

BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN ACİL YARDIMINI RİCA EDİYORUM.

Sevgiler saygılar. Bahçıvan:)

En son tarafından Paz 09 Ara. 2007, 04:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bahçıvan
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : Hekim

Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? Empty Geri: Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı?

Mesaj  zozzo C.tesi 19 Nis. 2008, 13:26

Selam bahçıvan kardes merak etim.bende vista kurdum hersey normal 32bit lede 64bitlerde çalışıyor programlar.Bende videolarda sorun olusuyor acaba sendede varmı goruntuyu oynatırken işlem yaparken yani yesil mavi garip garip şeyelr oluyor..bilen varsa bukonuya cevap yazarsa sevinirim ekrenkartımda destekliyor open GL VESAYRE.xp de sorunsuz ama vista da var sadece bu sorun
zozzo
zozzo
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : Break Danscı
Kullandığınız Programlar : AE-PR-EN-PS-DW-FL-

Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı? Empty Geri: Ae v.b prg'lr 64 bit le çalışan Windows Vista da çalışırmı?

Mesaj  eydi C.tesi 19 Nis. 2008, 13:47

vistanın kendisi zaten bir sorun.......
eydi
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : 0
Kullandığınız Programlar : 0

Mesaj  ArmedA C.tesi 19 Nis. 2008, 14:27

Arkadaşlar 64 bit bir sistemde veya 64 bit destekleyen bir sistemde (c2duo gibi) 32 bit programların hepsini çalıştırabilirsiniz ancak 32 bit olarak işleneceğinden dolayı bir fark göremeyeceksiniz ancak 64 bit program kullanmanız gerekir programlara gelincede cinema4d after effect gibi programların 64 bit desteği var ancak photoshop gibi grafik programlarının son sürümlerinde var adobe un cs4 serisini kullanmalısınız cs3 ve alt sürümlerde 64 bit desteği yok 64 bit programlar için bu yıl atağa geçtiler ve 2009 - 2010 yıllarında bütün programların sanırım 64 bit sürümleri mevcut olacaktır bilginize

zozzo senin soruna gelincede o dediğin şeyler genelde codec le alakalıdır işletim sistemiyle değil video oynatmak çok basit birşeydir işletim sistemi için codeclerini gözden geçir veya kaliteli bir codec pack yükle
ArmedA
ArmedA
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : Hayat

Mesaj  djpires C.tesi 19 Nis. 2008, 16:58

diger programlari bilemiyorum ama cinema 4d nin kendi içinde 32 de 64 bit de mevcut ..
son versiyonuda R 10,5
djpires
djpires
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Meslek : Şırdancı
Kullandığınız Programlar : Program kullaniyorum

Mesaj  zozzo Çarş. 10 Eyl. 2008, 19:33

Cevap yazmayabiraz geciktim kusura kalmayın.Ben butun sorunalrı cozdum.Vistada AE sorunsuz calışıyor Video oynatırken ozelikle MOV uzantılı videolar sorundu Vistanın Sp1i kurduktansaonra herşey duzeldi.Yardımlarınız için teşekürler.......saygılar
zozzo
zozzo
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : Break Danscı
Kullandığınız Programlar : AE-PR-EN-PS-DW-FL-

- Similar topics