En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 107 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 107 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Videonun önüne başka bir görüntü ekleme
3 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Videonun önüne başka bir görüntü ekleme
Selam arkadaşlar.ben yeni yim after effect te.belki çok kolay bir soru ama yeni öğreniyorum.
şimdi ben max te bir animasyon hazırladım ve bu animasyonu png yada tiff olarak kaydedip after effecte birleştirmek istiyorum.
1-kaydettiğim png yada tiff formatındaki resimleri after effecte nasıl birleştirebilirim.
2-bu resimlerin herbirinin önünde başka bir resim olacak onu nasıl yapabilriim.
(yani bir uçağın inişini ve pistte dolaşmasını canlandırmak istiyorum.netten bir tane kokpit resmi bulup onu maxten aldığım tiff yada png dosyalarının önünde tutmak istiyorum.yani kısaca pilotun gözünden uçağın pistte inişini yapmak istiyorum)
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim daha çok yeniyim bu işte.
şimdi ben max te bir animasyon hazırladım ve bu animasyonu png yada tiff olarak kaydedip after effecte birleştirmek istiyorum.
1-kaydettiğim png yada tiff formatındaki resimleri after effecte nasıl birleştirebilirim.
2-bu resimlerin herbirinin önünde başka bir resim olacak onu nasıl yapabilriim.
(yani bir uçağın inişini ve pistte dolaşmasını canlandırmak istiyorum.netten bir tane kokpit resmi bulup onu maxten aldığım tiff yada png dosyalarının önünde tutmak istiyorum.yani kısaca pilotun gözünden uçağın pistte inişini yapmak istiyorum)
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim daha çok yeniyim bu işte.
hasatan- Daha Yeni
- Varsa Çalıştığınız Firma : http://www.after-effects.tr.cx
Meslek : mimar
Kullandığınız Programlar : 3dsmax-autocad-photshop-adt-corel-revit
Geri: Videonun önüne başka bir görüntü ekleme
cok basit ucagı ucur afterda arkaya bi resim koyarsın ucak pisti 3dmaxta yaptıgın pist oraya konar
Misafir- Misafir
teşekkürler cevap için.sanırım derdimi tam anlatamadım. 3d maxte bir pist yaptım uçak pisti.ve cameraya animasyon vererek piste indirdim pisti dolaştırıp sonra apronda durdurdum.şimdi ben maxte oluşturduğum bu tiff resimleri after effecte birleştirmek istiyorum.birincisi bu.ikinci olarakta bu 3dmaxte oluşturduğum resimlerin üzerine internetten bulduğum ve camlarını silerek png haline getirdiğim kokpit resmini yerleştirmek istiyorum.yani yaptığım animasyon kokpitten çekiliyormuş gibi olacak.
birde daha after effec programını ilk defa kullanıyorum. daha açıklayıcı olabilirseniz sevinirim.yada görüntülü dersler tavsiyelerinizede hazırım.
birde daha after effec programını ilk defa kullanıyorum. daha açıklayıcı olabilirseniz sevinirim.yada görüntülü dersler tavsiyelerinizede hazırım.
hasatan- Daha Yeni
- Varsa Çalıştığınız Firma : http://www.after-effects.tr.cx
Meslek : mimar
Kullandığınız Programlar : 3dsmax-autocad-photshop-adt-corel-revit
aslında basit bi olay ama ogrenmek acısından cok baya bi zamanını alır after efect bilginin iyi olmaı gerek aslında kolay ama after atarsan o dosyaları aldıkları hali gorursun zaten 1 ysds 2 totorisl ixlersen belki gene anlarsın
Misafir- Misafir
Kardeş aslında senın için resimli olarak anlatacaktım ama Ae pc de kurulu değil. bildiğim kadarıyla anlatayım.
ae yi ac sonra fıle menüsunden ımport tıkla sonra cıkan ekrandan kullanacagın materyalleri ae ye at.
sağ ust koseye bu materyaller yuklendıkten sonra videomu resimmi neyi istiyorsan bunun için bir composisyon oluştur .
YANİ BİR RESİM BULUP UZERİNDE ANLATMAYA CALIŞTIM
Ama bunun yanında boronzoxun temel derlerinden birini izlersen olayı çözersin .
ae yi ac sonra fıle menüsunden ımport tıkla sonra cıkan ekrandan kullanacagın materyalleri ae ye at.
sağ ust koseye bu materyaller yuklendıkten sonra videomu resimmi neyi istiyorsan bunun için bir composisyon oluştur .
YANİ BİR RESİM BULUP UZERİNDE ANLATMAYA CALIŞTIM
Ama bunun yanında boronzoxun temel derlerinden birini izlersen olayı çözersin .
legendofr4m0n- Şimdilik Azimli
Meslek : serbest
Kullandığınız Programlar : ae ps
Şöyle basit basit sorular soracağınıza birkaç tane genel ders izleseniz varya hiç gerek kalmayacak.
Genel derslerin amacı bu zaten
Genel derslerin amacı bu zaten
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası