En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 23 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 23 Misafir :: 3 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
PhotoShop CS3 10 Beta
3 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe PhotoShop :: PhotoShop Genel
1 sayfadaki 1 sayfası
PhotoShop CS3 10 Beta
PhotoShop CS3 10 Beta
Photoshop son sürümü olan CS 3 icin Beta versiyonunu yayinladi..
Denemek bakmak isteyen, ilgilenen arkadaslar icin linkler asagida..
http://rapidshare.com/files/8346836/...p_10.part1.rar
http://rapidshare.com/files/8347489/...p_10.part2.rar
http://rapidshare.com/files/8347921/...p_10.part3.rar
http://rapidshare.com/files/8348085/...p_10.part4.rar
ALINTI
Photoshop son sürümü olan CS 3 icin Beta versiyonunu yayinladi..
Denemek bakmak isteyen, ilgilenen arkadaslar icin linkler asagida..
http://rapidshare.com/files/8346836/...p_10.part1.rar
http://rapidshare.com/files/8347489/...p_10.part2.rar
http://rapidshare.com/files/8347921/...p_10.part3.rar
http://rapidshare.com/files/8348085/...p_10.part4.rar
ALINTI
En son tarafından Cuma 07 Ara. 2007, 10:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
imdat- Şimdilik Azimli
Meslek : öğrenci
Geri: PhotoShop CS3 10 Beta
Adobe'nin sayfasina baktim fakat konu ile ilgili bir duyuru goremedim. Bu beta dedigimiz program yoksa bildigimiz CS3'un ilk basta cikardigi beta olabilir mi?
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
İmdat biliyo buranın crackli warez türü paylaşımlar yapmadığımızı bi bildiği vardır heralde açıkladığı zaman anlarız
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Ondan kuşkum yok elbet.. Arkadaşımız güzel paylaşımlar sunan ve forumda saygı duyduğum insanlar arasında... Birçoğunuz gibi.. yanlış bir hareket yapmayacağına eminim yani. Benim tek merak ettiğim beta konusunda yanılıyor olma durumunun olup olmadığı... Adobe sitesini günlük olarak takip ediyorum.. hiç denk gelmedi bana... acaba kaçırmış olabilirmiyim diye düşündüm...haziran demiş ki:İmdat biliyo buranın crackli warez türü paylaşımlar yapmadığımızı bi bildiği vardır heralde açıkladığı zaman anlarız
Joker- Forum Yöneticisi
HeartBreaker demiş ki:Ondan kuşkum yok elbet.. Arkadaşımız güzel paylaşımlar sunan ve forumda saygı duyduğum insanlar arasında... Birçoğunuz gibi.. yanlış bir hareket yapmayacağına eminim yani. Benim tek merak ettiğim beta konusunda yanılıyor olma durumunun olup olmadığı... Adobe sitesini günlük olarak takip ediyorum.. hiç denk gelmedi bana... acaba kaçırmış olabilirmiyim diye düşündüm...haziran demiş ki:İmdat biliyo buranın crackli warez türü paylaşımlar yapmadığımızı bi bildiği vardır heralde açıkladığı zaman anlarız
Bende denk gelmedim bi yerde haberinide görmedim ama belki daha taze dumanı üstünde bir sürümdür böyle olabilir belki
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Ben 2008 yazından önce Adobe ürünlerinde yeni versiyon beklemiyorum açıkçası.. CS3 zaten yazın çıktı.. daha dumanı üstünde... eğer para kazanmak istiyorlarsa ki istiyorlar, eminim 1 yıl sonrasına çıkarırlar.. her zaman olduğu gibihaziran demiş ki:HeartBreaker demiş ki:Ondan kuşkum yok elbet.. Arkadaşımız güzel paylaşımlar sunan ve forumda saygı duyduğum insanlar arasında... Birçoğunuz gibi.. yanlış bir hareket yapmayacağına eminim yani. Benim tek merak ettiğim beta konusunda yanılıyor olma durumunun olup olmadığı... Adobe sitesini günlük olarak takip ediyorum.. hiç denk gelmedi bana... acaba kaçırmış olabilirmiyim diye düşündüm...haziran demiş ki:İmdat biliyo buranın crackli warez türü paylaşımlar yapmadığımızı bi bildiği vardır heralde açıkladığı zaman anlarız
Bende denk gelmedim bi yerde haberinide görmedim ama belki daha taze dumanı üstünde bir sürümdür böyle olabilir belki
Vay be.. Photoshop 4 ile başlamıştım ve Flash 3'ü duymuş ama Flash 4 çıktığında da ona başlamıştım.. yıllar ne çabuk geçti...
Joker- Forum Yöneticisi
merhaba arkadaşlar ben bunu çok duyulan bir sitenin ps bölümünden aldım.bakıyodum siteye işime yrayacak şeyler varmı diye gördüm bunu dedim herhalde işinize yarar paylaşayım dedim.zaten sitede full,warez gibi paylaşımların yapılmasıda yasak.zaten bu paylaşımıda yapan bir site yönetici eğer bir site yöneticisi böyle bir programı yayınlıyorsa full programlaın yasak olduğu sitede sanırım bir sorun yok.zaten bu sitede haziran ın girdiği bir site.ben işine yarayacaklar için indirin derim bir sorun yoktur sonuçta bir site yönetici yayınlamış bunu full,warez paylaşımların yasak olduğu sitede yöneticinin kaçak paylaşım yapması saçma o yüzden sorun yok derim ben
imdat- Şimdilik Azimli
Anlıyoruz seni arkadaşım bu konuda zaten senden şüphemiz olmadı hiç. Merak ettiğimiz şey bu beta versiyonu bildiğimiz CS3 betası mı yoksa CS3 yenileniyor da onun betası mı? indirip kurdun mu?imdat demiş ki:merhaba arkadaşlar ben bunu çok duyulan bir sitenin ps bölümünden aldım.bakıyodum siteye işime yrayacak şeyler varmı diye gördüm bunu dedim herhalde işinize yarar paylaşayım dedim.zaten sitede full,warez gibi paylaşımların yapılmasıda yasak.zaten bu paylaşımıda yapan bir site yönetici eğer bir site yöneticisi böyle bir programı yayınlıyorsa full programlaın yasak olduğu sitede sanırım bir sorun yok.zaten bu sitede haziran ın girdiği bir site.ben işine yarayacaklar için indirin derim bir sorun yoktur sonuçta bir site yönetici yayınlamış bunu full,warez paylaşımların yasak olduğu sitede yöneticinin kaçak paylaşım yapması saçma o yüzden sorun yok derim ben
Joker- Forum Yöneticisi
HeartBreaker demiş ki:Anlıyoruz seni arkadaşım bu konuda zaten senden şüphemiz olmadı hiç. Merak ettiğimiz şey bu beta versiyonu bildiğimiz CS3 betası mı yoksa CS3 yenileniyor da onun betası mı? indirip kurdun mu?imdat demiş ki:merhaba arkadaşlar ben bunu çok duyulan bir sitenin ps bölümünden aldım.bakıyodum siteye işime yrayacak şeyler varmı diye gördüm bunu dedim herhalde işinize yarar paylaşayım dedim.zaten sitede full,warez gibi paylaşımların yapılmasıda yasak.zaten bu paylaşımıda yapan bir site yönetici eğer bir site yöneticisi böyle bir programı yayınlıyorsa full programlaın yasak olduğu sitede sanırım bir sorun yok.zaten bu sitede haziran ın girdiği bir site.ben işine yarayacaklar için indirin derim bir sorun yoktur sonuçta bir site yönetici yayınlamış bunu full,warez paylaşımların yasak olduğu sitede yöneticinin kaçak paylaşım yapması saçma o yüzden sorun yok derim ben
yok kurmadım ben cs2 kullandım ve çok seviyorum o yüzden değiştirmek isteyen olursa diye eklemedim ps sini.
imdat- Şimdilik Azimli
Hmm tamam sorun şimdi anlaşıldı.. benim tahmin ettiğim şey bu.. sen eski bir konu başlığı bulmuşsun gezdiğin sitede. CS3 ilk çıktığı zamanlarda yazılan bir başlık.. bu beta onun beta neyse sorun çözüldü.. Arkadaşım bu CS3 beta'dan çıkalı aylar oldu... PS CS3 ve PS CS3 Extended olarak iki versiyonu var artık... eğer ram ve işlemcin kuvvetli ise PS CS3 veya Extended'a geçmeni tavsiye ederim.. Extended ile video dosyalarıyla da uğralabiliyorsunimdat demiş ki:yok kurmadım ben cs2 kullandım ve çok seviyorum o yüzden değiştirmek isteyen olursa diye eklemedim ps sini.
Joker- Forum Yöneticisi
yok benim zaten ps de video larla bi işim yok zaten olduğunda zten gif e çevirip image ready de ayarlayabiliyorum
imdat- Şimdilik Azimli
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe PhotoShop :: PhotoShop Genel
1 sayfadaki 1 sayfası