En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 605 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 605 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
FX home visuanlab
5 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Yardımcı Program Tanıtımları
1 sayfadaki 1 sayfası
FX home visuanlab
fx home nin güzel paylaşımları vardır demo sayfasındaki download linklerinin hepsi orada farklı programlarda var indirebilirsiniz ;)ayryetten sitede plugin ve silah sesleri dğeişk sesleRde bulunmaktadır
i BENİM ÖNERDİĞİM PROGRAM ORADA LACİVERT RENKLİ VİSUANLAB STUDİO YAZIYO İNDİRİN ONU İSTEDİĞİNİZ İŞİNİZE YARAYAN PROGRAM VARSA İNDİREBİLİRSİNİZ ORADA . demo arşiv linki: http://fxhome.com/products/demo
buda web sitesi: http://fxhome.com/
Hazır Video FX efektleri barındıran bir program. Seçtiğiniz video
dosyasının üzerinde değişik efektler uygulayabiliyorsunuz. Özellikle
ışık efektleri görülmeye değer.Video edit konusunda oldukça gelişmiş
özelliklere sahip, kullanımıda oldukça kolay olan bir yazılım indir
programı halledersin gerisini
i BENİM ÖNERDİĞİM PROGRAM ORADA LACİVERT RENKLİ VİSUANLAB STUDİO YAZIYO İNDİRİN ONU İSTEDİĞİNİZ İŞİNİZE YARAYAN PROGRAM VARSA İNDİREBİLİRSİNİZ ORADA . demo arşiv linki: http://fxhome.com/products/demo
buda web sitesi: http://fxhome.com/
Hazır Video FX efektleri barındıran bir program. Seçtiğiniz video
dosyasının üzerinde değişik efektler uygulayabiliyorsunuz. Özellikle
ışık efektleri görülmeye değer.Video edit konusunda oldukça gelişmiş
özelliklere sahip, kullanımıda oldukça kolay olan bir yazılım indir
programı halledersin gerisini
En son tarafından Salı 04 Ara. 2007, 16:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
imdat- Şimdilik Azimli
Meslek : öğrenci
Geri: FX home visuanlab
Bu cracklimi imdat rapidden vermişsinde bu konudaki hassasiyetimizi biliyosun bu yüzden bende orjinal adresi vereceksin diye tahmin ediyordum
Mutlaka demo vermişsindir ama genede orjinal adresini verebilme şansımız varmı :kahve-:
Mutlaka demo vermişsindir ama genede orjinal adresini verebilme şansımız varmı :kahve-:
En son tarafından Salı 04 Ara. 2007, 16:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
sendende bişey kaçmaz ya dedim arkadaşlara torpil yapam bırakmadın yaa nese artık değiştiriyorum linki :D
imdat- Şimdilik Azimli
imdat demiş ki:sendende bişey kaçmaz ya dedim arkadaşlara torpil yapam bırakmadın yaa nese artık değiştiriyorum linki :D
Ehuehhee kurtulan olmadı şu ana kadar
Paylaşımın güzel hemen inceliyorum efenim
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
aslına bakarsan ben bunu indirdim daha önce gerçekten çok beğendim fakat particleıllusion la tanıştım gerek kalmadı bu programda bir alternatif ama benim tercihim p.i oldu ben kullanma yöntemim şöyle bu şekil programları efekti seçiyourum timelinde zamanını ayarlıyorum arkası transperent şekilde tga olarak alıyorum ve ae ye atıyorum budar video çalışması yapmadım bununla da ama illede bunula çalışamk istiyosan alsana video dersleri http://fxhome.com/support/video-tutorials/category/3/effects programı anlatma maskeleme vs tüm dersler orada sanıyorum bak bi yinede siteyi dolaş işine yarayacak şeyler bulursun
imdat- Şimdilik Azimli
aefx demiş ki:
Sağol dostum burada gerekli herşey varmış gözümden kaçmış
o sitede gerekli herşey var senin de dediğin gibi
imdat- Şimdilik Azimli
Ben bu programı buldum "FXhome VisionLab Studio 10" olaması gerek..Ama çalışma mantığı nasıl bilmiyorum..burdan yardımcı olalım birbirimize..
Valla videolarını falan izledim çok güzel görünüyor..Dersler kısmına bakıyorum şimci..(edit:netteki dersler bunlar,dersler bende değil yani)
İsteyen olursa pm atsın bana
Valla videolarını falan izledim çok güzel görünüyor..Dersler kısmına bakıyorum şimci..(edit:netteki dersler bunlar,dersler bende değil yani)
İsteyen olursa pm atsın bana
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
ya arkadaşalar sitede tutoriollar hariç online indirmeden ışın kılıcı maskeleme bluebox(yeşilperde) vs daha bir çok ders veryolarlar mantığını bu şekilde kavrayabilirsiniz ben derim tutorillardan hariç derslere de bakın bulursunuz sitede var yaa ben bi kere rastlamıştım derslere.
imdat- Şimdilik Azimli
Ben bu programın ful halini bulmak için çok uğraşmıştım.. ve 4 ay sonunda ddl olarak buldum ve parayla üye olup o siteden indirmiştim. Çok sağlam program. Param olsaydı o anda direk 250-300$ her ne kadarsa verir alırdım.
Tutoriallar varmı başksa sitelerde bilmiyorum.. Bakmak lazım tabiki. fxhome sitesindeki demolar harika valla... Kısa zamanda öğrenip sizlerle de bildiklerimi paylaşmak isterim. Bu arada öğrenen arkadaşlar olur da paylaşırsa da süper olur
Tutoriallar varmı başksa sitelerde bilmiyorum.. Bakmak lazım tabiki. fxhome sitesindeki demolar harika valla... Kısa zamanda öğrenip sizlerle de bildiklerimi paylaşmak isterim. Bu arada öğrenen arkadaşlar olur da paylaşırsa da süper olur
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
HeartBreaker demiş ki:Ben bu programın ful halini bulmak için çok uğraşmıştım.. ve 4 ay sonunda ddl olarak buldum ve parayla üye olup o siteden indirmiştim. Çok sağlam program. Param olsaydı o anda direk 250-300$ her ne kadarsa verir alırdım.
hocam ayıp ettin nediye okadar uğraşıyon pm den atayım sana istiyosan yahu programın fullünü içinde keyi var hallederiz ayıp ettin biz burada neciyiz.
imdat- Şimdilik Azimli
Arkadaşım çok teşekkürler düşündüğün için. Saol.. ben zaten indirdim... bu dediğim olay bundan aylar önce daha hiçbir yerde rapid linki bile yokken gerçekleşen fxHome'un ilk yayginlasmaya basladigi zamanlardi. 2006 baslarindan bahsediyorum yani... cok sukur artik var elimde.. ama bu sefer de zaman olmadı çalışacak hehe neyse.. gideyim yerleşeyim de yeni mekanıma.. ondan sonra bakacaz artık AE'ye de buna da.. hepsineimdat demiş ki:hocam ayıp ettin nediye okadar uğraşıyon pm den atayım sana istiyosan yahu programın fullünü içinde keyi var hallederiz ayıp ettin biz burada neciyiz.
aefx demiş ki:Hocam bu ddl programlara nette çok rastlıyorum bu ne ddl demek oluyor cahilliğimizi mazur görüp bilgilendirirseniz sevinirim
Arkadaşım bu DDL'in açılımı Direct Download Link oluyormuş. usenet.com sitesine para ile üye olmuş ve böylece downloadı gerçekleştirmiş oldum. DDL linklerini torrent gibi de düşünebiliriz. bir download etme dosyası indiriliyor.. kendi arama motorları da var.. Download Leecher mıydı neydi adı unuttum. herneyse işte.. bu indirdiğin dosyayı kendi download aracına aktarıp indiriyorsun. hız çok iyi ve ne ararsan bulunuyor... Şu anda yaklaşık 1 yıldır rapid'e üyeyim.. usenet kullanmıyorum belki ama usenet o zamanlar da iyiydi şimdi de iyi... ama saolsun rapid forum siteleri de çoğalınca rapid'de de bulamadık şey kalmaz oldu...
Joker- Forum Yöneticisi
evet simdilik oyle gorunuyor. rapid varken ugrasilmaz tabiki.. hele uyelik de varsa cok rahat oluyor. fakat 5 gunluk 25GB download siniri olmasi bazen karin agrisi olabiliyor... ne var sınırsız yapsalar cok sey mi istiyorum?aefx demiş ki:Sağol hocam bu aydınlatıcı bilgi için hep nedir bu diye sorardım kendime ama araştırmadım hiç hep es geçtim bunla uğraşılmaz diye gerçektende uğraşılmaz ama rapid varken
Joker- Forum Yöneticisi
Bu fx home çok güzel bir program teşekkürler :GOODs:
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Yardımcı Program Tanıtımları
1 sayfadaki 1 sayfası