En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 331 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 331 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
AE de alev yapmak
2 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
AE de alev yapmak
arkadaslar bi nesneyi yakmak için nasıl bir yöntem izleyebiirm. ben particular efecti kullanarak yapmaya çalışıyorum ama ateş nesneden bağımsız hareket ediyor. ayrıca tam ates görüntüsüde veremiorum. bildiğiniz bir efect yada oluşturmak için bir yöntem var mıdır? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
blacker53- Şimdilik Azimli
Meslek : gazeteci
Geri: AE de alev yapmak
http://maltaannon.com/tutorials/AfterEffects/ParticlePlayground/
tam senin istediğin ders yukarda...:study:
Misafir- Misafir
ömer tatlısöz demiş ki:http://maltaannon.com/tutorials/AfterEffects/ParticlePlayground/
saol dostum. ama ben bu siteyi inceledim... derste adam ellerine yapıo onu ben bir nesnede yapmaya çalışıom. şöyleki alevler içinde dönen bi dünya. orada kullandığı time difference efectlerini filan uyguluyamıom. dolayısıyla ates istediğim gibi olmuo. ayrıca ben dünya görüntüsünü kendim hazırladım. bir çok katman var ve onları precompose yaptım. efectleri onun üzerine attağım zaman hata verio. acaba hazırlaıım kısımını render edip ölemi kullansam? acl yardım. :cry: :cry: :cry:
saol dostum. ama ben bu siteyi inceledim...
derste adam ellerine yapıo onu ben bir nesnede yapmaya çalışıom.
şöyleki alevler içinde dönen bi dünya. orada kullandığı time difference
efectlerini filan uyguluyamıom. dolayısıyla ates istediğim gibi olmuo.
ayrıca ben dünya görüntüsünü kendim hazırladım. bir çok katman var ve
onları precompose yaptım. efectleri onun üzerine attağım zaman hata
verio. acaba hazırlaıım kısımını render edip ölemi kullansam? acl
yardım. :cry: :cry: :cry:
neden okadar uğraşıyosun p.i iyle iki dakikada oluşturursun bence herşeyi ae den beklemeyelim yormayalım ae ciğimi p.i de tga olarak çıktı al save alpha seçeneğini işaretle arkası transperent olarak alırsın. ateşi daha sonra ae de istediin parçanın üstüne yerleştir bukadar basit
imdat- Şimdilik Azimli
Meslek : öğrenci
imdat demiş ki:saol dostum. ama ben bu siteyi inceledim...
derste adam ellerine yapıo onu ben bir nesnede yapmaya çalışıom.
şöyleki alevler içinde dönen bi dünya. orada kullandığı time difference
efectlerini filan uyguluyamıom. dolayısıyla ates istediğim gibi olmuo.
ayrıca ben dünya görüntüsünü kendim hazırladım. bir çok katman var ve
onları precompose yaptım. efectleri onun üzerine attağım zaman hata
verio. acaba hazırlaıım kısımını render edip ölemi kullansam? acl
yardım. :cry: :cry: :cry:
neden okadar uğraşıyosun p.i iyle iki dakikada oluşturursun bence herşeyi ae den beklemeyelim yormayalım ae ciğimi p.i de tga olarak çıktı al save alpha seçeneğini işaretle arkası transperent olarak alırsın. ateşi daha sonra ae de istediin parçanın üstüne yerleştir bukadar basit
cahilliğimi mazur gör de dostum " p. " dediğin photoshop mu eğer öleyse ae de o atese hareket nasıl vercem???
bi iki çalışmandan örnek sayfa atsana..bi bakalım..sanırım senin AE de yapılmıycak bi iş değil...öğrenmekte böyle olur zaten ..biraz peşinde koşmak bitaz ağlayıp sızlamayınca çıkmıyor...bizde böyle öğreniyoruz, biraz kafaya takmak lazım....sen işden örnek at ama hem andrewi hemde maltayı ve diğerleri dikkatli incele mutlaka bi ip ucu yakalanır...
p i dediği particle illüsion dan bahsediyo..efekt programı...
p i dediği particle illüsion dan bahsediyo..efekt programı...
Misafir- Misafir
ömer tatlısöz demiş ki:p i dediği particle illüsion dan bahsediyo..efekt programı...
saol dostum. dediğin gibi pesinde kosmadan alamadan sızlamadan hiç bisey olmuo. bide particle illüsion plug in bölümünde olan pro. galiba daha yeni verdiler onu. (yada ben yeni gördüm ) simdi is yerimdeyim aksam örnekleri buraya atarım... ilgilenen tüm arklara çok tesekkür ederim :eusa_pray:
o paylaşımı ben yaptım işini görür program full linki vermek yasak biliyosun internette araştır bulursun rahatça full linkini bak dene programıbn demosunu indir beğenirsen full ünü indirirsin.ama hoşuna gideceğinden eminim.
imdat- Şimdilik Azimli
Meslek : öğrenci
particle illüsüion ayrı bi program afterda yok...oradan alfa yoluyla taşıyacaksın aftera...orada efekt sadece hazır...ama bence senin değin şey after da yapılır...bence öğrenmek için biraz tepin çıkacaktır..benimde şuan peşinde olduğum ve tepindiğim şeyler var...ama sen bize örnek göstermedin ki tam yardımcı olamadık..belkide bizimde öğrenecek çok şeylerimiz var orada...:study:
Edit: ha tamam tamam atarım diye yazmışşın...:tongue:
Edit: ha tamam tamam atarım diye yazmışşın...:tongue:
Misafir- Misafir
arkadaslr bı ıkı tane calısmamdan ornek atcaktım ama bilgisayarım coktu :dontknow: sımdı format attım ve butun calısmam gıttı :IMG-BYE2: sız yukardaki soruma cvp olacak acıklamalarınızı yaparsanız memnn olurum. ben calısmaya mecburen yenıden baslayacağım :pale: hepınıze tesekkur edıorum....
blacker53 demiş ki:arkadaslr bı ıkı tane calısmamdan ornek atcaktım ama bilgisayarım coktu :dontknow: sımdı format attım ve butun calısmam gıttı :IMG-BYE2: sız yukardaki soruma cvp olacak acıklamalarınızı yaparsanız memnn olurum. ben calısmaya mecburen yenıden baslayacağım :pale: hepınıze tesekkur edıorum....
Dostum çalışmanı merak ediyoruz iki gün geçti bitirmişsindir heralde yada daha yenimi pc kendine gelmeye başlıyor o kadar programı bi daha baştan kurmak zor iş bilirim
Misafir- Misafir
aefx demiş ki:blacker53 demiş ki:arkadaslr bı ıkı tane calısmamdan ornek atcaktım ama bilgisayarım coktu :dontknow: sımdı format attım ve butun calısmam gıttı :IMG-BYE2: sız yukardaki soruma cvp olacak acıklamalarınızı yaparsanız memnn olurum. ben calısmaya mecburen yenıden baslayacağım :pale: hepınıze tesekkur edıorum....
Dostum çalışmanı merak ediyoruz iki gün geçti bitirmişsindir heralde yada daha yenimi pc kendine gelmeye başlıyor o kadar programı bi daha baştan kurmak zor iş bilirim
dostum pcde donanımsal bi sorun var galba sürekli kitlenio :a14-: kafayı yemek üzereyim... proları kurmaya cesaret edemiom. ama hafta sonu bi kurcalıcam pcyi halledebilirsem en kısa zamanda calısmayı atcam buraya
blacker53 demiş ki:aefx demiş ki:blacker53 demiş ki:arkadaslr bı ıkı tane calısmamdan ornek atcaktım ama bilgisayarım coktu :dontknow: sımdı format attım ve butun calısmam gıttı :IMG-BYE2: sız yukardaki soruma cvp olacak acıklamalarınızı yaparsanız memnn olurum. ben calısmaya mecburen yenıden baslayacağım :pale: hepınıze tesekkur edıorum....
dostum pcde donanımsal bi sorun var galba sürekli kitlenio :a14-: kafayı yemek üzereyim... proları kurmaya cesaret edemiom. ama hafta sonu bi kurcalıcam pcyi halledebilirsem en kısa zamanda calısmayı atcam buraya
Tamam dostum bilirim o çileyi sana kolay gelsin başına iş almışsın yani
Misafir- Misafir
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası