En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 400 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 400 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Yeni Özellik - 3 Uyarı Alan 4. Uyarıda Uzaklaştırılacak
+3
Saki
Hale
haziran
7 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Forum Duyurular & Gelişmeler
1 sayfadaki 1 sayfası
Yeni Özellik - 3 Uyarı Alan 4. Uyarıda Uzaklaştırılacak
Arkadaşlar foruma yeni bir özellik ekledim daha doğrusu kolaylık diyelim, aşağıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü üzere yöneticilerimiz tarafından 3 kere uyarıldıktan sonra hala forum kurallarını ihlal eden üyelerimiz forum kuralı ihlali değerlendirme kapsamında ya 3 gün uzaklaştırma yada süresiz uzaklaştırma alacaklardır! bilginize!
Bu sitem normalde tüm üyelerimizde açıktır fakat hiç uyarı almamış üyemizde görünmyecektir, ilk uyarısını alan üyemizin rengi değişerek Yeşilden Kırmızıya kadar düşecektir, son aşamada ban yiyecektir. Lütfen Forum Kurallarımızı Okuyunuz
Bu sitem normalde tüm üyelerimizde açıktır fakat hiç uyarı almamış üyemizde görünmyecektir, ilk uyarısını alan üyemizin rengi değişerek Yeşilden Kırmızıya kadar düşecektir, son aşamada ban yiyecektir. Lütfen Forum Kurallarımızı Okuyunuz
En son haziran tarafından Paz 18 Ekim 2009, 15:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Geri: Yeni Özellik - 3 Uyarı Alan 4. Uyarıda Uzaklaştırılacak
Canım benim peki bu yöneticilerimizede geçerli mi? yoksa tek üyeler için mi gerçerlihani bunu sormamın bir kötü veya iyi sebebi yok sadece bilgim olsun açısından anlata bildim mi?
Bu arada senelerdir burdayım biliğyorsun ve senden birkere bile uyarı almadık çünkü alacak bir hal ve hareketlerde vesayre bulunmadım dilerim hiç bir zamanda istem dışı uyarı alacak bir hal ve harekette bulunup bu acı gerçekle karşılaşmam yoksa bu durumdan çok ama çok etkilenirim ayrıca senelerdir burdayım ve benim burayı sahiplenip evim gibi görüp ona göre hareket ederek yani misafir perverliğimle ev sahipliği yaparak hatta yeri geldimi uyarılarımla sana yardımcı olduğumu ve ne şekilde ilerlediğimi gördüğün için ne sen nede bir başkası nede kimse nede ben biliyoruz onun için senin çıktığın yolda varım birde bunu deniyelim yani tamam mı?
Saygılar
Hale
Bu arada senelerdir burdayım biliğyorsun ve senden birkere bile uyarı almadık çünkü alacak bir hal ve hareketlerde vesayre bulunmadım dilerim hiç bir zamanda istem dışı uyarı alacak bir hal ve harekette bulunup bu acı gerçekle karşılaşmam yoksa bu durumdan çok ama çok etkilenirim ayrıca senelerdir burdayım ve benim burayı sahiplenip evim gibi görüp ona göre hareket ederek yani misafir perverliğimle ev sahipliği yaparak hatta yeri geldimi uyarılarımla sana yardımcı olduğumu ve ne şekilde ilerlediğimi gördüğün için ne sen nede bir başkası nede kimse nede ben biliyoruz onun için senin çıktığın yolda varım birde bunu deniyelim yani tamam mı?
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
En sonunda Hale sana bir rep verdim yaw aylardır -1 rep desin nedenini anlamadım simdi yazını okurken bir an dedim bir rep veriyim güzelinden..
Bu arada Joker 1 uyarı almış gozukuyor !!
Bu arada Joker 1 uyarı almış gozukuyor !!
Saki- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Tekniker
Kullandığınız Programlar : DW, FW, PS
Eheheee gerçekten almışım bea teşekkür ederim sağol birazda olsa mutlu olmamı sağladın ALLAH razı olsun ilkkez aldım valla sevincimin mutluluğumla beraber çok az bir şaşkınlıkta var inan ne diyeceğimi bilmiyorum ama şunu söylemem gerekiyor hak etmiştim doğrusu öyle bir mesaja karşı
Ayrıca Joker arkadaşın birkere uyarı aldığını ben nasıl göre bilirim malüm daha yeni
Ayrıca Joker arkadaşın birkere uyarı aldığını ben nasıl göre bilirim malüm daha yeni
Hale- O Artık Bir Usta
Joker yeşil yeşil ısıldıyor
Saki- O Artık Bir Kalfa
Saki demiş ki:Joker yeşil yeşil ısıldıyor
Yeşil Sıfır Uyarı demek onu demek için yapmıştım, sonraki aşamalar kan kaybına giriyor
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Güzel teknik ellerine sağlık adminim
alpino- O Artık Bir Usta
Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : AE,3D,
Ilginc ve guzel bir yontem. Sevdim Haziran Bu arada beni de kobay faresi yapmissin ya hadi bakalim :P hehe
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
Güzel bir özellik....
guero- Şimdilik Azimli
Meslek : ögrenci
Kullandığınız Programlar : 3dsmax+maya+AE Particle Ne olursa
Saki demiş ki:Joker yeşil yeşil ısıldıyor
He anladım neyse şimcik bende birşeyler söylemiyim sonuçta çok uyarı alan arkadaşlarımız var öyle değil mi? valla Haziranımın dediği gibi olunca ikinci aşama çok feci valla ne diyeyim herkez insan gibi insanlıklarıyla ilerlesinlerde bu durumlara düşmesinler öyle değil mi ama yalnışmı diyorum
Not: Valla iyi ki ben Admin değilim birde bu sitenin sahibi olsaydım yada Admin yardımcısı yada yönetici vay halinize neyse şanslısınız hiç biri değilim sadece uyarı yapıp Haziranıma yardımcı oluyor aynı zamanda da iyi bir ev sahipliği yapıyorum neyse beni senelerdir bilen biliyor öyle değüil mi Hazirancım
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
İşe yarayacağından şüphem yok uygulama başladığında etkisi görülecektir diye düşünüyorum
Baha, portakalı soydum başucuma koydum duma duma dum dedim senin profilin çıktı
haziran- Admin
Canım güzel bir icad tabikide işe yarayacağına şüpen olmaz Baha portakalı soydum başucuma koydum duma duma dum dedim senin profilin çıktın derken uyarı alacak kişi mi çıktı
Hale- O Artık Bir Usta
Eminim oyle olmustur ehehe Kuyrugundan tuttum deney tahtasina biraktim demiyorsun da turuncgilleri alet ediyorsun yalanina :P ehehehehaziran demiş ki:İşe yarayacağından şüphem yok uygulama başladığında etkisi görülecektir diye düşünüyorum
hale demiş ki:Canım güzel bir icad tabikide işe yarayacağına şüpen olmaz Very Happy Smile Wink Baha portakalı soydum başucuma koydum duma duma dum dedim senin profilin çıktın derken uyarı alacak kişi mi çıktı
Halecim illa bana bir uyari mi yaptirmak istiyorsun Canin saolsun ben sabah aksam kendimi uyaririm senin icin. Hayir yesil isigimi begenmediysen farkli renk yapalim. Boyle cafcafli kimil kimil birsey olsun?
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
Ben mümkünse direk turuncu'dan başlamak istiyorum o renk benim profilime uyuyor
Saki- O Artık Bir Kalfa
Joker demiş ki:Eminim oyle olmustur ehehe Kuyrugundan tuttum deney tahtasina biraktim demiyorsun da turuncgilleri alet ediyorsun yalanina :P ehehehehaziran demiş ki:İşe yarayacağından şüphem yok uygulama başladığında etkisi görülecektir diye düşünüyorum
Baha, portakalı soydum başucuma koydum duma duma dum dedim senin profilin çıktıhale demiş ki:Canım güzel bir icad tabikide işe yarayacağına şüpen olmaz Very Happy Smile Wink Baha portakalı soydum başucuma koydum duma duma dum dedim senin profilin çıktın derken uyarı alacak kişi mi çıktı
Halecim illa bana bir uyari mi yaptirmak istiyorsun Canin saolsun ben sabah aksam kendimi uyaririm senin icin. Hayir yesil isigimi begenmediysen farkli renk yapalim. Boyle cafcafli kimil kimil birsey olsun?
Ya ben o zaman bu konuyu anlamamışım anladım demiştim ama daha sonradan senin profilindeki yeşil çizgiyi görüp üzerini oku getirince uyarısı yok yazısını görünce ve en sonda şimcik bu mesajını görünce anlamadığımı gördüm yani yok öyle birşey ben kimsenin uyarı almasını istemem bak şimcik sizlere yani benden küçüklere ablalık benden büyüklerede saygısızlık etmeden yalnış yapıyorsun bu şekil hal ve hareketlerde bulunursan bu uyarıyı almassın tarzında insanlığıma düşen hal ve harekette bulunacam valla ya
Ayrıca biri bana net bir şekilde anlatırsa anlayacak ve mutlu olacağım
Hale- O Artık Bir Usta
Bir çekirge için 4 zıplama hakkı yeterince insaflı bence.. ki uçmaya bu denli istekli birine 1çift yerli malı kanadı çok görmemeniz de büyüklüğünüzün bir kanıtı adeta
aslında ben de de durum farklı sayılmaz. MacOsx Snow Leopard 10.6.1'imin dock'unda 4 kere zıplamayan programa tıklamıyorum
(Haziran ve Saki, hep siz reklam yapacak değilsiniz ya.. )
aslında ben de de durum farklı sayılmaz. MacOsx Snow Leopard 10.6.1'imin dock'unda 4 kere zıplamayan programa tıklamıyorum
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
Ondan kolay bişey yok sen iste yeterki saki ama öyle bedava turuncu yok hak etmen lazımSaki demiş ki:Ben mümkünse direk turuncu'dan başlamak istiyorum o renk benim profilime uyuyor
cRChasch demiş ki:aslında ben de de durum farklı sayılmaz. MacOsx Snow Leopard 10.6.1'imin dock'unda 4 kere zıplamayan programa tıklamıyorum
İşte reklamcılık işte tanıtım konuyu nasıl buraya bağladın kaşla göz arasında hayretler içerisindeyim büyük yetenek
haziran- Admin
Eheheeee... adminim güzel acıklamıs okudugumda ne cevap versem diye dusunuyordum
gerek kalmadı heheheh...
gerek kalmadı heheheh...
Saki- O Artık Bir Kalfa
cRChasch demiş ki:Bir çekirge için 4 zıplama hakkı yeterince insaflı bence.. ki uçmaya bu denli istekli birine 1çift yerli malı kanadı çok görmemeniz de büyüklüğünüzün bir kanıtı adeta
Yani katılmamak elde değil düşüncene
Hale- O Artık Bir Usta
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Forum Duyurular & Gelişmeler
1 sayfadaki 1 sayfası