En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 582 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 582 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Liquid Text (2.Calışma) (Saki)
+8
nnesta
cRChasch
boronzox
aloha34
guero
yagmurcu
haziran
Saki
12 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Diğer Programlar :: Maya :: Maya Sizin Çalışmalarınız
1 sayfadaki 1 sayfası
Beğenilme Oranı
Liquid Text (2.Calışma) (Saki)
Bu çalışmada bayagı bir emek harcadım, istedigim gibi olmadı ama en azından bunca ugras ve bekleyişin ardından sonuc paylaşmaya deger buldum...
"Goruntuler bilgisayarımda daha koyu monitor/web kalibrasyonumda sıkıntı varmış, renkler cok acık golgeler gorunmuyor Manyak "
Video Mesajn sonunda..
Link Eklendi
"Goruntuler bilgisayarımda daha koyu monitor/web kalibrasyonumda sıkıntı varmış, renkler cok acık golgeler gorunmuyor Manyak "
Video Mesajn sonunda..
Link Eklendi
En son Saki tarafından Perş. 10 Eyl. 2009, 22:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi (Sebep : :))
Saki- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Tekniker
Kullandığınız Programlar : DW, FW, PS
Geri: Liquid Text (2.Calışma) (Saki)
Ayrıntıların ekran görüntüsünde belli olmaması çok can sıkıcı bir durum ama iyi bir gözle bakınca işin niteliği aslında belli oluyor, video çalışmasını bekliyorum ben Sen ne düşünerek yaptın bilmiyorum ama bu gibi şeffaf yada senin deyiminle sıvı text çalışmaları, alakalı reklam çalışmalarında güzel etkiler bırakıyorlar, eline sağlık
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Bu calısmanın herhangi bir amacı yok
real flow ders orneklerini yaparken kendi ismimi yapıyım dedim, sadece textin degişmesi bile olayları cok zorlastırıyor bir ton ayar v.s, neyse hatalar yapa yapa real flowun bir kısım ozelliklerini guzel anladıgımı dusunuyorum + mental ray de de bir takım render ayarlarını bayagı bir icime sindirdim sanırım
ayar render ayar render ayar render hıhoho
bundan sonraki çalışmamda global illumination render (beyaz grimsi renderlardan) almak istiyorum bakalım onu nasıl yapıcaz
3.calısmamı yaptıktan sonra kuzenlerimin web sitesini yapıcagım klima parcaları uretiyorlar sektorleri sogutma buzzzz lu bir arayuz yapmak istiyorum 3d
bu arada 2 saati geçmiş vimeo uploadım hala yayınlanmadı
simdilik linki ekliyorum sabah kalkınca direk videoyu eklerim
real flow ders orneklerini yaparken kendi ismimi yapıyım dedim, sadece textin degişmesi bile olayları cok zorlastırıyor bir ton ayar v.s, neyse hatalar yapa yapa real flowun bir kısım ozelliklerini guzel anladıgımı dusunuyorum + mental ray de de bir takım render ayarlarını bayagı bir icime sindirdim sanırım
ayar render ayar render ayar render hıhoho
bundan sonraki çalışmamda global illumination render (beyaz grimsi renderlardan) almak istiyorum bakalım onu nasıl yapıcaz
3.calısmamı yaptıktan sonra kuzenlerimin web sitesini yapıcagım klima parcaları uretiyorlar sektorleri sogutma buzzzz lu bir arayuz yapmak istiyorum 3d
bu arada 2 saati geçmiş vimeo uploadım hala yayınlanmadı
simdilik linki ekliyorum sabah kalkınca direk videoyu eklerim
Saki- O Artık Bir Kalfa
Güzel çalışma olmuş,yanlız sonda oluşan saki yazısı yine sıvı şeklinde dağılıp gitsedaha estetik olurdu sanki.
yagmurcu- Şimdilik Azimli
Meslek : serbest
Katılmakla beraber bişey eklemek istiyorum...yagmurcu demiş ki:Güzel çalışma olmuş,yanlız sonda oluşan saki yazısı yine sıvı şeklinde dağılıp gitsedaha estetik olurdu sanki.
Vay saki abi real flow'a mı girdin hayırlı olsun ...
guero- Şimdilik Azimli
Meslek : ögrenci
Kullandığınız Programlar : 3dsmax+maya+AE Particle Ne olursa
Oooo üstad ders vermeye baslamısın.Tebrık ederım neresınden bakarsan bak 10 numara olmus.Bana kalırsa gozukmeyen tarafıda yok canını sıkma harkulade gozukuyo (tabii görmek ıstıyorsa ınsan gorebılır,hata arıyanları katmıyorum konuya.)
Not: bu lafım yukarıdakı mesajlara degıl genel anlamdadır konuyu saptırmayalım ok .
Ellerıne kollarına saglık.Hadı devam
(gordugunuz uzere buraladayım arkamdan atıp tutmayasınız ha )
Not: bu lafım yukarıdakı mesajlara degıl genel anlamdadır konuyu saptırmayalım ok .
aloha34- O Artık Bir Usta
Meslek : Grafiker
Kullandığınız Programlar : Önüne gelen her programı
Ellerine sağlık usta
Daha iddialı birşey bekliyordum aam 2.çalışma için valla
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Eline sağlık saki çok iyi deneme
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
yagmurcu demiş ki:Güzel çalışma olmuş,yanlız sonda oluşan saki yazısı yine sıvı şeklinde dağılıp gitsedaha estetik olurdu sanki.
Evet öyle daha güzel olurdu bu fikri sakinin değerlendireceğini düşünüyorum çünkü bende bunu bekledim
aloha34 demiş ki:(gordugunuz uzere buraladayım arkamdan atıp tutmayasınız ha )
Gözümüz üstünde :to_keep_order:
Bu arada saki gerçekten güzel çalışma olmuş eline sağlık yukarıdaki öneriyide değerlendireceğini düşünüyorum tabe
Ha birde jest için teşekkürler
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Eline sağlık Saki çok güzel bir çalışma olmuş 1 haftadır Maya yüklemeye uğraşıyorum 2009 u indiremiyorum 30 parça falan 2008 ve 8.5 yükledim lisansına uğraşıyorum olmadı uninstall yaptım tekrar sanırım 2009 yükleyerek aşacagım ancak sorunları.
Senin bu çalışmayı görünce tekrar maya duygularım kabardı 3dmax la zamanımı öldürmek istemiyorum bakalım hayırlısı
Senin bu çalışmayı görünce tekrar maya duygularım kabardı 3dmax la zamanımı öldürmek istemiyorum bakalım hayırlısı
nnesta- O Artık Bir Kalfa
Meslek : inşaat
Kullandığınız Programlar : ms-dos
O.o bugün ne çok cevap gelmiş
Yorumlarınızı, düşüncelerinizi paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür edip,
büyük bir keyifle hemen cevapları sıralıyorum;
Resimleri upload ettigimde onlarda golgeler yok gibiydi ama aynı sıkıntı videoda olmamış buna sevindim doğrusu videodaki benim bilgisayardakine çok yakın detaylar oldukca net gozukuyor
Max e laf atmak istemem aramızda cok max kullanıcısı var ama kendime gore maya max a nazaran benim icin daha uygun gibi geldi ve sonuclarını az az aldıkca sanırım kararımda yanlışlık olmadıgını dusunuyorum
Sanırım maya 2008 ve 2009 için özelden yardımcı olabilirim (Bende 2009 yaklasık 890Mbyte sanırım sen full dvd versiyonunu indirmeye calısıyorsun veya 32/64/osx olan versiyonun oldugu )
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler
Yorumlarınızı, düşüncelerinizi paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür edip,
büyük bir keyifle hemen cevapları sıralıyorum;
Haklısın yazıyı olusturuken bu aklıma gelmemişti after effects e atınca orda aklıma geldi ve videoyu tersine cevirdim direk tekrar yapıp render almak zor geldi acıkcasıyagmurcu demiş ki:Güzel çalışma olmuş,yanlız sonda oluşan saki yazısı yine sıvı şeklinde dağılıp gitsedaha estetik olurdu sanki.
Teşekkürler guero, aklımda olan bir proje icin realflowun isimi gorecegini dusundum onun icin boyle bir sey denedim, asıl calısmam biraz daha farklı olacakguero demiş ki:Katılmakla beraber bişey eklemek istiyorum...yagmurcu demiş ki:Güzel çalışma olmuş,yanlız sonda oluşan saki yazısı yine sıvı şeklinde dağılıp gitsedaha estetik olurdu sanki.
Vay saki abi real flow'a mı girdin hayırlı olsun ...
Çok tesekkurler aloha34, gerci derslik bir tarafı yok bir deneme cıktısı diyebilirizaloha34 demiş ki:Oooo üstad ders vermeye baslamısın.Tebrık ederım neresınden bakarsan bak 10 numara olmus.Bana kalırsa gozukmeyen tarafıda yok canını sıkma harkulade gozukuyo (tabii görmek ıstıyorsa ınsan gorebılır,hata arıyanları katmıyorum konuya.)
Resimleri upload ettigimde onlarda golgeler yok gibiydi ama aynı sıkıntı videoda olmamış buna sevindim doğrusu videodaki benim bilgisayardakine çok yakın detaylar oldukca net gozukuyor
Haklısın boronzox, ama stylized toon characterde duvara caktım, bir fırın ekmek den sonra tekrar deniyecegimboronzox demiş ki:Ellerine sağlık usta
Teşekkürler cRChaschcRChasch demiş ki:Eline sağlık saki çok iyi deneme
Eheh.. butun onerileri not aldım, rica ederim efemhaziran demiş ki:Evet öyle daha güzel olurdu bu fikri sakinin değerlendireceğini düşünüyorum çünkü bende bunu bekledimyagmurcu demiş ki:Güzel çalışma olmuş,yanlız sonda oluşan saki yazısı yine sıvı şeklinde dağılıp gitsedaha estetik olurdu sanki.aloha34 demiş ki:(gordugunuz uzere buraladayım arkamdan atıp tutmayasınız ha )
Gözümüz üstünde :to_keep_order:
Bu arada saki gerçekten güzel çalışma olmuş eline sağlık yukarıdaki öneriyide değerlendireceğini düşünüyorum tabe
Ha birde jest için teşekkürler
Teşekkürler nnesta, darısı seninde başına inşallah .nnesta demiş ki:Eline sağlık Saki çok güzel bir çalışma olmuş 1 haftadır Maya yüklemeye uğraşıyorum 2009 u indiremiyorum 30 parça falan 2008 ve 8.5 yükledim lisansına uğraşıyorum olmadı uninstall yaptım tekrar sanırım 2009 yükleyerek aşacagım ancak sorunları.
Max e laf atmak istemem aramızda cok max kullanıcısı var ama kendime gore maya max a nazaran benim icin daha uygun gibi geldi ve sonuclarını az az aldıkca sanırım kararımda yanlışlık olmadıgını dusunuyorum
Sanırım maya 2008 ve 2009 için özelden yardımcı olabilirim (Bende 2009 yaklasık 890Mbyte sanırım sen full dvd versiyonunu indirmeye calısıyorsun veya 32/64/osx olan versiyonun oldugu )
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler
Saki- O Artık Bir Kalfa
Saki işin "suyunu" çıkarmaya başladı ...Birileri durdursun bu çocuğu....Bravo, tebrikler ve de bu hızlı gelişmeye ayakta alkışlar...
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Yorumun için çok teşekkürler olivonolivon demiş ki:Saki işin "suyunu" çıkarmaya başladı ...Birileri durdursun bu çocuğu....Bravo, tebrikler ve de bu hızlı gelişmeye ayakta alkışlar...
Saki- O Artık Bir Kalfa
olivon demiş ki:Birileri durdursun bu çocuğu....Bravo, tebrikler ve de bu hızlı gelişmeye ayakta alkışlar...
Geç kaldık, Saki saatte 450 km ye çıktı biraz zor durdurulur artık
haziran- Admin
haziran demiş ki:olivon demiş ki:Birileri durdursun bu çocuğu....Bravo, tebrikler ve de bu hızlı gelişmeye ayakta alkışlar...
Geç kaldık, Saki saatte 450 km ye çıktı biraz zor durdurulur artık
450 Hala çok yavaşım hala... .
Saki- O Artık Bir Kalfa
Gercekten Çok guzel calışma olmuş hep sevmişimdir boyle efekleri.
zozzo- Daha Yeni
Meslek : Break Danscı
Kullandığınız Programlar : AE-PR-EN-PS-DW-FL-
Begenmene sevindim zozzo, umarım yakında daha güzel ve değişik calısmalarımla karşınızda olacağım :GOODs:
Saki- O Artık Bir Kalfa
Real Flow'a bir an önce başlamınızı tavsiye ederim.Çünkü reklam alanında çok ihtiyaç var bu proğrama.Fırsat bulursam size hazırladığım Real Flow derslerimden gönderirim.
ypr- O Artık Bir Kalfa
ypr demiş ki:Real Flow'a bir an önce başlamınızı tavsiye ederim.Çünkü reklam alanında çok ihtiyaç var bu proğrama.Fırsat bulursam size hazırladığım Real Flow derslerimden gönderirim.
Asker önce iyimisin onu söyle sonrada dersleri gönder tabe
haziran- Admin
Çok şükür haziran iyiyim.Sizler nasılsınız iyimisiniz.Bi usta olamadık yahu ne zamandan beri burdayım.Haziran hep senin başının altından çıkıyor bunlar
ypr- O Artık Bir Kalfa
Bu uygulamayı 3ds max te yapma şansımız varmı varsa eğer dersini gönderebilirmisiniz en azından bir link
xbook- Daha Yeni
Meslek : tv
Bu uygulamayı real flowun destekledigi butun ücüncü parti programlarla yapmak mumkundur, bunun 3d max icin olan dersini ben bilmiyorum ama digital tutors'un sitesinde vardır kesin
Saki- O Artık Bir Kalfa
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Diğer Programlar :: Maya :: Maya Sizin Çalışmalarınız
1 sayfadaki 1 sayfası