After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 141 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 141 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek Vote_lcapProjeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek Voting_barProjeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek Vote_rcap 
boronzox
Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek Vote_lcapProjeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek Voting_barProjeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek

2 posters

Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek Empty Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek

Mesaj  chndgnci Salı 01 Eyl. 2009, 00:23

Selamlar.

Benim şöyle bir problemim var; Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek. Ben video derslerinde izlerken yapılan projeyi Export ederken Flv Secenegi cıkıyordu. Fakat ben aynı uygulamayı yapmak istediğimde Bu Formatların olmadığını gördüm. Bunun için sanırım bir eklenti kurmam gerekiyor fakat yaptıgım arastırmalar da bunu nasıl çözebileceğimi bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
chndgnci
chndgnci
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : grafiker
Kullandığınız Programlar : coreldraw photoshop

Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek Empty Geri: Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek

Mesaj  haziran Salı 01 Eyl. 2009, 00:27

Özeldende sormuşsun bunu yeni gördüm ayrıca buraya konuyu açman daha yerinde olmuş.

CS4 kullanıyorsan Composition/Add To Render Queue seçeneğinde .flv desteği var.

Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek Flvg
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek Empty Geri: Projeyi Flash Video (FLV) Kayıt (Save) Etmek

Mesaj  chndgnci Salı 01 Eyl. 2009, 02:17

cs4 kurdum ve FLV olarak render edebiliyorum. Buraya kadar sorun yok fakat bunu Transparan yapmadı :( Ben Transparan olarak kaydetmesini istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz ne mutlu sze:) ha birde Allah tuttugunu altın etsin Aminn... Smile)
chndgnci
chndgnci
Daha Yeni
Daha Yeni

Mesaj  haziran Salı 01 Eyl. 2009, 03:09

Sana pm den .mov un alpha kanallı alınmasını resimle göstermiştim diye hatırlıyorum ben :D

Bu arada mesajlarımızın ilk harfini büyük yaparsak çok sevinirim, forum kuralları gereği ;)
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  chndgnci Çarş. 02 Eyl. 2009, 03:36

Tamam Smile
Şimdi senin dediğin gibi .mov olarak yani kayıt ettim fakat yine
transparan olmadı :S bunun için ayrıca bi ayar daha mı yapmaamız
gerekiyr acaba :S
chndgnci
chndgnci
Daha Yeni
Daha Yeni

- Similar topics