En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 593 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 593 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Evde Tek Başına Denemeleri
3 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Kısa Film :: Kısa Filmleriniz
1 sayfadaki 1 sayfası
Düşünceleriniz
Evde Tek Başına Denemeleri
Başlıkta da yazdığı evde yalnız kalıp yabancı olduğun bir şehirde sıkılmaktansa denemeler yapmak...
İlki "Bardak Meselesi"
http://www.vimeo.com/6063717
Not: Bu denemede kullanılan dekora sadece bardağa su konularak ve sehpanın yeri değiştirilerek müdehala edilmiştir.
yolcularındandır. Figüranlık yaparak hiç olmazsa sevdiği bir iş ile
uğraşmaya çalışmaktadır..."
Tek başıma sadece kamera,tripod ve ben ekibi olarak yapıtğım çalışmalar. Evde tek kalmaya devam edersem bir deneme daha var aklımda....
İyi seyirler...
İlki "Bardak Meselesi"
http://www.vimeo.com/6063717
Not: Bu denemede kullanılan dekora sadece bardağa su konularak ve sehpanın yeri değiştirilerek müdehala edilmiştir.
yolcularındandır. Figüranlık yaparak hiç olmazsa sevdiği bir iş ile
uğraşmaya çalışmaktadır..."
Tek başıma sadece kamera,tripod ve ben ekibi olarak yapıtğım çalışmalar. Evde tek kalmaya devam edersem bir deneme daha var aklımda....
İyi seyirler...
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
Geri: Evde Tek Başına Denemeleri
Eline sağlık Erdem tek kişilik ekiple güzel işler çıkarmışsın, tabi tripod ve kamerayı adamdan saymazsak
Birinci çalışma anlam bakımından güzel şeyler anlatıyor, bu tür çalışmaları izlediğimde nedense tarifini bilmediğim duygulara kapılıyorum, ne olduğunu sormayın bilmiyorum dedim ya
İkinci hikayedede güzel anlatım var, ama son yazması bence doğru değildi sanki devamındada güzel işler çıkabilir gibi geldi bana
Bu arada filmin başlangıcında kediler kısmında nedense kendimden birşeyler buldum :P
Birinci çalışma anlam bakımından güzel şeyler anlatıyor, bu tür çalışmaları izlediğimde nedense tarifini bilmediğim duygulara kapılıyorum, ne olduğunu sormayın bilmiyorum dedim ya
İkinci hikayedede güzel anlatım var, ama son yazması bence doğru değildi sanki devamındada güzel işler çıkabilir gibi geldi bana
Bu arada filmin başlangıcında kediler kısmında nedense kendimden birşeyler buldum :P
En son haziran tarafından Cuma 14 Ağus. 2009, 20:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Teşekkürler haziran.. Zaten buraya eklerken Figüran'ı aklıma senin kediler ve gözleri geldi.. Son yazması konusunda figüranın filmi bitti sadece hayatı devam ediyor deyip susarım
Tek başıma da olsam özen gösterdim cidden. Özellikle bazı kadrajlar çok hoşuma gidiyor. Oyunculuk yapmak da kamerayı kumanda ile record moduna soktuktan sonra baya zor bir işmiş. Birisi 3 2 1 kayıt dese daha iyi valla...
Tekrar teşekkürler...
Tek başıma da olsam özen gösterdim cidden. Özellikle bazı kadrajlar çok hoşuma gidiyor. Oyunculuk yapmak da kamerayı kumanda ile record moduna soktuktan sonra baya zor bir işmiş. Birisi 3 2 1 kayıt dese daha iyi valla...
Tekrar teşekkürler...
Guzel denemeler Erdem. Paylasim icin saol. Yeni ve farklilarini bekliyorum valla. Bak iyi gaz veriyor bana boyle kisa filmlerin cogalmasi bu forumda. Yarin birgun alip kamerami bir iki deneme de ben mi yapsam acaba
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
Joker demiş ki:Guzel denemeler Erdem. Paylasim icin saol. Yeni ve farklilarini bekliyorum valla. Bak iyi gaz veriyor bana boyle kisa filmlerin cogalmasi bu forumda. Yarin birgun alip kamerami bir iki deneme de ben mi yapsam acaba
Eyvallah Bahadır abi.. Çek tabiki.. Valla oralarda kamera elinde gezsen film olur
mobidik demiş ki:Joker demiş ki:Guzel denemeler Erdem. Paylasim icin saol. Yeni ve farklilarini bekliyorum valla. Bak iyi gaz veriyor bana boyle kisa filmlerin cogalmasi bu forumda. Yarin birgun alip kamerami bir iki deneme de ben mi yapsam acaba
Eyvallah Bahadır abi.. Çek tabiki.. Valla oralarda kamera elinde gezsen film olur
O çekecekte üşeniyor
O üşeniyor dedimde sen valla bu aralar iyi sarıldın yine kısa film işine ekip olarak olmasa bile tek başıma yaparım diyorsun, hangi şartlarda olursa olsun ilginç hikayeleri işliyorsun ben en çok bu tarafını beğeniyorum, tek kareden film yapabilme yeteneğine sahipsin demiştim daha önce demi :P
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Benim daha fazla üretken olmam lazım ama nedense olmuyor.. O neden ne? bir bulabilsem filmini çekecem valla
mobidik demiş ki:Benim daha fazla üretken olmam lazım ama nedense olmuyor.. O neden ne? bir bulabilsem filmini çekecem valla
Ama şunu söylemek gerekiyor bu noktada, sende gayet iyi biliyorsunki bu işler zaman işi, çok beklersin ancak birikimin olur, bu arada birşey yapmazsın belki ama birikim çok şey kazandırır, akabinde beyninde bir şimşek çakar hah dersin işte bu ya, işte onu yaptığında nedenini düşünmeye bile fırsat bulamayabilirsin
haziran- Admin
haziran demiş ki:mobidik demiş ki:Joker demiş ki:Guzel denemeler Erdem. Paylasim icin saol. Yeni ve farklilarini bekliyorum valla. Bak iyi gaz veriyor bana boyle kisa filmlerin cogalmasi bu forumda. Yarin birgun alip kamerami bir iki deneme de ben mi yapsam acaba
O çekecekte üşeniyor
Usenme olayi degil aslinda. Birseyler cekmek o kadar cok istiyorum ki. Ne zaman heves etsem baska onemli bir is cikiyor. Malum Green Card alma surecindeyim. Onun hazirliklari falan. Bir turlu evde oturup soyle kafa dinleyemiyorum. Bir de zaten simdi benim dugun videosu elime gecti onun DVD motion menusu falan, kurgu ve montaji ile ugrasacam. Bakalim Encore ogrenme zamanim gelmis demekki hehe
Ama senin gibi kucuk denemeler yerlestirebilirim bu kisa bos vakitlerime. Bakalim var kafamda bir iki deneme filmi. Olmadi onlarla ugrasabilirim bu hafta. Bir de Arizona'ya gitme durumum var o gerceklesirse orada harika bir col denemesi planliyorum. Bakalim nasil olacak
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Kısa Film :: Kısa Filmleriniz
1 sayfadaki 1 sayfası