En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 190 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 190 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Konu dışı...
3 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası
Konu dışı...
Ya bir kereliğine böyle bir kirlilik yaptığım için affedin ama
Ya ben ne istiyorum biliyonuz mu ?
Şu kilitli başlıkların altında "Konu kilitlidir yorum yapmayınız.." yazıyor yaa.. Ben yorum yapmak istiyorum onu görünce :laugh38-: :puah:
Bi kerecik yapsam noooolur :IMG_HAHA-:
(Başlık silinebilir,mobidik kısa süreliğine banlanabilir biliyorum ama bunu demezsem bugün uyuyamazdım. Göze aldım her şeyi... )
Ya ben ne istiyorum biliyonuz mu ?
Şu kilitli başlıkların altında "Konu kilitlidir yorum yapmayınız.." yazıyor yaa.. Ben yorum yapmak istiyorum onu görünce :laugh38-: :puah:
Bi kerecik yapsam noooolur :IMG_HAHA-:
(Başlık silinebilir,mobidik kısa süreliğine banlanabilir biliyorum ama bunu demezsem bugün uyuyamazdım. Göze aldım her şeyi... )
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
Geri: Konu dışı...
Ne zaman yönetici oldun o zaman o başlıklara yorum yapabilirsin hemde doya doya hemde uçurma zevikide yanında eşantiyon :laugh38-:
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
haziran demiş ki:Ne zaman yönetici oldun o zaman o başlıklara yorum yapabilirsin hemde doya doya hemde uçurma zevikide yanında eşantiyon :laugh38-:
Bu yöneticilik şöyle bir günlük bişe olsa olmaz mı? Valla bak doğum günüm de yaklaşıyor. Bir kıyak yapsanız :puah:
mobidik demiş ki:haziran demiş ki:Ne zaman yönetici oldun o zaman o başlıklara yorum yapabilirsin hemde doya doya hemde uçurma zevikide yanında eşantiyon :laugh38-:
Bu yöneticilik şöyle bir günlük bişe olsa olmaz mı? Valla bak doğum günüm de yaklaşıyor. Bir kıyak yapsanız :puah:
Yok bi giren bi daha çıkamaz bizde istifada edemez kanatlandırıyoruz genelde bu durumlarda tek hakkın var sen o hakkını bu zamana kadar kullandın zaten :IMG_HAHA-: bundan sonraki kararın köklü bi değişiklik olur haberin ola mecbur kalırsın PR yerine AE çalışmaya bu işkence gibi gelir sana biliyorum :IMG_HAHA-: yöneticilik kolaymı yaf öyle her konuyu bileceksin her programı kullanabileceksin :Ahuhahaa:
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
haziran demiş ki:Yok bi giren bi daha çıkamaz bizde istifada edemez kanatlandırıyoruz genelde bu durumlarda tek hakkın var sen o hakkını bu zamana kadar kullandın zaten :IMG_HAHA-: bundan sonraki kararın köklü bi değişiklik olur haberin ola mecbur kalırsın PR yerine AE çalışmaya bu işkence gibi gelir sana biliyorum :IMG_HAHA-: yöneticilik kolaymı yaf öyle her konuyu bileceksin her programı kullanabileceksin :Ahuhahaa:
Tek hakkım mı var ve ben kullandım mı? Ne zaman yaaa
Şimdi bizim yöneticiler iyidir yaa.. Bana gerek yok maşallah...
Neyse seçim zamanı olmadı ben kendime program hazırlayım, adaylığımı ilan edeyim :laugh38-:
Size bol/ş vaatlerim olacak :laugh38-:
mobidik demiş ki:Size bol/ş vaatlerim olacak :laugh38-:
Öncelikle sen bu hakkını kullanmıştın, hatırlamıyorsan eyvahhh seni kaybediyoruz demektir :shock: :cheesy-:
Yaw zaten etraf boş vaatler verenlerle dolu tüm ümidimiz sendin odamı boş çıktı neyse en kısa zamanda bekliyoruz napalım bakalım neler olacak :P ama ben senden ümitliyim
haziran- Admin
Yahu yok yöneticilik benim ne haddime.. Ben gariban bir işçi evladıyım..
Hem hatırladım durumu ama ben ileri bir tarihte olabilir demiştim.. Kendimi yetiştirmeme bağlı yani.. Programlar konusunda pek ilerleme kaydedemedim ama kısafilm konusunda sindirmeye çalışıyorum bazı şeyleri.. Bakalım ilerde bir görev üstlenirsem layıkı ile yerine getirebileceğim bir şey olmalı
Boş vaatlere başlayım mesela:
Bundan sonra herkes kilitli konulara yorum yapabilecek!!!
Foruma girişte şifre sorulmayacak!!!
Mazot bedava olacak!!!
Eurovisyona İsmail Yk katılacak!!!
:laugh38-:
Hem hatırladım durumu ama ben ileri bir tarihte olabilir demiştim.. Kendimi yetiştirmeme bağlı yani.. Programlar konusunda pek ilerleme kaydedemedim ama kısafilm konusunda sindirmeye çalışıyorum bazı şeyleri.. Bakalım ilerde bir görev üstlenirsem layıkı ile yerine getirebileceğim bir şey olmalı
Boş vaatlere başlayım mesela:
Bundan sonra herkes kilitli konulara yorum yapabilecek!!!
Foruma girişte şifre sorulmayacak!!!
Mazot bedava olacak!!!
Eurovisyona İsmail Yk katılacak!!!
Ya bu adama neden kızamıyor insan yaww :laugh38-: :laugh38-:
Ya bu adama neden kızamıyor insan yaww :laugh38-: :laugh38-:
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası