En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 180 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 180 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
5. Yarışma Konusu
+10
Joker
Ermanglc
alpino
stone
boronzox
nnesta
Hale
haziran
aloha34
alicaglikasap
14 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
5. Yarışma Konusu
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar 5. Yarışma konusu ne olsun,
düşüncelerinizi yazarsanız, fazla ara vermeden organize yapılsın derim.
Arkadaşlar 5. Yarışma konusu ne olsun,
düşüncelerinizi yazarsanız, fazla ara vermeden organize yapılsın derim.
alicaglikasap- Şimdilik Azimli
Meslek : bende tam bilmiyorum
Kullandığınız Programlar : ps, 3dmax, crldrw, bulftitlr, SwishMax, ae, pr
Geri: 5. Yarışma Konusu
Hıımm tamam e güzel teşekkür ederim bizleri sevdiğin için evet dediğin gibiyizdir merak ettim arkadaşların nerdendiler yani Karadenizliler ama nerden bakarsın bizim ordandırlar he
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
Hale demiş ki:Hıımm tamam e güzel teşekkür ederim bizleri sevdiğin için evet dediğin gibiyizdir merak ettim arkadaşların nerdendiler yani Karadenizliler ama nerden bakarsın bizim ordandırlar he
Mesut ORAL vardı en çok onla beraberdik zonguldaklı yaa konu dağıldı Haziran kızacak şimdi
nnesta- O Artık Bir Kalfa
Meslek : inşaat
Kullandığınız Programlar : ms-dos
Evet konu dağılıyor böyle neyse kapıyalım yoksa silinmek zorunda kalıyorlar mesajlarımız eheheee Hazirancım canım arkadaşım ben yani Hale Şirineyi sever kızamaz kıyamaz bana güzellikle söyler sağolsun
Hale- O Artık Bir Usta
Tanıtım filmi yada haber jenerigi animasyonda olabilir.
Ermanglc- Şimdilik Azimli
- Varsa Çalıştığınız Firma : Dor Yapı
Meslek : Compositing artist
Kullandığınız Programlar : After - fusion- c4d-psd falan
Fragman ve intro disinda birsey olsun derim sahsen. Mesela herkes kendi yontemini kullanarak kisa bir film cikarabilir. 3D ile ugrasan 3D animasyon yapabilir (evet kolay degil tabi ama bu bir secenek) AE ile ugrasan da ya kamera kullanarak ya da fotograflarla stop motion film cikarabilir. Kisa film suresi de 1-2dk olur ki insanlari kasmaz.
Bunun disinda ise AE'de bugune kadar ogrendigimiz kullandigimiz efektlerden bir tanesini secip en yaratici kim calisma cikarabilir onu secmek icin olabilir. Mesela diyelim efektimiz particle.. veya clone'lama... veya herhangi birsey. Bir tanesi secilir. Verilen surede o efekt ile kim ne yapabilir onu gorebiliriz.
Her neye karar verirsek verelim kismetse ben de katilmayi dusunuyorum bir aksilik cikmazsa. Yeterki intro veya fragman demeyin yine. Gerci fragman olabilir. Ben hic yapmadim. Ama intro bircok kez yapildi.
Bunun disinda ise AE'de bugune kadar ogrendigimiz kullandigimiz efektlerden bir tanesini secip en yaratici kim calisma cikarabilir onu secmek icin olabilir. Mesela diyelim efektimiz particle.. veya clone'lama... veya herhangi birsey. Bir tanesi secilir. Verilen surede o efekt ile kim ne yapabilir onu gorebiliriz.
Her neye karar verirsek verelim kismetse ben de katilmayi dusunuyorum bir aksilik cikmazsa. Yeterki intro veya fragman demeyin yine. Gerci fragman olabilir. Ben hic yapmadim. Ama intro bircok kez yapildi.
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
Eheheee anlamıyorum biliyorsunuz ama ister misiniz ilgisiz birşey söyliyim size ne tür birşey olabilir konusunda
Hale- O Artık Bir Usta
Bence uyduruk bir ürün belirleyelim (herkes için ortak) ve reklamını yapalım. Hem katılım artar hemde eğlenceli olur diye düşünüyorum
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
Olası yeni bir yarışmaya katılır mıyım bilmiyorum ama fikir vermek bedava ya bir de ben bir şey ekleyeyim
Jenerik yapılabilir mesela. Nasıl olacak derseniz: Dileyen yayında olan bir dizinin jeneriğini (yerli yabancı farketmez) google abimizden resimler temin ederek yapar (İnternetten iyi görüntü bulamayacağımız için resim diyorum ama bulabilen görüntü de kullanır. Ama sadece resimlerle hazırlanmış bir çok jenerik de var) İlla dizi olacak diye bir şey de yok tv proğramı da olabilir mesela. Ayrıca illa yayında olmasına da gerek yok uydurulabilir de. İsteyen bir film alır ona jenerik çalışır. Netice itibariyle yarışmanın konusu "jenerik" olur dileyen dilediği konuyu çalışır. Tv'de onlarca dizi yayınlanıyor bakarsınız birileri (yapımcı - yönetmen) yapılan jenerikleri görür ve bir bakmışsınız yeni sezonda yayınlanacak bir dizinin jeneriğini aramızdan biri yapmış, neden olmasın...
Jenerik yapılabilir mesela. Nasıl olacak derseniz: Dileyen yayında olan bir dizinin jeneriğini (yerli yabancı farketmez) google abimizden resimler temin ederek yapar (İnternetten iyi görüntü bulamayacağımız için resim diyorum ama bulabilen görüntü de kullanır. Ama sadece resimlerle hazırlanmış bir çok jenerik de var) İlla dizi olacak diye bir şey de yok tv proğramı da olabilir mesela. Ayrıca illa yayında olmasına da gerek yok uydurulabilir de. İsteyen bir film alır ona jenerik çalışır. Netice itibariyle yarışmanın konusu "jenerik" olur dileyen dilediği konuyu çalışır. Tv'de onlarca dizi yayınlanıyor bakarsınız birileri (yapımcı - yönetmen) yapılan jenerikleri görür ve bir bakmışsınız yeni sezonda yayınlanacak bir dizinin jeneriğini aramızdan biri yapmış, neden olmasın...
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
emirkaan demiş ki:Olası yeni bir yarışmaya katılır mıyım bilmiyorum ama fikir vermek bedava ya bir de ben bir şey ekleyeyim
Bence olur,
Yarışmaya katılanlar aynı doneler üzerinde çalışmalı, farklı donelerle çalışma yapılınca yarışmadan çıkıyor olay.
Aynen :GOODs:
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Eeee kesin karar bu bassettiğiniz mi olacak olursa ne zaman başlıyorsunuz arkadaşlar biliyorsunuz ben balkon olacağım her zamanki gibi
Hale- O Artık Bir Usta
Hale demiş ki:Eeee kesin karar bu bassettiğiniz mi olacak olursa ne zaman başlıyorsunuz arkadaşlar biliyorsunuz ben balkon olacağım her zamanki gibi
Son kararı Haziran verecek heralde :kafadaampul-:
Halecim balkon olacağım derkeeen :laugh38-: şirinler figüründen balkonlu bina geldi aklıma :Hohohuho:
alicaglikasap demiş ki: Yarışmaya katılanlar aynı doneler üzerinde çalışmalı, farklı donelerle çalışma yapılınca yarışmadan çıkıyor olay.
O zaman konuyu daraltmak lazım. Mesela konu olarak "TV Programı jeneriği" seçilebilir. Eğer kendi uyduracağımız bir program olacaksa proğramın konusunu, içeriğini ve sunucusunu da belirlemek lazım. Mesela kadın programı olacak sunucu da Nuri Alço olacak şeklinde... Artık isteyen Nuri'nin resimlerini kullanır isteyen görüntüsünü(iyyyy ) yada tamamen grafiklerle anlatır o jeneriği yapana kalmış...
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
alicaglikasap demiş ki:Hale demiş ki:Eeee kesin karar bu bassettiğiniz mi olacak olursa ne zaman başlıyorsunuz arkadaşlar biliyorsunuz ben balkon olacağım her zamanki gibi
Son kararı Haziran verecek heralde :kafadaampul-:
Halecim balkon olacağım derkeeen :laugh38-: şirinler figüründen balkonlu bina geldi aklıma :Hohohuho:
Evet Haziranıma yakışır zaten
Diğer konu ise aklına gelen şey Şirinlerle ilgili olduğu için kötü birşey olmayacağından e güzel derim ben eheheee mesela evinin balkonunda Şirine yani ben Şirinimi yani eşimi beklerken falan dime eheheee biliyor musun bassettiğim gibi bi resim var bende saklamıştım nasıl birşey olduğunu boş verelim nerden bulduğumu falan aaa sen benim resim galerimi gördün mü orda hep Şirinler ile Şirineler var arkadaşlar isterseniz bakın tabi bakmadıysanız
Gelelim diğer konuya şöyle örnek vereyim okey oynanırken sen oynamıyorsan ne derler balkon o hesap işte izler bir iş peşinde olucaksınız ve ben sadece bir balkon olacam tani her zamanki gibi bunu diğer çalışmalardaki yorumlarımdan da görebilirsin Hazirancık bilir anlaşılmaya birşey var mı?
Hale- O Artık Bir Usta
Jenerik yapma konusuna ben de katiliyorum. Ama fikrimce kisitlama olmamali. Isteyen istedigi filmin, dizinin, programin jeneregini yapsin. Onemli olan sunulan sey degil de sunulus bicimi oldugundan icerikten cok gecisler, efektler on planda tutulacaktir. Boyle bir yarismaya katilmak zevkli olabilir.
Joker- Forum Yöneticisi
Valla bende İstanbulun fethi şerefine anlamlı bir çalışma yapabilirsiniz önerisi getiriyorum evet yapabilirsiniz diyorum çünkü bu yarışmada aranızda olamamanın üzüntüsünü yaşıyorum elimde bir kaç iş var onlar üzerinde aralıksız çalışıyorum çünkü :shock:
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Hadi hadi elinde is de olsa sen zaman ayirir yaparsin birseyler Sensiz yarisma mi olur...haziran demiş ki:Valla bende İstanbulun fethi şerefine anlamlı bir çalışma yapabilirsiniz önerisi getiriyorum evet yapabilirsiniz diyorum çünkü bu yarışmada aranızda olamamanın üzüntüsünü yaşıyorum elimde bir kaç iş var onlar üzerinde aralıksız çalışıyorum çünkü :shock:
Bu arada o calistigin projelerden biri bana bahsettigin sey ise hala bekliyorum asp icin form bilgilerini ve diger gerekli detaylari Eger bir yolunu bulduysaniz php uzerinden o da ne guzel. Onemli olan sorunu cozmek
Joker- Forum Yöneticisi
Haziran sız olmaz desem anket falan kim hazırlayacak desem Boronzox ben hazırlarım der demesem kimse hazırlamaz o halde Haziransız yapalım kendinize güveniyorsanız
Anketleri filan ben hallederim sorun değil
Hadi hayırlısı olssun arkadaşlar
Bende bi hatırlatma yapayım tekrardan yeri gelmişken aslında hatırlatmama gerek yok ama olsun ben söyliyim yinede Olivon benim için ne zaman başlayacaksın çalışmaya hani anlarsın ya Şirinler eheheee bak sen onu yap istersen eheheee
Saygılar
Hale
Bende bi hatırlatma yapayım tekrardan yeri gelmişken aslında hatırlatmama gerek yok ama olsun ben söyliyim yinede Olivon benim için ne zaman başlayacaksın çalışmaya hani anlarsın ya Şirinler eheheee bak sen onu yap istersen eheheee
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Joker demiş ki:Hadi hadi elinde is de olsa sen zaman ayirir yaparsin birseyler Sensiz yarisma mi olur...haziran demiş ki:Valla bende İstanbulun fethi şerefine anlamlı bir çalışma yapabilirsiniz önerisi getiriyorum evet yapabilirsiniz diyorum çünkü bu yarışmada aranızda olamamanın üzüntüsünü yaşıyorum elimde bir kaç iş var onlar üzerinde aralıksız çalışıyorum çünkü :shock:
Bu arada o calistigin projelerden biri bana bahsettigin sey ise hala bekliyorum asp icin form bilgilerini ve diger gerekli detaylari Eger bir yolunu bulduysaniz php uzerinden o da ne guzel. Onemli olan sorunu cozmek
Evet o iş ama bi şekilde halletmeye çalışıyorum seni yormayım diye
nnesta demiş ki:Haziran sız olmaz desem anket falan kim hazırlayacak desem Boronzox ben hazırlarım der demesem kimse hazırlamaz o halde Haziransız yapalım kendinize güveniyorsanız
Bakalım neler yapacaksınız merakla bekliyorum
boronzox demiş ki:Anketleri filan ben hallederim sorun değil
Evet birisinin bu işi üstlenmesi lazım daha doğrusu organizeyi üstlenmesi lazım, başlığı açığ duyuru hazırlaması gerekiyor konu belirlemek gerekiyor vs. diğer modlarımızda yardımcı olurlarsa bu işin üstesinden gelirsiniz size inanıyorum ve güveniyorum agideşlee
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Konuyu belirleyin gerisini ben hallederim
Tabii anasayfayı siz halledeceksiniz
Tabii anasayfayı siz halledeceksiniz
Bir konu üzerinde herkesin çalışması eksiklikleri görmemiz açısından çok yararlı olacağı kanısındayım istanbulun fethi de olabilir tarihte yada günümüzde herhangi bir olayda olabilir
Benim fikrim istanbulun fethi olsun
Benim fikrim istanbulun fethi olsun
nnesta demiş ki:Benim fikrim istanbulun fethi olsun
Evet ortada sadece bir konu olursa ve ortayada bir video sunulursa oradan herkes kendi fikirlerini kutgu ile composite edebilir sonucu merakla bekliyorumda ben olmadan yapın aranızda işte yada bir hafta yada 10 gün kadar bekleyebiliriz derseniz bende elimdeki işi bitireyim bende katılayım yahu :P
haziran- Admin
Fetih olayı güzel de.Hiç video var mı o döneme ait
Varsa nereden bulacağız?
Varsa nereden bulacağız?
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
2 sayfadaki 3 sayfası