After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 159 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 159 Misafir :: 2 Arama motorları

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! Vote_lcapYardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! Voting_barYardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! Vote_rcap 
boronzox
Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! Vote_lcapYardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! Voting_barYardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti!

5 posters

Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! Empty Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti!

Mesaj  bruce544 Salı 21 Nis. 2009, 22:51

Merhaba arkadaşlar,

Kısaca konuya gireceğim çünkü, kafeden giriyorum ve inanın uzun süre forumu aramama rağmen sorunuma çözüm bulamadım. Yapmak istediğim şey şu:

Kurşun yiyen gövdesi çıplak birini düşünün. Bunun vücuduna kurşun delikleri yerleştirmek istiyorum. After effectste çok acemi değilim ama nete giremediğim için pek araştıramıyorum. Nasıl yapılacağını bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Ayrıca plugin falan gerekiyor mu?

Bir de patlayan roketatardan çıkan duman efetkini nasıl yapacağım. Roketatarın hem arkasından hem de önünden duman çıkacak. Trapcode particularda baya bi kurcaladım ama gerçekçi bi sonuç alamadım. Yaklaşık değerler verebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler, bu siteyi bulduğum için çok mutluyum. Umarım sorunu çözerim....
bruce544
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : yönetmen
Kullandığınız Programlar : AE, PS, PREMIERE, ULEAD, AVID...

Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! Empty Geri: Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti!

Mesaj  haziran Salı 21 Nis. 2009, 23:03

Cafeden girdiğin için bende hemen cevap vereyim kafan karışmasın :D

Öncelikle bunu ve bunu izlemen gerekiyor ama nette olman gerekecek sanırım :D

Bu arada meteryalleri www.after-effects.tr.cx adresimizdeki Essential linkinde bulabilirsin kolay gelsin çalışman bitincede bizimle paylaşırsan seviniriz kolay gelsin ;)
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! Empty Geri: Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti!

Mesaj  alpino Çarş. 22 Nis. 2009, 09:22

Wanted gibi olmasını istiyorsan affraid zor biraz çünkü :P
alpino
alpino
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : AE,3D,

Mesaj  aloha34 Çarş. 22 Nis. 2009, 09:27

Arkadas Kursun delıklerını ıstemıs hazıran sılah muzzlesını sanırım yapar.Kursunlar delınce arkası gozukecekmı yoksa sadece yara olarakmı gozukecek sen onu soyle cevabını verıyım.
aloha34
aloha34
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : Grafiker
Kullandığınız Programlar : Önüne gelen her programı

Mesaj  bruce544 Perş. 23 Nis. 2009, 16:27

Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim. Hemen usb bellekle getirdiğim ayrıntılı bilgileri aktarayım:

Filmin adı Dağların Yargıçı. Facebooktan gruba üye olabilirsiniz.

Filmden kareler:

Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! N655529124817134570Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! N6555291248644382041Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! N655529124864435960Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! N6555291248644148628Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! N6555291248644138208Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! N6555291248644127840Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! N6555291248644107034Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! N6555291248076692216Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! 32307152292912465552912
Yardım => Çıplak vücutta kurşun efekti! 26516959646412465552912

Umarım filmin tarzı biraz daha belirginleşmiştir.

Silah efektlerini şu adresten indirdiğim essentialslarla tamamladım. Ancak takıldığım nokta kan efektleri. Yani resimde gördüğünüz yarıçıplak olan şahıs vuruluyor ve vücudunda kurşun delikleri açmak istiyorum. Yalnızda kan sıçraması yeterli olmuyor. Kurşun deliği gözükmeli. Track motion yapmayı biliyorum ama kurşun deliklerini nasıl oluşturacağımı bilemiyorum.

Bir de ikinci resimde gördüğünüz roketatarın önünde ve arkasında duman çıkması gerek. Önünden fırlayan alevli füzeyi yaptım ancak arkadan çıkan duman gerçekçilik açısından beni tatmin etmedi.

Bir de benim verdiğim adresin dışında bulabileceğim essentials varsa link verirseniz sevinirim. Benim yaptığım aramada sadece şunları bulabildim.

Gece gündüz afterda sabahlıyorum. Keşke net olsa da online konuşsak. Siz olmasanız işim çok zordu. İlginize gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşlar....
bruce544
Daha Yeni
Daha Yeni

Mesaj  Shekerphare Perş. 23 Nis. 2009, 16:50

Sana belki yardımcı olamayacağım ama çalışmana ve farklı şeylerin peşinde koştuğun için öncelikle tebrik etmek istedim. Çoğu kişi olanları çalışmaya çalışırken sen bir film çekmeye çalışıyorsun ve bunun için sorular soruyorsun, yardımcı mutlaka olacaklardır..
Çalışmanda başarılar bittiğindede görmek dileğiyle.
Kolay gelsin.
Shekerphare
Shekerphare
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish

Mesaj  aloha34 Perş. 23 Nis. 2009, 17:07

Sanırım ortaya ıyı bır seyler cıkaracaksın.Vakıt bulabılırsem sana yardımcı olıcam ama su an cok doluyum.
ben edemesemde bırısı yardım eder .calısmanı canbuk bıtırde seyredelım :D
aloha34
aloha34
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : Grafiker
Kullandığınız Programlar : Önüne gelen her programı

Mesaj  bruce544 Perş. 23 Nis. 2009, 22:04

Teşekkürler güzel yorumlarınız için. Şu anda takıldığım iki nokta var. Bunları da halledersem hemen fragmanı yayınlayacağım.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Ancak şöyle birşey aklıma geldi. Ne dersiniz bilmiyorum. Kurşun deliklerini photoshopta hazırlayıp kan sıçradıktan sonra gözükecek şekilde track motionla yerleştirsem nasıl olur?

Her türlü fikir denemeye açığım. İlerde bu tarz birşey yapmak isteyenler olursa bu başlığın onlara da çok yardımcı olacağını düşünüyorum.

İlginize çok teşekkürler....
bruce544
Daha Yeni
Daha Yeni

- Similar topics