En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 317 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 317 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
ADD'den Google Kapatılsın Başvurusu
+4
emirkaan
haziran
alpino
cRChasch
8 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası
ADD'nin bu başvurusunu doğru buluyormusunuz?
ADD'den Google Kapatılsın Başvurusu
Görüntü paylaşım sitesi YouTube'un yargı kararıyla Türkiye'de kapatılmasının ardından şimdi de Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) dünyanın en büyük internet arama motoru Google'ın kapatılması için başvuruda bulundu
Haberin ayrıntılarına www.cnnturk.com/2009/turkiye/04/12/addden.google.kapatilsin.basvurusu/522111.0 adresinden ulaşabilirsiniz.
Haberin ayrıntılarına www.cnnturk.com/2009/turkiye/04/12/addden.google.kapatilsin.basvurusu/522111.0 adresinden ulaşabilirsiniz.
En son cRChasch tarafından Paz 12 Nis. 2009, 20:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
Geri: ADD'den Google Kapatılsın Başvurusu
Cem yılmazın "toğrağım" sözcüğü iyi gider
"Toprağım internetide kapatın" Nedenebilrki?
Hatta yakında İnternet explorer boş sayfası bile kapanır
"Toprağım internetide kapatın" Nedenebilrki?
Hatta yakında İnternet explorer boş sayfası bile kapanır
En son alpino tarafından Paz 12 Nis. 2009, 17:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
alpino- O Artık Bir Usta
Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : AE,3D,
Aboeee valla aslında kapatılması taraftarı değilim daha doğrusu değil gibiyim googleyi filtreleme konusunda uyarmak sonuç vermiyorsa kapatılması uyugun olabilir bu sansürcülükten öte googlenin elindeki misyonu doğru kullanması için kendisini tetikleyici bir unsur olabilir bu bakımdan kapatılsınmı demeliyim hala düşünüyorum ama kapatılırsa bu iş en çok Türk arama motorlarının gelişmesine neden olur o bakımdan daha çok kararsızım
İnternet ortamı özgür olmalı ama yol geçen hanıda olmamalı, buna ince bir ayar lazım aslında.
İnternet ortamı özgür olmalı ama yol geçen hanıda olmamalı, buna ince bir ayar lazım aslında.
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
İşin ilginç yanı Atatmızı savunmak ADD'ye kaldıysa yazık... Ben ADD'nin savunduğu ve anlattığı Atatürk'e iananmıyorum. Benim bildiğim ve sevdiğim Ata o değil. ADD bana göre Atatürkçü de değil. Atatürkü kendi dinsizliği ve pisliğine alet ederek probaganda yapıyor. Bu yüzden obların attığı hiçbir adımın arkasında olmam...
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
ADD nin başka işi kalmadımı?
Herkez bişey kapatıyor bende bu foruma dava açayım Bağımlılık yapıyormuş...
lastturk- O Artık Bir Kalfa
Meslek : :(
Kullandığınız Programlar : 3ds/max + a/e=50
lastturk demiş ki:ADD nin başka işi kalmadımı?
ADD ye yaptıracakların konusunda destekçinim ayrıca bizim forumada dava açarsan yanındayım reklamın iyisi kötüsü olmaz dime :Ahuhahaa:
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Kesinlikle cok sacma bir girisim. Kurumlarin ici veya disi beni ilgilendirmiyor su anda o yuzden ADD'ye soyleyecek bir sozum yok. Fakat ne Youtube ne de Google sinirlanmamali kapatilmamali. Internet ozgurluktur kardesim. Filtrelemeyeceksin hicbirseyi. Eger ki senin cocugun cinsel icerikli kanallari ariyorsa google'da veya Ataturk aleyhinde kotu yazilan sayfalar ariyorsa gideceksin COCUGUNU kapatacaksin! Kendimizi egitemiyoruz, iyi ile kotuyu ayirdedemiyoruz. Sonra gitip kurumlarin calismalarina el uzatiyor kapatmak istiyoruz. Boyle ap*alca boyle beyi*sizce yaklasilan bir girisim olamaz. Uzgunum eger sizler de kapatilmasini destekliyorsaniz.
Burada adamlar kendi baskanlarina el atan soz soyleyen binlerce site oldugu halde hicbirine dokunmuyor kapatmiyor. Biz google ve youtube gibi yararli siteleri insanlarimiz duzgun adam akilli kullanamadigi icin kapatmaya calisiyoruz. Yuh artik ya... Bu resmene 1700'lerde matbaa'nin Turkler tarafindan bulunup da sonradan yasaklanmasi. Padisah'in sol ..yaverleri tarafindan fiseklenmis ve Kur'an'nin cogaltilmamasi icin boyle bir icat yok sayilmis bir yuzyil'i askin sure boyunca. Su anda yapilanlar 2000'lerde ama 1700'lu kafalar hala devam ediyor... Ilerleyelim artik ya! Birakalim bu geri dusunceleri...
Burada adamlar kendi baskanlarina el atan soz soyleyen binlerce site oldugu halde hicbirine dokunmuyor kapatmiyor. Biz google ve youtube gibi yararli siteleri insanlarimiz duzgun adam akilli kullanamadigi icin kapatmaya calisiyoruz. Yuh artik ya... Bu resmene 1700'lerde matbaa'nin Turkler tarafindan bulunup da sonradan yasaklanmasi. Padisah'in sol ..yaverleri tarafindan fiseklenmis ve Kur'an'nin cogaltilmamasi icin boyle bir icat yok sayilmis bir yuzyil'i askin sure boyunca. Su anda yapilanlar 2000'lerde ama 1700'lu kafalar hala devam ediyor... Ilerleyelim artik ya! Birakalim bu geri dusunceleri...
En son cRChasch tarafından Ptsi 13 Nis. 2009, 11:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Forumumuzda "hakaret benzeri yazılar yasaktır")
Joker2- Daha Yeni
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
Dumbledore demiş ki:Kesinlikle cok sacma bir girisim. Kurumlarin ici veya disi beni ilgilendirmiyor su anda o yuzden ADD'ye soyleyecek bir sozum yok. Fakat ne Youtube ne de Google sinirlanmamali kapatilmamali. Internet ozgurluktur kardesim. Filtrelemeyeceksin hicbirseyi. Eger ki senin cocugun cinsel icerikli kanallari ariyorsa google'da veya Ataturk aleyhinde kotu yazilan sayfalar ariyorsa gideceksin COCUGUNU kapatacaksin! Kendimizi egitemiyoruz, iyi ile kotuyu ayirdedemiyoruz. Sonra gitip kurumlarin calismalarina el uzatiyor kapatmak istiyoruz. Boyleapt*lcaboylebeyi*sizceyaklasilan bir girisim olamaz. Uzgunum eger sizler de kapatilmasini destekliyorsaniz.
Söylediklerinin büyük bir bölümüne katılmakla beraber senden bir ricam olacak. Acaba mesajını, Forum Kurallarımızın aşağıdaki maddesinide dikkate alarak editlemen mümkün mü? Belki 3-5 günlük yetkimle bunu bende yapabilirim ama senin yapman daha uygun olur gibi geldi çünkü kötü bir niyetin oldugunu düşünmüyorum Bazen canımızı sıksalarda kurallar hep var. Anlayışın için şimdiden teşekkürler.
Ek madde 2 :Forumda siyasi ve dinipropaganda, genel ahlaka ve edep kurallarına aykırı yazılar, hakaret benzeri yazılar yasaktır. Forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazılarda yasaktır.
En son cRChasch tarafından Ptsi 13 Nis. 2009, 11:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
cRChasch demiş ki:Söylediklerinin büyük bir bölümüne katılmakla beraber senden bir ricam olacak. Acaba mesajını, Forum Kurallarımızın aşağıdaki maddesinide dikkate alarak editlemen mümkün mü? Belki 3-5 günlük yetkimle bunu bende yapabilirim ama senin yapman daha uygun olur gibi geldi çünkü kötü bir niyetin oldugunu düşünmüyorum Bazen canımızı sıksalarda kurallar hep var. Anlayışın için şimdiden teşekkürler.
Ek madde 2 :Forumda siyasi ve dinipropaganda, genel ahlaka ve edep kurallarına aykırı yazılar, hakaret benzeri yazılar yasaktır. Forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazılarda yasaktır.
Uyarin icin tesekkur ederim. Fakat duzeltmeyi senin yapman daha dogru olur cunku ben duzeltilecek biryer goremiyorum. Ne siyasi veya dini propaganda yapmis ne de ucuncu sahislara hakaret etmisim. Yapilan girisime aptalca ve beyinsizce dedigim dogrudur. Yine sahisa degil girisime yorum yaptigimi dusunuyorum. Ahlaksiz hakaret sozcukleri de kullanmadim. Aptal ve beyinsiz sifatlari ahlaka uygun ve edepli yorumlardir. Sen yine duzeltmeyi uygun goruyorsan kendin duzeltsen daha iyi olur. Bu zamana kadar kimseye ne hakaret etmisimdir bu forumda ne de kucuk dusurucu laflar soylemisimdir. Eger mesajim cok rahatsiz ediyorsa istersen komple de silebilirsin. Yanlis anlasilmak istemem. Froum kurallarini gayet iyi bilen ve ona gore yorum yazan birisiyimdir. Zaten bu forumda bircok insan bilir bunu. Neyse. Dedigim gibi duzeltme yapacaksan yap ne bir darilma ne de bozulma hissederim. Sadece konuya tepkimi bildirmek istedim.
Saygilar..
Joker2- Daha Yeni
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
Dumbledore demiş ki:cRChasch demiş ki:Söylediklerinin büyük bir bölümüne katılmakla beraber senden bir ricam olacak. Acaba mesajını, Forum Kurallarımızın aşağıdaki maddesinide dikkate alarak editlemen mümkün mü? Belki 3-5 günlük yetkimle bunu bende yapabilirim ama senin yapman daha uygun olur gibi geldi çünkü kötü bir niyetin oldugunu düşünmüyorum Bazen canımızı sıksalarda kurallar hep var. Anlayışın için şimdiden teşekkürler.
Uyarin icin tesekkur ederim. Fakat duzeltmeyi senin yapman daha dogru olur cunku ben duzeltilecek biryer goremiyorum. Ne siyasi veya dini propaganda yapmis ne de ucuncu sahislara hakaret etmisim. Yapilan girisime aptalca ve beyinsizce dedigim dogrudur. Yine sahisa degil girisime yorum yaptigimi dusunuyorum. Ahlaksiz hakaret sozcukleri de kullanmadim. Aptal ve beyinsiz sifatlari ahlaka uygun ve edepli yorumlardir. Sen yine duzeltmeyi uygun goruyorsan kendin duzeltsen daha iyi olur. Bu zamana kadar kimseye ne hakaret etmisimdir bu forumda ne de kucuk dusurucu laflar soylemisimdir. Eger mesajim cok rahatsiz ediyorsa istersen komple de silebilirsin. Yanlis anlasilmak istemem. Froum kurallarini gayet iyi bilen ve ona gore yorum yazan birisiyimdir. Zaten bu forumda bircok insan bilir bunu. Neyse. Dedigim gibi duzeltme yapacaksan yap ne bir darilma ne de bozulma hissederim. Sadece konuya tepkimi bildirmek istedim.
Saygilar..
Konuya tepkini anlıyorum ki zaten sana katıldıgımıda belirtmiştim. Bu yüzden yazdıklarından rahatsız olmam gibi bir durum kensinlikle söz konusu olamaz. Keyfi bir uygulamanın peşinde değilim ve eski bir yönetici oldugunu, nasıl bir usluba sahip oldugunu ve forum kurallarını en az benim kadar iyi bildiğini biliyorum. Dikkatini çekmek istediğim sözleride iyi tahmin etmişsin. Yazını okudugumda sana hakvermekle beraber acaba bir ADD'li yada taraftarı biri olsam nasıl bir tepki verirdim diye düşündüm, bazen kendimizi karşı taraf yerinede koymak gerekir. ADD kapattırmadan Google'a girip o sözlerin hakaret içerip içermediğini de araştırdım Hakaret olarak geçiyor ve forum kurallarımızda açık bir dille bu gibi durumlara müdahale edilmesi gerektiği yazıyor."hakaret benzeri yazılar yasaktır"
Konuyu dağıttıysdam üzgünüm ama bazı hususların göz önünde değerlendirilmesi bizim faydamıza olacaktır diye düşünüyorum. Anlayışının için teşekkürler.
İki kelime
1.Saçmalık.
2.Kusuruma bakmayınız ancak : OHA demek istiyorum.
1.Saçmalık.
2.Kusuruma bakmayınız ancak : OHA demek istiyorum.
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
google kapatılırsa cagdas yasam deyil yobaz yasama dönücez vaybe yıllarca cagdas yasam diyen insanların dustu su hallere bak youtube simdide google yakında pc kullanmak yasak derlerse sasırmayın
bilizzard3 (Yasaklı)- Şimdilik Azimli
Meslek : carakter studyo dersleri
Yahu kapasalar ne olacak zaten
Yine gireriz yine gireriz.Yani yasaklar sadece siyasi propaganda aslında.Giren yine giriyor.
DNS ayarı çekmek hiç de zor bir olay değil yani.Olmadı tutorialini bile veririz
Yine gireriz yine gireriz.Yani yasaklar sadece siyasi propaganda aslında.Giren yine giriyor.
DNS ayarı çekmek hiç de zor bir olay değil yani.Olmadı tutorialini bile veririz
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası