En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 602 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 602 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Güle Güle Kısa Film
+3
olivon
lastturk
a_them
7 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Kısa Film :: Kısa Filmleriniz
1 sayfadaki 1 sayfası
Beğenilme Oranı
a_them- Daha Yeni
Meslek : RTV tek
Geri: Güle Güle Kısa Film
Upuzun bir filmin son sahnesini izler gibi oldum. :kafadaampul-:Müzik seçimi iyi olmuş. ama biraz ıııı aaa :hmmmm2: hımm ...
lastturk- O Artık Bir Kalfa
Meslek : :(
Kullandığınız Programlar : 3ds/max + a/e=50
Güzel çalışma ama bir takım eksiklikler ve hatalar mevcut gibi... İlk olarak mektuba başlarken "Bu konu senin ya da başkasıyla ilgili değil" diyor ama mektupta hep ondan bahsediyor bu birrrrr ...Mektubun altına "güle güle" yazıyor ama giden kendisi bu ikiiii ...Parka gelen ikinci şahıs sanki mektubu bulmak istermiş gibi elindeki nesneyi bilerek düşürüyor (ironik olarak diyorum ama orada iyi rol kesememiş olayda kazayla düşürme süsü yok)bu üçççç...Bunun dışında kısa filmin esprisi birazda "Yazısız karikatür" mantığı taşımalı diye düşünüyorum. Mizah ya da karamizah ya da dram adı ne olursa olsun sessizce anlatılabilmeli. Sessizce ce ce cee şiiiisiiiiiiitttttttt.... Kolay gelsin. Umarım eleştri ve önerilerimle seni üzmemişimdir. Emeğinize sağlık.
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
olivon demiş ki:Kolay gelsin. Umarım eleştri ve önerilerimle seni üzmemişimdir. Emeğinize sağlık.
Bence üzülücek birşey yok çünkü eleştrilerin olumlu anlamda yapıcı yapı içeriyor güzel olmuş deyipte geçebilirdin ama bu seferde sonraki çalışmalarındaki dikkati toplamasına yardımcı olmamış olacaktın böyle iyi oldu iyi aynen katılıyorum
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Yıllardır her türlü imkana rağmen eğlencelik de olsa bir kısa film yapamamış olmam gördüğüm her kısa filme (nasıl olursa olsun) imrenerek bakmama yol açıyor. Bu açıdan girişiminiz ve emeğiniz için sizi tebirk ediyorum... Filmi "acaba ne eksik olmuş" diye izlemedim ama Olivon'un tesbitlerine katılıyorum. Ayrıca mektubu yazdıktan sonra dışarı çıkyor -en azından ben öyle anladım. yani başka bir günün akşamı değil- eğer öyleyse devamlılıkta bir sorun var kıyafetler tutmuyor... Emeğinize sağlık yeni projelerinizde başarılar...
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
yorumlarınız için çok teşekkür ederim. ii olmuş der geçebilirdiniz ama eksiklerimi söylediniz sizinde dediğiniz gibi tekrar teşekkür ederim bazı mantık ve oyunculuk hataları var kısıtlı zamanda anlık filmler olduğu için bazı sıkıntılar oluyor. zamanla daha dikkatli olacak inş.
a_them- Daha Yeni
Meslek : RTV tek
Arkadaşlar öncelikle emeğinize sağlık..
Filmin adı "Güle Güle" seçilmiş ama ortada "güle güle" diyen kişi yok maalesef.
"Hoşçakal" daha doğru olabilirdi sanki. Burda hikayenin bir eksikliğinden olsa gerek.
Küçük ama önemli bir aksaklık olmuş gibi..
Şu dış ses (ya da karakterin iç sesi) sanki zorla konuşturulmuş gibi. Hadi dedim
ki kahramanın ruh halini yansıtıyor olabilir fakat şu bankta oturan gencin (yani sonradan gelen)
onu keşke konuşturmasaydınız. Onun hareketlerinden zaten durumu anlatabilirdiniz. Canlandırma
filmleri gibi olmuş o kısım maalesef ki..
Mektup yazan karakterin banka gelişinden sonra başını uzun uzun ellerinin arasına
alması çok uzun olmuş.Gözümüze sokmuşsunuz sanki
İntihardan önceki kısım gündüz çekilebilirdi bence.. Ki böylelikle ışık problemi de
daha aza inerdi. Fakat tabi koşullar gereği (kalabalık vs.) gece çekimini seçmiş olabilirsiniz.
Müzik seçimleri güzeldi ama intihar kısımdaki ses çok yüksek sanki?
Hapları teker teker çıkarmaya başlayınca tedim nolur diğerini de teker teker çıkarma...
açılar ve kamera kullanımı güzel olmuş..
Velhasılı velkelam ya bu adam ne yazmış..Adam gibi olumlu bir şey yazmamış diyebilirsiniz.
Ama bilirim ki film çekmek zaten başlı başına olumlu bir iş. Buna kalkışmak,planlamak,
çekimler,montaj vs. bunların hepsinde emeği geçenlerin eline sağlık..
Diğer çalışmlarınızı görmek dileğiyle..
Fakat bir "anlatım diliniz" olsun.. Bunu unutmayın.. Kolay gelsin..
Filmin adı "Güle Güle" seçilmiş ama ortada "güle güle" diyen kişi yok maalesef.
"Hoşçakal" daha doğru olabilirdi sanki. Burda hikayenin bir eksikliğinden olsa gerek.
Küçük ama önemli bir aksaklık olmuş gibi..
Şu dış ses (ya da karakterin iç sesi) sanki zorla konuşturulmuş gibi. Hadi dedim
ki kahramanın ruh halini yansıtıyor olabilir fakat şu bankta oturan gencin (yani sonradan gelen)
onu keşke konuşturmasaydınız. Onun hareketlerinden zaten durumu anlatabilirdiniz. Canlandırma
filmleri gibi olmuş o kısım maalesef ki..
Mektup yazan karakterin banka gelişinden sonra başını uzun uzun ellerinin arasına
alması çok uzun olmuş.Gözümüze sokmuşsunuz sanki
İntihardan önceki kısım gündüz çekilebilirdi bence.. Ki böylelikle ışık problemi de
daha aza inerdi. Fakat tabi koşullar gereği (kalabalık vs.) gece çekimini seçmiş olabilirsiniz.
Müzik seçimleri güzeldi ama intihar kısımdaki ses çok yüksek sanki?
Hapları teker teker çıkarmaya başlayınca tedim nolur diğerini de teker teker çıkarma...
açılar ve kamera kullanımı güzel olmuş..
Velhasılı velkelam ya bu adam ne yazmış..Adam gibi olumlu bir şey yazmamış diyebilirsiniz.
Ama bilirim ki film çekmek zaten başlı başına olumlu bir iş. Buna kalkışmak,planlamak,
çekimler,montaj vs. bunların hepsinde emeği geçenlerin eline sağlık..
Diğer çalışmlarınızı görmek dileğiyle..
Fakat bir "anlatım diliniz" olsun.. Bunu unutmayın.. Kolay gelsin..
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
Kisa film! ...biraz uzun da olsa kisa film gormek guzeldi. Evet diger arkadaslarin da bahsettigi gibi Film basligi 'Hoscakal' olmaliydi ve sahneler daha az ve oz secilip kisa tutulmaliydi. Birden fazla aci kullanimi genelde uzun metrajlarda guzel olur. Film zaten kisa olacagindan 1 veya en fazla 2 aci yeterli olacaktir. Eger film 30dk surecekse o baska tabi. ama 9-10dk icin fazla aci kullanilmis. Aci derken soylemeden edemeyecegim, acilari begendim. Gayet basarili olmus. Icses olarak kullanilan arkadasin ses kaydinda biraz distortion kullanilarak (ingilizce kelimeler kullaniyorum cunku artik bunlar terim haline geldi montaj sektorunde) ses daha bir duygulu ve derin hissettirilebilirdi. Emeginize saglik diyorum ve yeni calismalarinizi merakla bekliyorum.
Saygilar,
Baha
Saygilar,
Baha
Joker2- Daha Yeni
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Kısa Film :: Kısa Filmleriniz
1 sayfadaki 1 sayfası