After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
24 Mart Dünya Verem Günü EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
24 Mart Dünya Verem Günü EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
24 Mart Dünya Verem Günü EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
24 Mart Dünya Verem Günü EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
24 Mart Dünya Verem Günü EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
24 Mart Dünya Verem Günü EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
24 Mart Dünya Verem Günü EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
24 Mart Dünya Verem Günü EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
24 Mart Dünya Verem Günü EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 214 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 214 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
24 Mart Dünya Verem Günü Vote_lcap24 Mart Dünya Verem Günü Voting_bar24 Mart Dünya Verem Günü Vote_rcap 
boronzox
24 Mart Dünya Verem Günü Vote_lcap24 Mart Dünya Verem Günü Voting_bar24 Mart Dünya Verem Günü Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

24 Mart Dünya Verem Günü

3 posters

24 Mart Dünya Verem Günü Empty 24 Mart Dünya Verem Günü

Mesaj  Hale Salı 24 Mart 2009, 15:57

Arkadaşlar madem öyle bugün forum sayfamız aracılığıyla verem hastılığı olan herkezin gününü kutlar diledikleri hayatı yaşayabilmelerini diliyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah AMİN :eusa_pray:
Hale
Hale
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : Yok

24 Mart Dünya Verem Günü Empty Geri: 24 Mart Dünya Verem Günü

Mesaj  olivon Salı 24 Mart 2009, 16:15

Hale demiş ki:Arkadaşlar madem öyle bugün forum sayfamız aracılığıyla verem hastılığı olan herkezin gününü kutlar diledikleri hayatı yaşayabilmelerini diliyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah AMİN :eusa_pray:

Dileklerine katılıyorum Hale ama merak ediyorum bu özel günleri nasıl aklında tutabiliyorsun yawww ben böyle birgün olduğundan haberdar bile değildim :D :D :D
olivon
olivon
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx

Mesaj  Hale Salı 24 Mart 2009, 16:34

olivon demiş ki:
Hale demiş ki:Arkadaşlar madem öyle bugün forum sayfamız aracılığıyla verem hastılığı olan herkezin gününü kutlar diledikleri hayatı yaşayabilmelerini diliyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah AMİN :eusa_pray:

Dileklerine katılıyorum Hale ama merak ediyorum bu özel günleri nasıl aklında tutabiliyorsun yawww ben böyle birgün olduğundan haberdar bile değildim :D :D :D

Öncelikle Olivon güzel mesajın için teşekkür ederim sağol varol soruna gelicek olursak bu soruyla daha öncedende yine bi özel gün için yolladığım mesajımda karşılaşmıştım ve cevabımı vermiştim şimdi birkerede enin için söyliyim ben her sene yapraklı takvim ayırıyorum kendime çünkü biliyorsundur genelde yapraklı kullanmazlar ama ben tam tersi evde ailemin kullandığı takvim haricinde yapraklı takvim ayırıp dolabımda yada işte bilgisayar masasının alt rafında koyuyorum ve böylelikle hergün olmasada hemen hemen hep bakarak nevar neyok falan diye bakıyorum ve eğer önemli bir gün var ise buradan sizlerle paylaşıyorum işte böyle yoksa aklımda falan tuttuğum yok imkansız bu benim için zaten :D Smile ;)

Not: Bu arada sana daha detaylı yazdım daha önceki mesajım bu kadar detaylı değildi :D Smile ;)

Not: Yarın için bu geceden bir önemli gün mesajı daha paylaşacağım eheheee şimdiden söyliyim :D Smile ;)

Saygılar

Hale
Hale
Hale
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Mesaj  emirkaan Salı 24 Mart 2009, 17:23

Hale demiş ki: ... verem hastılığı olan herkezin gününü kutlar ...

"Kutlama günün"nden ziyade sanırım "verem hastalığı" ile ilgili bilinçlendirme amacıyla böyle bir gün tahsis edilmiş. Yoksa; "verem günün kutlu olsun ne zaman yiyeceğiz helvanı " gibi bir şey söz konusu olmasa gerek Smile
emirkaan
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo

Mesaj  olivon Salı 24 Mart 2009, 17:30

Valla emirkaan süper yakalamış :D :D :D bende geçen gün buna benzer bir kj gördüm HABERTÜRK'ün...görüntüde trafik kazası var altta da "Maslaktaki trafik kazasında şans eseri kurtulan olmadı" yazıyordu. Güler misin ağlar mısın. Ama Hale sanırım Bulgaristan göçmeni (ben öyle biliyorum) türkçe de biraz sıkıntıları var o yüzden böyle bir verem hastalarını tebrik etme havası oluşmuş. Bu arada buradan tüm verem hastalığına yakalananlara acil şifa diliyorum. Allah yardımcıları olsun.
olivon
olivon
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx

Mesaj  Hale Salı 24 Mart 2009, 17:34

emirkaan demiş ki:

"Kutlama günün"nden ziyade sanırım "verem hastalığı" ile ilgili bilinçlendirme amacıyla böyle bir gün tahsis edilmiş. Yoksa; "verem günün kutlu olsun ne zaman yiyeceğiz helvanı " gibi bir şey söz konusu olmasa gerek Smile

Emirkaan'cım ben olumsuz bir mesaj yazıp yollamak istemedim çünkü bu hastalıkta olan insanlar morale ihtiyaçları olan insanlar oldukları için onun için hatırlandıkları ve onlar için herkez tarafından güzel düşünceler dilekler vesayre ile hatırlanıp mutlu olu olmaları vesayre için bu şekilde bir mesajla elimden geleni yapmaya çalıştım dilerim işe yarar Smile ;)

Saygılar

Hale
Hale
Hale
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Mesaj  emirkaan Salı 24 Mart 2009, 17:53

Hale demiş ki: Emirkaan'cım ben olumsuz bir mesaj yazıp yollamak istemedim çünkü bu hastalıkta olan insanlar morale ihtiyaçları olan insanlar oldukları için onun için hatırlandıkları ve onlar için herkez tarafından güzel düşünceler dilekler vesayre ile hatırlanıp mutlu olu olmaları vesayre için bu şekilde bir mesajla elimden geleni yapmaya çalıştım dilerim işe yarar Smile ;) Hale

Yanlış anlama Hale sana lafım yok Olivon'un da belirttiği bu tarz yanlışlıklar oluyor bazen senin iyi niyetle yazdığını zaten biliyorum böyle günleri hatırlatman da çok güzel. Allah sağlık sorunu yaşayan herkese acil şifalar versin...
emirkaan
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo

Mesaj  Hale Salı 24 Mart 2009, 18:04

emirkaan demiş ki:
Hale demiş ki: Emirkaan'cım ben olumsuz bir mesaj yazıp yollamak istemedim çünkü bu hastalıkta olan insanlar morale ihtiyaçları olan insanlar oldukları için onun için hatırlandıkları ve onlar için herkez tarafından güzel düşünceler dilekler vesayre ile hatırlanıp mutlu olu olmaları vesayre için bu şekilde bir mesajla elimden geleni yapmaya çalıştım dilerim işe yarar Smile ;) Hale

Yanlış anlama Hale sana lafım yok Olivon'un da belirttiği bu tarz yanlışlıklar oluyor bazen senin iyi niyetle yazdığını zaten biliyorum böyle günleri hatırlatman da çok güzel. Allah sağlık sorunu yaşayan herkese acil şifalar versin...

Buna sevindim ama içimin rahatlığı için birşeyler söylemem gerekiyor öncelikle her ikinizede doğru mesajlarınız için teşekkür ederim Smile ;) ben yalnış anlaşılmak falan istemem çünkü bu beni çok üzer tebrik etmek gibi birşey söz konusu değil önemli birşey demeyi unutmuşum oda şu çok geç olmadan söyliyim bu tür hastalara acil şifalar diliyorum Neutral bu arada ben Bulgaristan göçmeni falan değilim senelerdir forum sayfamızdayım ve hep söylüyorum ben karadenizliyim yani Artvin Hopalıyım yani Lazım bunu birkeredaha yeri gelmişken söyliyim Smile ;) inşallah beni yalnış anlamayıp doğru anlarsınızda benimde içim rahatlar :(

Saygılar

Hale
Hale
Hale
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta