After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 213 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 213 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m Vote_lcap3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m Voting_bar3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m Vote_rcap 
boronzox
3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m Vote_lcap3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m Voting_bar3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m

2 posters

3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m Empty 3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m

Mesaj  aloha34 Ptsi 23 Mart 2009, 22:39

Arkadaslar bu sekıl adres vermek dogrumu bılmıyorum ama bende hayranlık uyandırdı mutlaka ızlenmelı dıye verıyorum.Muhakkak vıdeoyu ızleyın derım.Bunca zaman nasıl ınsanları kandırdıklarını gorun :D mılyon dolarlık fılmler ıstenırse nasıl yapılıyormus gorun

http://... Edit haziran: üyelik gerektiren linkler yasak efenim Rolling Eyes ama düşündüğün için teşekkürler keşke videonun linki olsaydı.
aloha34
aloha34
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : Grafiker
Kullandığınız Programlar : Önüne gelen her programı

3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m Empty Geri: 3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m

Mesaj  emirkaan Ptsi 23 Mart 2009, 23:39

Ben buna benzer bir şey paylaşmıştım: LINK

VIMEO

En son emirkaan tarafından Salı 24 Mart 2009, 01:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi
emirkaan
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo

3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m Empty Geri: 3 Tasarımcı, 1 Kamera ve Bir Araba ile Savaş Filmi Yapılır m

Mesaj  aloha34 Salı 24 Mart 2009, 00:09

Videonun linkini bulamadım yada cozemedım :D .....
neyse yasaksa bosver .
aloha34 demiş ki:
emirkaan demiş ki:Ben buna benzer bir şey paylaşmıştım

Evet aynen oyle bu fılm. Bende sımdı upload ettım :D bosuna oldu sen yuklemısın

Boronzox tarafından editlendi.Lütfen flood yapmayalım.
aloha34
aloha34
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : Grafiker
Kullandığınız Programlar : Önüne gelen her programı

- Similar topics