After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
İstanbul Dışında After Çalışmaları EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
İstanbul Dışında After Çalışmaları EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
İstanbul Dışında After Çalışmaları EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
İstanbul Dışında After Çalışmaları EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
İstanbul Dışında After Çalışmaları EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
İstanbul Dışında After Çalışmaları EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
İstanbul Dışında After Çalışmaları EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
İstanbul Dışında After Çalışmaları EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
İstanbul Dışında After Çalışmaları EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 238 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 238 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
İstanbul Dışında After Çalışmaları Vote_lcapİstanbul Dışında After Çalışmaları Voting_barİstanbul Dışında After Çalışmaları Vote_rcap 
boronzox
İstanbul Dışında After Çalışmaları Vote_lcapİstanbul Dışında After Çalışmaları Voting_barİstanbul Dışında After Çalışmaları Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

İstanbul Dışında After Çalışmaları

5 posters

İstanbul Dışında After Çalışmaları Empty İstanbul Dışında After Çalışmaları

Mesaj  aytacdmn Ptsi 23 Mart 2009, 11:33

Arkadaşlar konuyu nereye açıcağımı tam bilemedim ama genele acıyım dedim eğer yanlışsa moderatorler düzeltir zaten..

Benim bir kaç sorum olucak İstanbul dışında da after efect kullanarak çalışabiliceğimiz reklam ajansları prodüksiyonlar ya da ne biliyim herhangi bi çalışabiliceğimiz kurumlar var mı ? Varsa nerelerde bunlar hangi şehirler de daha fazla? İş olanakları nasıl bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşmalarını rica ediyorum...

Forumda İstanbul dışında olan arkadaşlar da var ve bunların nerlerde çalıştığını çok merak ediyorum..Sıkıldım bu istanbuldan durmak istemiyorum artık bana yardım edin :D :D

Ayrıca İstanbulda ki üyelerimizin de nerelrde çalıştığını merak ediyorum onlarda paylaşırsa hep beraber paylaşıcı bi toplum olmuş oluruz :P :D
aytacdmn
aytacdmn
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Meslek : motion graphic
Kullandığınız Programlar : after efects,photoshop,combustion..

İstanbul Dışında After Çalışmaları Empty Geri: İstanbul Dışında After Çalışmaları

Mesaj  olivon Ptsi 23 Mart 2009, 15:23

hep beraber paylaşıcı bi toplum olmuş oluruz :P :D

:D :D :D ...Herkes gider Mersine sen gidiyorsun Portoriko'ya...İstanbul dışındakiler İstanbul'un bizzat içinde olmak için yırtarken bence yerinden hiç kımıldama...Taş yerinde ağırdır hesaaabı. Bu işin imkanlarının en geniş olduğu ve hatta çok iyi bir noktaya geldikten sonra Bulgaristan ötesine seni gönderebilecek tek şehirden bahsederken lütfen daha dikkatli olalım. Adminim bu konuda arkadaşa uyarı vermenizi isteyeceğim :D ...Şaka bir yana İstanbul bu işin merkezi. İstesekte istemesekte bu böyle. Taşrada da bu işi yaparsın ama matbaalara, yerel tv'lere, tabelacılara...Bu yüzden bulunduğun yer çok önemli. Gene de hakkında hayırlısı.
olivon
olivon
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx

İstanbul Dışında After Çalışmaları Empty Geri: İstanbul Dışında After Çalışmaları

Mesaj  haziran Ptsi 23 Mart 2009, 16:18

olivon demiş ki: Adminim bu konuda arkadaşa uyarı vermenizi isteyeceğim :D

Hatta direk ban yapalım buna haketti çünkü :Ahuhahaa:

Bu arada İstanbul'un bu işin merkezi olduğunu olivon ayrıntılı anlatmış zaten buna ek olarak söylenebilecek birşey yok ama eğer İstanbul'dan gitmeye bir bakıma özel bir sebepten dolayı mecbur kaldınsa o ayrı bir durum sen aklındaki şehirleri söyle bakalım oralarda bulunan arkadaşlarımız neler yapıyorlarmış :D ama ilk olarak hangi şehre gidersen git işini biraz olsun iyi yapıyorsan yereltv ler in kapısı açıktır yalnız hakkını almaya geldiği zaman alırmısın bilemiyorum :D

Portoriko mu ahahahhaaa :Hohohuho:
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  aytacdmn Ptsi 23 Mart 2009, 16:25

Yahu aslına bakacak olursak şöyle anlatayım :D Ben burda gerçekten bu piyasada iyi olan bi şirkette çalışıyorum şu anlık asistan olarak ta olsa olsun sonuçta elbet asistanlıktan kurtulucam dışarıya gitme amacımda okul :shock: Okul okumak için dışarıyı istiyorum ama bu arada çalışmam da gerekiyor mutlaka hemde...Ha dersiniz burda neden okumuyosun istanbul kazanmak zaten cok zor o yüzden birazda dışarı diye düşünüyorum...Kocaeli,eskişehir,bursa,izmir olabilicek yerler Smile
aytacdmn
aytacdmn
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Mesaj  creativeayhan Ptsi 23 Mart 2009, 16:42

Arkadaşım.Ben geçmiş te İzmir'de de çalışmış biri olarak söylüyorum.İstanbul geniş imkanlara sahip.Fakat Ankarada da piyasa fena değil.Fakat Ankara'da işyeri sayısı parmakla sayılacak kadar az.Bencede olivon abim ve haziran Adminim'in dediği gibi İstanbul da başka yerlerde şansını deneyebilirsin.
creativeayhan
creativeayhan
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Mesaj  aytacdmn Ptsi 23 Mart 2009, 16:54

creativeayhan demiş ki: İstanbul da başka yerlerde şansını deneyebilirsin.

İstanbul'da kalıcaksam ben yerimde memnunum:D ama sen izmirde çalışmış biri olarak hiç mi yok izmirde piyasa ben ewlendikten sonra ciddi ciddi oraya taşınmayı düşünüyordum..
aytacdmn
aytacdmn
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Mesaj  emirkaan Ptsi 23 Mart 2009, 16:55

Okul durumundan dolayı ille de gitmen gerekirse Ankara'nın durumu açıklanmış orası olabilir bir de ek olarak Eskişehir ve Konya düşünülebilir. Oradaki imkanlar diğer anadolu şehirlerine nazaran daha iyi...
emirkaan
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo

Mesaj  haziran Ptsi 23 Mart 2009, 17:35

Emirkaan bahsetmiş, Konya'da kontv de çalışan bir kaç arkadaşımız vardı aslında ama onlar şu an İstanbul'a geldiler, eğer bu konuyu okurlarsa belki bir iki şey söyleyebilirler en azından nereye başvurabileceğin konusunda, sanıyorum render en iyi örnek :D
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  aytacdmn Ptsi 23 Mart 2009, 17:38

Çok teşekkür ederim size ilgileriniz için
aytacdmn
aytacdmn
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Mesaj  creativeayhan Salı 24 Mart 2009, 09:27

İzmir'de piyasa işçilik olarak düşük.Çalışırsın az para verirler.
creativeayhan
creativeayhan
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi