En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 390 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 390 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Yardım
+3
infinite
aytacdmn
crab_8_9
7 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Yardım
Arkadaşlar çoğu tanıtım filminde kullanılan hani geçişlerde böle anlık beyazlıklar falan giriyor yaa demek istedeiğim şey açılış sayfasında ki maymunlar savaşında sıkça kullanılmış acaba anlatabildim mi işte onasıl yapılıyor????
En son haziran tarafından C.tesi 14 Mart 2009, 01:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Mesajalrın ve başlıkların ilk harfleri büyük olmak zorundadır.)
crab_8_9- Daha Yeni
Meslek : boş gezenin boş kalfası
Geri: Yardım
opacity ayarıyla oynayarak yapabilirsin arkadaşım
aytacdmn- Şimdilik Azimli
Meslek : motion graphic
Kullandığınız Programlar : after efects,photoshop,combustion..
Opacity nin değeri azaltığında siyah oluyo ama yükseltsek zaten en fazla %100 oluyo.
infinite- Şimdilik Azimli
Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : AE,PS
Ben glow ile yapıyorum guzel oluyor.ayarını yukseltınce parlaklık oluyor.Cok kısa anlık ısıyorsan lens flare ılede yapabılırsın sanırım , ama anlık degerı ıyı ayarlayıp yukseltıp alcaltmalısın.
aloha34- O Artık Bir Usta
Meslek : Grafiker
Kullandığınız Programlar : Önüne gelen her programı
infinite demiş ki:Opacity nin değeri azaltığında siyah oluyo ama yükseltsek zaten en fazla %100 oluyo.
Background rengini siyah değilde beyaz yaparsan ne olur arkadaşım?
aytacdmn- Şimdilik Azimli
Meslek : motion graphic
Kullandığınız Programlar : after efects,photoshop,combustion..
Ben olsam söyle yapardım ve hatta ben böyle yapıyorum : En üste beyaz bir solid açıp bu solidin istediğim hızda opacity değerini başlangıç noktasında 0' etki noktasında(orta)100 bitiş noktasındada gene 0'a getiriyorum ki bu olay 1 sn'den bile kısa sürmeli. Yani bir anda görünüp kaybolmalı. Bu şekilde yapabilirsin. En basit haliyle...Kolay gelsin. Aklıma gelmişken yazayım: bence çalışmayı bitir ve yeni sahne aç. Solidide bu sahnenin üzerine açarsan layer karmaşası yaşamazsın.
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Haklısın rengini değiştirmek aklıma gelmedi ama glow daha hoş gözüküyor.aytacdmn demiş ki:infinite demiş ki:Opacity nin değeri azaltığında siyah oluyo ama yükseltsek zaten en fazla %100 oluyo.
Background rengini siyah değilde beyaz yaparsan ne olur arkadaşım?
infinite- Şimdilik Azimli
Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : AE,PS
Glow güzel duracaktır
Ayrıca olivon ustanın anlattığı gibi yapar da zaman olayında takılırsan tüm keyframeleri seçip ALT tuşuna basılı tutarak en sağ ya da en soldaki keyframe'i tutup sürükleyerek zamanı daraltabilir ya da genişletebilirsin.Bu işi yaparken keyframe aralıkları aynı kalır.Sadece zaman küçülür Bu da bir dipnot olsun
Ayrıca olivon ustanın anlattığı gibi yapar da zaman olayında takılırsan tüm keyframeleri seçip ALT tuşuna basılı tutarak en sağ ya da en soldaki keyframe'i tutup sürükleyerek zamanı daraltabilir ya da genişletebilirsin.Bu işi yaparken keyframe aralıkları aynı kalır.Sadece zaman küçülür Bu da bir dipnot olsun
En son boronzox tarafından Paz 22 Mart 2009, 04:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Eskiden glow'mu varmış kardeşim buna flaş derlerdi dikkat edin flash değil "flaş" çünkü eskiden flash da yoktu...
Şaka bir yana Olivon'un anlattıklarını es geçmeyin her zaman glow bulunmaz (mesela bazı montaj yazılımlarında) böyle pratik bilgiler hep lazım olur. Hazırı kullanmak güzeldir ama kendin hazırlamak daha da güzel... Muhalefet olsun diye yazmadım yanlış anlaşılmasın etki olarak da farklıdır zaten glow. Bu yöntemi de denemekte fayda var...
Şaka bir yana Olivon'un anlattıklarını es geçmeyin her zaman glow bulunmaz (mesela bazı montaj yazılımlarında) böyle pratik bilgiler hep lazım olur. Hazırı kullanmak güzeldir ama kendin hazırlamak daha da güzel... Muhalefet olsun diye yazmadım yanlış anlaşılmasın etki olarak da farklıdır zaten glow. Bu yöntemi de denemekte fayda var...
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası