En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 221 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 221 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Çanakkale..
+2
haziran
ayaz_efe
6 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Yeni Başlayan Üyelerimizin AE Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası
Beğenilme Oranı
Çanakkale..
Benimde Amatör çalışmam...umarım beğenirsiniz..
ayaz_efe- Daha Yeni
Meslek : Bilgi İŞlem
Geri: Çanakkale..
Valla böyle çalışmalarda teknik yorum yapmak istemiyorum güzel bir konu ama kendimi zorlayım yani yer yer efekt kullanımındaki acemilik ne kadar belli olsada daha önemli olan bir şey var ne anlatmak istediğini kafandaki düşünceni çok iyi anlatmışsın gerisi biraz daha çalışıp efektleri daha gerçekçi kullanmaya kalıyor eline ve yüreğine sağlık :GOODs:
Bu arada aramıza hoşgeldin umarım kalıcı olursun
Ama forum kurallarımızı hatırlatmak durumundayım çalışmalarımıza şu an eklediğim anketin aynısını her seferinde eklemek zorundayız
Bu arada aramıza hoşgeldin umarım kalıcı olursun
Ama forum kurallarımızı hatırlatmak durumundayım çalışmalarımıza şu an eklediğim anketin aynısını her seferinde eklemek zorundayız
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
teşekkür ederim..
ilgili yorumun için teşekkür ederim..anlatmak istediğim anlaşılmıssa sanırım sorun yok ekxtra olarakta gerçekten yeni başladım...daha bu kamera olayına yeni geçtim..umarım devamı gelir..tekrar teşekkür ler..
ayaz_efe- Daha Yeni
senin yaradılısında fevkaledelik varsa önce allah sonra türklüğündendir ben öyle dusunuyorum.cunku yaradan allahtır yaratma kelimesi allaha mahsustur.calısma güzel benc efectler begendim hiç kullanmadıgım için güzel gozuktu
bilizzard3 (Yasaklı)- Şimdilik Azimli
Meslek : carakter studyo dersleri
Düşünce güzel eline sağlık :GOODs: Devamının gelmesi dileğiyle..
Edit:
"Benim yaradılışımda fevkalade olan birşey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir."
Burada Allah(cc)'ı, mucizelerini yada yaratma sıfatını inkar edici bir durum yok gibi geldi
Yorumuna saygılıyım fakat bu cümle kesinlikle böyle anlaşılır diyemeyiz. Bence Türklüğü övmek istemiş, damarlarındaki asil kanın bilincinde oldugunu belirtmeye çalışmış. Cümle daha farklı kurulabilir miydi tartışılabilir ama farklı manalara çekilecek bir durum yok. (buda benim yorumum)
Edit:
bilizzard3 demiş ki:senin yaradılısında fevkaledelik varsa önce allah
sonra türklüğündendir ben öyle dusunuyorum.cunku yaradan allahtır
yaratma kelimesi allaha mahsustur.calısma güzel benc efectler begendim
hiç kullanmadıgım için güzel gozuktu
"Benim yaradılışımda fevkalade olan birşey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir."
Burada Allah(cc)'ı, mucizelerini yada yaratma sıfatını inkar edici bir durum yok gibi geldi
Yorumuna saygılıyım fakat bu cümle kesinlikle böyle anlaşılır diyemeyiz. Bence Türklüğü övmek istemiş, damarlarındaki asil kanın bilincinde oldugunu belirtmeye çalışmış. Cümle daha farklı kurulabilir miydi tartışılabilir ama farklı manalara çekilecek bir durum yok. (buda benim yorumum)
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
Çalışma güzel, yani fikir güzel bu işlere yeni başlayan birisi için de çalışmaya iyi diyebiliriz eline sağlık.
Son cümleye değinip uzatmak istemem ama aslında uzatılacak bir şey de yok. Normalde bir müslümanın söylememesi gereken sözlerden birisidir. Hiçbir ırk diğerinden üstün değildir bu yüzyıllar boyu İslam bayraktarlığı yapmış olan biz Türkler bile olsa. Orada yatan insanlar Allah yolunda şehid oldular ve "etnik" kimlikleri belki farklıydı. Tabi şimdiki gibi israil güdümlü bölücülük faaliyetleri olmadığı için herkes kardeşçe yaşadı ve kol kola, omuz omuza şehid oldu. "Türksen övün değilsen itaat et" tarzı söylemler kafatasçılığıdır ki bu sözü söyleyen adamın bile kafa tası ölçüsü Türklerinkine uymamıştır bizzat arkadaşı anlatır.
Demekki Türk olarak dünyaya gelmeseydi yaradılışında bir fevkaladelik sezmeyecek miydi. Son bin yıllık İslam tarihi neredeyse son bin yıllık Türk tarihi demektir. İslamla Türklük öylesine özdeşleşmiştir ki Türk deyince akla İslam gelir. İşte bu yüzden ben en fazla Allah'a beni böyle bir milletten yarattığı için şükrederim.
Son cümleye değinip uzatmak istemem ama aslında uzatılacak bir şey de yok. Normalde bir müslümanın söylememesi gereken sözlerden birisidir. Hiçbir ırk diğerinden üstün değildir bu yüzyıllar boyu İslam bayraktarlığı yapmış olan biz Türkler bile olsa. Orada yatan insanlar Allah yolunda şehid oldular ve "etnik" kimlikleri belki farklıydı. Tabi şimdiki gibi israil güdümlü bölücülük faaliyetleri olmadığı için herkes kardeşçe yaşadı ve kol kola, omuz omuza şehid oldu. "Türksen övün değilsen itaat et" tarzı söylemler kafatasçılığıdır ki bu sözü söyleyen adamın bile kafa tası ölçüsü Türklerinkine uymamıştır bizzat arkadaşı anlatır.
Demekki Türk olarak dünyaya gelmeseydi yaradılışında bir fevkaladelik sezmeyecek miydi. Son bin yıllık İslam tarihi neredeyse son bin yıllık Türk tarihi demektir. İslamla Türklük öylesine özdeşleşmiştir ki Türk deyince akla İslam gelir. İşte bu yüzden ben en fazla Allah'a beni böyle bir milletten yarattığı için şükrederim.
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
ilgili söz
İlgili söz , Mustafa Kemal ATATÜRK'e aitir. Yanı sıra beğendiğim bir söz olduğu için koydum...akebinde her insan dünyaya müslam olarak gelir...islam inancı ile doğar....ben sonrasını belirttim..
Teşekkürler..
Teşekkürler..
ayaz_efe- Daha Yeni
atatrükten supelenmeye basladım :Dbu atatrukun azından allahın izniyle yapacagız dıye bi kelime duymadım nedense varsa böle bi söz gosterırseniz sevinirim.ayaz_efe demiş ki:İlgili söz , Mustafa Kemal ATATÜRK'e aitir. Yanı sıra beğendiğim bir söz olduğu için koydum...akebinde her insan dünyaya müslam olarak gelir...islam inancı ile doğar....ben sonrasını belirttim..
Teşekkürler..
bilizzard3 (Yasaklı)- Şimdilik Azimli
Meslek : carakter studyo dersleri
Ellerine sağlık bence fikir olarak çok güzel bir çalışma.
Efekt mevzuları da gitgide düzelir zaten.
Efekt mevzuları da gitgide düzelir zaten.
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Yeni Başlayan Üyelerimizin AE Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası