After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 215 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 215 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Vote_lcapİlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Voting_barİlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Vote_rcap 
boronzox
İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Vote_lcapİlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Voting_barİlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim

4 posters

Beğenilme Oranı

İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Vote_lcap0%İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Vote_lcap0%İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Vote_lcap50%İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Vote_rcap 50% 
[ 1 ]
İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Vote_lcap50%İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Vote_rcap 50% 
[ 1 ]

Toplam Oylar : 2
Back

İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Empty İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim

Mesaj  ismail_888 Salı 03 Mart 2009, 20:41

Bir adet fotoğraf ve after effect biraz hayal gücü birazda çocukluk Smile güzel komik bir video bence yani Smile

ismail_888
ismail_888
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : makina operatörü

İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Empty Geri: İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim

Mesaj  haziran Salı 03 Mart 2009, 21:02

İlk denemen olduğu çok belli oluyor ve sende belirtmişsin zaten bu bakımdan çalışmadaki eksikleri anlatmaya gerek yok artı kısa film demişsin ama savaş çıkarmışsın
Yalnız ilk denemelerde normaldir eksiklikler ama daha fazla çalışarak daha iyileri elbette yapılabilir yalnız içinize sinmeyen çalışmalarınızı tam olarak bitirmeden paylaşmamanız üzerinde oluncaya kadar çalışmanız bana göre daha doğru umarım bu sözlerimi yanlış anlamazsınız ve size olumlu etki yapmasını dilerim eline sağlık.

En son haziran tarafından Salı 03 Mart 2009, 21:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Empty İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim

Mesaj  ismail_888 Salı 03 Mart 2009, 21:06

Fazla bilmiyorum kullanmayı burdakı derslerle biraz öğrendim aslında sadece kafasını uçuracaktım sonra kaptırdım gitti kendimi savaş çıktı Smile
ismail_888
ismail_888
Daha Yeni
Daha Yeni

İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim Empty Geri: İlk denemem bir fotoğraftan kısa filim

Mesaj  haziran Salı 03 Mart 2009, 21:07

ismail_888 demiş ki:Fazla bilmiyorum kullanmayı burdakı derslerle biraz öğrendim aslında sadece kafasını uçuracaktım sonra kaptırdım gitti kendimi savaş çıktı Smile

:D
Daha iyilerini bekliyoruz zaman içerisinde, azim önemlidir ;)
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  bilizzard3 (Yasaklı) Salı 03 Mart 2009, 22:06

cok güzel olmus begendim adamın gözleri portlemesi cok komik olmus :D bide bu adam kimdir niye böle yaptın adamcaza :D
bilizzard3 (Yasaklı)
bilizzard3 (Yasaklı)
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Meslek : carakter studyo dersleri

Mesaj  ismail_888 Çarş. 04 Mart 2009, 19:58

Bu adam benim en yakın arkadaşım ne işe yarıyor bu program bi işe yaramaz filan diyordu bende aldım resmini siteden bu hale soktum şimdi banada öğret diyor Smile)
ismail_888
ismail_888
Daha Yeni
Daha Yeni

Mesaj  boronzox Ptsi 09 Mart 2009, 15:04

İlk çalışman olduğundan hatalrı vs söylemeye gerek yok Smile
Ama cidden komedi bakımından güzel olmuş :GOODs:
boronzox
boronzox
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4

- Similar topics