En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 598 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 598 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Max ilk çalışma
+6
eydi
olivon
Shekerphare
haziran
render
Stalin
10 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: 3DS Max :: 3DS Max Sizin Çalışmalarınız :: Yeni Başlayan Üyelerimizin Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası
Beğenilme Oranı
Max ilk çalışma
.......
En son Stalin tarafından C.tesi 30 Mayıs 2009, 22:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Stalin- Şimdilik Azimli
Meslek : Ogrenci
Kullandığınız Programlar : AE, Vegas
Geri: Max ilk çalışma
İlk çalışma olduğu için pek bişey denilemez aslında.
Güzel olmuş eline sağlık. Çalışmalarının devamı dilerim.
Güzel olmuş eline sağlık. Çalışmalarının devamı dilerim.
render- O Artık Bir Usta
Meslek : Her türlü gazoz, kola, bira, şarap, şampanya vs gibi şişeler açılır...
Kullandığınız Programlar : Hemesen, IE, windows media player
Şİmdi ilk çalışmam demişsin ama model gayet güzel görünüyor ama kamera hareketi çok kötü,
Arada kaldım resmen ne söyleyeceğimi bilemedim eğer modelleme sana aitse bu kamera hareketine acil bi çare bulmalısın :shock:
Arada kaldım resmen ne söyleyeceğimi bilemedim eğer modelleme sana aitse bu kamera hareketine acil bi çare bulmalısın :shock:
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Counter Strike oynayanlar bilir o modeli, oyun içerisinden bir karakter. Kamera hareketini jimmy jip'ten esinlenerek yapmak istedim fakat neresini, nasıl düzeltmeliyim, anlamadım Bu sayfadaki görüntüdeki takılıyormuş gibi yürütmeden bahsediyorsan, normal linkine girip baktığında akıcı ilerliyor.
Stalin- Şimdilik Azimli
Evet , model hazır model , counter-strike dosyalarının içinden eklenerek çalışılmış..
Daha güzel yapılabilirdi aslında.
Shekerphare- Forum Yöneticisi
Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish
Bir anlam ifade etmiyor. Karakter senin hazırladığın bir karakter değil, işin içinde ışık yok, render denen bişey yok, kamera hareketinde herhangi bir dikkat çekicilik yok...Neden bu video burada? Anladım ilk iş ama ilk iş için bile olsa bunu yapman kendine zarar verir. Eleştiriler umudunu kırar, meziyetini yok saymaya başlarsın...Aman diyeyeim dikkat et. İlk işin daha güzel olsun. Buna gayret et. Kolay gelsin.
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Shekerphare demiş ki:Evet , model hazır model , counter-strike dosyalarının içinden eklenerek çalışılmış..
Daha güzel olabilirdi:(..........
eydi- O Artık Bir Kalfa
Meslek : 0
Kullandığınız Programlar : 0
Kardeş max ile çalışmaya başlaman daha iki gün olmuş ama bir yerden muhakkak ders almışsındır ama max bu görüntüleri yapmak için biraz programı öğrenmiş olman lazım iki günlük çalışmayla bunu yapıyorsan 1 haftalık çalışmanı dört gözle bekliyoruz
eline sağlık
eline sağlık
yapar_1983- Şimdilik Azimli
Meslek : reklamcılık
Max'te yeni olan birinden çok iyi modelleme, render vs. beklenmez muhakkak ama ilk çalışmamız olsa bile çıtayı biraz daha yukarıda tutarak daha özenli bir çalışmayla giriş yapmak ve bu doğrultuda olumlu yorumlar almak sıradaki adımlar için hem moral hemde özgüven takviyesi sağlar diye düşünüyorum. Olivon hocam, dikkate alınması gereken birçok şeyi söylemiş zaten inşallah bir sonraki çalışmanda bunu telafi edersin. Merakla bekliyoruz valla Kolay gelsin..
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
yapar_1983 demiş ki:Kardeş max ile çalışmaya başlaman daha iki gün olmuş ama bir yerden muhakkak ders almışsındır ama max bu görüntüleri yapmak için biraz programı öğrenmiş olman lazım iki günlük çalışmayla bunu yapıyorsan 1 haftalık çalışmanı dört gözle bekliyoruz
eline sağlık
Hayır, daha önce ne bir bilgim vardı, ne de programın kullanımına dair bir tutorial inceledim. Tek faydalandığım kaynak 3 boyutlu bir yazı tipi nasıl yapılır bu doğrultudaydı. Programı geçen yazdan cd'ye kopyalamıştım ve kullanmak o güne nasip olmuştu. 2 gün boyunca 1-2 saat kurcaladım ve test vidyosu olarak böyle bir şey ortaya çıkarmıştım. Ben çok iyi bir şey ile başlamak yerine, kendimi geliştirerek vidyo yapmayı tercih ediyorum. Her öğrendiğim yeniliği gelecek yapıtta sergiliyorum ki aradaki farkı anlayayım. Gölge, ışık, renklendirme ve zemin gibi daha bir çok şey eklemek isterdim fakat 2-3 saatlik programı kurcalama ile bunları yerine getirme şansım yoktu.
Stalin- Şimdilik Azimli
Stalin demiş ki:Hayır, daha önce ne bir bilgim vardı, ne de programın kullanımına dair bir tutorial inceledim. Tek faydalandığım kaynak 3 boyutlu bir yazı tipi nasıl yapılır bu doğrultudaydı. Programı geçen yazdan cd'ye kopyalamıştım ve kullanmak o güne nasip olmuştu. 2 gün boyunca 1-2 saat kurcaladım ve test vidyosu olarak böyle bir şey ortaya çıkarmıştım. Ben çok iyi bir şey ile başlamak yerine, kendimi geliştirerek vidyo yapmayı tercih ediyorum. Her öğrendiğim yeniliği gelecek yapıtta sergiliyorum ki aradaki farkı anlayayım. Gölge, ışık, renklendirme ve zemin gibi daha bir çok şey eklemek isterdim fakat 2-3 saatlik programı kurcalama ile bunları yerine getirme şansım yoktu.
Arkadasim paylasim icin tesekkurler oncelikle. Ama sana bir tavsiyem olacak ki bunu zaten bircok arkadas belirtmis. Asla ama asla 2-3 icinde ogrendigin bir program ile calisma yapip boyle forumlarda paylasma. Elestirilerin buyuk cogunlugu negatif olacaktir. Kendi modelin olmayan bir model kullanman zaten gereksiz. Eger 3D text yapmayi denemis ve jimmy-jeep efekti yaratmak istemissin ve bunun icin 3D yazin da yeterli olacakti. Modele gerek yok. Kamera acilarinda da en azindan birkac saniyelik kisimda yazinin tamamini rahatca gorebilsek guzel olacak. Surekli yazi ve modelin ustunde bulunan siyah kisimlari izledik calismada.
Madem heveslisin bu programa, 1-2 hafta ugras, tutorial izle yeni yeni seyler ogren ve ondan sonra bir calisma yap kendine ozgu her materyali ile sana ait olan bir calisma olsun. Onu paylas burada.. O zaman emin ol cok guzel yorumlar alacak ve hevesine heves katacaksindir.
Saygilar,
Baha
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
2 gün için iyi ancak kamera hareketleri gerçekten de kötü olmuş...
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: 3DS Max :: 3DS Max Sizin Çalışmalarınız :: Yeni Başlayan Üyelerimizin Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası