After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 242 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 242 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde Vote_lcapOsmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde Voting_barOsmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde Vote_rcap 
boronzox
Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde Vote_lcapOsmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde Voting_barOsmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde

+3
emirkaan
ypr
haziran
7 posters

Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde Empty Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde

Mesaj  haziran Cuma 20 Şub. 2009, 02:35

Açıkcası bizler değilde başkaları araştırıyor ya ona üzüldüm ama bizleri medya yolu ile araştırmaktan uzaklaştıranlar beynimizi boş yayınlarla meşgul edenlerinde suçu yok değil bunda ama bizdede suç var bilinçli olmalıyız bence.

Ama yinede aşağıdaki video beni gururlandırdı.

En son haziran tarafından Cuma 20 Şub. 2009, 16:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde Empty Geri: Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde

Mesaj  ypr Cuma 20 Şub. 2009, 09:32

Ahhhh ah tarihimizi biz araştırmayıp başkalarından öğreniyoruz.Çok acı bir durum.
ypr
ypr
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx

Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde Empty Geri: Osmanlının Ok Atışı Dünyanın Dilinde

Mesaj  emirkaan Cuma 20 Şub. 2009, 18:21

Ben bunu bilmiyordum mesela... Hadi sinema filmi yapamıyoruz belgesel niye yok. Ama nasıl olsun ki daha "hangi tarih" onda uzlaşamadık. 80 yıldır geçmişine söven bir ülkeyiz. Kim hayin kim kahraman kim haklı kim kaksız herkes bir şey söylüyor. Önce geçmişimizle barışsak iyisiyle kötüsüyle bu tarih "bizim" desek sanırım devamı gelir... Güzel paylaşım Haziran sağolasın...
emirkaan
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo

Mesaj  haziran Cuma 20 Şub. 2009, 20:04

emirkaan demiş ki:Ben bunu bilmiyordum mesela... Hadi sinema filmi yapamıyoruz belgesel niye yok. Ama nasıl olsun ki daha "hangi tarih" onda uzlaşamadık. 80 yıldır geçmişine söven bir ülkeyiz. Kim hayin kim kahraman kim haklı kim kaksız herkes bir şey söylüyor. Önce geçmişimizle barışsak iyisiyle kötüsüyle bu tarih "bizim" desek sanırım devamı gelir... Güzel paylaşım Haziran sağolasın...

Valla ne olursa olsun izlerken gururlandım

Sinema yok ama Belgesel niye yok dedin ya birgün her ikisinide ben çekeceğim görürsün bak :P
haziran
haziran
Admin
Admin

Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  emirkaan Cuma 20 Şub. 2009, 20:10

haziran demiş ki:Sinema yok ama Belgesel niye yok dedin ya birgün her ikisinide ben çekeceğim görürsün bak :P

Neden olmasın çok ciddiyim öylesine yazmıyorum gerçekten isteyince bir gün mutlaka olur. Ben de montajını yaparım Smile Epey bir belgesel montajlamışlığım var bilgin olsun sonra ben bilmiyordum yok unuttum falan anlamam :D :D
emirkaan
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Mesaj  haziran Cuma 20 Şub. 2009, 20:17

emirkaan demiş ki:
haziran demiş ki:Sinema yok ama Belgesel niye yok dedin ya birgün her ikisinide ben çekeceğim görürsün bak :P

Neden olmasın çok ciddiyim öylesine yazmıyorum gerçekten isteyince bir gün mutlaka olur. Ben de montajını yaparım Smile Epey bir belgesel montajlamışlığım var bilgin olsun sonra ben bilmiyordum yok unuttum falan anlamam :D :D

Unuturmuyum ya yeterki sen desteğini o zamanda esirgeme yani bende anlamam ozaman gelince senden ya ben o zaman öylesine şeettiydim şimdi yapamam müsait değilim kaç para vereceksin gibi cümleleri duymayız demi :Ahuhahaa: itiraf ediyorum şu son bütçe kısmı fazlamı oldu ne :P

En son haziran tarafından Cuma 20 Şub. 2009, 21:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran
haziran
Admin
Admin

Mesaj  emirkaan Cuma 20 Şub. 2009, 20:23

haziran demiş ki: Unuturmuyum ya yeterki sen desteğini o zamanda esirgeme yani bende anlamam ozaman gelince senden ya ben o zaman öylesine şeettiydim şimdi yapamam müsait değilim kaç para vereceksin gibi cümleleri duymayız demi :Ahuhahaa: itiraf ediyorum şu son bütçe kısmı fazlamı oldu ne :P

Yaw bir gaza getirelim dedik borçlu çıktık :D Tamam öle olsun üste para isteme de... Smile
emirkaan
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Mesaj  cRChasch Cuma 20 Şub. 2009, 20:42

Dünya devi bir imparatorluğun mirasçısıyız diyoruz.. ama sadece diyoruz... ve çok komik oluyoruz! Millet, kıçı kırık mazisini yerlere göklere sığdıramazken, film üzerine film, belgesel üzerine belgesel çekip büyük beden taçlar takarken... Biz yalnızca boş boş konuşuyoruz. Yinede araştırıp paylaşan yayınlayan birilerinin oldugunu görmek güzel, her ne kadar "elin oğlu" dediklerimizden de olsalar..
Paylaştığın için teşekkürler Adminim ;)
cRChasch
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Meslek : Ger.İşl.Müd.

Mesaj  RunoDesign Cuma 20 Şub. 2009, 22:09

Her zaman heryerde söylemekten çekinmediğim ve yeri geldiğinde herkese hatırlatmaya çalıştığım bir konudur Osmanlı Torunları olduğumuz. Unutmayalım ve unutturmayalım Dünyanın tek hakimiydik !
RunoDesign
RunoDesign
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : Web & Grafik Tasarım

Mesaj  xxxsinanizm C.tesi 21 Şub. 2009, 16:31

haziran öncelikle sana çok teşekkür ederim böyle bir videoyu yayınlağının için demiş olduğun gibi biz değilde yabancılar araştırmış evet orası çok üzücü ama izlemekse gurur verici insanlığımız kendi tarihini değil yabancıların tarihin yabi batılılaşma sürecine girmiş buda bir diğer üzücü olay bir ikincisi diyorlar ya teknoloji ilerliyor bittiği nokta ise ışınlanma be adam paygamberimiz ayı 2e böldü bu bi teknoloji değil mi aynı peygamberimiz bi gecede (şimdi yanlış olmasın diye söyleyemiyeceğim örnek olsn diye söyliyeyim [mekkeden-kudüs]demek istediğim baya bi yol) yol gitmiştir bu bi allahın lutfu değilmi biz silah ı icat ettik neyi icat ettin ulan ilk topu osmanlılar yaptı arkadaşlar demek istediğim şey müslümanların icat ettiği çoğu şeyi batılılar biz icat ettik demesi he şimdi siz diceksiniz konuyla alakası yok ama beni sinirlendiren şey bu olup bitenlerden kimsenin haberi olmaması bizim tarihimizi başkalarının ağızından dinlemek gerçekten çok üzücü bir olay (GEÇMİŞİNİ BİLMEYENLERİN GELECEĞİ KARANLIKTIR) ne güzel söylenmiş değilmi :( :( :( :( :(
xxxsinanizm
xxxsinanizm
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : Makine Kalıp Öğrencisi
Kullandığınız Programlar : Adobe PhotoShop CS3,Adobe AfterEffect CS3,Solid Works 2008Auto CAD,CAD-CAM,Cimetro,Paint

Mesaj  boronzox Paz 22 Şub. 2009, 17:34

Evet cidden başkalarından kendi tarihini öğrenmek kadar kötü birşey olmasa gerek.
boronzox
boronzox
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4