En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 582 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 582 Misafir :: 3 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Peterbilt Truck
+7
yagmurcu
boronzox
creativeayhan
olivon
Hale
haziran
Emirxxx
11 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: 3DS Max :: 3DS Max Sizin Çalışmalarınız :: Tecrübeli Üyelerimizin Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası
Beğenilme Oranı
Peterbilt Truck
Rendering by Volkan Kaçar
%100= http://www.tr3d.com/gallery/31732/11498.jpg
3ds Max 9+Mentalray+DigitalFusion
Emirhan Karakaş
Bir günlük pazar tatilimde modellediğim tır a final yaptım iyi çalışmalar
Studio Rendering by Emirhan Karakaş
Uzun zamandır da forumlara uğrayamıyorum kusuruma bakmayın yeni işe başladım tahmin ettiğim gibi olmadı eve gelip uyumak zorunda kalıyorum
İyi çalışmalar.
Emirxxx- Şimdilik Azimli
Meslek : Environment Artist
Geri: Peterbilt Truck
Amerikan otobanlarının kenarlarında duran otoparklardan fotoğrafı çekilmiş gibi duruyor :shock:
Emir bu ne böyle yahu adamı ruhsal bunalımamı sokmaya çalışıyosunuz
Emir bu ne böyle yahu adamı ruhsal bunalımamı sokmaya çalışıyosunuz
En son haziran tarafından Çarş. 11 Şub. 2009, 22:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Aman allah korusun ehehe Çıtayı arttırıyoruz git gide sağol hazirancım Keşke daha iyilerini yapabilsemhaziran demiş ki:Amerikan otobanlarının kenarlarında duran otoparklardan fotoğrafı çekilmiş gibi duruyor :shock:
Emir nu ne böyle yahu adamı ruhsal bunalımamı sokmaya çalışıyosunuz
Emirxxx- Şimdilik Azimli
Ellerine ve emeğine sağlık güzel çalışma olmuş yannız Emirxxx biliyorsun ben çalışmalardan derslerden vesayre anlamam görsel açıdan yoru yapabiliyorum birkeredaha hatırlatmak istedim
Saygılar
Hale
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
Biliyorum Hale ablacım.Teşekkür ederim yorumun içinHale demiş ki:Ellerine ve emeğine sağlık güzel çalışma olmuş yannız Emirxxx biliyorsun ben çalışmalardan derslerden vesayre anlamam görsel açıdan yoru yapabiliyorum birkeredaha hatırlatmak istedim
Saygılar
Hale
Emirxxx- Şimdilik Azimli
Emirxxx demiş ki:Biliyorum Hale ablacım.Teşekkür ederim yorumun içinHale demiş ki:Ellerine ve emeğine sağlık güzel çalışma olmuş yannız Emirxxx biliyorsun ben çalışmalardan derslerden vesayre anlamam görsel açıdan yoru yapabiliyorum birkeredaha hatırlatmak istedim
Saygılar
Hale
Rica ederim ablacım ben herzaman yorum yapmaya hazırım senin ve diğer arkadaşlarımızın çalışmalarına
Bu arada yeni işin hayırlı olsun uzun zamandır kayboluşunun nedeni işmiş demek aman aman işlerini ihmal etme sen nasılsa fırsat buldukca giriyorsun forum sayfamıza
Hale- O Artık Bir Usta
Evet uzun zamandır kaybolmamın sebebi işti.Kariyerime başladım allahın izniyle Bu aralarda biraz tuhafım bi yandan hayatın sorunları bi yandan da iş derdi.Arkadaşlarımla problemler yaşıyorum onları çözmeye çalışırken forumlar kuş olup uçtu aklımdan Neyse desteklerinden ötürü teşekkür ederim hale ablacımHale demiş ki:Emirxxx demiş ki:Biliyorum Hale ablacım.Teşekkür ederim yorumun içinHale demiş ki:Ellerine ve emeğine sağlık güzel çalışma olmuş yannız Emirxxx biliyorsun ben çalışmalardan derslerden vesayre anlamam görsel açıdan yoru yapabiliyorum birkeredaha hatırlatmak istedim
Saygılar
Hale
Rica ederim ablacım ben herzaman yorum yapmaya hazırım senin ve diğer arkadaşlarımızın çalışmalarına
Bu arada yeni işin hayırlı olsun uzun zamandır kayboluşunun nedeni işmiş demek aman aman işlerini ihmal etme sen nasılsa fırsat buldukca giriyorsun forum sayfamıza
En son Emirxxx tarafından Çarş. 11 Şub. 2009, 23:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Emirxxx- Şimdilik Azimli
Mekan, render olarak çok başarılı emirxxx:).Modellemede parçalardan bütüne gitmişsin. Tek parçaya yakın modellemeye girsen ve çok elzem parçaları extra obje olarak eklesen daha iyi olmaz mı? Çünki orada bir sürü box görünüyor ve bu gözü tırmalıyor. Ama dediğim gibi render ve mekana oturtma çok başarılı. Bu eleştrimide "bir topikte araba modellemenin zorluğundan bahsetmiştin" ona istinaden söylüyorum. Eğer araba modelleme olayına gerçek manada adım atmak istiyorsan bu tip kaçışlardan uzak durmalısın. Kolay gelsin.
saat: 23:00
"""Bir günlük pazar tatilimde modellediğim tır a final yaptım iyi çalışmalar """"
mesajı editlemek bu sanırım:). Bunu okumamıştım. Modellemenin uzun süre aldığın bildiğim için modellemeyle ilgili eleştirmi geri alıyorum. 1 gün bu tip biş iş için kısa sayılabilecek bir süre.
saat: 23:10
saat: 23:00
"""Bir günlük pazar tatilimde modellediğim tır a final yaptım iyi çalışmalar """"
mesajı editlemek bu sanırım:). Bunu okumamıştım. Modellemenin uzun süre aldığın bildiğim için modellemeyle ilgili eleştirmi geri alıyorum. 1 gün bu tip biş iş için kısa sayılabilecek bir süre.
saat: 23:10
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Emirxxx demiş ki:Evet uzun zamandır kaybolmamın sebebi işti.Kariyerime başladım allahın izniyle Bu aralarda biraz tuhafım bi yandan hayatın sorunları bi yandan da iş derdi.Arkadaşlarımla problemler yaşıyorum onları çözmeye çalışırken forumlar kuş olup uçtu aklımdan Neyse desteklerinden ötürü teşekkür ederim hale ablacımHale demiş ki:Emirxxx demiş ki:Biliyorum Hale ablacım.Teşekkür ederim yorumun içinHale demiş ki:Ellerine ve emeğine sağlık güzel çalışma olmuş yannız Emirxxx biliyorsun ben çalışmalardan derslerden vesayre anlamam görsel açıdan yoru yapabiliyorum birkeredaha hatırlatmak istedim
Saygılar
Hale
Ooo ablası anlaşılan senin işin iş dışındada çokmuş onun için hiç girmeyelim yoksa işin içinden çıkamayız bu sebepten dolayı sana sadece ALLAH'tan kolaylıklar ve sabırlar diliyorum
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Fatih abi modellediğim araba değil TIR Tek parça modellemek zor olur gerekte yok. Araba modellemede sadece plane ile gittiği için haliyle tek parça modelleniyor ama bu gibi araçlar genelde box ile modellenir.Ama bazı primitivelerin gözle seçildiği doğrudur onlarıda ilerleyen zamanlarda düzelteceğim.
teşekkürler yorumun için.
Emirxxx- Şimdilik Azimli
Emirxxx demiş ki:Fatih abi modellediğim araba değil TIR Tek parça modellemek zor olur gerekte yok. Araba modellemede sadece plane ile gittiği için haliyle tek parça modelleniyor ama bu gibi araçlar genelde box ile modellenir.Ama bazı primitivelerin gözle seçildiği doğrudur onlarıda ilerleyen zamanlarda düzelteceğim.
Yoo zaten merceği aldım inceledim baya bi ...Kasayı modellemişsin. Dediğim gibi 1 gün için iyi iş tabii tır modelleme konusunda haklısın. Araba modellemeye benzemiyor ama gene göz bişeyler istiyor işte:) tekrar eline sağlık. Bir dahakine ford mustang isterük Haberin ola.
olivon- O Artık Bir Usta
Sağol abicim.Ford mustang ımm :hımm-m: Bakarım yapabilirsem niye olmasın :drinks:olivon demiş ki:Emirxxx demiş ki:Fatih abi modellediğim araba değil TIR Tek parça modellemek zor olur gerekte yok. Araba modellemede sadece plane ile gittiği için haliyle tek parça modelleniyor ama bu gibi araçlar genelde box ile modellenir.Ama bazı primitivelerin gözle seçildiği doğrudur onlarıda ilerleyen zamanlarda düzelteceğim.
Yoo zaten merceği aldım inceledim baya bi ...Kasayı modellemişsin. Dediğim gibi 1 gün için iyi iş tabii tır modelleme konusunda haklısın. Araba modellemeye benzemiyor ama gene göz bişeyler istiyor işte:) tekrar eline sağlık. Bir dahakine ford mustang isterük Haberin ola.
İyi akşamlar
Sağol Hale abla.Allah herkese kolaylık versin bu zamanda yaşınız küçük olsa bile maddiyat düşünmeden olmuyor. :(Hale demiş ki:Emirxxx demiş ki:Evet uzun zamandır kaybolmamın sebebi işti.Kariyerime başladım allahın izniyle Bu aralarda biraz tuhafım bi yandan hayatın sorunları bi yandan da iş derdi.Arkadaşlarımla problemler yaşıyorum onları çözmeye çalışırken forumlar kuş olup uçtu aklımdan Neyse desteklerinden ötürü teşekkür ederim hale ablacımHale demiş ki:Emirxxx demiş ki:Biliyorum Hale ablacım.Teşekkür ederim yorumun içinHale demiş ki:Ellerine ve emeğine sağlık güzel çalışma olmuş yannız Emirxxx biliyorsun ben çalışmalardan derslerden vesayre anlamam görsel açıdan yoru yapabiliyorum birkeredaha hatırlatmak istedim
Saygılar
Hale
Ooo ablası anlaşılan senin işin iş dışındada çokmuş onun için hiç girmeyelim yoksa işin içinden çıkamayız bu sebepten dolayı sana sadece ALLAH'tan kolaylıklar ve sabırlar diliyorum
Saygılar
Hale
Emirxxx- Şimdilik Azimli
Emirxxx demiş ki:Sağol Hale abla.Allah herkese kolaylık versin bu zamanda yaşınız küçük olsa bile maddiyat düşünmeden olmuyor. :(Hale demiş ki:Emirxxx demiş ki:Evet uzun zamandır kaybolmamın sebebi işti.Kariyerime başladım allahın izniyle Bu aralarda biraz tuhafım bi yandan hayatın sorunları bi yandan da iş derdi.Arkadaşlarımla problemler yaşıyorum onları çözmeye çalışırken forumlar kuş olup uçtu aklımdan Neyse desteklerinden ötürü teşekkür ederim hale ablacımHale demiş ki:Emirxxx demiş ki:Biliyorum Hale ablacım.Teşekkür ederim yorumun içinHale demiş ki:Ellerine ve emeğine sağlık güzel çalışma olmuş yannız Emirxxx biliyorsun ben çalışmalardan derslerden vesayre anlamam görsel açıdan yoru yapabiliyorum birkeredaha hatırlatmak istedim
Saygılar
Hale
Saygılar
Hale
Ah ah gel birde onu bana sor ablası AMİN ALLAH herkeze kolaylık versin AMİN :(
Neyse daha fazla uzatmayalımki senin sayfan sohbet sayfasına dönüşmesin sonuçta yaptığın çalışman hakkında yorumlar yapılıp o konu hakkında mesajlar gönderilmesi lazım onun için diyorum yannış anlama tamam mı?
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Emeğine Sağlık kardeş gayet güzel bir çalışma .Maaşallah.
creativeayhan- Forum Yöneticisi
Yapım aşamalarını canlı canlı bildiğim bir çalışma daha.
Ancak varya çok ama çok iyi olmuş.3d totale girmeyi fazlasıyla hakediyor bana kalırsa(ban kalırsa)
Ancak varya çok ama çok iyi olmuş.3d totale girmeyi fazlasıyla hakediyor bana kalırsa(ban kalırsa)
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Çok müthiş olmuş gerçekten,1 günde bitirmenede hayret ettim
yagmurcu- Şimdilik Azimli
Meslek : serbest
Ulen ben ilk resimi gerçek zannettim Gerçekten sağlam olmuş valla keşke derside olsa ne azından çizim kaba lrak anlatılasa ne güzel olur
verkan- Şimdilik Azimli
Meslek : ------
Tıpkısının aynısı olmuş eline sağlık :GOODs:
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim gaza getiriyosunuz valla sağolun varolun.
Bu arada CRChasch tıpkısı derken ? Referans resim koymadım aman yanlış anlaşılmasın.Peterbilt le aynı oldu diyosan ben tek dingil koymuşum orijinal i çift dingil.
Teşekkür mode on
Bu arada CRChasch tıpkısı derken ? Referans resim koymadım aman yanlış anlaşılmasın.Peterbilt le aynı oldu diyosan ben tek dingil koymuşum orijinal i çift dingil.
Teşekkür mode on
Emirxxx- Şimdilik Azimli
Güzel çalışma olmuş ama 1 günde hazırlanması biraz zor.
ypr- O Artık Bir Kalfa
Demek ki çalışınca oluyomuş
mert1650- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Öğrenci
Kullandığınız Programlar : Adobe Photoshop CS3
yapım aşamalarını da biliyorum zaten.Çalışınca oluyo cidden de :shock:
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: 3DS Max :: 3DS Max Sizin Çalışmalarınız :: Tecrübeli Üyelerimizin Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası