En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 587 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 587 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Photoshop Afiş vb. Tasarım Yarışması
+11
alicaglikasap
Hale
onemic
xxxsinanizm
mtp
tekkanat
olivon
alpino
boronzox
haziran
cRChasch
15 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Önerileriniz
4 sayfadaki 4 sayfası
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Photoshop Afiş vb. Tasarım Yarışması
Konunun ilk mesajı :
Bu konu daha önce gündeme geldimi bilmiyorum ama forumumuzdaki After Effect yarışmalarına Photoshop yarışmalarını da dahil etsek nasıl olur acaba? Örneğin After Effect ile hazırlanmış bir film fragmanına afiş yada hayali bir markaya logo tasarım yarışması gibi
Katılım yüzdesinin After Effect'e oranla daha yüksek olabileceğini tahmin ediyorum. Ben bile katılabilirim sanırım
Photoshop Yarışmasına Katılacakların Listesi :
1- alicaglikasap
2- boronzox
3- cRChasch
4- tekkanat
5- nnesta
6- saki
Bu konu daha önce gündeme geldimi bilmiyorum ama forumumuzdaki After Effect yarışmalarına Photoshop yarışmalarını da dahil etsek nasıl olur acaba? Örneğin After Effect ile hazırlanmış bir film fragmanına afiş yada hayali bir markaya logo tasarım yarışması gibi
Katılım yüzdesinin After Effect'e oranla daha yüksek olabileceğini tahmin ediyorum. Ben bile katılabilirim sanırım
Photoshop Yarışmasına Katılacakların Listesi :
1- alicaglikasap
2- boronzox
3- cRChasch
4- tekkanat
5- nnesta
6- saki
En son cRChasch tarafından Salı 09 Haz. 2009, 21:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
Geri: Photoshop Afiş vb. Tasarım Yarışması
Evet sormama gerek yok ama ben yinede sormak istedim işte hem bakalım bahaneyle sen gibi kimler bu soruma cevap verecek görelim sorumda boşa çıkmamış olur aslında herkezin cevabını biliyorum belbetteki ama olsun görmek ve sevinip mutlu olup eğlenmiş oluruz işte
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
- Artık başlasın şu photoshop yarışması :bounce:
Diyen arkadaşları daha fazla bekletmek istemiyor ve yarışmanın startını en kısa zamanda verelim istiyorum. Yarışma konusu hususunda, kimseden farklı bir fikir çıkmayınca ihale benim konuma kalmıştı (son AE yarışmasında birinci olan fragmana afiş hazırlamak) ancak kimsenin ön hazırlık hissine kapılmaması adına şöyle bir fikrim var.
Yapcağımız çalışma yine bir film için afiş çalışması olsun ve içeriğini bizler belirleyelim.
Maddeler:
1. Tür
Korku gerilim
2. Film adı
Blood: The Last Vampire
3. Oyuncu (başrol)
Özlem TEKİN
4. Oyuncu (yardımcı başrol)
5. Oyuncu (diğer)
6. Oyuncu (diğer)
7. Filmin geçtiği yer (mekan,şehir,ülke,kıta,gezegen (bunlarda biri) olabilir)
Bu mesaja cevap verecek ilk kişi 1.maddeyi belirleyecek ve onu takiben mesaj sırasına göre ilk 7 mesajda belirlenen içeriğe göre yarışma başlayacak.
Not: Bu maddelere eklentide bulunmak isteyen arkadaşlar dip not olarak belirtsinler.
Diyen arkadaşları daha fazla bekletmek istemiyor ve yarışmanın startını en kısa zamanda verelim istiyorum. Yarışma konusu hususunda, kimseden farklı bir fikir çıkmayınca ihale benim konuma kalmıştı (son AE yarışmasında birinci olan fragmana afiş hazırlamak) ancak kimsenin ön hazırlık hissine kapılmaması adına şöyle bir fikrim var.
Yapcağımız çalışma yine bir film için afiş çalışması olsun ve içeriğini bizler belirleyelim.
Maddeler:
1. Tür
Korku gerilim
2. Film adı
Blood: The Last Vampire
3. Oyuncu (başrol)
Özlem TEKİN
4. Oyuncu (yardımcı başrol)
5. Oyuncu (diğer)
6. Oyuncu (diğer)
7. Filmin geçtiği yer (mekan,şehir,ülke,kıta,gezegen (bunlarda biri) olabilir)
Bu mesaja cevap verecek ilk kişi 1.maddeyi belirleyecek ve onu takiben mesaj sırasına göre ilk 7 mesajda belirlenen içeriğe göre yarışma başlayacak.
Not: Bu maddelere eklentide bulunmak isteyen arkadaşlar dip not olarak belirtsinler.
En son cRChasch tarafından Çarş. 01 Tem. 2009, 17:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Hani AE yarışmasındaki Son 13. Cumaya Afiş yapacaktınız :P Şaka bi yana ben türü belirleyim bakalım ne çıkacak ortaya belkide benim istediğim çıkar
Valla Tür olarak korku gerilim olsun diyorum ben, korkalım biraz
Valla Tür olarak korku gerilim olsun diyorum ben, korkalım biraz
En son haziran tarafından Ptsi 29 Haz. 2009, 22:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
haziran demiş ki:Siz sonuçlandırın bende bilgi vereyim toplu mail oalrak herkese
Ahaha... ihale sana kaldı haziran 1.maddeyi belirle önce ondan sonra toplu mail atıverirsin :Hohohuho:
Ahh... film adını secmekde bana kalmış
o zaman filmin adı...
YARIŞMA Konusu:
Blood: The Last Vampire (2000)
(izlemeyenler varsa izlesin derim bu filmin bir de 15 bolumluk anime dizisi mevcuttur :GOODs: )
çok sağlam bir anime korku filmdir, bu yaz bu filmin HOLLYWOOD versiyonunu
izleyecegiz (AE icin bunu secmek isterdim ama kısmek PS içinmiş)
Adminim ama son ae yarısması da konusu korku idi, baska bir konu secsek olmazmı
konu kesin ise boynum kıldan incedir :Ahuhahaa:, korkuturum sorun degil :]
Ortalık KANLANSIN biraz.. errr.. pardon canlansın yazıcaktım :cheesy-:
En son Saki tarafından Ptsi 29 Haz. 2009, 22:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Saki- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Tekniker
Kullandığınız Programlar : DW, FW, PS
Saki demiş ki:
YARIŞMA Konusu:
(izlemeyenler varsa izlesin derim bu filmin bir de 15 bolumluk anime dizisi mevcuttur :GOODs: )
Film Adı : Blood: "The Last Vampire" demek istedin sanırım
Bak gördün mü senin yüzünden başrol de bana kaldı Manyak benim aklıma Müslüm GÜRSES geliyor ama bu adamıda vampire benzetmek çok zor olur
Başrol : Özlem TEKİN
(bu kadın bu işin üstesinden gelir eminim )
Not: Buarada verdiğin film ismi gerçek bir film ismi fakat etkilenmek yada izlemek zorunda olmamak adına o filmle alakalı bir afiş hazırlama zorunluluk olmamalı. Yaratıcılığında öne çıkması daha keyifli olur kanaatindeyim. )
cRChasch demiş ki:Saki demiş ki:
YARIŞMA Konusu:
Film Adı : Blood: "The Last Vampire" demek istedin sanırım
Bak gördün mü senin yüzünden başrol de bana kaldı Manyak benim aklıma Müslüm GÜRSES geliyor ama bu adamıda vampire benzetmek çok zor olur
Başrol : Özlem TEKİN
(bu kadın bu işin üstesinden gelir eminim )
Not: Buarada verdiğin film ismi gerçek bir film ismi fakat etkilenmek yada izlemek zorunda olmamak adına o filmle alakalı bir afiş hazırlama zorunluluk olmamalı. Yaratıcılığında öne çıkması daha keyifli olur kanaatindeyim. )
Aaa gercek bir film ismi vericez sanıyordum hayali bir sey olucaksa Müslüm babaya uygun bir film adı uretebilirim hemen :Hohohuho: ,
Muslum Gürses'e Vampir avcilığı yakışır aslında (Vampire Hunter D (2000) mi yapsak filmin adını?)
Saki- O Artık Bir Kalfa
Saki demiş ki:Aaa gercek bir film ismi vericez sanıyordum hayali bir sey olucaksa Müslüm babaya uygun bir film adı uretebilirim hemen :Hohohuho: , ama Özlem Tekin'de çuk oturur bu filmin afisine
Önemi yok gerçek bir film ismi olup olmamasının.Yani isim gerçek olur oyuncular çakma olur Hatta, mekan-oyuncular-tür vs. birbirinden bağımsız olursa daha iyi olur bence. Elimizdekilerin hepsini aynı havaya büründürüp bir çatı altında toplucaz. Ama hala 3.maddeye sahip çıkan yok
:PARTY10: :PARTY10: :PARTY10: Gel userdaş gelll!
(bu ponpon kızların da alacakları artmaya başladı biran evvel yapmalıyız yarışmayı)
cRChasch demiş ki:Saki demiş ki:Aaa gercek bir film ismi vericez sanıyordum hayali bir sey olucaksa Müslüm babaya uygun bir film adı uretebilirim hemen :Hohohuho: , ama Özlem Tekin'de çuk oturur bu filmin afisine
Önemi yok gerçek bir film ismi olup olmamasının.Yani isim gerçek olur oyuncular çakma olur Hatta, mekan-oyuncular-tür vs. birbirinden bağımsız olursa daha iyi olur bence. Elimizdekilerin hepsini aynı havaya büründürüp bir çatı altında toplucaz. Ama hala 3.maddeye sahip çıkan yok
:PARTY10: :PARTY10: :PARTY10: Gel userdaş gelll!
(bu ponpon kızların da alacakları artmaya başladı biran evvel yapmalıyız yarışmayı)
Başrolu sen soylemiştin zaten 4. maddede sıra :PARTY10:
Saki- O Artık Bir Kalfa
Saki demiş ki:Başrolu sen soylemiştin zaten 4. maddede sıra :PARTY10:
Evet haklısın gözümden kaçmış
Arkadaşlar sıradaki maddeleri yarışmaya katılan katılmayan herkes belirleyebilir. Evet..,son 4maddeyi belirlemek üzere yeni arkadaşlar arıyoruz.
Müracatlar bu başlık altından yapılacaktır.
(Yol+yemek+ssk+ücretsiz servis, maaş dolgundur)
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Önerileriniz
4 sayfadaki 4 sayfası