En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 220 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 220 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Derslerim Artık Warez Sitelerinede Düşmüş
+6
olivon
boronzox
Shekerphare
ypr
yapar_1983
haziran
10 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Sizce Bu Durum Olumlumu
Derslerim Artık Warez Sitelerinede Düşmüş
Başlık herşeyi anlatıyor :cheesy-:
Buradan
Buradan
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Geri: Derslerim Artık Warez Sitelerinede Düşmüş
Adminim meşhur olmuşsun tebrik ederim seni
yapar_1983- Şimdilik Azimli
Meslek : reklamcılık
Vay be demek senin de korsanın çıktı
ypr- O Artık Bir Kalfa
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
yapar_1983 demiş ki:Adminim meşhur olmuşsun tebrik ederim seni
Ehehhehe öyle oldu galiba Andrew beklesin geliyorum
ypr demiş ki:Vay be demek senin de korsanın çıktı
Yaf ben oyumu olumlu olarak kullandım ama sonradan düşündümde doğrumu kullandım diyorum biraz daha düşüneyim bakalım ne sonuca varıcam :laugh38-:
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Fazlasıyla olumlu kullanılan resimlerde sitelerimizin adresleri olduğu gibi yine yazmakta, reklamın iyisi kötüsü olmaz efenim
Shekerphare- Forum Yöneticisi
Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish
Shekerphare demiş ki:Fazlasıyla olumlu kullanılan resimlerde sitelerimizin adresleri olduğu gibi yine yazmakta, reklamın iyisi kötüsü olmaz efenim
Hımmm o zaman ben oyumu doğru kullanmışım demektir bakalım başka ne düşünceler çıkacak onlarıda merak ediyorum
haziran- Admin
Olumlu yav benimde oylamaya olumlu dediğim gibi..
Neresi olumsuz olabilir ki Gayet başarılı admin'im
Shekerphare- Forum Yöneticisi
Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish
Shekerphare demiş ki:Olumlu yav benimde oylamaya olumlu dediğim gibi..
Olumsuz tarafı siteye gelmeden direk oradan resimlerin verilmesi olabilir diye düşündüm resimde adresler var ama tıklama durumu olmadığı için üşenip o sitenin dersiymiş gibi izleme durumları var bu duruma karşı olumsuz olabilirmi diye düşünmüştüm ama şimdi daha detaylı düşündümde ne olursa olsun dersin orjinal adresi göründüğü için seninde dediğin gibi no problem galiba
haziran- Admin
Ahaha benim tutolara dönmüş bunlar da :P
Adminim reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorum ben de
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
boronzox demiş ki:Ahaha benim tutolara dönmüş bunlar da :P
Yok öyle değil durumu tam izah etmedim sanırım, yani benim dersleri bir çok sitede görüyorum bunları özelden üyelerimiz haber veriyorlar, ama bu varez sitesi ya o bakımdan bana farklı geldi
haziran- Admin
haziran demiş ki:boronzox demiş ki:Ahaha benim tutolara dönmüş bunlar da :P
Yok öyle değil durumu tam izah etmedim sanırım, yani benim dersleri bir çok sitede görüyorum bunları özelden üyelerimiz haber veriyorlar, ama bu varez sitesi ya o bakımdan bana farklı geldi
Meşhur oldunuz ha
olivon- O Artık Bir Usta
olivon demiş ki:haziran demiş ki:boronzox demiş ki:Ahaha benim tutolara dönmüş bunlar da :P
Meşhur oldunuz ha
Ben olacam meşur banane
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
olivon demiş ki:haziran demiş ki:boronzox demiş ki:Ahaha benim tutolara dönmüş bunlar da :P
Meşhur oldunuz ha
Olivon hocam senin kadar meşhur değiliz ama adım farkı ile peşindeyim :Ahuhahaa:
haziran- Admin
Ben de adımı warez sitelerine yazdıracam
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Bravo arkadaşlar.Güzel şeyler bunlar.Ama Kullanırken kaynak göstermek zorunlu olmalı
creativeayhan- Forum Yöneticisi
Hehehe o zaman bende forum sayfamızda meşurum meşur değilmiyim yalansa yalan Hale diyin
Hale- O Artık Bir Usta
Meşhursun meşhur yokluğun hissediliyor Her ne kadar Sen yokken yerini doldurmaya çalışanlar olduysada( önemli günleri hatırlatanlar) Cümle aralarında yokluğunu hissedenler. Ama söyleyim performansında düşüklük var sen daha az mesaj yazıyorsun hamlamışsın.Neredeydin nelere yaptın ya hiç bahsetmedin
creativeayhan- Forum Yöneticisi
creativeayhan demiş ki:Meşhursun meşhur yokluğun hissediliyor Her ne kadar Sen yokken yerini doldurmaya çalışanlar olduysada( önemli günleri hatırlatanlar) Cümle aralarında yokluğunu hissedenler. Ama söyleyim performansında düşüklük var sen daha az mesaj yazıyorsun hamlamışsın.Neredeydin nelere yaptın ya hiç bahsetmedin
Meşhurum tabi ben meşhur olmayacamda kim olacak dime ama bu forum sayfamızda birtek benim meşhur olan başkada kimse değil ben yokken yerimi kimler nasıl doldurmaya çalıştılar bakiyim he ehehe önemli günler benden soruluyor dime mesela şimcik on dört şubat sevgililer günü geliyor o gün atacağım bir mesaj bu ara kimlermiş bakiyim cümle aralarında yokluğumu hissedenler bunları duymak hoşuma gidiyor onun için yeri gelmişken yeri geldiği zamanlarda herzaman olduğu gibi yine teşekkür ediyorum sağolun benim perfonmansımda ne den düşüklük olduğunu bilmen lazım sizlere forum sayfamızdan yollamış olduğum mesajımdan sonra ama neyse ben yinede söyliyim yıl başından önce bir akrabama gittim ve on beş gün kalıp dönecekken bir aya falan çıktı hatta gittiğim yerde istediğim heran giremediğimden sebep internet cafeye gittiğim zamanlarda eve dönüş tarihimi belirttim anlayacağın bu süre içersinde gidebildikçe internet cafeye giderek forum sayfamızdaki yerimi aldım düşüklük bundan kaynaklanıyor ama artık burdayım önemli olan bu değil mi?
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Çok güzel hareket diyenler? Warez sitesi olabilir ama kayda değer bulunup paylaşıldığını ve kaynak gösterildiğini de düşünürsek iyi haber diyebiliriz. Haziran, senin ve forumumuzun adına sevindim
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
Adminim bir imzaaaaaa ...Lütfeeeennnnn
olivon- O Artık Bir Usta
olivon demiş ki:Adminim bir imzaaaaaa ...Lütfeeeennnnn
Niye bu kadar çok istiyorsun imza
Hale- O Artık Bir Usta
olivon demiş ki:Adminim bir imzaaaaaa ...Lütfeeeennnnn
Kendime ait bir imzam yok hiç gerek duymamıştım parmak izi olurmu :laugh38-:
Yada artık kendime bi imza hazırlasammı bundan sonra çok lazım olacak galiba
haziran- Admin
ALINTILAR ...
haziran demiş ki:olivon demiş ki:Adminim bir imzaaaaaa ...Lütfeeeennnnn
Kendime ait bir imzam yok hiç gerek duymamıştım parmak izi olurmu :laugh38-:
Yada artık kendime bi imza hazırlasammı bundan sonra çok lazım olacak galiba
Selam Kardeş ben paylascan.org vecanturko.com admini 4 senelik varezci,
Derslerini beğendim gerçekten eline sağlık sık sıkta alcam izin verirsen
Çalışmalara küçük bir imza olabilir ama kocaman bir imza yaparsan bende başkasıda almaz
Sayfanın hiti diğerlerine göre çok faz yanı tutulmuş, tekrar eline sağlık çalışmalarında başarılar.
kanliyildiz- Daha Yeni
Meslek : webmaster & 3D animatör
kanliyildiz öncelikle merhaba,
Konunun daha iyi anlaşılabilmesi için şöyle söyleyim, yukarıdaki diyaloglar kesinlikle esprilerden ibarettir,
Öncelikle ben derslerimi birileri faydalansın ve birşeyler öğrensin diye hazırlıyorum, bu noktada uzun zaman içinde öğrendiklerimizi bir kaç resim içine sığdırmaya çalışarak anlatmaya çalışıyoruz ve bir emek veriyoruz daha sonra doğal olarak kendi sitemizde yayınlıyoruz çünkü bizim eğitim amaçlı bir adresimiz ve forumumuz var ve bunları karşılıksız yapıyoruz işte bu noktada hazırlamış olduğumuz derslerin başka sitelerce alındığı zaman kendi dersleri gibi yayınlamaları hoş olmayan bir durum ortaya çıkarıyor, biz buna emek hırsızlığı diyoruz, en azından dersi alan arkadaşların dersin altına alıntı adresini yani kaynağını göstermeli diye düşünüyorum, yine bu noktada alıntı adreslerini göstermedikleri için bizlerde ekstra bir zaman harcayarak resimlere adreslerimizi gömüyoruzki orjinal kaynağı belli olsun, yani burada derslerimizi birileri alsın yayınlasın diye özel bir istek yada çaba göstermiyoruz aslında tam tersini savunuyoruz, sonuç olarak alınıyorsada kaynak adresi verilmeli eğer bu bilinçlenme net ortamında gelişirse bizde derslere adres ekleme derdinden kurtulmuş oluruz,
Burada dikkatimi çeken bir nokta ise senin siten kendi alanında başarılı bir site ve en azından benim daha önceden bildiğim siteler, senin forum adresin olmadığı halde bazı derslerin altına kaynak adresimizi koymamış olman tarafı üzücü, buna ek olarak varez siteleri bile bir paylaşım yaparlarken artık info (bilgi) adı altında olsun kaynak adreslerini vermeye başladılar ki buna senin sitelerinde dahil.
Sonuç olarak paylaşımlarımızı alıyorsanız sizden ricamız dersin altına kaynak adresini belirtmenizdir, bende şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim aksi halde adreslerimizi daha büyük eklemek zorunda kalıcaz
Ben kendi adıma faydalandığım sitelerin reklamlarına tıklayarak elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyorum, sizlerde böyle kazanıyorsunuz çünkü, yani eğer ben bir yerden faydalanıyorsam karşı tarafada aldığımın karşılığı olarak elimden geldiğinde destek vermem gerektiğini biliyorum ve bu hassasiyetimi koruyorum, sizin siteniz dahil, buda ek bilgi olsun
Konunun daha iyi anlaşılabilmesi için şöyle söyleyim, yukarıdaki diyaloglar kesinlikle esprilerden ibarettir,
Öncelikle ben derslerimi birileri faydalansın ve birşeyler öğrensin diye hazırlıyorum, bu noktada uzun zaman içinde öğrendiklerimizi bir kaç resim içine sığdırmaya çalışarak anlatmaya çalışıyoruz ve bir emek veriyoruz daha sonra doğal olarak kendi sitemizde yayınlıyoruz çünkü bizim eğitim amaçlı bir adresimiz ve forumumuz var ve bunları karşılıksız yapıyoruz işte bu noktada hazırlamış olduğumuz derslerin başka sitelerce alındığı zaman kendi dersleri gibi yayınlamaları hoş olmayan bir durum ortaya çıkarıyor, biz buna emek hırsızlığı diyoruz, en azından dersi alan arkadaşların dersin altına alıntı adresini yani kaynağını göstermeli diye düşünüyorum, yine bu noktada alıntı adreslerini göstermedikleri için bizlerde ekstra bir zaman harcayarak resimlere adreslerimizi gömüyoruzki orjinal kaynağı belli olsun, yani burada derslerimizi birileri alsın yayınlasın diye özel bir istek yada çaba göstermiyoruz aslında tam tersini savunuyoruz, sonuç olarak alınıyorsada kaynak adresi verilmeli eğer bu bilinçlenme net ortamında gelişirse bizde derslere adres ekleme derdinden kurtulmuş oluruz,
Burada dikkatimi çeken bir nokta ise senin siten kendi alanında başarılı bir site ve en azından benim daha önceden bildiğim siteler, senin forum adresin olmadığı halde bazı derslerin altına kaynak adresimizi koymamış olman tarafı üzücü, buna ek olarak varez siteleri bile bir paylaşım yaparlarken artık info (bilgi) adı altında olsun kaynak adreslerini vermeye başladılar ki buna senin sitelerinde dahil.
Sonuç olarak paylaşımlarımızı alıyorsanız sizden ricamız dersin altına kaynak adresini belirtmenizdir, bende şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim aksi halde adreslerimizi daha büyük eklemek zorunda kalıcaz
Ben kendi adıma faydalandığım sitelerin reklamlarına tıklayarak elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyorum, sizlerde böyle kazanıyorsunuz çünkü, yani eğer ben bir yerden faydalanıyorsam karşı tarafada aldığımın karşılığı olarak elimden geldiğinde destek vermem gerektiğini biliyorum ve bu hassasiyetimi koruyorum, sizin siteniz dahil, buda ek bilgi olsun
En son haziran tarafından Paz 08 Şub. 2009, 23:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran- Admin
cvp
Tekrardan selamlar ....
kardes yazdıklarını özenle okudum ... BU tarihden sonra alacagım derslerin altına kaynak olarak sitenin adresini koyacam .. Yalnız senin sitenin özellikle ismini koyacam normalde önceden de koyardım .. Sonradan bunu yapmamamın nedeni benimde upload ettiğim setlerin baskaları tarafından indirilip sonrada kendi sitelerinin reklamını atmasından dolayıdır ...
Bu arada büyük kocaman reklam atarım felan demen beni yıldırmadı editlemek kolay sende bliyosun Sakin bir dille güzel uslupla bunu anlatmandan dolayıdır bu davranışım... teşekkürler saolasın tekrardan başarılar ..
kardes yazdıklarını özenle okudum ... BU tarihden sonra alacagım derslerin altına kaynak olarak sitenin adresini koyacam .. Yalnız senin sitenin özellikle ismini koyacam normalde önceden de koyardım .. Sonradan bunu yapmamamın nedeni benimde upload ettiğim setlerin baskaları tarafından indirilip sonrada kendi sitelerinin reklamını atmasından dolayıdır ...
Bu arada büyük kocaman reklam atarım felan demen beni yıldırmadı editlemek kolay sende bliyosun Sakin bir dille güzel uslupla bunu anlatmandan dolayıdır bu davranışım... teşekkürler saolasın tekrardan başarılar ..
kanliyildiz- Daha Yeni
Meslek : webmaster & 3D animatör
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 2 sayfası