En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 74 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 74 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
AE de resim olarak kaydetme
4 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
AE de resim olarak kaydetme
Slm arkadaslar simdi bir cisim yaptim dieylim bunu animsyon deyiilde sadece tek resim olarak kaydedebilirmiyiz bide calismalrimiz buyunce animasyon calismalri ekranin disina tasiyor uzaklasmak zorunda kaliyoruz ortadaki kompostionu saga sola nasil cekebiliriz
Edit haziran: Bu kaçıncı mesajını editleyişim, başlıkların ilk harfi büyük olmak zorundadır.
Edit haziran: Bu kaçıncı mesajını editleyişim, başlıkların ilk harfi büyük olmak zorundadır.
En son haziran tarafından Salı 13 Ocak 2009, 19:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
tekken8 (Cezalı)- Daha Yeni
Meslek : amele
Geri: AE de resim olarak kaydetme
File/Export/ İmage Sequance den tek resim alabilirsin.
Diğer konuda klavyende boşluk tuşuna basılı tutarak çekebilirsin.
Diğer konuda klavyende boşluk tuşuna basılı tutarak çekebilirsin.
En son haziran tarafından Salı 13 Ocak 2009, 15:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Tam şimdi bu kıonaya yakın bir konu açıcaktım gerek yok buradan belirtiym bende ön izlemeyi nasıl yapıcam ör olarak bi arkadaşın ilgimi çekn çalışmasının ön izlemesi veriyorum
asdaasa- Şimdilik Azimli
Meslek : öğrenci
saol dostum ama resim alma konusunda onu ben zaten biliyorum yuzlerce resim almak istemiyorum tek resim almak istiyorum arkasim sende onizleme demissin oda ayni bu yontemle yapiliyor
simdi ben sole yapiyorum file export image sugence secersen yuzlerce resim olarak animasyonunun kaydeder bu resimleri gif animatorde birlestirip gif yapabilirsin daha fazla bilgi icin msn adresimden ulasabilirsin bana
simdi ben sole yapiyorum file export image sugence secersen yuzlerce resim olarak animasyonunun kaydeder bu resimleri gif animatorde birlestirip gif yapabilirsin daha fazla bilgi icin msn adresimden ulasabilirsin bana
tekken8 (Cezalı)- Daha Yeni
Meslek : amele
tekken8 (Cezalı) demiş ki:saol dostum ama resim alma konusunda onu ben zaten biliyorum yuzlerce resim almak istemiyorum tek resim almak istiyorum arkasim sende onizleme demissin oda ayni bu yontemle yapiliyor
O kadar biliyorsunda neden soruyorsun, tek resimde alınabilir, timelinede tek kareye in & out ver ve öyle export et bakalım olacakmı.
Bu arada forum duyurularda aramızdan ayrılanlar başlığında sana özel bir mesaj hazırlandı.
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Yakında o bölüme kazığı çakabilirsin
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Similar topics
» After Effects Gif Olarak Kaydetme?
» After effect video olarak kaydetme
» Resim Olarak Alma ?
» Composition kaydetme !!!
» After effect video olarak kaydetme
» Resim Olarak Alma ?
» Composition kaydetme !!!
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası