En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 115 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 115 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Bu yılın ilk çalışması (haziran banlama)
+2
ypr
GaiJin
6 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Yeni Başlayan Üyelerimizin AE Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası
Beğenilme Oranı
Bu yılın ilk çalışması (haziran banlama)
Özel bi çalışma oldugunu söylemiştim ancak haziran arkadaşım eklememmi yoksa beni banlıyacagını söyleyerek tehdit etti :ehuhaheuh:
video ancak slayt olarak başlamayı tercih ettim baya amatör bir video ancak videodanda fark edeceksinzdir video ilerledikçe efek veya atraksiyonlarda artıyor veya iyileşiyor ögrenme seviyesiyle alakalı olarak
yarıda kaldı finallerim nedeniyle bu çalışmanın heveside bitti ztn finallerden sonra kurguladıgım güzel bir klip çalışması var nasip olursa tatilde onla megul olmayı düşünüyorum tabi sizin desteğinz olursa video aşağıda beyenen veya beyenmeyen arkadaşların düzgün usturuplu bir dille yorumlarını yazmaları rica olunur
tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim (beni siz yarattınız , bende bu slaytı ne ögrettiyseniz sizin eserinz gibi yani )
http://video.google.com/videoplay?docid=-8937393575461746090&hl=en
video ancak slayt olarak başlamayı tercih ettim baya amatör bir video ancak videodanda fark edeceksinzdir video ilerledikçe efek veya atraksiyonlarda artıyor veya iyileşiyor ögrenme seviyesiyle alakalı olarak
yarıda kaldı finallerim nedeniyle bu çalışmanın heveside bitti ztn finallerden sonra kurguladıgım güzel bir klip çalışması var nasip olursa tatilde onla megul olmayı düşünüyorum tabi sizin desteğinz olursa video aşağıda beyenen veya beyenmeyen arkadaşların düzgün usturuplu bir dille yorumlarını yazmaları rica olunur
tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim (beni siz yarattınız , bende bu slaytı ne ögrettiyseniz sizin eserinz gibi yani )
http://video.google.com/videoplay?docid=-8937393575461746090&hl=en
En son haziran tarafından Salı 13 Ocak 2009, 01:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi (Sebep : link eklendi ++ büyük harf başlangıcı)
GaiJin- Daha Yeni
Meslek : üni ögrencisi
Kullandığınız Programlar : kullanabildigimi sanmıyorum
Geri: Bu yılın ilk çalışması (haziran banlama)
Usturuplu dille yazayım bari
2 şey dikkatimi çekti
1-)Son fotoğraf (yazıların etrafında yazdığı) orda resmi biraz daha netleştir.Kenar şeffaflık (beyaz renk) resme girmiş resim bulanıklaşmış.
2-)Romantik bir çalışma yapmışsın ama "Duanla doğmadım ki bedduanla öleyim"yazısı klibe uymamış
Güzel olmuş eline sağlık :ok::
NOT : Destek bulursan bilgini ilerletmeyi düşünüyorsun azimli olman güzel bişi.
Ben,bu proğramları öğrenmek isteyenlere bilgimin yettiğince HEP DESTEK TAM DESTEK veririm.
2 şey dikkatimi çekti
1-)Son fotoğraf (yazıların etrafında yazdığı) orda resmi biraz daha netleştir.Kenar şeffaflık (beyaz renk) resme girmiş resim bulanıklaşmış.
2-)Romantik bir çalışma yapmışsın ama "Duanla doğmadım ki bedduanla öleyim"yazısı klibe uymamış
Ben,bu proğramları öğrenmek isteyenlere bilgimin yettiğince HEP DESTEK TAM DESTEK veririm.
ypr- O Artık Bir Kalfa
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
yapar demiş ki:Usturuplu dille yazayım bari
2 şey dikkatimi çekti
o son fotorafta ışıgı önden aldım arkaya gölge olur die ama olmadı ondan bulanık oldu ztn yazı kısmına gelince makina feci kasmaya başladı (2k videoda) çalışıodum
duanla ölmedim kısmıda oraya kadar baktım full aglıom hayat bu ne olursa olsun gülmeli dedim aklıam ilk gelen buydu kendimce izledigimde gülebilecegim bi şey koydum aslında emrah moduna soksam kendimi çok aglardım :P
aklıma gelmişken bi sorum var videonun başında dikkat ederseniz aşa düşen bir fotoraf var orda tam düşerken bi bozukluk var o fotorafın veya videonun odak noktasını değiştiremememden kaynaklanıyor
şöle oluo dielim bi fotoraf önce küçülcek sonra sol üst köşesinden asılcak doğru oranda küçülmesi için odak noktasını tam ortası olması laızm ancak bi sonraki karede sol üstten salınması için sol üst köşesinn odak noktası olması laızm ben bunu ancak aynı fotorafı 2-3 kere kopyalayarak yapabildim bunun tek bir yolu varmı ?
ayrıca o sahneyi yaratabilmek için 2-3 kere kopyaladıgım fotolardan bazen birnin odak noktasını değiştirdigmde üstekininde odak noktası değişiyor bazen değişmiyor bunu nasıl tam olarak yapabilirm
GaiJin- Daha Yeni
Meslek : üni ögrencisi
Kullandığınız Programlar : kullanabildigimi sanmıyorum
İlk soruna cevap olarak şöle söyliym merkezi sol üst köşeye al o şekilde küçültme yap.2-3 fotoğraf yapmana gerek yok birbirine ayarlaman zor olabilir.Aslında olması lazım neden öle olmuş bilmiyorum.Bi yanlışlık vardır.
İkinci sorunada cevap olarak merkezini değiştirdiğin resmi çoğaltmış(duplicate) olabilirsin.Bazende merkezini değiştirmediğin resmi kopyalamış olabilirsin farkına varmadan.
Benim anladığım kadarıyla böle cevap verebiliyorum.Yanlışlık olduysa özür
Edit : Son resmi daha önce bi yerde daha kullanmışsın sanırım.O resmi maskla çok az yumuşaklık(feather) ver.Resme Drop Shadow uygula bakalım nasıl olacak
İkinci sorunada cevap olarak merkezini değiştirdiğin resmi çoğaltmış(duplicate) olabilirsin.Bazende merkezini değiştirmediğin resmi kopyalamış olabilirsin farkına varmadan.
Benim anladığım kadarıyla böle cevap verebiliyorum.Yanlışlık olduysa özür
Edit : Son resmi daha önce bi yerde daha kullanmışsın sanırım.O resmi maskla çok az yumuşaklık(feather) ver.Resme Drop Shadow uygula bakalım nasıl olacak
ypr- O Artık Bir Kalfa
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Ahaahhaha başlığa koptum yahu :laugh38-:
Sonunda geldi demek ilk işimiz ama ben ilk işlere pek teknik yorum yapmıyorum bunada ayrıca yapmam çünkü içeriği özel olduğu için önemli olan birşeyler yapmaya çalışmak diyorum ama sonuç olarak programa hakim olmadığın halde bunu çıkardınsa biraz ilgilenirsen çok iyi işler yapacağından eminim eline sağlık ve beni kırmayıp eklediğin içinde teşekkürler
Yalnız anketi düzenledim
Sonunda geldi demek ilk işimiz ama ben ilk işlere pek teknik yorum yapmıyorum bunada ayrıca yapmam çünkü içeriği özel olduğu için önemli olan birşeyler yapmaya çalışmak diyorum ama sonuç olarak programa hakim olmadığın halde bunu çıkardınsa biraz ilgilenirsen çok iyi işler yapacağından eminim eline sağlık ve beni kırmayıp eklediğin içinde teşekkürler
Yalnız anketi düzenledim
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Umarım videon amacına ulaşır.. Dejavu derdirtti bana biraz. Neyse. Eline sağlık.. Önemli olan duyguyu verebilmek bu videoda. Sence verdiyse gerisi hikaye zaten.
İyi çalışmalar.
İyi çalışmalar.
render- O Artık Bir Usta
Meslek : Her türlü gazoz, kola, bira, şarap, şampanya vs gibi şişeler açılır...
Kullandığınız Programlar : Hemesen, IE, windows media player
Aşk nelere kadir Allah'ım Neyse enazından After Effect'i öğrenmeni sağlıyor Şaka bir yana eline sağlık hoş olmuş.
Render'ın dediği gibi " Önemli olan duyguyu verebilmek bu videoda. Sence verdiyse gerisi hikaye zaten. "
Render'ın dediği gibi " Önemli olan duyguyu verebilmek bu videoda. Sence verdiyse gerisi hikaye zaten. "
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
Daha siyi çalışmalarını bekliyoruz :GOODs:
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Yeni Başlayan Üyelerimizin AE Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası