En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 142 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 142 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
3d deneme calismasi
4 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Yeni Başlayan Üyelerimizin AE Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası
Beğenilme Oranı
3d deneme calismasi
Valla dandik oldu ama su 3d beynimi donduruyor arka zemini yapamiyorum bir tulu diger bir yaziya gecerken baska bir hava hissi nasil veriliyor bilen varsa anlatirsa sevinirim forumda nerdeyse hic 3dyle ilgili ders yok
ruNOT: Arkadaşlar belirli kişilerin her mesajına bu bildiriyi yazmak zorunda kalıyorum lütfen dikkat edelim mesajımızın ilk harfi büyük olmak zorunda, çalışmalarımıza enket eklemeyide unutmayalım !
ruNOT: Arkadaşlar belirli kişilerin her mesajına bu bildiriyi yazmak zorunda kalıyorum lütfen dikkat edelim mesajımızın ilk harfi büyük olmak zorunda, çalışmalarımıza enket eklemeyide unutmayalım !
tekken8 (Cezalı)- Daha Yeni
Meslek : amele
Geri: 3d deneme calismasi
Güzel olmuş tebrik ederim. Ama gözüme takılan bir yer var
5. Saniye de sanırım.. Güncel yazısı dışa kaymış sonra kutuya yerleşmiş
Birde yazıları çok dikey olarak büyültmüşsün...
Bende birşey biliyormuş gibi konustum ama kusura bakma
AdminLerim daha iyi anLar tabi ki
5. Saniye de sanırım.. Güncel yazısı dışa kaymış sonra kutuya yerleşmiş
Birde yazıları çok dikey olarak büyültmüşsün...
Bende birşey biliyormuş gibi konustum ama kusura bakma
AdminLerim daha iyi anLar tabi ki
BhdR- Şimdilik Azimli
Meslek : ÖğrenCi
Kullandığınız Programlar : AE,PR,PS,Quark,Goldwave,DW,Corel
İlk çalışmalarda genelde çalışmadaki ayrıntılara pek girmek istemiyorum çünkü kimsenin hevesini kaçırmak istemiyorum ama fena değil çalıştıkça daha iyileride gelir,
Yalnız yazdıdan başka bir yazıya geçerken derken o havayı anlamadım eğer demek istediğin ayrı ayrı hareket ettirmekse Pree Comp yada Null oBject derslerini izlemeni tavsiye ederim bu konuda özel bir ders yok ama derslerin aralarında konuları geçiyor yani satır arası bilgilere dikkat etmek önemli bir kazançtır,
Son notum, gelişin baya bir sesli oldu umarım aynı orandada forum kurallarına uyum sağlarsın, öncelikle forum kurallarını okumanı tavsiye edicem yoksa sürekli uyarı almak durumunda kalırsın ve anladığım kadarıylada sen uyarılmaktan hoşlanmıyorsun... Yalnız bende iki kere uyarmaktan hiç hoşlanmıyorum!!! Başlığına RunoDesign uyarısının haricinde Anketide ben ekledim umarım bundan sonra kendin halledersin güzel güzel geçiniriz heralde.
Yalnız yazdıdan başka bir yazıya geçerken derken o havayı anlamadım eğer demek istediğin ayrı ayrı hareket ettirmekse Pree Comp yada Null oBject derslerini izlemeni tavsiye ederim bu konuda özel bir ders yok ama derslerin aralarında konuları geçiyor yani satır arası bilgilere dikkat etmek önemli bir kazançtır,
Son notum, gelişin baya bir sesli oldu umarım aynı orandada forum kurallarına uyum sağlarsın, öncelikle forum kurallarını okumanı tavsiye edicem yoksa sürekli uyarı almak durumunda kalırsın ve anladığım kadarıylada sen uyarılmaktan hoşlanmıyorsun... Yalnız bende iki kere uyarmaktan hiç hoşlanmıyorum!!! Başlığına RunoDesign uyarısının haricinde Anketide ben ekledim umarım bundan sonra kendin halledersin güzel güzel geçiniriz heralde.
En son haziran tarafından Ptsi 12 Ocak 2009, 20:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
anlatmak istedigim suradaki gecisler yazi birden 180 derece donuyor diger bi ekran beliriyor iste bu videoda arrow yazisindan sonra 180 derece bi donus oluyor o mantigi anladimmi gerisi kolay
http://www.videocopilot.net/products/evolution/
http://www.videocopilot.net/products/evolution/
tekken8 (Cezalı)- Daha Yeni
Meslek : amele
Yeterince araştırmadan ders vb yok demiyor musunuz
Sitemiz 3d üzerine değil AE üzerine kurulu bir site olduğundan neredeyse hiç 3D dersi yok dediğiniz varsayıyorum.
Ancak bana kalırsa gayet güzel ve yararlı dersler de mevcut 3D konusunda.Olivon abim bu konuda forumu sırtında taşımaya çalışıyor...
Herşeyi hazır beklemek de yanlış sonuçta bu işi öğrenmek istiyorsan herşeyin önüne hazır gelmesini beklememelisin.
Araştırmacı olmalısın.Eminim yeteri kadar tutorial izlersen ve hepsinden birkaç tüyo kapıp kafanda harmanlarsan sorun kalmayacaktır.
Çalışman ilk çalışma olduğu için yorum yapmıyorum umarım daha iyilerini görürüz
Sitemiz 3d üzerine değil AE üzerine kurulu bir site olduğundan neredeyse hiç 3D dersi yok dediğiniz varsayıyorum.
Ancak bana kalırsa gayet güzel ve yararlı dersler de mevcut 3D konusunda.Olivon abim bu konuda forumu sırtında taşımaya çalışıyor...
Herşeyi hazır beklemek de yanlış sonuçta bu işi öğrenmek istiyorsan herşeyin önüne hazır gelmesini beklememelisin.
Araştırmacı olmalısın.Eminim yeteri kadar tutorial izlersen ve hepsinden birkaç tüyo kapıp kafanda harmanlarsan sorun kalmayacaktır.
Çalışman ilk çalışma olduğu için yorum yapmıyorum umarım daha iyilerini görürüz
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Yeni Başlayan Üyelerimizin AE Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası