En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 409 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 409 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
After efect animsyon kayit sorunu
4 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
After efect animsyon kayit sorunu
Slm arkadaslar yaptigim animsyonun baslangic ve bitis saniyesini nerden yapiliyor bulamadim bide yani start 1 stop 50 gibi bide yaptigim animsyonun boyutunu nerden ayarliyoruz yardimci olursaniz sevinirim
tekken8 (Cezalı)- Daha Yeni
Meslek : amele
Geri: After efect animsyon kayit sorunu
süreyi, composition-composition settings ten değiştirebilirsin
animasyonnu çözünürlüğünden bahsediyorsan yine composition settings ten yaparsın, yok eklediğim nesnelerin boyutunu değiştireryim dersen de seçili hale getirip ''s'' ye bas scale den boyutunu değiştirebilirsin
animasyonnu çözünürlüğünden bahsediyorsan yine composition settings ten yaparsın, yok eklediğim nesnelerin boyutunu değiştireryim dersen de seçili hale getirip ''s'' ye bas scale den boyutunu değiştirebilirsin
poyraz15- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Kriz Mağduru
benim anlatmak istedigim su animasyon hazir yapmisim bunu disrai aktarmak isitiyorum diari katardigimda animasyonum hareketi bitmesine ragmen animsyon devam ediyo yani disariya atarkenki start stop snaiyesi burdnami yapiliyor
hangi formatta export ediyorsun gif mi?
poyraz15- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Kriz Mağduru
öncelikle timeline yardımıyla animasyonun ne kadar sürdüğüne bakarsın.diyelim 3 sn sürüyor sende compositings settings(ctrl+k)girersin orda en alttaki "Duration" zaman göstergesine 0:00:03:00 yaparsın sonra renderla.animasyonun 3 sn sürer.formatta artık ne yaparsan
Edit: Animasyonunun başlangıcınıda ayarlamak istiyorsan Compositing Settings de "Start Timecode" dan ayarlayabilirsin
İyi Çalışmalar
Edit: Animasyonunun başlangıcınıda ayarlamak istiyorsan Compositing Settings de "Start Timecode" dan ayarlayabilirsin
İyi Çalışmalar
ypr- O Artık Bir Kalfa
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
cok saolun ama bide su var sahnede 3 yada 4 tane cisim varsa hepsininkini ayri ayri saniyesini ayaralaman gerekiyor delirtti acikcasi beni hangi formatta export ediyosundeyince aydinlatmis oldun benide gif fomartina ceviriliyomus ben gife donusturmek icin once yaptigim animsyonu jpg olarak atip gif programinda donusturuyodum ilk calismam bu arada gosteriyim dedim
En son tekken8 tarafından Perş. 01 Ocak 2009, 13:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
güzel kardeşim isterse 100 tane nesnen olsun.sen animasyonun genelini 3-4 sn içnde bitirmeyecek misin? eğer genelini 3-4 sn içinde bitirmek istiyorsan compositing settings ayarlarından yaparsan mesele çözülür diyorum.olay bu kadar basit
Eğer sorunu anlatamadıysan veya anlamadıysak resimli bi açıklama atarsın daha net cevap alırsın.
Eğer sorunu anlatamadıysan veya anlamadıysak resimli bi açıklama atarsın daha net cevap alırsın.
ypr- O Artık Bir Kalfa
tamam anladim saolun
tekken8 demiş ki:...animsyonun baslangic ve bitis saniyesini nerden yapiliyor...
Başlangıç "B" bitiş "N"...
Nereden rendera başlamak istiyorsanız oraya gelip B'ye basıyorsunuz yani "in" vermiş oluyorsunuz sonra bitireceğiniz yere gelip N'ye basıyorsunuz böylelikle de "out" vermiş oluyorsunuz. Render ettirdiğinizde sadece sizin seçtiğiniz alan render edilmiş oluyor. Tabi render ayarında "work area" seçili olması lazım genelde default olarak seçili oluyor ama ulaşacağınız yer: Render Queue / Render Setting / Time Sampling...
Kompozisyonun ayarlarındaki süre timeline'nin uzunluğu kısalığıyla ilgili genelde 2 dakikanın altında işler yaptığım için benim kompozisyon süresi sabit hep 2 dk'ya ayarlı onu değiştirmiyorum süreyi B ve N ile ayarlıyorum. Zaten kompozisyon süresini azaltıp artırmakla sadece render'in bitişine müdahale edebilirsiniz en baştan render almak istemiyorsanız B'yi yani in vermeyi kullanmak durumundasıız...
BU arada bu soru birkaç defa soruldu forumu biraz daha kurcalayıp başlık açarsak mesaj kirliliği olmaz acizne fikrimdir....
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
bu kadar cevap yazıldı herhalde sorununu çözebilmişizdir ?
ypr- O Artık Bir Kalfa
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası