En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 600 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 600 Misafir :: 3 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Yeni Yılınız Kutlu Olsun :) ;)
+10
emirkaan
creativeayhan
olivon
taytanicman
RunoDesign
alpino
ypr
haziran
verkan
Hale
14 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Yeni Yılınız Kutlu Olsun :) ;)
Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!
Yeni yıla girerken ve girdikten sonra aranızda olamayacağım için herkezin yeni yılını şimdiden kutlamak istedim
Saygılar
Hale
Yeni yıla girerken ve girdikten sonra aranızda olamayacağım için herkezin yeni yılını şimdiden kutlamak istedim
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun :) ;)
bende herkesin yeni yılını kutlarım ama benim için değişen bişey olmuyor sadece bir rakam artışı gerisi hep aynı hayat zor off offf
verkan- Şimdilik Azimli
Meslek : ------
verkan demiş ki:bende herkesin yeni yılını kutlarım ama benim için değişen bişey olmuyor sadece bir rakam artışı gerisi hep aynı hayat zor off offf
Offf offf :(
Hale- O Artık Bir Usta
Siz erkencisiniz anlaşılan ne sabırsızsınız yahu
Şaka bi yana bende herkesin yeni yılını şimdiden kutlarım umarım bu yeni yılda tüm kötülükler biter israil ve pk* cezasını bulur.
Şaka bi yana bende herkesin yeni yılını şimdiden kutlarım umarım bu yeni yılda tüm kötülükler biter israil ve pk* cezasını bulur.
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
haziran demiş ki:Siz erkencisiniz anlaşılan ne sabırsızsınız yahu
Ben yıl başında burda olamayacağım için erken oldu biliyorum ama kutlamak istedim geç kutluyacağıma erkenden kutladım hem belki dileklerimde tutar dime
Hale- O Artık Bir Usta
Yeni yılınızı kutlar; vatanımıza ve milletimize sağlık,huzur,mutluluk,birlik,dirlik,düzen içinde olmalarını;zulüm altında olan müslüman kardeşlerimizin refaha ulaşmasını,hayırlı ve bol kazançlar getirmesini Yüce Rabbim nasip eyklesin.
Herkese mutlu yıllar
Gereksiz Not : Gelen gideni aratır derler ama inşallah öyle olmaz
Herkese mutlu yıllar
ypr- O Artık Bir Kalfa
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
yapar demiş ki:Yeni yılınızı kutlar; vatanımıza ve milletimize sağlık,huzur,mutluluk,birlik,dirlik,düzen içinde olmalarını;zulüm altında olan müslüman kardeşlerimizin refaha ulaşmasını,hayırlı ve bol kazançlar getirmesini Yüce Rabbim nasip eyklesin.
Herkese mutlu yıllar
AMİN :eusa_pray: inşallah güzel dileklerin gerçek olur teşekkür ederim güzel dileklerin için sağol
Hale- O Artık Bir Usta
Burdan 08 son haftasında ankara valisine şiddetle kınıyorum.Gece söledi bi kere tatil olmucak die.Tüm heryer tatil eldi bi ankara edilmedi.Adam konuşma bile yapmadı.FOX filan hep bağırdı "Ankara Valisi nerdeeeee!!" diye!!!! Bizim ora biraz engebelli ve yokuş.Valla babam göndermedi okula.Saten dersde yokdu.Bu nebiçim olay heryer buz tutmuş durumda!!!
Nese benim için yeni yıl önemli bissürü oyun çıkcak
Nese benim için yeni yıl önemli bissürü oyun çıkcak
alpino- O Artık Bir Usta
Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : AE,3D,
İnsanların umudu olmasa ne olurdu acaba gerçekleşmiyeceğini adımız gibi bildiğimiz herşeyi diliyoruz her önemli günde, sanırım elimizden dilemekten başka birşeyde gelmiyor, şahsen ben pek umutlu olmuyorum yeni girilen yıllara genelde tedirgin oluyorum.İnsanlıktan yıllar geçtikçe uzaklaşıyoruz, doğaya her yeni yıl birazdaha saldırıyoruz böyle bir durumda bende yeni yılda şunu dilemek istiyorum sadece yeni yıl için değil inşallah ömrümüzün kalan yıllarını huzur dolu ve gelecek kaygısı taşımadan geçiririz. Artık savaş değil barış olsun ve doğa bize ona davrandığımız gibi davranmaz diyerek hepinize yeni yılda başarı, sağlık ve huzur dolu günler diliyorum...
RunoDesign- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Web & Grafik Tasarım
herkesin yılbaşını kutluyorsunz ama Filistinde Din kardeşlerimizi hiç yoktan katleden İsrailli TERÖRÜNÜ hiç düsünüyormusunuz???? İsrail e yardım eden Amerikanın yılbaşı...
yılbaşı kutlamak derken insanlar neyi kutladıkları biliyormu
acaba??islam kültüründe böyle bişi varmı yokmu kimse araştırmaya gerek
duymuyo nedense..hrıstiyan alemi bizim bayramlarımızı umursuyormu acaba
ne dersiniz?
cahil cuhela işi bunlar..millet sadece elhamdulillah müslümanım der gerisini merak etmez..sonumuz hayrolsun valla
ne dersiniz?
cahil cuhela işi bunlar..millet sadece elhamdulillah müslümanım der gerisini merak etmez..sonumuz hayrolsun valla
taytanicman- Şimdilik Azimli
Meslek : öğrenci
Yeni bir işe başlarken nasıl iyi dileklerde bulunuyorsak aynı şekilde yeni yıldada o şekilde iyi dileklerde bulunuyoruz bunu "din bayramı" olarak değil sadece "yeni bir yıla" girildiği için kutlanıyor dinimiz açısından bunda bir sakıncada yoktur diye düşünüyorum.Dikkat edilirse ve ARAŞTIRILIRSA birçok kutlamanında iptal edildiği görülücektir Filistinli kardeşlerimiz için. Dediğim gibi "din bayramı" adı altında kutlanmıyor ülkemizde !Bu mantıkla gidersek doğum günlerimizi niye kutluyoruz, dinimizde böyle bir kutlama varmı varsa bilgilendirin lütfen beni.taytanicman demiş ki:herkesin yılbaşını kutluyorsunz ama Filistinde Din kardeşlerimizi hiç yoktan katleden İsrailli TERÖRÜNÜ hiç düsünüyormusunuz???? İsrail e yardım eden Amerikanın yılbaşı...
ne dersiniz?
Elinin ulaşmadığı , gözünün görmediği , gücünün yetmediği yerlerdeki müslüman kardeşlerimiz için Allah'a dua etmekten başka çaremiz yoktur.Böle kimin ne dediği ile pek uğraşmayın derim.Eğer varsa bir çözüm önerisi buyursun konuşsun eğer yoksa burda bilgiçlik taslamasın bazılarının bildiği kadar benim unutmuşum var.Herkes kendini iyi bilir.Kimin nerde ne yaşadığını az da olsa televizyonlardan izliyoruz.Dünya'da sadece orda olaylar olmuyor.Kendine duyarlı insan havası veripte burda böle konuşamazsın.Sen Irak'ta Afganistan'da Lübnan'da vs ortadoğu ülkelerinde neler olup bittiğini izliyormusun dinliyorumusun bilmiyorum ama ben bunlardan haberdar olabildiğim kadar biliyorum ve hergün namazda onlar için dua ediyorum.Sen hergün el açıp müslüman kardeşlerimiz için dua ediyormusun bay duyarlı insan alooo alooo alooo
Daha 17 yaşında birisisin ne gördün ne biliyorsun bugüne kadar.
Kendini bilmez
Daha 17 yaşında birisisin ne gördün ne biliyorsun bugüne kadar.
Kendini bilmez
ypr- O Artık Bir Kalfa
Bunları okudukça "Türkler cennette" isimli fıkra geliyor aklıma. Bu durumda bu yazı ile bende cennetteki yerimi almış oluyorum Hadi batıralım kafalarımızı b.k çukuruna...Arkadaşlar! Müslüman alemi ya da hristiyan alemi farketmez, masum insanlar hele hele bebekler katlediliyorsa bunun üzerine söylenecek tek kelime eğlenecek tek beden olamaz. Fakat şöyle bir durum var: Hayat adı verilen içinde buluduğumuz kavonoz, merhumu defnedip mezardan döner dönmez iş güç derdine düşürür bizi. Tatlı dünyanın yalan yüzüdür bu. Hayattır yani sözün özü. Bu hayatın içindeysen dua ettiğin kadar yaşamında içinde olduğunu unutmamalısın ve unutmamalısınki "Herşeye gücün yetemez". Hele hele tepende sürekli embesilletirildiğin bir anlayış varsa duyarlılığın bile kalmaz Filistin'e, Irak'a hepsinde önce Türkiye Cumhuriyetinin (Yani benim ülkemin) aslan gibi şehitlerine...Cinnet mevsiminde pişmeye başlamış beyinlerin durumuna, kendi çocuğunu kesen ablaya, kızına tecavüz eden babaya, başkentin göbeğinde donarak ölen gence(Önce bunları düzeltelim sonra gerekirse Çin'le bile savaşırız). O yüzden tutupta kimse burada birbirini kırmasın. Yeni yıl kutlamak isteyen kutlayabilir, yeni yıl gecesi dua etmek isteyen de dua edebilir. Cenab-ı Allahla onlar arasındaki meşgaledir bu. Hani derler ya iki kişi konuşurken üçüncü dinlerse iyi olur:)
Bu acı vesile ile bende tüm müslüman aleminin yeni yılının (Noelden bahsetmiyorum) hayırlara vesile olmasını diliyorum Cenab-ı Allah'tan.
Bu acı vesile ile bende tüm müslüman aleminin yeni yılının (Noelden bahsetmiyorum) hayırlara vesile olmasını diliyorum Cenab-ı Allah'tan.
olivon- O Artık Bir Usta
Amin kardeşim sağolasın
Ama ya işte ilk önce kendini düzeltmesi gerekirken milletimin başkalarına bakıp onlarla uğraşıyorlar.Senin içinde ne olaylar oluyor.Kardeşini kesiyor çeyiz sandığında 1 ay saklıyor bu mu insanlık.Bu güzel üklemde olan olaylardan daha bi tanesi.Bizde çok şükür savaş yok ama baksana olan olaylara insanlık dışı resmen.
Neyse konuyu daha fazla uzatmayalım.Konu siyaset politika felan dağılıp gidecek
Herkese hayırlı bir yeni yıl diliyorum
Ama ya işte ilk önce kendini düzeltmesi gerekirken milletimin başkalarına bakıp onlarla uğraşıyorlar.Senin içinde ne olaylar oluyor.Kardeşini kesiyor çeyiz sandığında 1 ay saklıyor bu mu insanlık.Bu güzel üklemde olan olaylardan daha bi tanesi.Bizde çok şükür savaş yok ama baksana olan olaylara insanlık dışı resmen.
Neyse konuyu daha fazla uzatmayalım.Konu siyaset politika felan dağılıp gidecek
Herkese hayırlı bir yeni yıl diliyorum
ypr- O Artık Bir Kalfa
Olivonun cümlelerini okuyunca bu başlığa nokta koyulmuştur dedim içimden, başkada söyleyecek birşey yok üzerine, artık ana konuya dönebiliriz heralde
Mesela yılbaşında ne yapacaksınız bir planınız varmı gibi bi tarafa ağırlık vermeye çalışalımmı
Kendi adıma ben yine forumun başında olucam ve yine sizlerle uğraşmaya pardon yahu sohbet ederken öğrenmeye ve öğrendiklerimi öğretmeye devam edicem ne oluyor bana yahu son cümlemde bende hale gibi konuşmaya başlamışım bunu farkettim :shock: :laugh38-:
Mesela yılbaşında ne yapacaksınız bir planınız varmı gibi bi tarafa ağırlık vermeye çalışalımmı
Kendi adıma ben yine forumun başında olucam ve yine sizlerle uğraşmaya pardon yahu sohbet ederken öğrenmeye ve öğrendiklerimi öğretmeye devam edicem ne oluyor bana yahu son cümlemde bende hale gibi konuşmaya başlamışım bunu farkettim :shock: :laugh38-:
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Bugün 1 Muharrem Hicri Yılbaşı. Muharrem, yılı 354 gün kabul eden Kamerî(ay'( takvimin olduğu kadar, 'haram ayları' olarak bilinen 4 ayın da ilki. (29 Aralık - Muharrem 1 ) Tüm Müslümanların hicri yeni yılını tebrik ediyorum
creativeayhan- Forum Yöneticisi
creativeayhan demiş ki:Bugün 1 Muharrem Hicri Yılbaşı. Muharrem, yılı 354 gün kabul eden Kamerî(ay'( takvimin olduğu kadar, 'haram ayları' olarak bilinen 4 ayın da ilki. (29 Aralık - Muharrem 1 ) Tüm Müslümanların hicri yeni yılını tebrik ediyorum
Ha evet nasıl unuttum ben bunu, sağol Ayhan bende tüm İslam aleminin Hicri yeni yılını kutluyorum
haziran- Admin
2008'den ne bulduk ki 2009'dan umalım Ama iyi düşünmek ve hayır dilemek lazım bu yüzden 2009 hayırlı bir yıl olur inşallah...
Bu arada Olivon konuyu çok güzel özetlemiş Haziran da konuyu kapatalım demiş ama şu "kendini bilmez" lafı pek hoşuma gitmedi.
Kendini bilen birisinin sarfedeceği bir söz değil...
Yeni yılı kutlamanın elbette bir sakıncası yoktur (nasıl kutlandığı önmeli elbette) ama sadece aynı gün yıl boyunca dinime hakaret eden insanlarla birlikte eğleniyor olmak (amaç farklı da olsa) biraz can sıkıcı. Bu duruma içerleyen varsa ki var onları da anlayışla karşılamak lazım. Üstelik biz amaç farklı diyoruz ama bir bakın TV'lere gazetelere: Noel, Çam ağacı, Hindi, Noel Baba... Sanki bizi bir şeylere alıştırmaya çalışıyorlar gibi yoksa ben mi suizan ediyorum... "Bizim işimiz olmaz Nolel'le" desek de içten içe canımı sıkıyor bu hengame...
Bu arada Olivon konuyu çok güzel özetlemiş Haziran da konuyu kapatalım demiş ama şu "kendini bilmez" lafı pek hoşuma gitmedi.
Kendini bilen birisinin sarfedeceği bir söz değil...
Yeni yılı kutlamanın elbette bir sakıncası yoktur (nasıl kutlandığı önmeli elbette) ama sadece aynı gün yıl boyunca dinime hakaret eden insanlarla birlikte eğleniyor olmak (amaç farklı da olsa) biraz can sıkıcı. Bu duruma içerleyen varsa ki var onları da anlayışla karşılamak lazım. Üstelik biz amaç farklı diyoruz ama bir bakın TV'lere gazetelere: Noel, Çam ağacı, Hindi, Noel Baba... Sanki bizi bir şeylere alıştırmaya çalışıyorlar gibi yoksa ben mi suizan ediyorum... "Bizim işimiz olmaz Nolel'le" desek de içten içe canımı sıkıyor bu hengame...
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
emirkaan demiş ki:Yeni yılı kutlamanın elbette bir sakıncası yoktur (nasıl kutlandığı önmeli elbette) ama sadece aynı gün yıl boyunca dinime hakaret eden insanlarla birlikte eğleniyor olmak (amaç farklı da olsa) biraz can sıkıcı. Bu duruma içerleyen varsa ki var onları da anlayışla karşılamak lazım. Üstelik biz amaç farklı diyoruz ama bir bakın TV'lere gazetelere: Noel, Çam ağacı, Hindi, Noel Baba... Sanki bizi bir şeylere alıştırmaya çalışıyorlar gibi yoksa ben mi suizan ediyorum... "Bizim işimiz olmaz Nolel'le" desek de içten içe canımı sıkıyor bu hengame...
Bu konuda bende hassasım sayılır çünkü değerlerinin kıymetini bilen birisiyim, değerlerini bilmeyen bir toplum her zaman ezilmeye mahkum olur, ayrıca birilerinin değerleri ile yaşamak durumunda kalırki içler acısı bir durum bu,
Ypr ın orada kendini bilmez sözünü bende doğru karşılamadım kötü niyetle söylememiş olabileceğini düşünerek üstünde durmak istemedim ama bir cümlen doğruydu kendini bilen birisinin sarfetmemesi gereken bir söz ve yaklaşım tarzı bu,
Rahatsız olduğu bir konuda şikayetlerini dile getiren kişi 17 yaşında olan birisi ve bu noktaları güzel görebilmiş ve kendince düşüncesini belirtmek istemiş bunda sakınca görmedim umarım artık birbirini yanlış anlayan bir toplum olmaktan çıkar kurtuluruz,
Sonuçta aynı topraklarda aynı dinde ve aynı Bayrak altında yaşıyoruz başkalarının bize burunlarını sokmalarına ve bizi sömürmelerine izin vermemek lazım, satır arası cümelelere iyi dikkat etmek lazım, çünkü herşey o satır aralarından çıkıyor ve büyüyor.
Birde dikkatimi çekiyor diğer toplumlarda hiç kendilerini eleştiren bir kesim yok bizde ne hikmetse kendimizi yerden yere vuruyoruz dışardan karışanlarda bir tekmede onlar atmak için fırsat kolluyorlar sanıyorum artık kendimizi yeteri kadar eleştirdik yani hala soru sorma ve hakkını alma zamanı gelmedimi, bizde kendimizin iyi taraflarımızı görmeye ve göstermeye yönelik düşünce tarzlarına girelim bu psikolojiyi kazanalım artık!
O kadar yaralıyızki bir yılbaşı kutlaması bile buralara kadar gelebiliyor demekki çok yol katetmemiz gerekiyor nereden nereye gidiyoruz iyi bakmak ve yön vermek lazım yani kör bakmak değil baktığını gören olmalıyız toplumca!
haziran- Admin
Kişiler kendini geliştirip olaya tek bir yönden deyim yerindeyse at gözlüğü ile bakmaktan vazgeçmediği sürece ilerleme kaydedemiyeceğiz arkadaşa YENİ YIL (noel değil) kutlamaları ne şekilde anlatıldı bilmiyorum fakat geleceğimi öngörebiliyorum ve uzun uzun düşünüyorum...(insanların sadece yeni yıla güzel girmeleridir yılbaşı kutlamak!)
Aslında bizi kendi halimize bıraksalar belki de böyle olmayacak. Yeni bir yıla girerken insanların birbirlerine "yeni yılın kutlu olsun, hayırlı olsun" demesi kadar doğal ve güzel bir şey yok aslında. Dileyen o gece geçen senenin maddi manevi muhasebesini yapar, isteyen gelen yeni yılla ilgili planlar... İş güç vs. derken görüşmek hal hatır sormak gibi güzel değerleri ihmal etmiş olanlar bir fırsat bilip bu günü değerlendirir. (Mesela ben) Ama böyle olmuyor bana bırakmıyorlar ve bundan hoşlanmıyorum. Daha on gün önceden başlıyor haberler. ...Yılbaşını şurada geçirebilirsiniz... ...Bilmem kaç taksitle onu bunu şunu alabilirsiniz... Sağda solda "Noel Baba"lar... Hindiler çam ağaçları kırmızı donlar ... Ne oluyor ya??? Ne noel'i ne çamı bırakın yakamızı biz sadece eylenmeye belki ziyarete bahane olsun diye bu geceye özel bakıyoruz başka derdimiz yok. Ama öyle olmuyor. Meslela Dini bayram öncesi haber bültenlerinde "bayramda hava felaket olacak" gibisinden her sene yaygara koparanlar "Noel" öncesi tam bir "bayram havasında" Kurban bayramına "hayvanlar katlediliyor" diyenler, kesilen hindileri ve ağaçları görmüyor nedense. Sonra tüm bunlara ve daha sayamadığım onca şeye bakarak sırf bunlara inat "kutlamıyorum ulen yeni yılı" diyorum. Yoksa ne güzel olurdu dayatmasız eğlence sohbet muhabbet kutlama vs....
emirkaan demiş ki:Aslında bizi kendi halimize bıraksalar belki de böyle olmayacak. Yeni bir yıla girerken insanların birbirlerine "yeni yılın kutlu olsun, hayırlı olsun" demesi kadar doğal ve güzel bir şey yok aslında. Dileyen o gece geçen senenin maddi manevi muhasebesini yapar, isteyen gelen yeni yılla ilgili planlar... İş güç vs. derken görüşmek hal hatır sormak gibi güzel değerleri ihmal etmiş olanlar bir fırsat bilip bu günü değerlendirir. (Mesela ben) Ama böyle olmuyor bana bırakmıyorlar ve bundan hoşlanmıyorum. Daha on gün önceden başlıyor haberler. ...Yılbaşını şurada geçirebilirsiniz... ...Bilmem kaç taksitle onu bunu şunu alabilirsiniz... Sağda solda "Noel Baba"lar... Hindiler çam ağaçları kırmızı donlar ... Ne oluyor ya??? Ne noel'i ne çamı bırakın yakamızı biz sadece eylenmeye belki ziyarete bahane olsun diye bu geceye özel bakıyoruz başka derdimiz yok. Ama öyle olmuyor. Meslela Dini bayram öncesi haber bültenlerinde "bayramda hava felaket olacak" gibisinden her sene yaygara koparanlar "Noel" öncesi tam bir "bayram havasında" Kurban bayramına "hayvanlar katlediliyor" diyenler, kesilen hindileri ve ağaçları görmüyor nedense. Sonra tüm bunlara ve daha sayamadığım onca şeye bakarak sırf bunlara inat "kutlamıyorum ulen yeni yılı" diyorum. Yoksa ne güzel olurdu dayatmasız eğlence sohbet muhabbet kutlama vs....
Şunu farkettim ayrıntıları iyi görüyorsun tebrik ediyorum özellikle son cümlelerin mükemmel bir ayrıntı o ayrıntıları ben teşir etmiyorum herkes daha çok anlamaya çalışarak okusun diye!
haziran- Admin
Hepimizin Yeni Yılı Kutlu Olsun Yeni Yıl İnşallah Hepimize Hayırlı Olur..
gokanuysal- Şimdilik Azimli
Meslek : elektrik
haziran demiş ki: Şunu farkettim ayrıntıları iyi görüyorsun tebrik ediyorum özellikle son cümlelerin mükemmel bir ayrıntı o ayrıntıları ben teşir etmiyorum herkes daha çok anlamaya çalışarak okusun diye!
Eyvallah haziran genelde fikirleri beğenilen birisi değilimdir ama sende bir gariplik var Şaka bir yana aslnda hemen hepimz aşağı yukarı aynı derdi paylaşıyoruz belki bazen ifade etme noktasında farklılıklar oluyor ama o da ayrı bir zenginlik...
Bu arada Hicri yılımız da mübarek olsun...
Miladiden umudumu kestim yıllardır bir şey verdiği yok bu sefer Hicriye göre plan yapacağım
Bende bi gariplik yok yahu seni anlamayanlarda var bence
Evet sen bu sefer Hicri ye göre plan yapıver tutarsa bizede haber verde bizde planlarda ufak değişiklikler yaparız belki
Evet sen bu sefer Hicri ye göre plan yapıver tutarsa bizede haber verde bizde planlarda ufak değişiklikler yaparız belki
haziran- Admin
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 2 sayfası