En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 503 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 503 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Fobiler
+4
Hale
haziran
ypr
verkan
8 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Az Biraz Nefes Alın Geyik Köşesi
3 sayfadaki 3 sayfası
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Fobiler
Konunun ilk mesajı :
Böyle bir konu açıldımı bilmiyorum varsa konuyu kitleyin.
Fobileriniz neler merak ettim.Benim yükseklik korkum var birde tv,de böcek örümcek gördüğüm zaman kaşınma tutuyor
Böyle bir konu açıldımı bilmiyorum varsa konuyu kitleyin.
Fobileriniz neler merak ettim.Benim yükseklik korkum var birde tv,de böcek örümcek gördüğüm zaman kaşınma tutuyor
verkan- Şimdilik Azimli
Meslek : ------
Geri: Fobiler
Sizde bu eko durumu kalıcı olacak diye korkuyorum rum rum rum.Galiba bu eko durumu bulaşıcı cı cı cı cı
verkan- Şimdilik Azimli
verkan demiş ki:Sizde bu eko durumu kalıcı olacak diye korkuyorum rum rum rum.Galiba bu eko durumu bulaşıcı cı cı cı cı
Al bi tane daha haa haa haa Bende birde titrreme başladı sizdede oluyor mu mu mumu..... ha telefonmuş yawww ww www www....
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
O telefon değil sanırm diz kapakların horon tepiyor arkamdan siyah gölgeeler geçiyor.Olıvon mu diyor ne diyor tam anlamadım bir taneside haziran diye bağırıyor
verkan- Şimdilik Azimli
Bir taraftan sizin eko diğer yandan yusuf yusuf sesleri ne olacak benim halim
Kızmak alınmak ne kelime Olivon sonra bu söylediğine alınırım Kızmadım da tırstım
Psikolojik bir yanı vardır muhakkak ama Saroz'da kamp yapardık bir zamanlar orada başımızdn geçen ve daha önce yazdığım o cümleyi de kapsayan o hadise beni epey korkuttu. Onun da etkisiyle bazen olur olmadık şeylerde "acaba onlar mı" diyorum işte bu kısmı psikolojik... Neyse yusuf yusuf sesleri giderek atmaya başladı bir şey değil bazen hanımı da korkutuyorum zınk diye yataktan kalkıp "bir ayak sesi duydum" diye... Kedidir kedi
Bu arada onlarla ayak sesi ilişikisini nasıl kurduğumu sormayın ben de bilmiyorum
Kızmak alınmak ne kelime Olivon sonra bu söylediğine alınırım Kızmadım da tırstım
Psikolojik bir yanı vardır muhakkak ama Saroz'da kamp yapardık bir zamanlar orada başımızdn geçen ve daha önce yazdığım o cümleyi de kapsayan o hadise beni epey korkuttu. Onun da etkisiyle bazen olur olmadık şeylerde "acaba onlar mı" diyorum işte bu kısmı psikolojik... Neyse yusuf yusuf sesleri giderek atmaya başladı bir şey değil bazen hanımı da korkutuyorum zınk diye yataktan kalkıp "bir ayak sesi duydum" diye... Kedidir kedi
Bu arada onlarla ayak sesi ilişikisini nasıl kurduğumu sormayın ben de bilmiyorum
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
olivon demiş ki:Bende birde titrreme başladı sizdede oluyor mu mu mumu..... ha telefonmuş yawww ww www www....
Allam yaww :laugh38-: :Hohohuho:
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Valla bir ara cesaretini toplada şu Saroz olayını bize anlat emirkaan. Çünki bu sıralar benim korkmaya çok ihtiyacım var. Resmen doğaya ve doğama meydan okuyorum(nedenini bilmiyorum. belkide deli cesareti). Bildiğimse tek korkulacak ve tek sevilecek varlığın, korktuklarımı ve sevdiklerimi yaratmış olması. Bu yüzden ondan başka korkum yok. İster üç isterse beş harflisi karşıma çıksın. Ben çoktaaan çektim kılıcımı. Cellata yol vermişler kelle nerde demiş hesabı... Gene de hakkımızda hayırlısı. Cenab-ı Allah bizleri acı şeylerle tecrübe etmesin. Sana da geçmiş olsun. Anlayışından dolayı teşekkürler. Ben kaçtım şimdilik.
olivon- O Artık Bir Usta
olivon demiş ki:Valla bir ara cesaretini toplada şu Saroz olayını bize anlat emirkaan. Çünki bu sıralar benim korkmaya çok ihtiyacım var. Resmen doğaya ve doğama meydan okuyorum(nedenini bilmiyorum. belkide deli cesareti). Bildiğimse tek korkulacak ve tek sevilecek varlığın, korktuklarımı ve sevdiklerimi yaratmış olması. Bu yüzden ondan başka korkum yok. İster üç isterse beş harflisi karşıma çıksın. Ben çoktaaan çektim kılıcımı. Cellata yol vermişler kelle nerde demiş hesabı... Gene de hakkımızda hayırlısı. Cenab-ı Allah bizleri acı şeylerle tecrübe etmesin. Sana da geçmiş olsun. Anlayışından dolayı teşekkürler. Ben kaçtım şimdilik.
Eyvallah Olivon aslında doğru söylüyorsun da bir defa korkunun eline ipleri verdin mi çekiştirip duruyor tabi yine sığımdığım yer belli...
Olaya gelince belki bir gün ipleri elime alırsam anlatırım...
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
noluyor burda daa daa daa da
ypr- O Artık Bir Kalfa
Yok bir şey şey şey şey şey şeyyyyyy korkma sesime gel gel gel gelllllll
verkan- Şimdilik Azimli
sesin korkutuyor zaten ten ten ten :teyy-: tey tey tey :teyy-:
ypr- O Artık Bir Kalfa
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Az Biraz Nefes Alın Geyik Köşesi
3 sayfadaki 3 sayfası