En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 17 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 17 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Üniversite ödevim için yardım
5 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Üniversite ödevim için yardım
Arkadaşlar elimde 2 dakikalık bir video ödevim var. Final ödevi için bu 2 dakikalık videoda ne kadar effect kullanırsam iyidir. Videoda bir çocuk var ve biz orda sanki çocuğun elinde ışın topu varmış gibi effectler yapmalıyız. Ben after effect'ten anlamıyorum fazla, bu sene derslere hiç gidemedim ve yapamazsam kalıcam, nolursunuz bilenler ve yardım etmek isteyenler benimle irtibata geçsin.
msn: french_esra@hotmail.com (Akşamları 7.30'dan sonra msn de olabiliyorum, siz ekleyin ben kabul ederim)
msn: french_esra@hotmail.com (Akşamları 7.30'dan sonra msn de olabiliyorum, siz ekleyin ben kabul ederim)
french_esra- Daha Yeni
Meslek : Grafiker
Geri: Üniversite ödevim için yardım
elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız neden olmasın.
ypr- O Artık Bir Kalfa
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Biz bu sıkıntıları geçen sene çok yaşadık, yani geçen senede böyle ödev furyası koptu burada bir çok insana yardımcı olduk bütün okul buraya aktı diyebilirim ama şimdi yoklar biz sadece onları tembelliğe alıştırmış olduk o bakımdan bu sene böyle hata yapmak istemiyorum ben kendi adıma,
Bu düşüncemden dolayı alınıp bana darılmayın gerçekleri konuşmak gerekli.
Bu düşüncemden dolayı alınıp bana darılmayın gerçekleri konuşmak gerekli.
En son haziran tarafından Ptsi 22 Ara. 2008, 10:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
bu duruma gerçekten üzüldüm ama çok zor durumdayım lütfen yardım edin gerekirse belli bi ücrette öderim yeterki şu dersten kalmıyayım nolursunuz tek umudum sizsiniz.
french_esra- Daha Yeni
haziran, karar senin kararın sonuçta ama bak arkadaş zor durumda gibi.bi kaç tüyo ve derslerin linkini vererek yardım edebilirz belki.
yani hızlı bi eğitimle balık vermeyizde tutmasını öğretiriz.
yani hızlı bi eğitimle balık vermeyizde tutmasını öğretiriz.
ypr- O Artık Bir Kalfa
kısa bi sürede öğrenip bişeyler yapabileceğimi sanmıyorum sıfırım çünkü lütfen bu seferlik bi istisna yapamazmısınız benim için lüften son çarem sizsiniz gerçekten zor durumdayım ne isterseniz yaparım, isterseniz buyrun gelin bi çayımı için tanışırız sohbet ederiz, İstanbul'da bi kız arkadaşımla evde aynı evde kalıyoruz. Ama nolursunuz yardım edin!!!
french_esra- Daha Yeni
french_esra demiş ki:kısa bi sürede öğrenip bişeyler yapabileceğimi sanmıyorum sıfırım çünkü lütfen bu seferlik bi istisna yapamazmısınız benim için lüften son çarem sizsiniz gerçekten zor durumdayım ne isterseniz yaparım, isterseniz buyrun gelin bi çayımı için tanışırız sohbet ederiz, İstanbul'da bi kız arkadaşımla evde aynı evde kalıyoruz. Ama nolursunuz yardım edin!!!
yok o kadar değilde
sen buraya mesaj yazmakla uğraşma bence forumda dersler var onlara biraz çalış
ne yapmak istiyorsan forumdaki dersler seni yönlendirir ona göre az biraz bişiler öğren ki bizde yardım edelim hepten videoyu hazırlayamayız
ypr- O Artık Bir Kalfa
elimde video var zaten hazır 2 dakikalık sadece effect eklenecek. Rapid linklerini verebilirim. Eminim sizin için fazla zorlanmayacağınız bişeydir. Söz veriyorum size after effecti öğrenicem şu dersi geçersem. Yeterki cumaya kadar elimde olsun şu ödev, bu sözlerinizden sonra pek bi umudum kalmadı am belki bi mucize olurda yardım edersiniz ve bende mutluluktan uçarım.
french_esra- Daha Yeni
Kardeş ben sana soylim , en baş particleIllusion 3.0 ı indir sonra AAE CS3 de warsa elinde derslerde boronzox un particleIllusion" dersi war onu izle en fazla 1 saatin alcakdır sonra odev hazır
teomanyaqi- Daha Yeni
Meslek : öğrenci
elindeki videoya uygun olabilecek efektleri senin seçmen lazım ve şimdiye kadar niye azda olsa ögrenmedin karşına çıkıcağını biliyordun önlemini alman lazımdı.2-3 ay önce başlasaydın bile olurdu şimdi cumadan bahsediyorsun durumun zor yani ancak forumdaki derslere bakarak aynısını yapma şansın var.
verkan- Şimdilik Azimli
Meslek : ------
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası